Mrs. West

Medlem
 • Content count

  661
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mrs. West

 1. Velkommen til planlægning af vores bryllup 10.11.12 Føler mig som verdens heldigste pige fordi jeg skal giftes med min drømmemand Så kan jeg ikke holde mig fra det længere... Efter at have brugt sitet lidt passivt de sidste par år, ved blot at samle masser af inspiration fra alle i fantastiske kvinder, kunne jeg lige pludselig ikke stå for fristelsen længere.. NU måtte jeg lave min egen tråd.. Og ska da indrømme at jeg allerede fortryder jeg ikke har gjort det noget før Om os Sådan mødtes vi Frieriet Kirken Sonnerupgaard Gods Fotografen Bryllupskagen Maden Farvetema (og inspirationsbilleder til et efterårsbryllup) Kjole-inspiration Kjolen Sko-inspiration Brudebuket inspiration Nøglepersoner på dagen: Forlover: Gommens ældste søn (16 år) Brudepige: Gommens datter (9 år) Toastmaster: Min onkel Brudens "far" (han følger mig op): Min onkel Gavekoordinator: Min kære svigerinde (som også står for bryllupskagen) "Nøglebærer" sørger for at de gæster der har bestilt værelse på Sonnerupgaard får deres nøgle: Gommens bedste ven
 2. Vil høre om der er nogen herinde der har brugt kongekronerne fra SonnerupGaard til blomsterdekorationerne? Har selv bestilt 8 stk og skal selv stå for at fylde blomster i (evt sammened svigermor der er lidt fils på fingrene hva angår blomster) Men hva har andre gjort? Oasis, laves dagen gør, på dagen etc.....???
 3. Har faktisk brugt det site en del til inspiration, synes den er helt igennem fantastisk :-D
 4. De er meget anderledes ja - og det gør den bare totalt cool! Synes det er vildt fedt med alle de forskellige måder folk får blåt (lånt, gammelt og nyt) ind looket på! Det her er ihvertfald helt unikt!
 5. Hvor er den bare smuk! Passer til et kæmpebryllup, sådan et sted som Pæaza Hotel i NY! Herhjemme tænker jeg slot, herregård, eller storslået hotel - selvfølgelig med højt til loftet! ;-) Stor respekt, den er virkelig smuk!
 6. Tillykke med begge dejlige begivenheder :-) Jeg synes I ska gøre det lige præcis som I ønsker! Man kan sagtens springe forresten over, det lyder som noget jeg selv kunne have fundet på, hvis ikke det havde været fordi min forlovede holder meget af forret..
 7. De fleste præster er ret åbne, så længe du har dine grunde og det ikke bare er fordi det er set i amerikansk film ;-) Held og lykke med projektet!
 8. Først og fremmest stort tillykke med at I skal giftes! Hvor er det en stærk, barsk og samtidig livsbekræftende historie om jer 2! Ønsker I at holde en stor fest når din kommende mand engang er frisk igen, for det gør han forhåbentlig som du siger, så vil I virkelig have mulighed for at holde en fest der hylder kærligheden - til hinanden og til livet og hvad kunne være smukkere? Som et alternativ til den traditionelle fejring tænker jeg at du og kæresten evt ku bestille overnatning på hotel? Hvis det går. Der kan I ligge ned og spise room-service mad :-) Det kan sagtens blive en super romantisk aften og hvis I vil kan I jo holde tale for hinanden :-) Masser af tanker og de bedste ønsker til jer :-)
 9. Ja, så er det vidst tid til lidt skriverier herinde igen. Den sidste tid er det blevet til meget lidt, alias INGEN updates herinde - desværre! Men der har været virkelig meget at rumstere med herhjemme i forhold til ungerne, der af forskellige grunde har det lidt svært i øjeblikket. :-( Men som familie må vi blot sørge for at være der for hinanden i denne tid :-) Planlægningen af brylluppet ( som er om 12 dage, 10 timer, 19 min og nogle sekunder!!!) går super. Der er egentlig styr på det der skal være styr på. Manden har tøj, jeg henter kjolen imorgen, mad og personale er super, fotograf..... Jaaa, har en helt masse flueben ;-) Mangler dog styr på blomsterdekorationerne, som jeg selv laver, ska bare lige være sikker på fremgangsmåden! Og så vil jeg lige ha lavet en masse praktisk "nussearb" med bordkort, brev til overnattende gæster mv. Har dog lige en eksamen der skal beståes onsdag og så tillader jeg mig at bruge min ferie efter den på KUN at tænke bryllup! Juhuuuu!
 10. Ej hvor lyder det fint! Er sikker på de bliver super smukke! Hvor køber du blomsterne? Og ved du om det er helt no-go at lave dekorationerne aftenen før? Hvis de evt. Stilles køligt tænker jeg at de måske vil holde...
 11. Vores valg var meget naturligt. Vi bliver viet Kl 11, Reseption 12-14, velkomstdrink og middag Kl 17 og frem, herefter kagen, som fungerer som dessert, inden dansen :-)
 12. Jeg har tidligere været til bryllup hvor toastmasteren gjorde opmærksom på at sløret ikke måtte rives, det fungerede fint og der var ingen sure miner :-)
 13. Uuh altså, I bliver gift mens vi er afsted på bryllupsrejse - vil krydse fingre for jeres dag! :-) Ved at du har truffet din afgørelse, vil blot sige at jeg synes den er meget rigtig! Det er tydeligvis sådan jeres bryllup skal være. Dejligt at din mor glæder sig så meget som hun gør!
 14. Tillykke med det kommende bryllup! Det er vores tur lige om lidt (GISP) og ka nikke genkendende til nogle af de ting du beskriver. Kun et enkelt par fra vores gæsteliste overnatter ikke. Vi bliver viet Kl 11, reception 12-14, velkomstdrink for middagsgæsterne Kl 17. Vores feststed ligger 40-50 min fra receptionsstedet og kirken, så mens vi får taget billeder i disse "mellemtimer" har gæsterne tid til at komme til stedet, få nøgle til værelse og evt skifte tøj..... Ja eller for den sags skyld tage sig en lur hvis de har lyst! ;-) Vi bliver højst sandsynligt heller ikke de første der går!!!! Tror jeg vil informere om dette ved at lægge et lille brev på værelserne, som jeg har planlagt at gave lidt andet praktisk Info på også :-) Ellers kan man få toastmasteren til at give Info om at I er nogle festaber ;-) Håber mine inputs ku bruges :-)
 15. Super smuk! Er vild med slæbet og så det at man kan se du bare elsker den :-)
 16. Smukkeste bliver det ikke! Det er da bare DIN kjole!!!
 17. Aj men altså en skøn dag! Den kan jeg godt forstå du er faldet for! :-D
 18. Der var da vidst ret mange tastefejl hva ;-) Sådan går det når man er for hurtig på Tlf.... Håber det blev forståeligt alligevel :-)
 19. Stort tillykke med forlovelsen! :-) Jeg ved ikke hvor længe I har været sammen, men her (vi har været sammen 4 år) ser jeg min kommende mands familie som min familie! Min far skal heller ikke føre mig op - det gør min onkel. Derudover kommer min moster, mor og bror. Ellers er resten af familien fra mandens side og en masse venner :-) Hvis du vil ha et kurkebryllup skal du have det, jeres familie er hvad I gør den til! :-) De største knus og tanker herfra!
 20. Altså altså...... Hvor lyder det skønt at I kan få både drømmehuset og drømmebrylluppet - selvom de lige nu er længere tid til end forventet.... du må vende det til at se det helt fede i at du har masser af tid til planlægningen - du kan nå at få de fedeste idéer inden det går løs
 21. Korthårsfrisure -slør SPAAAAAAM! Synes det er super fedt at du står ved dit korte hår og ikke bare lader det vokse fordi du skal giftes! Det er dig (og dit korte hår) som mandeen i dit liv vil have, så deet med at lave alt om på sig selv for én dag synes jeg er så mærkeligt.... Har selv langt hår, har det på modsatte måde af dig - jeg går slet ikke med kort hår, ligner en lille tyk gris, hahah... Det har virkelig meget at sige hvordan en ansigtsform er i forhold til frisuren. Synes du skal snakke med din frisør om mulighederne og hvad du selv kunne tænke dig..
 22. Synes du har skrevet en rigtig fin tale.... Sødt twist med al snakken om hænderne der bliver omdrejningspunktet...... Hvis du føler du får sagt alt hvad du vil, så skal der jo ikke mere på. Min tale bliver også ret kort, men får sagt hvad jeg vil. Så kan det godt være at folk synes jeg skal bruge laaaaaang tid på at udrede en hel masse, men det vil hverken passe til mig eller manden min... Så det bliver kort og forståeligt...
 23. Selvfølgelig vil I gerne danse brudevals, det tror jeg de fleste vil. Og det at din partner sidder i rullestol gør jo ikke lysten til denne dans mindre, da det jo hos de fleste er en ret stærk tradition. Jeg synes det lyder som en rigtig fin idé at danse den alligevel. Lyder umiddelbart som om din partner skal op og stå mens I danser og så synes jeg at du først og fremmest skal gør folk opmæksomme på at slutte cirklen forholdsvis hurtigt, så han har chance for at gennemføre hele dansen, som det bliver nævnt får de fleste alligevel ikke lov at danse særligt længe...... Men en fin backp med dij eller hans far.... Om det er underligt? Det er det ku hvis I selv mener det. Husk at det er jeres bryllup I kan (og skal!!!!) gøre lige hvad der føles rigtigt for JER.. Held og lykke med det hele.
 24. Jeg vælger nok at få en enkelt blomst derfra forsølvet :-)
 25. Ej men altså hvor er den fin!!