Brumle01

Medlem
 • Content count

  705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Brumle01 last won the day on April 15 2012

Brumle01 had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

About Brumle01

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/07/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  10.11.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,441 profile views
 1. Henrik Naustrup - han kan findes hér Han spillede til vores bryllup - han er dygtig, rimelig i pris og ikke en kikset suppe-steg-is-musiker :-)
 2. Lej en jukebox ... 2000 kr og så er den leveret, monteret og afhentet igen! Den vi lejede til min venindes 40 års fest havde 15000 numre. Det fungerede superfint!
 3. Vi købte slik i Tyskland og glas, krukker osv fandt vi dels i genbrugsbutikker, og på markeder og en del havde vi i forvejen.... jeg har endnu ikke så mange billeder, men prøv at se, hvad der ligger i min tråd eller google "slikbuffet" - der er masser af inspiration
 4. Jeg holdt tale og havde en sangerinde til at synge en sang fra mig til min mand. Hvad man holder tale om er jo meget individuelt - men hvis du er tom for idéer, så tag udgangspunkt i et smuk kærlighedsdigt... så finder du nok lidt inspiration undervejs. Husk at en tale behøver ikke være lang eller svær.... det vigtigste er at den kommer fra hjertet.... og så er ordene næsten ubetydelige
 5. Kaster lige et par forslag på banen.... Vi brugte dramasalen på Brandbjerg højskole til vores reception, og dén kan man også leje til selve festen - hér er der muligvis mulighed for at leje værelser på højskolen. Der kan være over 100 til middag i salen. Højskolen ligger i forbindelse med Brandbjerg herregård og der er meget smukt og naturskønt - det ligger mellem Vejle og Jelling. Der er også festsalen ved Vingsted Mølle, som ligger lige ned til åen - hér kan man leje værelser og der er meget smukt og idyllisk. Salen kan rumme 80 pers. til middag.
 6. Vores kage passede naturligvis ind i vores vinter-tema; den var overtrukket med mørk chokolade og pyntet med hvide snefnug. Vi havde selv valgt en topfigur, som vi var vilde med og havde lyst til at have stående fremme efterfølgende: Den er fra Willow tree og hedder "together":
 7. Ih, alle I dejlige nov-dec-brude.... nu er det lige om lidt!!! Jeg er jo også med på 10-11-12-holdet og glæder mig helt vildt!! Status: bryllupstalen skrevet, pynten er på plads, kjolen har fået de sidste tilretninger, skoene er (næsten) gået til og vi er i gang med at øve brudevals. Så nu mangler vi bare at lave en portion hjemmelavede snebolde og de sidste popcakes til vores vinter-slikbuffet Og så skal vi liiiige have lavet bordhæfterne færdige! Imorgen står den på prøveopsætningen hos frisøren og i onsdags lagde min veninde prøve-makeup Masser af vinter-tema-inspiration kan findes i min tråd - værsgo at kigge!
 8. Vi stod med nogle lignende frustrationer og skuffelser - og det er bare rigtig træls og man får sådan en ærgerlig fornemmelse i maven.... så derfor får du en kæmpe Og ja, det er rigtig dårlig stil at glemme at svare før SU, men det sker desværre fro mange alligevel. Vi sendte en sms til de gæster, vi ikke havde hørt fra - der stod: "Hej. Vi håber at vi ser jer til vores bryllup den 10. november. Vil I venligst melde tilbage, da vi skal give køkkenet besked seneste tirsdag. Mvh...." - denne sms blev rundsendt søndag aften, og vi hørte fra alle dem, vi manglede. Folk har mærkelige prioriteringer ... og jeg fatter skisme heller ikke at nogen vil vælge camping fremfor bryllup - men sådan er vi jo forskellige! Glem dem!! I sådan en situation får man at se, hvem ens rigtige venner og omgangskreds er... Og helt ærligt, skal de have lov til at ødelægge dit humør?! SMIL, Rikke Rapand Du skal jo giftes lige om lidt!!!
 9. Hmm.... hvis det ikke er første gang, at du er ked af at have valgt hende, så synes jeg du skal skrive til hende: "Kære dejlige søster. Jeg valgte at bede dig om at være min brudepige, fordi det ville være en fantastisk oplevelse for os alle 3 søstre. Det var en drøm for mig, at vi 3 søstre skulle stå dér i kirken på denne smukke dag. Men dine konstante spørgsmål og stikpiller til, at vi skal betale din kjole (samt eventuelle andre ting, hun gør) har gjort at jeg er voldsomt i tvivl om jeg har lyst til at holde fast i denne drøm. Vi har - desværre - ikke et pengetræ eller en guldmine i baghaven, og derfor har vi ikke råd til at betale for din kjole. Hvis du ønsker at bevare rollen som brudepige, så er kravene hér: 1. Kjolen skal være X farve - 2. du vælger selv modellen, prisen, tilbehør osv - 3. du betaler selv din kjole. Jeg vil ikke diskutere det mere, da jeg har et helt bryllup at planlægge. Beslutningen er din - jeg vil bede dig om at give mig en tilbagemelding senest den ... og ellers vælger jeg en anden brudepige. Knus fra ..." Det kan måske lyde hårdt, men nogle mennesker har brug for at få rent besked og en skriftlig frist, så du ikke behøver at gå og spekulere på det hele tiden. Det er da ikke meningen at det skal fylde så meget hér i forberedelserne til din store dag! OG - i øvrigt - den der tradition med at brudeparret skal betale for brudepigens kjole.... den kan hun godt pakke sammen!! Hun har set for mange amerikanske bryllupsprogrammer!! Der er INGEN dansk tradition for at parret betaler for hverken brudepige eller forlovers tøj.
 10. Vi hørte fra en del hér de sidste par dage... nu mangler vi kun nogle enkelte til receptionen, så jeg har sendt dem en sms, hvor der står: "Hej. Ser vi jer mon til vores bryllup den 10.november? Med venlig hilsen...." Så må folk altså lige komme op af sofaen og få svaret ...selvom det er søndag
 11. Tak for jeres råd, de damer Jeg tror, vi vil ringe de manglende op "gæster" op den 21. oktober eller sende dem en sms. Jeg ved godt, at det kan virke emsigt at gøre det dagen efter vores sidste tilmeldingsfrist, men der står specifikt på invitationen: "SU: Senest den 20.oktober på ..." og så er der opgivet 2 mail-adresser, samt 2 telefonnumre. Så jeg synes det har været meget nemt for folk at melde til/fra, for hvis de ikke orker at ringe, kan de jo bare sende en sms eller en mail. Vi har - med vilje - givet folk en lang frist for tilmelding (2-3 måneder), og sat SU meget tæt på selve bryllupsdagen (den 10. november) så af hensyn til middag, bryllupskage, bordplan osv, så kan vi simpelthen ikke trække den længere. Når jeg tænker tilbage, så ville jeg ønske at vi havde sat vores SU-dato et par uger tidligere, så vi ikke blev så presset på tiden.
 12. Vi har SU på vores bryllupsinvitationer, hvor der står senest den 20. okt. og hér 4 dage før, er der stadig en hel del, vi ikke har hørt fra .... de har end ikke sagt tak for invitationen eller lignende?! Er det almindeligt at folk først giver besked i sidste øjeblik? Jeg har altid opfattet det som god stil, at man giver besked hurtigst muligt, hvis man ved, om man kan deltage eller ej. Men hvad gør vi med dem som vi ikke har hørt fra? Jeg regner naturligvis ikke med at gøre noget før su-datoen, men hvordan forholder vi os derefter? Skal vi bare gætte på at det er et officielt afbud eller kan man tillade sig at kontakte folk...? Hvad mener I, de damer?
 13. Ej, hvor er jeg ked af det på jeres vegne - hvor er det bare bittert, når alle de praktiske forhold, smadrer drømmene. Håber at han snart finder noget nyt, så I kan få papirerne på plads - heldigvis har jo haft jeres smukke sommerdag sammen Vi vil savne dig herinde og håber du snart vender tilbage igen.
 14. Ej ej ej ej, kan godt forstå du er ked af det og skuffet - specielt når det er en prof. fotograf. Hvis han er umulig at få fat i og ovenikøbet lyver, når det lykkes, så ville jeg hive fat i jeres fælles ven og spørge ham/hende, hvorfor vedkommende dog har anbefalet ham?! Og samtidig bede jeres ven om at hjælpe med at få kontakt i denne fotograf. Det hér er da fuldstændig urimeligt!
 15. Jeg har bla. lavet snefnug af mini-hamaperler, som du kan se i min tråd. Derudover har jeg købt et sæt med udstansere, så jeg kan kunne "stanse" snefnug i 4 forskellige størrelser. Ellers kan du sikkert finde en masse forskellige på etsy eller ebay. God fornøjelse :-)