Cindy&Dennis

Medlem
  • Antal besvarelser

    17
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Cindy&Dennis


  1. Hejsa, jeg er rigtig glad for at få så positiv respons, skulle jo have været gift i november, men en masse kom i vejen osv. så vi besluttede os for at få lidt held med os, og så skulle giftes 7-9-13, har i lang tid været offline fra siden, men er nu ready to go.. mit monogram er lavet i word, da jeg ikke har alle de der fansy programmer :)

    0

  2. mig og min bror er skizofrene, derfor er der lidt hensyn at vise.. min mors holdning er at vi er alle voksne mennesker, og hun vil ikke have noget med ham at gøre, men hun vil gerne fejre mit bryllup.. og som hun siger bare fordi man er i samme rum behøver man ikke at snakke sammen.. hun skal jo ikke sidde på skødet af ham..

    og et eller andet sted synes jeg ikke min far kan være det bekendt, men han er meget gammeldags, og det tog ham ca 1½-2 år at forstå at jeg var syg.. da det jo er et tabu i min fars familie.. men hvor vi er mere åbne i min mors familie..

    0

  3. ja jeg er så småt begyndt at lave gæsteliste, men er stødt ind et et meget stor problem, jeg er jo skilsmissebarn, og har boet ved min far siden jeg var 3 år gammel, det vil sige at jeg er en rigtig fars-pige, og min plan var jo også at han skal føre mig op af gulvet...

    men der er en jeg elsker mere end min far, og det er min lillebror, vi går gennem alt for hinanden, vi "deler" den samme sygdom, så vi er meget tætte.. men modsat mig, så har min lillebror boet sammen vores mor siden han var 1 år gammel..

    pga min lillebrors sygdom kan han ikke være i større forsamlinger, uden at have nogle at knytte sig til, og da jeg jo er bruden, kan jeg jo ikke kun være sammen med min bror, så jeg ville invitere min mor og hendes mand med, fordi så vil min lillebror også gerne komme..

    problemet er nu at lige meget hvor langt væk jeg sætter min mor og bror, så vil min far ikke være i samme lokale som min mor..

    og så kom han med sætningen i dag "jamen så kan din lillebror jo føre dig op"

    og min drøm i mange mange r har været at min far skulle føre mig op, men nu står jeg og skal vælge side..

    synes ikke det er fair fra min fars side at han ikke bare den ene dag kan sidde i samme rum som min mor, synes det er så umodent, og min lillebror som ikke vil snakke med min far, har sagt han gerne vil med, bare jeg ikke placere ham ved siden af min far.

    hvad synes i, skal min skønne bror føre mig op, eller skal min elskede pigesure far føre mig op.. synes virkelig det er en svær situation..

    0

  4. jeg var så en af dem der var "ring-forlovet" først, da min h2b og jeg blev enige om for 4 år siden at vi gerne vil "binde" hinanden en bare det at være kærester, men syntes efter et år sammen at det var for tidligt at blive gift, og så gik der 1 år, efter vi blev ringforlovet, og 2 år, og vi begyndte at snakke om bryllup, men der var ikke råd, så gik der 3 år, og så 4 år, så begyndte vi mere seriøst at snakke om ægteskab, da vi jo havde været sammen i ialt 5 år, og så jo fordi jeg fylder 25, den 10.11.12, der gik også kun en måned fra vi satte os ned og snakkede om der måske kunne være råd til bryllup, indtil han så var nede på knæ (med en frier-ring). og ja så sidder jeg her i dag og skal giftes om præcis 10 måneder.. hehe

    men vil så sige at jeg synes det er mere modent at blive ringforlovet måske i et par år, hvis man føler trang til at binde sig lidt mere end bare kærester, end bare at kaste sig ud i ægteskab, man høre jo om så mange der bliver gift "for hurtigt" for derefter at blive skilt igen, har selv en mor der blev gift for første gang mens jeg lå i maven, og 23 år efter blev hun gift med mand nr 5.. det synes jeg personlig er for overdrevet, ikke noget ondt om min mor, men hun kender min holdning..

    ej, vil ikke blande mig for meget, men følte mig bare truffet :)

    0

  5. så fik man den vildt dyrer lilly kjole hjem, den er bare sååå flooot.. kan slet ikke vente til jeg fylder 25 nu :P

    ja og så er jeg nok en af de få der ikke skal have hæl som brud, det kan jeg simpelthen ikke finde ud af at gå i, så fandt også disse vildt dyrer sko :P

    ja, og så kunne det godt betale sig at tage et smut i butikken "Glitter", der fandt jeg disse hårdimser, hvor 6 styk kostede 50 kr, men men men, der var jo også lige 75% rabat, som skulle trækkes fra de sølle 50 kr.. så fik da lige købt et par pakker eller 3 :P og tænker da det er et kup, da jeg har set mange sælge dem til 20-35 kr stk..

    vil lige med det samme afsløre prisen for kjolen, 1000 kr på lillys hjemmeside, sat ned fra 5450 (det var da til at overkomme, troede ellers jeg skulle have den speciallavet da jeg er en meget stor størrelse), og skoen var 79 kr i deichmann, så kunne ikke lade dem stå..

    0

  6. godaften..

    nu vil jeg lige høre om man godt kan give sin far en "gave" med henblik på at han vil føre mig op ad gulvet..

    i må undskylde mig, er ikke så god til at formulere mig..

    men sagen er den jeg vil gerne lave noget fint, når nu jeg skal spørge min far om at blive ført op af gulvet..

    så har fundet et digt herinde, og sat det i glas og ramme, og da min far jo snart har fødselsdag, tænkte jeg at han måske ville blive glad for at få digtet, og den er så rammet ind..

    eller lyder det for dumt ?

    sætter lige et billed ind af det jeg har lavet :)

    gerne svar ærligt :)

    0

  7. dette er mit første oplæg herinde.. ville lige advare jer, hvis det ikke helt lykkedes..

    men jeg er jo lidt af en kreativ type.. faldt så over disse tandstikæsker i dag, og tænkte dem kunne man jo godt få brug for efter en god hovedret med kalveculotte.. :P men de var ikke så pæne, så jeg printede det monogram ud jeg selv havde lavet, og så lidt tape bagpå for at holde papiret rundt om æsken, så har man faktisk nogle pæne tandstikæsker..

    4