kolibri

Medlem
  • Antal besvarelser

    106
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af kolibri


  1. Min er i gang med at blive tørret i Tilst. Glæder mig meget til at se resultatet. Ville egentlig bare have den med hele dagen og så smide den ud når den ikke kunne mere. Meeeeeennnn da jeg så så den og den var så smuk, så kunne jeg slet ikke holde tanken ud at den skulle smides ud. Jeg synes det er meget smagfuldt lavet og ikke en kæmpe kasse som det var for nogle år siden. Så jeg glæder mig i hvert fald til at få min hjem og kigge på den til minde om vores fantastiske dag.

    0

  2. Fandt denne på nettet.....

    Runde:

    12 cm er til ca. 3 - 4 personer.

    16 cm er til ca. 6 - 8 personer.

    18 cm er til ca. 8 - 10 personer.

    20 cm er til ca. 10 - 12 personer.

    22 cm er til ca. 12 - 15 personer.

    24 cm er til ca. 15 -18 personer.

    26 cm er til ca. 17 - 21 personer.

    28 cm er til ca. 20 - 24 personer.

    Firkantede:

    20 x 20 cm er til ca. 13- 16 personer.

    25 x 25 cm er til ca. 20 - 25 personer.

    30 x 30 cm er til ca. 30 - 36 personer.

    Halv måne:

    12 cm er til ca. 2-3 personer.

    20 cm er til ca. 10 personer.

    Hjerteformet:

    15 cm er til ca. 5 - 6 personer.

    20 cm er til ca. 10 - 18 personer.

    0

  3. Jeg laver selv vores med chokolademousse og blåbærmousse. Jeg har lavet 3 test kager for lige at se hvordan den reagere når den er færdig.

    Jeg har brugt færdig udrullet marcipan fra Odense Marcipan og der har ikke været nogle problemer overhovedet. Det er nemt at arbejde med og har ikke oplevet at det sveder eller bliver grimt. Smurte også kagerne op med smørcreme så mousserne ikke trænger igennem men det er vel det samme om det er fondant eller marcipan. Fordelen ved at det er udrullet er at det har en flot overflade hvilket giver mig lidt ro i forhold til selv at skulle lave kagen - men det er jo en smagssag hvad man er til.

    Jeg bryder mig nemlig ikke om fondant smagen og så passer det helt hvide slet ikke ind til vores råhvide/creme farver.

    Du må næsten prøve lidt ad og se hvad der passer bedst til dig.

    0

  4. jeg har lavet en scrap bog til H2B..... han har så mange gange nævnt at han håber vi aldrig glemmer denne skønne tid vi har delt sammen, så syntes det var oplagt! har samlet billeder, koncert og entre billetter, flybilletter og har skrevet små historier.

    jeg har samlet det hele i et stort album, med sådan nogle gennemsigtige mellem sider, og har så på hver af mellem siderne skrevet et digt, eller et vers fra en sang, som passer ind til det der er på næste side.... nu ved jeg jo først om en uge om han bliver glad for den, men er ret sikker på at have fundet det rigtige :rolleyes:

    Hold da op sikke en arbejde. Det lyder som en fantastisk ide! Tror helt sikkert han bliver glad!

    0

  5. Vi har ikke vedlagt en ønskeseddel men oprettet en inde på nettet onskeseddel.dk hedder det. Så kan folk bare logge ind og vi kan tilføje og slette ting hvis vi ved vi får det. Det har været rimelig nemt indtil videre og folk synes også det er nemt med det link de får når de spørger. De få ældre der er inviteret har fået den på papir hvis de har spurgt.

    0

  6. Skrædder Gitte Hindborg - Borggade 10 - 8000 Århus C - Hende har jeg fået anbefalet... Fik rettet min kjole til i sidste uge og hun er bare så sød. Jeg har ikke set resultatet endnu men er på ingen måde bekymret... Hun gør rigtig meget i brudekjoletilretning. Og jeg skal have lavet det samme som jeg + en tilretning ved barmen....

    0

  7. Vi blev gift sidste år på Bali i Indonesien. Det var den vildeste oplevelse ever. Jeg havde fundet en brudekjole der ikke var alt for stiv i det men lidt mere flavrende. Vi kontaktede et bryllupsbureau dernede og fik dem til at arrangere det hele med sted osv.

    Vi gav ca. 20.000 inkl. præst, papire og stempler (skal laves hjemmefra), ceremonien med udsmykning på stranden, middag til os og vores 7 gæster, en halv dag i spa på det hotel hvor vi holdte det, romantisk middag for 2 i strand cabana 1 uge efter brylluppet, fotograf, videomand, kage, champagne, blomster på værelset, ja faktisk alt. Ringene som vi selv har designet fik vi lavet dernede. De kostede 500 kr for dem begge. Kjolen havde jeg med hjemmefra, sko brugte vi ikke.

    Det var en super fantastisk dag hvor vi inten skulle. Jeg var på beautysalon hele dagen og fik ordnet fødder, hænder og make up og derefter skulle jeg bare i kjolen. En meget lækker og super dejlig dag hvor man bare skal sørge for sig selv.

    Alt i alt har vi brugt ca. 60.000 for hele turen. Vi var der i 3 uger. 4 af gæsterne bor på Bali så dem betalte vi ikke noget til. De andre 3 betalte selv deres tur og ophold.

    Man skal nok gøre op med sig selv hvor vigtige gæsterne er. Derefter må folk gøre op med sig selv om de vil med og derfor selv betale deres tur... Jeg ved det ikke, men vi ville i hvert fald ikke betale for folks tur.

    Vi holder så også DK bryllup med velsignelse i kirken, så der er folk med. Brylluppet på Bali var langt mere intimt så efter min mening skal der slet ikke være så mange gæster.

    Sig endelig til hvis du har nogle spørgsmål eller vil se billeder..

    1

  8. Mht. friske blomster....."Vælger du en løsning med friske blomster, skal du være opmærksom på, at de ikke må lægges direkte på kagen, da stilkene indeholder jordbakterier og nogle blomster er giftige fx liljer. Friske blomster kan sættes i blomsterrør, eller i kan bede blomsterhandleren om at nipse stilkene af og lave en anden afslutning med tråd.".... Har ikke selv erfaring med det men det er i hvert fald noget man lige skal være opmærksom på. Held og lykke med kagen! :balloons:

    0