my-turn

Medlem
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by my-turn

 1. jeg kan godt følge dig... jeg står i lidt samme situation.. mig og min far har ikke haft et specielt nært forhold siden jeg var barn, og derfor ville det føles forkert at det var ham(som traditionen byder) men pga mine forældre, som dine, dårligt kan være i rum sammen(det skal nok blive spændende da vi jo gerne vil se dem begge til festen) så ville det også hurtigt kunne give store problemer at vælge min mor. og der er ikke umiddelbart andre mandlige familie-medlemmer jeg har lyst til at føre mig op. og jeg har også tænkt lidt det med at blive "givet væk", det er lidt forkert. de ejer mig jo ikke, det er jo MIT valg. så jeg overvejer lidt at min lillesøster skal være min brude pige(hvis hun vil.), og så kommer hun til at gå ved siden af mig i stedet for bagved, så jeg ikke føler mig så alene. plus jeg også altid har haft et særligt bånd til hende. så det ville for mig føles mest rigtigt sådan. og eftersom min forlovede får lov at bestemme stort set alt andet ang. vores bryllup, så syns jeg kun det er fair jeg bestemmer den del her. ;-)
 2. ja, som overskriften siger: hvornår begyndte i at shoppe brudekjole, og var det for tidligt/for sent eller lige tilpas? evt jer der syr selv, hvornår begyndte i at sy, og hvor lang tid brugte i?
 3. hej.. en tanke jeg fik.. jeg er vokset op med at det lånte(som i lånt, blåt, nyt, gammelt) skal være af en der er lykkelig gift, for at deres lykke kan smitte af på ens eget ægteskab.. sådan helt teoretisk???? hvis fx jeg ville låne af min bedstemor som er blevet enke for kort tid siden(dvs hun er så blevet enke ca 4½ år før vores forventede dato), men var lykkelig gift ind til hendes mand(min bedstefar) døde, tæller det så stadig som en lykkelig gift, eller blev det "opløst"(i mangel på bedre ord) da han døde? nogen der ved noget? er bare nysgerrighed...der er jo stadig LÆÆÆÆNGE til
 4. det kommer også meget an på hvordan lokalet er.. hvis det i sig selv er et lidt mørkt lokale bliver det nok hurtigt dystert, hvilket selvfølgelig kan være fint nok hvis det er det man går efter, men det er det jo sjældent til et bryllup. er det et lyst lokale, tror jeg sagtens det kan bære det. og så betyder farven på fx stolene jo også lidt.
 5. ok, tak for svarene.
 6. nu er det jo svært at bedømme uden at kunne se lokalet, men alt efter jeres budget kunne man evt dække noget af det blå med en hel masse stof... ellers tror jeg bestemt det kunne være flot med en 3. farve som fx lilla, (er ikke selv til orange, men farven er god sammen med blå), sort, eller måske en nuance af rød/rosa/lyserød. eller evt sølv/guld...
 7. jeg planlægger selv at tage praktisk på til hele dagen og så måske noget sexet til når vi bliver alene(hvis der er overskud til det)...
 8. jeg tænker også at det må blive youtube for os...
 9. hvis skoene er glatte neden under kan det måske hjælpe på det med du glider hvis du ridser skoene lidt neden under så de bliver lidt mere ru... og ellers så mon ikke det hjælper med øve øve øve med skoene på..
 10. man skal bare passe på med kun at skrive de voksnes navne og så tage det for givet, for jeg ved at flere i vores familie har det sådan at er forældrene indviteret, så er børnene det også pr automatik hvis man ikke har fået besked om andet(og det er egentligt også fint nok, til de almindelige fester/fødselsdage) men det betyder så også at vi selv er nødt til at gøre opmærksom på hvis vi ikke vil have børn med når vi fejre noget. vi overvejer nemlig også at gøre festen "børne-fri" selvom vi også elsker børn, og ja, der er sikkert nogle der vil føle sig stødt over det, men det er "vores" fest=vores valg. det korte af det lange er at jeg tror det vil være en god ide at skrive det, for en sikkerheds skyld. så risikerer i ikke nogen diskurtion mellem gæsterne.
 11. jeg læste et eller andet sted at man beregner i gennemsnit ½ flaske rød og ½ flaske hvidvin pr gæst.. om det tal stadig passer i dag ved jeg ikke, men det kommer også an på hvor meget andet der er at drikke.
 12. hej.. vi snakker pt. lidt om evt. at lave et mafia-tema... men hvad kan vi dekorere med? vi har selvfølgelig snakket om at bruge de farver der går igen i vores tøj. men ud over det, hvad kan vi så pynte med hvis det skal være bare lidt tema-relateret?? (nej pjat..næsten 4 år før datoen er da slet ikke for tidligt at starte planlægningen... :fløjt: )
 13. nu er det heller ikke reel planlægning endnu, men mere et forsøg på at "afstemme" vores drømme, og lufte vores tanker/få inspiration til vores tanker. den reelle planlægning kommer også først senere.
 14. en klokke, eller et horn af en art..(tænker man måske kunne finde et billigt horn eller lign i en legetøjsbutik eller tiger-butik?)
 15. jeg kunne rigtigt godt tænke mig at se dine negle til brylluppet. selv har jeg længe overvejet franske negle. og så evt med et diskret lille mønster på den finger ringen skal på. hvis jeg altså skal have gjort noget.
 16. for mig er det hvad man gør det til.. jeg kunne godt finde på at vise min kjole til min mand. (om jeg gør det ved jeg så ikke endnu) ved ikke om der er noget særligt ifølge traditionen. men for mig personligt er det ikke en tradition der betyder så meget.
 17. nemlig.. herren til venstre, damen til højre.
 18. så lidt...det er jo det vi er her for ;)
 19. som de andre skriver så kan du selvfølgelig godt kontakte dem. men jeg er så selv af den mening at svare de ikke, så kunne jeg godt være fristet til at tage det som et nej, og dukker nogen så op alligevel så får de at vide at eftersom de ikke svarede gik jeg ud fra det var et nej.(men det er så helt generelt jeg har det sådan uanset anledning. jeg syns det er lidt uopdragent ikke at svare når man er inviteret og der bliver bedt om et svar) men i et tilfælde som bryllup hvor der er flere ting der skal hænge sammen, og man ikke altid bare lige kan finde en ekstra plads+mad så ville jeg også kontakte dem og spørge om de kom eller ej.
 20. hvad med en at lave en lille indgang hvor i først kommer ind når alle gæsterne er der, evt lidt alternativ i tråd med temaet i køre hvis det er muligt(har ikke læst din tråd, så ved ikke om det er muligt). så folk lægger mærke til jer, og tænker "hov - hvad sker der nu?". så har i deres opmærksomhed og kan sige velkommen og hvad der nu ellers skal siges af jer selv, inden toasmaster tager over. eller i kan "skabe en scene" på en eller anden måde. nogen man ikke lige forventer til et bryllup. fx hive noget pynt ned (for inden under at afsløre noget nyt, evt et billede af jer eller noget der siger noget om jer, festen eller lign.) eller noget dias show agitgt måske?
 21. nu er jeg ikke gode venner med søgefunktionen herinde, så kan desværre ikke lige komme med et link, men jeg mener der var en tråd oppe for ikke så længe siden om samme emne.. måske der var lidt inspiration at hente der? ellers hvad med at starte med et digt som passer godt på jer?
 22. jeg syns begge 2 er fine til.
 23. tænker også lidt at det i starten mest bare bliver lidt kiggeri... så jeg har en ide om det jeg vil have kan fåes i min prisklasse, eller om min mor må igang, og hun skal jo også have tid til at sy uden at stresse..
 24. du kan evt lave den som pdf (laves i word og gemmes som pdf - så er du sikker på alle kan læse den og at den ikke ser mærkelig ud hos nogle hvis de har en anden udgave end dig) men så har du jo mulighed for at pynte lidt med forskellige effekter osv. og så bare vedhæfte den til mailen.
 25. de runde borde havde vi nok også valgt uanset pga det ville give problemer med hvem vi skulle sætte ved hovedbordet(skilsmissefamilie osv). men jeg syns det er fedt med en masse tanker-inspiration-erfaring osv... det giver os lidt at snakke om, men puha hvor er jeg glad for der stadig er så længe til.. :fløjt: