Rikke aka rapanden

Medlem
 • Content count

  3,366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Posts posted by Rikke aka rapanden


 1. Så fik jeg også lige læst din beretning indtil videre, og sikke da en masse du har om ørerne lige nu. Kender godt den tanke med at havde man været et dyr var man blevet aflivet med alle de skavanker man har. Mine er ikke så slemme hver for sig, men det løber jo op. Havde jeg været en perserkat var jeg blevet steriliseret og solgt billigt som kælekat uden garanti. :biggrin:

  Flotte flotte billeder. Så ærgerligt at din krop valgte at sige fra så voldsomt, men så flot at du ikke lod det ødelægge noget. Hatten af for dig, og for gemalen som ufortrødent kyssede på dig gennem hele forløbet!

  Jeg havde jo på forhånd bestemt at uanset hvad der end måtte gå galt, så skulle intet ødelægge vores dag, så ja jeg holdt ud. Men altså erkender gerne jeg i øjeblikke tænkte på at gå hjem.

  Ja er altså lige gået lidt i stå, men der sker bare så meget lige pt. Starter jo snart i terapi, mine opkastninger når jeg forlader hjemmet er taget til, og så er vi igang med at sætte vores stue i stand (males og nye møbler) , så er sgu lidt flad på energi fronten for tiden.

  0

 2. Cello har en meget blødere/fyldigere klang end violin og vil gøre sig meget bedre i et kirkerum, hvis du spørger mig (og jeg har endda spillet violin i 14 år :) )

  Nu spiller jeg overhovedet ikke noget instrument, men jeg syntes netop også at en cello er blødere at høre på, en violin kan godt være mere "kontant/skrap" i lyden. Ikke at en violin ikke kan lyde godt, men den måde at beskrive det på, syntes jeg faktisk er meget rigtig.

  0

 3. Hvis det kunne være en cellist, så kan du prøve at skrive til Lotte Ørtoft på facebook (hun har en masse krøller på profilbilledet og er cellolærer ved Lejre Musikskole). Hun er min gamle roommate.

  Hvis hun ikke selv kan, kender hun nok en, som kan.

  Og ja Rikke! Cello kan være lige så smukt, hvis ikke endnu mere!! :)

  Det lød i hvert fald hamrende godt med Cello i kirken, jeg nød HVER en tone og hørte det hele. Både under min indgang og til salmerne i løbet af vielsen. Så det der med at man slet ikke høre musikken, det forstår jeg jo overhovedet ikke :tunge:

  0

 4. Jeg havde fået min mormor til at strikke et sjal/en stola til mig. Det var rigelig fint, og vi blev gift i slutningen af september. Så meget er man jo heller ikke udenfor når det ikke er sommer, og jeg mærkede ærligtalt ikke at jeg frøs da vi fik taget billeder, først bagefter.

  Jeg havde så også min jakke med over i lokalet, til senere på aftenen når jeg skulle ud og ryge , der var jeg altså ligeglad med om det ikke så pænt ud til kjolen, det var jo kun mens jeg røg.

  0

 5. Jeg havde bare trusser på, min kjole klarede fint at holde styr på babserne. Selvom vi blev gift i slutningen af september, så KOGTE jeg under kjolen, så jeg er virkelig glad for jeg ikke havde strømper, shapewear eller andet, jeg var død af hedeslag så :tunge:

  0

 6. Jeg går så imod strømmen, jeg syntes det virker af lidt hvidvin, nogle fortrækker f.eks at drikke hvidvin fremfor rødvin. Der røg i hvert fald mere pr. person til vores bryllup. Der røg helt sikkert også mere sodavand, tænker det er jo både til drinks og til bare at drikke rent. Til vores bryllup skulle de fleste køre hjem, så det i sig selv gjorde jo også at mange kun drak et par glas vin, og så drak sodavand og vand for resten.

  Så jeg ville købe mere hvidvin og sodavand. Men jeg er så også typen der hellere vil have for meget, end kun lige have nok.

  0

 7. Vi sprang natmaden over til vores bryllup , der var dog købt ind til det. Vi havde håbet på en fest der ikke sluttede så sent, og gæsterne var heldigvis enige med os, så de sidste smuttede ved 1 tiden. De fleste smuttede omkring midnat, og derfor valgte vi at skippe natmaden.

  Man skal gøre lige hvad man selv føler for, jeg mener ikke der er noget rigtig/forkert.

  0

 8. Næsten oppe ved målet, måtte lige have hjælp til kjolen af min far :)

  post-56973-0-96940600-1421705687_thumb.j

  Øjeblikket hvor min mand kæmper med ringen, og jeg siger bare pres til, hvorefter min mand kvittere med " det sagde hun også i går" , og jeg udråber NELLE!!!! og dasker ham en , til stor morskab for alle i kirken inkl. præsten :lol:

  post-56973-0-55338600-1421705857_thumb.j

  Vi bliver velsignet af præsten

  post-56973-0-08753500-1421705946_thumb.j

  Nu som mand og kone :loveboard:

  post-56973-0-11735300-1421705976_thumb.j

  ELSKER det her billede , mit udtryk siger alt, bobler over af lykke :loveflag:

  post-56973-0-87471400-1421706055_thumb.j

  Og så på vej ud af kirken, syntes også det er et ret fint billede

  post-56973-0-96448400-1421706088_thumb.j

  0

 9. Ja beklager jeg er så langsom i optrækket, men har ikke så meget energi for tiden, og er også blevet nedlagt af "russere i kabinen" :wink: Så i disse dage hænger jeg fast i sofaen med min dyne.

  Men vil da lige smide lidt flere billeder op fra kirken, nu hvor jeg har fået alle billederne :D Billederne er ikke redigeret, og som alle andre billeder er de kopieret fra facebook, så det er ikke den bedste kvalitet. Jeg har selvfølgelig alle billederne i original selv, men de er for store til at smide ind her, og gider ikke sidde og bøvle med at lave dem mindre :tunge:

  Først et billede af vore skønne nabo, som jo spillede cello i kirken :loveboard:

  post-56973-0-56969300-1421705376_thumb.j

  Mig og min far der venter på at celloen begynder, og vi kan gå ind. Jeg ligner en der har mest lyst til at stikke af :lol:

  post-56973-0-15052900-1421705483_thumb.j

  Igen mig og min far :)

  post-56973-0-47736300-1421705524_thumb.j

  Det her billede ELSKER jeg , min onkel der står ude i siden ser simpelthen SÅ stolt ud. Det var ham der var min redning med brækposer, altså hentede dem i brugsen, kom op og tog min brugte brækpose i kirken osv :biggrin:

  post-56973-0-84773500-1421705555_thumb.j

  0

 10. Så har jeg fået de sidste billede, de er godt nok ikke redigeret, men det er ligemeget.

  Så jeg fortsætter min beretning en af dagene. I dag har jeg fødselsdag, så har haft gæster, og er derfor ret så træt nu. I morgen skal jeg på psyk igen, så ved ikke lige om jeg kan overskue at fortsætte der.

  Mens I venter, kan I da lige få billedet af mig der kaster op i kirken, det fik min veninde foreviget. Så lige min mands ansigt, han sidder skisme og griner af mig, altid dejligt med lidt kærlighed -HAHA-

  Hahahaha - ej... det er ikke sjovt... jo måske her bagefter.... men det må det bestemt ikke have været den dag :hug:

  Nej i selve øjeblikket var det ikke sjovt, det var virkelig pinligt og akavet. Men altså jeg bidrog da med underholdning til min bror på 14, både med opkastning, og da jeg daskede min mand en ved alteret og sagde " NELLE!!!!" . Min lillebror havde jo spurgt min mor " er det altid så sjovt at være til bryllup?" -HAHA-

  0

 11. I vores familie og omgangskreds har vi aldrig skelet til hvad bryllupsfesten har kostet, for det er altså brudeparret der selv vælger det. Den største gave vi fik udover fra vores forældre, havde kostet omkring 800.- Og sådan har det også været til alle de andre bryllupper jeg har været til, og det har været alt fra forsamlingshus til vilhelmsborg festen har været holdt på/i . Desuden ved man jo heller ikke hvad folk har brugt på festen, jeg spørger i hvert fald aldrig folk hvor meget de har kostet.

  Nogle gæster gav også flere ting, og så var det jo så billigere ting de gav. Jeg bryder mig bare heller ikke om at man skal sætte en pris på hvad der er acceptabelt at komme med som gave, det er jo for pokker ikke for gavernes skyld at man bliver gift.

  Nu er jeg generelt bare ikke særlig materialistisk, så om folk var kommet med noget hjemmelavet, så var jeg stadig blevet hamrende glad. Vi blev glade for alle vores gaver, både de store og de små. Den billigste gave vi fik, kostede 150 kroner, og der fik vi ikke andet fra dem, men det var HELT fint. Det var fra mine brødre hvor den ene er under 18, og den anden er på kontanthjælp, og bare det at de kom helt her op fra Aabenraa, det var mere end rigelig gave for mig :)

  1

 12. Åh din stakkel, at du skulle være syg på din bryllupsdag.. :( Håber du alligevel havde en god dag (jeg har ikke lige læst din tråd, sorry) men når det så er sagt, så er det da ret sejt, at din veninde lige nåede at fange "momentet"...... Var det nervøsitet eller var det "rigtig" sygdom, du fik snuppet dig lige op til brylluppet?

  Det var desværre min krop der sagde stop. Jeg havde kørt mig selv ALT for hårdt i ugen op til , jeg er kronisk syg så jeg kan ikke overskue ligeså meget som "almindelige mennesker" . Jeg startede med at få kvalme kort tid efter vi var kørt afsted mod kirken, og da vi så ankom til kirken nærmest kastede jeg mig ud af bilen, for at ende med hovedet i en hæk. Og ja som billedet viser kastede jeg så også op inde i kirken , og fortsatte et par timer da vi ankom til feststedet. Så fik intet at spise overhovedet, jeg drak bare vand gennem hele festen. Fortsatte et par dage efter bryllupet med kvalme og opkast. Havde op til brylluppet også haft voldsomme problemer med mavesyre, netop pga. mit stress niveau .

  Men jeg lod det ikke ødelægge min dag, men erkender da gerne at jeg et par gange overvejede at gå hjem ;) Og syntes det var SÅ pinligt og ydmygende mens det stod på.

  0

 13. Har fået de sidste billeder fra vores bryllup nu, og bliver altså lige nødt til at dele dette billede med jer.

  Som nogen nok ved, var jeg ret så syg på vores bryllupsdag, og kastede op i stride strømme, også INDE i kirken. Lige i øjeblikket syntes jeg det var vildt pinligt, men allerede samme aften kunne jeg godt grine af det. Og HEY jeg slog en rekord, i alle de år præsten har været i kirken, har hun aldrig oplevet en brud kaste op INDE i kirken , det har hun så nu -HAHA-

  Forloveren var hurtig til at stille sig op foran mig, for at skærme af. Så min veninde har virkelig været hurtig på aftrækkeren, og syntes det er et ret sjovt billede at have :)

  post-56973-0-82897600-1421002945_thumb.j

  0

 14. Så har jeg fået de sidste billede, de er godt nok ikke redigeret, men det er ligemeget.

  Så jeg fortsætter min beretning en af dagene. I dag har jeg fødselsdag, så har haft gæster, og er derfor ret så træt nu. I morgen skal jeg på psyk igen, så ved ikke lige om jeg kan overskue at fortsætte der.

  Mens I venter, kan I da lige få billedet af mig der kaster op i kirken, det fik min veninde foreviget. Så lige min mands ansigt, han sidder skisme og griner af mig, altid dejligt med lidt kærlighed -HAHA-

  post-56973-0-34187900-1421001212_thumb.j

  0

 15. Vi havde slet ingen forlovelsesringe, og planen var sådan set at min mand skulle have sin vielsesring om halsen i en kæde, da han ikke bryder sig om at have ring på. Men nu snart 3 måneder efter, har han stadig sin ring på fingeren, og siger at der bliver den.

  Så syntes da bare du skal købe en ring til din kæreste, og så se hvad du føler for, når I engang skal vies :)

  0

 16. Vi kan godt tåle at se billederne to gange - skulle der komme dubletter

  Hehe, jeg tror godt jeg kan undgå det. Men ellers må det lige smutte ;) Nu skal jeg bare lige have hentet alle billederne ned på computeren igen. Skal også lige have taget et billede af kassen, som min mand vandt i vores quiz . Vi har holdt snitterne fra den indtil videre, så jeg kan vise den med alt indhold :)

  0

 17. Jeg skal nok snart fortsætte, men er lidt stresset for tide, venter på at skulle på psyk igen til udredning, inden jeg kan starte i behandling. Ja og så valgte min computer også at gå helt i kage, så måtte slette alt på den, og installere windows på ny, hvilket har resulteret i at jeg jo ar mistet ALT der var gemt på computeren. Så skal lige have hentet alle billederne ned på computeren igen.

  Samtidig skal jeg for første gang være vært juleaften, hvilket også giver mig lidt nerver :tunge: Glæder mig helt vildt til at være hjemme, men syntes sgu også det er lidt angst provokerende, at skulle stå for det hele. Det er jo en dag man ser frem til et helt år , så intet skal altså gå galt, ellers ved jeg at jeg bliver hys :lol:

  0

 18. Det kommer vist ret så meget an på hvilken skrædder/syerske man vælger. Jeg gav 450 ( eller var det 400, det kan jeg faktisk ikke lige huske), for at få lagt kjolen et pænt stykke op, lagt en del cm ind, fået syet et par folder fast, og syet lagene i kjolen sammen , så jeg kunne bruge stroppen til ophæng som dansestrop :)

  0