Chrisi01

Medlem
 • Content count

  614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by Chrisi01


 1. Min forlovelsesring blev købt hos Chanti online. Og har kun positivt at sige om dem.

  Hvis ikke det er noget for dig ville og jeg overveje at få egeart til at speciallave ringen til din kommende forlovede. Han er utroligt dygtig og du bliver ikke skuffet :)

  Personligt ville jeg vælge gult guld da hvidguld ofte bliver gulligt med tiden så det skal rohdineres op. Men er hun til hvidguld er det selvfølgelig det du bør vælge ;)

  0

 2. Vil da også være med her - selvom der er gået 3 år siden brylluppet :)

  Jeg har fået min ring specialdesignet. Vores bryllupsdato er indpræget i romertal i guldet og der er 13 diamanter i kanten (vi blev gift i 2013).

  Når vi engang får børn skal der indsættes diamanter mellem romertallene (jeg tænker lyserød for en pige og grøn for en dreng <3 ).

  Den er præcis som jeg ønskede og elsker den :)

  ring.JPG

  0

 3. 1 hour ago, frk-turkis said:

  Tusind tak, det var lige sådan noget jeg søgte :)

  Havde du dem så liggende på bordene, eller hvor lå de til brylluppet?

  Da vi var ude at få taget billeder først var det et oplagt tidspunkt for gæsterne at udfylde dem dér. Jeg havde informeret min søster om planen så hun sørgede for at alle fik udfyldt en :)

  0

 4. Jeg havde først en meget enkel vielsesring, men da jeg tabte mig besluttede jeg mig for at få lavet en helt ny.

  Vores bryllupsdato er præget ind i guldet og forneden i båndet sidder 13 diamanter (vi blev viet i 2013).

  Det er Maidor i Canada, som har lavet den, Den var derfor billigere, men blev desværre snuppet i tolden så helt billig blev den ikke (kan faktisk ikke huske prisen, men mener den lå på en 9.000-11.000 kr inkl. told).

  Jeg elsker at jeg er den eneste med netop denne ring <3 Og efter meget mailen frem og tilbage fik jeg den præcis som jeg ønskede :)

  ring.JPG

  1

 5. Vi havde buffet og det fungerede super godt! Vi havde tallerkenanrettet forret og så buffet til hovedret. Det var et rimeligt langt bord og vi var "kun" 60 så der var ingen problemer med kø. Du er velkommen til at tjekke min beretning ud. Vil til enhver tid anbefale buffet - stemningen bliver automatisk mere nede på jorden ;)

  0

 6. Min mand var sket ikke til bryllup før vi mødte hinanden. Jeg har altid sagt at jeg VILLE giftes og da det var så vigtigt for mig, endte det med også at blive vigtigt for ham.

  Vi var begge enige om at det ikke skulle være en fest til 100.000kr for de penge havde vi simpelthen ikke. Vi holdt en fantastisk fest med venner og familie i selskabslokale - lige efter vores hovede. Jeg synes helt sikkert at du skal holde fast i at få "dit" bryllup. At han gør det for dig er jo en kæmpe kærlighedserklæring. Jeg synes I skal afstemme jeres forventninger så I får en fest der lever op til begges ønsker :)

  0

 7. Det billede jeg har på mobilen, er for stort. Men du kan evt kigge i min beretning. Den var i ivory altså en knækket hvid på grænsen til gullig. Vi gav 1000kr for buket to brudepigebukettet og 4 til herrerne, men det var også en virkeligt god pros jeg fik (chefen brokkede sig i hvert fald ;) ).

  0

 8. Vi havde snakket om Maldiverne, men kunne godt se at det var urealistisk da vi simpelthen ikke havde pengene. Vi ønskede os udelukkende penge til bryllupsrejse i gave. Vi havde så planlagt en pre-honeymoon til London lige efter brylluppet (note to self: hvis man selv står for rengøring søndag bør man ikke rejse allerede mandag. Puha det var hårdt!). For gavekortene tog vi så til Thailand på luksushotel - intet mindre end fantastisk <3

  0

 9. Jeg elsker at lægge makeup, og bryllupsdagen var jo ekstra god grund til at give den gas så jeg lagde selv min makeup. Jeg kunne ikke drømme om selv at sætte hår da jeg synes man virkeligt skal være dygtig for st gøre det lige så godt som frisøren. Min mands tante er frisør så hun satte mit hår. Men det er jo helt afhængigt af hvilke forventninger man har;)

  0

 10. Jeg har ik lige læst alle besvarelser så beklager hvis det er blevet sagt. Langt de fleste kvinder vil alligevel ud og købe nyt tøj når de skal til bryllup så medmindre du ligefrem dikterer hvad de skal have på, synes jeg det er fint st de skal betale halvdelen af kjolen. Min søster og svigerinde var brudepiger hos os. Jeg havde sagt jeg gerne så kjolen var navy og de fandt en kjole de begge kunne lide og de betalte selv ;)

  0