Sara88

Medlem
 • Content count

  194
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sara88

 1. Nogen som kan hjælpe med at lave dette ? Jeg er ikke skide god i word 😁
 2. Nogle som kender prisniveau her ?? De har ikke priser på deres hjemmeside, og det er her jeg skal til første kjoleprøvning.
 3. forhandlede du selv prisen ? Jeg er ligeglad med om det er modeller fra sidste år Der står jo ikkeårstal på kjolen
 4. Tak Har ikke et meget lavt budget, men jeg har utrolig svært ved at ligge mig et budget på lige netop kjolen. Jeg er ikke interesseret i at bruge 10.000 på en kjole, men jeg er også bange for at begrænse mine muligheder hvis jeg ligger det for lavt :/ Tænkte selv omkring 6-7000
 5. Det var godt nok også en fin udsalgspris
 6. Okay - tak for svar. Jeg har bare SÅ svært ved at sætte et budget på kjolen. Jeg kan jo sagtens på deres hjemmeside finde nogle jeg er vilde med, men når der ingen priser står på, aner jeg ikke hvad jeg ca skal gå efter
 7. Noget lækkert frugt - man kan bestille de flotteste anretnnger, men kan ikke lige huske hvad de hedder
 8. Så blev det endelig min tur. A friede igår. Så nu skal jeg også igang med planlægningen (håber jeg kan finde ud af de planlægningstråde) Men hvor dælen starter man ?? Jeg tænker at lave en foreløbig gæsteliste så vi ca ved hvor mange kuverter der bliver, så vi ved hvad middagen vil koste, og så lave budget derefter.
 9. vi har kun sendt til dem som skal med til festen
 10. Har fået lavet et ellers tak
 11. Jeg er ret meget i tvivl om vi skal vælge at blive viet kl 13 eller kl 14. Jeg tænker bare at dagen måske bliver meget lang for gæsterne, hvis det allerede er kl 13, men på den anden side, er jeg bange for at vi bliver presset på tid, hvis vi vælger kl 14. Hvis vi vælger kl 13, vil mit forslag se således ud: Vielse kl 13 Færdige ved kirken ved kl 14 Så kører vi fra kirken, og jeg tænker vi får taget billeder her, da vores piger nok bliver hentet herefter. Imens ankommer vores gæster til vores hus, hvor der vil være reception, med lidt fingermad og drikkelse Vi ankommer ca kl 15/15.30 og kagen skæres for. Så skal vi køre senest kl 16.45, da vi skal være ved feststeder kl 17.30 og kl 18 skal vi til bords Vi kan sagtens lave om på at vi måske tager med til receptionene først og så kører før, for at tage billeder, og så mødes med gæsterne igen ved feststedet, men det er en mindre detajle. Lige nu er det tidsplanen jeg er i tvivl om Jeg synes bare det vil blive presset hvis vi vælger kl 14, det vil jo tage en hel time og vores tid med gæsterne til receptionene
 12. Som overskriften siger. Nogen som har erfaring med dem ? Vi mødte dem på bryllupsmessen i Vejle, sidste weekend
 13. Jeg tænker bare at det vel i sidste ende giver det samme om vi ankommer en time senere, eller kører en time før ? ;)
 14. Kl 15 er alt for sent for os
 15. Så du synes altså at kl 13 er fint ? Nej vi bor 5 min kørsel fra kirken men har ca 40 min til feststedet.
 16. Som overskriften siger. Jer som holder reception for gæster som er inciteret med til hele festen, hvor lang tid er jeres reception, og hvor længe er I der selv, inden I evt skal ud og have taget billeder ??
 17. Jeg som holder festen ude, har I selv pynt med til lokaler og borde ?? Synes bare jeg har læst så mange gode planlægningstråde nu, hvor mange bestiller hjem til pynt osv. Men det er jo med i de fleste steder.
 18. Eller kan man godt bare have "pastel" plus sølv som farvetema ??
 19. Ja, hvad har I valgt ?? Jeg går normalt aldrig med guld, så derfor hælder jeg nok mest til hvidguld - men prisen er godt nok en helt anden hvis man vælger det :/
 20. Jepsen står for det hele selv Er det Da ikke med i prisen, eller er det bare fordi du vil selv ? ;)
 21. Hvad skal gæstenre så fra kl 15- til I skal være ved feststedet ??
 22. Jeg skal selv giftes i maj 2017 - Jeg synes altid det regner i Juni Men det er svært at planlægge efter vejret synes jeg, da det jo i alle måneder nærmest kan gå begge veje.
 23. Kan ikke få dit link til at virke
 24. Hvad er det for nogle aktiviteter ?