Knuzzet

Medlem
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Knuzzet


 1. Tror også, det er meget blandet. Men kan da fortælle hvad vi gjorde.

  Vi gik uden for, hvor vores fotograf var fulgt med ud, så tog han lidt billeder, og så var de første gæster allerede på vej ud, hvor vi så hilste på dem alle sammen som de kom ud af kirken. Bagefter smuttede vi ind i kirken fik taget billeder med forældre, børn og brudepiger. Da vi kom ud fra kirken endnu engang, stod alle ungerne klar med sæbebobler. (vi måtte ikke kaste med ris ved kirken, så dem fik vi senere).

  0

 2. Jeg havde købt paraply for pyntens skyld, hvilket jeg er SUPER glad for i dag når jeg ser billederne fra locationen. =)
  Hvis det havde regnet, havde jeg dog nok valgt at holde den selv. Synes man bedre kan dække ordenligt for en, hvis man selv holder den. =)

  0

 3. Vi dansede omkring kl 23:45.

  Efter maden nåede vi, at pakke gaver op og så dansede vi, alt imens at kaffen blev sat ind.

  Vi havde overhoved ikke snakket om det, anden at det skulle være inden midnat. Så det blev der hvor det faldt mest naturligt ind. :)

  0

 4. Har alle skiftesko med? Tænker bare....

  Mine sko er kun 4 cm. Behøver man så skiftesko?

  Jeg havde 14 cm hæle på, og jeg havde ikke skiftesko med, eller behov for det.

  Men som de andre skriver, er det vel et spørgsmål om hvad man er van til, og så hvor gode skoen er, at have på.

  0

 5. Hej piger

  Min H2B har i dag været inde i Randers for at finde en smoking. Men det er åbenbart ikke bare lige til, så nu vil han kører ind til Århus i morgen, for at prøve finde noget der inde.

  Men da vi ikke er kendt inde i Århus. Så ville jeg lige hører om, der er nogen af jer, som ved hvilke butikker han kan finde det i? eller måske kender nogen butikker i omegn af Århus/Randers? :D

  0

 6. Synes, altså heller ikke det var let, jeg ende med, at kigge rundt på et hav af kroer for, at se hvad de serverede, og er nu end ud med:

  Forret: Varmrøget laks, på salatbund

  Hovedret: Grillet oksemørbrad med smørstegte kartofler, honningstegte rodfrugter og bearnaise-/rødvinssauce

  Dessert: Is, lidt frugt og chokoladekage

  Natmad: Tarteletter

  0

 7. CilleTX: lige præsis det jeg tænker, nu har jeg godt nok forholdsvis langt slæb, men i våbenhuset kan min far nok lige overkomme, at bukke sig ned og rette det, og når vi kommer ind og sætter os, kan min søster jo godt tage over igen.

  Hvis de skal gå foran, er jeg dog sikker på, at de skal nå helt op inden jeg kommer ind - Nu er kirken så heller ikke så stor, så det passer meget godt med, at søster og den yngste går halvt op, og de to andre krudt ugler, så kommer ind. Så er de jo også "skjult" lidt bag min søster (på 18 år), hvis de skulle blive generte. Men når de to små så er helt oppe, vil jeg så komme ind.

  Okay, jeg kan godt fornemme hvor mine argumentationer ligger mest, altså at de skal gå forrest. Men i må gerne komme med flere gode argumenter, skal nok nå og blive i tvivl 700 gange endnu.. :P

  0

 8. Til udendørs, regner vi stærkt med Doktorparken. Der er bare SÅ smattet selvom, det er dagen i forvejen det regnede, så krydser finger for, at der er tørke i dagene op til og på dagen :P

  For synes det kunne være SÅ fint, med et billed hvor vi står på den lille bro, og fotografen placeret på modsatte side af søen. Kunne jo være vi var SUPER heldige, at svanerne var på vandet samtidig. :D

  Romalt bakker, den havde jeg enlig ikke tænkt på. Det er ellers også dejlig tæt på, nu når vi skal vies i den del af byen. Men har overvejet parken bag Clemens Kirken og Parken bag Elro Arena, som begge indbyder til nogen forskellige fede billeder. :)

  Graceland, hvordan er deres lokale inden for? Det ser jo meget godt ud ude fra, men har ikke rigtig været indenfor.

  0

 9. Hej tøser

  Ja, jeg har haft emnet lidt oppe før hvor jeg fik lidt argumenter, MEN jeg kan virkelig ikke beslutte mig, så leder lige efter lidt flere, eller nogen der kan skyde huller i de nuværende.

  Jer der har brudepiger / -svende, skal de gå bagved eller foran og hvorfor? :)

  Mine nuværende argumentationer er:

  Foran:

  -Søster ønsker, at gå foran, så hun kan komme ind og op, til at hun kan se mig komme ind.

  -De får alle 4 lov til, at være en større del af ceremonien, men de er stadig væk fra gulvet inden jeg kommer ind.

  Bagved:

  -Jeg "dækker" for de 3 mindste(5,6,7 år), så de ikke måske føler det så skræmmende, i stedet for de måske bakker ud (som de skal have lov til).

  -Min svigermor, mener at hvis de går foran, at ingen vil se mig, men kun tænke på hvor søde de små var, hvis de går forrest (den tvivler jeg dog selv stærkt på).

  Kom hid kom hid argumenter. :D

  0

 10. Vi har ringet til Gl. Estrup, og det må vi gerne. =)

  Uhh den gamle biograf, det kunne være fedt, hvis der stadig står en del tilbage.. :D Det samme med Thor bygningen..

  Skal da lige have en snak med H2B, og have ham til at ringe rundt, hvis han synes det er lige så gode ideer..

  Hvis det er godt vejer, hvor regner i så med, at skal have taget billeder? =)

  0

 11. Hej

  Er der nogen fra Randers og omg. som kender nogen gode indøres foto lokationer, hvis vi skulle være så uheldige, at det regner?

  Vi har Gammel Estrup i baghånden, men det er bare 20 minutters kørsel, hvilket er lidt ked af.

  Men nu har jeg spekuleret og spekuleret og kan ikke rigtig komme på andre steder, ud over Clausholm slot, men der må vi ikke tage billeder inden for.

  Så kunne jeg være heldige, at der er nogen andre, som havde en lys ide? :D

  0

 12. Som mange af de andre skriver, kommer det jo an på hvad i og jeres gæster er til.

  Her i familien, vil jeg dog ikke argumentere med, at det er de unge der drikker sprut, de fleste af vores gæster er 35+ og det er dem, som jeg regner mest med, vil "gå i sprutten".

  Men jeg har fundet 5 drinks, og så har vi købt ind til det. Så vil opskrifterne komme til, at ligge på bordet, oppe ved sprutten så folk selv kan lave dem. =)

  0

 13. Min H2B har bestilt min, men fortalt ham hvilken blomster jeg godt kunne lide (okay, viste ham for kunne/kan ikke navnene), vist ham billeder af nogle buketter jeg kunne lide og sagde jeg gerne ville have dem i farverne rød og lilla.. =)

  Jeg har fra starten sagt, at jeg ikke ville have en buket til 1000 kr. Så ville jeg heller undvære, da jeg synes det er for mange penge på en blomst. Men hvad den nøjagtig koster, aner jeg faktisk ikke. For vi får 5 borddekorationer, 5 knaphulsblomster, brudebuket, brudepige buket, blomst til lille brudepiges arm og blomster til kirken, som de samlende regner med koster omkring 2000 kr.

  0

 14. Synes nu også det er fint, at jeg ikke må se H2B's tøj inden.. MEEENN stor dreng eller ej, så er tøj køb/sammensætning ikke hans stærke side.. :P Så håber der er nogen dygtige ekspedienter nede i butikken, når han skal der ned. :P

  0

 15. Min H2B er også meget Klassiske, er jeg enlig også, men elsker bare at bryde tingene en smule med lidt farve. :D

  Kunne dog nok godt overtale ham til den sorte vest der, må lige hen og prikke lidt til ham.

  Tror han ville kalde ham med det røde slips en "smart-røv", som hans krage sidder :P Så må lige selv google videre. :P

  0

 16. Hej piger

  Nu har jeg led og led, for mente der lagde en tråd et eller andet sted, med billeder af de kærer mænds outfit, men kan ikke finde den.

  Så nu spørger jeg i steder.

  Må jeg se billeder af jeres mænds tøj?

  Er ved at overtale min H2B til, at han enden skal have rød skjorte eller butterfly på i rød eller med Poul Smith striberne, men han er lidt modstridende, så kunne godt bruge et par billeder af dette, til at overtale ham. :D Nogen som kan hjælpe?

  0