Brumle01

Medlem
 • Content count

  705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Brumle01 last won the day on April 15 2012

Brumle01 had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

About Brumle01

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 03/07/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  10.11.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,581 profile views
 1. Tillykke med brylluppet - hvor er I et smukt par
 2. Hej allesammen. Ih, hvor er det længe siden, jeg har været herinde og lure og følge med - men dejligt at være tilbage efter mange måneders fravær. Hvor er det skønt at følge alle jeres forberedelser Hér står vi så... næsten et år efter den store dag! Livet er fantastisk og vi mindes vores bryllupsdag med masser af glæde - dagen var alt, hvad vi havde drømt om! Hvor er jeg dog lykkelig for, at vi valgte at holde fast og kæmpe for hinanden og for det bryllup og det liv, som vi begge har drømt om. Kære alle kommende brude ... I har alt at glæde jer til!! Nyd dagen - det er en enestående oplevelse! Alt det bedste ønsker jeg for jer allesammen På søndag vil jeg glæde mig til at fejre 1 års bryllupsdag med min søde mand og forkæle ham godt og grundigt, for det har han fortjent! Rigtig dejlig weekend til jer allesammen! KH Brumle Bonus-info: Til dem, der har fulgt min historie omkring svigerfamilien, kan jeg oplyse at vi stadig ikke har nogen kontakt med dem, og at vi begge har det godt med de svære valg vi traf før vores bryllup. Det var det rigtige valg.
 3. Tusind tak Det er dejligt at høre - vi er også selv SÅ glade for billederne...synes slet ikke vi er så pæne i virkeligheden Jo, min mand er...han er en flot fyr
 4. Ja, det var da flot set :-) Jo, I må gerne se et par skud fra stationen også - måske kan de inspirere andre med toggale mænd - de kommer hér:
 5. Ja, det er Fruens Bøge. Min mand er vild med tog, så vi ville gerne finde et sted med en gammel station og jeg ville gerne have en skov, så Fruens Bøge passede perfekt!
 6. Tak for jeres søde kommentarer Dejligt at folk er så positive
 7. Som I sikkert ved, så drømte vi om et ægte vinterbryllup, men blev desværre snydt for sneen i november, så vi havde en LOVE the dress-foto-session med vores fotograf i december, da sneen endelig kom. Det var en stor succes, og vi fik endnu bedre billeder end vi havde drømt om. Desuden var det skønt at hoppe i kjolen og det hele endnu engang og have god tid til at nyde oplevelsen og finde de bedste motiver - det kan varmt anbefales. Nogle mener, at gnisten ikke er der, hvis billederne ikke tages på selve bryllupsdagen, men - som man kan se - var der masser af gnister og lys i vores øjne, da vi fik taget billederne. Vi havde jo masser af tid til at tale om vores bryllupsdag og alle de dejlige minder, taler og oplevelser. Hér kommer et lille udvalg af vores fotosession.
 8. Tak tak tak for alle jeres søde ord... Bliver helt rørt ... Er bare så lykkelig for at dagen blev alt det, vi havde drømt om - især efter alle de svære prøvelser undervejs. Jeg er selv fuldstændig vild med vores billeder og sender alle roser videre til vores fantastiske fotograf - jeg er så imponeret af hans arbejde og hans diskrete behagelige færden gennem hele dagen.
 9. Mange tak Dejligt at få ros Synes også selv at det blev flot... men man kan jo aldrig vide, om andre også synes det
 10. Tak tak - det var en fuldstændig vidunderlig dag! Min smukke brudebuket, som jeg elsker, er lavet af min dejlige tante - jeg havde fundet forskellige inspirationsbilleder på nettet og fortalt, hvilke blomster der var mine yndlings, og så var det op til min kære mand at vælge, hvordan buketten skulle være om hvorvidt nogle af mine ønsker skulle opfyldes... Min dejlige tante er ikke blomsterbinder eller noget i den stil, men hun er hamrende kreativ på alle områder, så hun lavede min smukke, unikke buket, som på alle måder opfyldte alle mine ønsker og drømme - jeg tudede af lykke, da jeg så den..og den ligger stadig og pynter og er smuk og fin endnu :-) Men jeg tror altså ikke, at hun tager imod bestillinger, da det er hendes første brudebuket... Hvad prisen er.. det er svært at sige, da den jo er lavet "privat" som en gave, så....
 11. Flere stemningsbilleder fra kroen:
 12. Aftenens fest blev holdt i en lille sal på en hyggelig landsbykro og vi pyntede selv salen og stod selv for bord-dekoration. Vi forsøgte at skabe en stemning af en smuk dansk skov i snevejr, og synes selv at det lykkedes præcist som vi havde drømt om - så hér er nogle stemningsskud fra aftenens fest:
 13. Vores fotosession blev desværre lidt for kort pga tidspres på selve dagen, så vi har valgt at få lavet en LOVE the dress-session senere på året, når der kommer sne, men I skal ikke snydes for de fantastiske skud, som Martin fangede: