my-turn

Medlem
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by my-turn


 1. jeg kan godt følge dig... jeg står i lidt samme situation.. mig og min far har ikke haft et specielt nært forhold siden jeg var barn, og derfor ville det føles forkert at det var ham(som traditionen byder) men pga mine forældre, som dine, dårligt kan være i rum sammen(det skal nok blive spændende da vi jo gerne vil se dem begge til festen) så ville det også hurtigt kunne give store problemer at vælge min mor.

  og der er ikke umiddelbart andre mandlige familie-medlemmer jeg har lyst til at føre mig op. og jeg har også tænkt lidt det med at blive "givet væk", det er lidt forkert. de ejer mig jo ikke, det er jo MIT valg.

  så jeg overvejer lidt at min lillesøster skal være min brude pige(hvis hun vil.), og så kommer hun til at gå ved siden af mig i stedet for bagved, så jeg ikke føler mig så alene. plus jeg også altid har haft et særligt bånd til hende. så det ville for mig føles mest rigtigt sådan.

  og eftersom min forlovede får lov at bestemme stort set alt andet ang. vores bryllup, så syns jeg kun det er fair jeg bestemmer den del her. ;-)

  0

 2. det kommer også meget an på hvordan lokalet er.. hvis det i sig selv er et lidt mørkt lokale bliver det nok hurtigt dystert, hvilket selvfølgelig kan være fint nok hvis det er det man går efter, men det er det jo sjældent til et bryllup.

  er det et lyst lokale, tror jeg sagtens det kan bære det.

  og så betyder farven på fx stolene jo også lidt.

  0

 3. hej.. en tanke jeg fik..

  jeg er vokset op med at det lånte(som i lånt, blåt, nyt, gammelt) skal være af en der er lykkelig gift, for at deres lykke kan smitte af på ens eget ægteskab..

  sådan helt teoretisk????

  hvis fx jeg ville låne af min bedstemor som er blevet enke for kort tid siden(dvs hun er så blevet enke ca 4½ år før vores forventede dato), men var lykkelig gift ind til hendes mand(min bedstefar) døde, tæller det så stadig som en lykkelig gift, eller blev det "opløst"(i mangel på bedre ord) da han døde?

  nogen der ved noget?

  er bare nysgerrighed...der er jo stadig LÆÆÆÆNGE til :wink:

  0

 4. nu er det jo svært at bedømme uden at kunne se lokalet, men alt efter jeres budget kunne man evt dække noget af det blå med en hel masse stof...

  ellers tror jeg bestemt det kunne være flot med en 3. farve som fx lilla, (er ikke selv til orange, men farven er god sammen med blå), sort, eller måske en nuance af rød/rosa/lyserød. eller evt sølv/guld...

  0

 5. man skal bare passe på med kun at skrive de voksnes navne og så tage det for givet, for jeg ved at flere i vores familie har det sådan at er forældrene indviteret, så er børnene det også pr automatik hvis man ikke har fået besked om andet(og det er egentligt også fint nok, til de almindelige fester/fødselsdage)

  men det betyder så også at vi selv er nødt til at gøre opmærksom på hvis vi ikke vil have børn med når vi fejre noget.

  vi overvejer nemlig også at gøre festen "børne-fri" selvom vi også elsker børn, og ja, der er sikkert nogle der vil føle sig stødt over det, men det er "vores" fest=vores valg.

  det korte af det lange er at jeg tror det vil være en god ide at skrive det, for en sikkerheds skyld. så risikerer i ikke nogen diskurtion mellem gæsterne.

  0

 6. Er det ikke vildt svært at planlægge noget så langt ud i fremtiden? :)

  Jeg mener.... Mit bryllup er næste år og JEG synes der er meeeeeget lang tid til :D

  nu er det heller ikke reel planlægning endnu, men mere et forsøg på at "afstemme" vores drømme, og lufte vores tanker/få inspiration til vores tanker.

  den reelle planlægning kommer også først senere.

  0

 7. som de andre skriver så kan du selvfølgelig godt kontakte dem.

  men jeg er så selv af den mening at svare de ikke, så kunne jeg godt være fristet til at tage det som et nej, og dukker nogen så op alligevel så får de at vide at eftersom de ikke svarede gik jeg ud fra det var et nej.(men det er så helt generelt jeg har det sådan uanset anledning. jeg syns det er lidt uopdragent ikke at svare når man er inviteret og der bliver bedt om et svar)

  men i et tilfælde som bryllup hvor der er flere ting der skal hænge sammen, og man ikke altid bare lige kan finde en ekstra plads+mad så ville jeg også kontakte dem og spørge om de kom eller ej.

  0

 8. hvad med en at lave en lille indgang hvor i først kommer ind når alle gæsterne er der, evt lidt alternativ i tråd med temaet i køre hvis det er muligt(har ikke læst din tråd, så ved ikke om det er muligt). så folk lægger mærke til jer, og tænker "hov - hvad sker der nu?". så har i deres opmærksomhed og kan sige velkommen og hvad der nu ellers skal siges af jer selv, inden toasmaster tager over.

  eller i kan "skabe en scene" på en eller anden måde. nogen man ikke lige forventer til et bryllup. fx hive noget pynt ned (for inden under at afsløre noget nyt, evt et billede af jer eller noget der siger noget om jer, festen eller lign.)

  eller noget dias show agitgt måske?

  0

 9. vi har også snakket om (falske) perler, strudsefjer, og evt nogle (falske) penge som pynt på bordene for at få lidt af den der 20'er/30'er mafia- stemning

  og så bliver det små runde borde i stedet for de traditionelle langborde.

  manden min mener det kunne være fedt med ternede duge for at få den lidt italienske stemning.

  men jeg tror vi lige skal snakke lidt om det hele, og blive enige så der ikke kommer for mange forskellige indtryk.

  0

 10. hvor er i bare hurtige...fantastisk..

  men det lyder som om at jeg godt kan begynde at kigge når der er ca 1 år tilbage, har nemlig en bestemt ide om hvad jeg vil have(hvis det klæder mig), og kan jeg ikke få det til den pris jeg vil betale, så må min mor igang med maskinen selv, så det skal der jo også være tid til.

  takker for de mange kommentare. :)

  0