Anne Sindahl

Nyt medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Anne Sindahl

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/10/1984

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.lupustempus.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fredericia
 1. Nåh... Man skal da vel være med på beatet. Til trods for at jeg først skal giftes om 11 måneder var jeg kæk nok til at tage ud og kigge på kjoler. Det hang sammen med at jeg alligevel skulle til københavnsområdet og havde brugt alt alt alt for mange timer på kjoledrømme.dk; jeg tænkte, når jeg nu alligevel skal over, så kunne jeg jo lige ringe og høre om de har tid til at jeg kan komme; og det havde de dæleme. Jeg fortalte hvilke af deres modeller jeg var tiltalt af, og hvilken en der var den absolutte drøm. Da jeg kommer derover sammen med min søster og min datter på 8, var jeg meget skeptisk ud fra det område butikken var placeret i og ud fra udseendet uden på (industrikvater og rød lagerbygning er ikke umiddelbart det der får mig til at tænke på fantastiske kjoler), men det kommer godt nok til skamme! Vi får simpelthen en fantastisk professionel behandling, god velkomst og en ekspedient der havde al sin opmærksomhed rettet mod os og servicegenet var bare helt i top! Hun var sådan en man havde lyst til at lære at kende sådan rigtigt. Hun hiver de kjoler frem hun tænker vil passe mig godt, og dem jeg selv havde en idé om ud fra vores snak om hvad det var jeg efterspurgte, og selvfølgelig også dem jeg selv havde nævt modellerne på. I første butik, 2. kjole jeg prøvede, der var drømmekjolen!! Prøvede to efterfølgende, men det var helt helt helt forkert og der var ingen tvivl i mit sind om hvilken kjole der skulle med hjem. Det var på ingen måde dem jeg havde udset mig; men denne model er 30.000 gange bedre til mig!!! Jeg har fået skørt med (der er på på billedet af fronten i fuld længde), bolero og slør; så nu kan de godt blive 7-9-13! Tusinde tak for top professionel og behagelig betjening af Kjoledrømme i Humlebæk! Kjolen hænger nu hos min "mor" og venter på at det skal blive 7-9-13. Dette er billederne fra prøvningen (håret er ikke sat, make-uppen er ikke lagt og mit ansigtsudtryk skal man ikke tænke videre over):
 2. Uh! Sikker en masse fede resultater og billeder I har findet. Det er ovre i den mørkeblå genre vi er. Tendenserer til det koboltblå... Jeg tror som udgangspunkt vi er kommet frem til et blåt, guld og hvidt farvetema. Der er nemlig lidt guld i gulvtæppet i forvejen, så det kunen gøre det lidt mere gennemført på en eller anden spøjs måde. Samtidig skal det holdes i et loge lokale, hvor der, på de blå vægge, hænger små runde guldrammer af alle logemedlemmerne. Dem må vi ikke tage ned på dagen, så det kunne være en rigtig god måde at lege farven ind i temaet på, så de ikke springer mere i øjnene end de gør i forvejen :-P Jeg skal nok få loaded noget billede af lokalet, når jeg lige har fået tømt vores kamera for billeder. I er sq seje!
 3. Åh ja... Det var faktisk min overvejelse i lang tid, men som vi nu er blevet enige om at gå helt fra. Men rigtig flot og super gennemført!
 4. Uh hvor er det bare fedt med så mange der er klar til hjælp og så hurtigt! Mega rart.... tak skal i have... Havde også selv overvejet det franske.... meeeen.... denne nuance af blå går ikke specielt godt med den røde.... det ser sq bare forkert ud! Orange kunne godt lyde spændende.... vil prøve mig lidt frem med den sammensætning... Den hvide havde vi tænkt.... vi ville højest sætte blå bordkort ind og måske lidt blå blomster, men meget få... Synes bare rigtig hurtigt at de forsøg jeg laver bliver for overdrevne.... ¨Men orange kunne godt være et bud....
 5. Vi skal køre i vores egen Fiat Punto.... Men har min kære morbror, der også skal følge mig op ad gulvet og give mig væk, mistænkt for at pønse på noget hestevogn af en art...
 6. Hej alle! Ja, jeg har lige brug for lidt luft, men mest af alt har jeg brug for inspiration. Der er godt nok noget lang tid til vi skal giftes, men det har været på tegnebrættet længe og blev pludseligt aktuelt da manden faldt over en sten i en meget mørk skov og i sin afmagt kom til at fri til mig. Vi har længe snakket om hvordan denne dag skulle være, hvad maden skulle være, hvordan håret skulle sidde og ikke mindst; hvordan farverne skulle være i oppyntningen. Vi har hele tiden været forelsket i det rød-sort-hvid tema som siger en masse om os som mennesker. Da vi har valgt en lidt speciel og magisk dato, blev vi enige om at vi nok skulle være lidt hurtige på aftrækkeren i forhold til lokale, kirke osv. Vi har været så heldige at få booket alt i så god tid i forvejen at det ikke har været en bremseklods for os. Lokalet gik dog pludselig hen og blev et problem i hele vores planlægning. Vi har nogle gode kontakter der har skaffet os et lokale der kan rumme det antal mennesker vi skal være, har et rigtig godt køkken til formålet, og ligger perfekt placeret! Jeg havde ellers svorret at det ikke skulle blive dette lokale, men da jeg var inde og se det kunne jeg jo godt se at vi ikke ville finde noget der var bedre, til samme pris og lige så godt placeret. Problemet er bare at det er rigtig meget blåt! Gulvtæppet er blåt, stolenes betræk er blåt, der er malet blå firkanter på væggene og gud hjælpe mig om man ikke også har valgt at male en del af loftet blåt. Faktisk var jeg så afvisende overfor at være SÅ låst på et farvetema at jeg i første omgang afslog at vi skulle benytte os af de lokaler, men da jeg faldt ned igen efter et par timer, måtte jeg jo erkende at hvis det var mit eneste problem i forhold til det lokale, så kunne det være jeg skulle kigge mig i spejlet og se om jeg kunne se andet end en forkælet møghvalp... Så vi valgte i fællesskab at slå til og har nu booket lokalerne... Jeg har været ude i vildt mange overvejelser i forhold til farverne; sammen med min kommende. Det er bare lidt som om vi ikke rigtigt kan komme frem til andet end blåt og hvidt farvetema.... Og for nu at være ærlig, så synes jeg det er ret fesent.... havde håbet på sådan en tre-farvning, som gjorde at der kom lidt mere dybde i farvetemaet... Hvis der er nogen der nogle gode ideer er de meget meget velkomne!
 7. Flot.... Jamen jeg takker blot bryllupsklar.dk! Det er rart at der er nogen der er klar på at give os fortabte sjæle en hjælpende hånd!
 8. Hej alle! Ja nu er spurten også gået ind for mig; godt nok er der meget længe til jeg skal op ad gulvet, men det forhindrer mig jo på ingen måde i at kigge kjoler allerede nu. Jeg har kigget lidt på de kjoler der er til salg på nettet, og for nu at være komplet ærlig virker det alt for billigt til at være sandt. Jeg er i den situation at jeg skal til bryllup som gæst her i juni måned i år, og jeg har på det kraftigste overvejet om man skulle lave en prøvebestilling derfra med en aftenkjole.. De siger jo at den bliver syet på mål. Jeg er klar over at man skal medregne toldafgift når det bliver sendt fra USA, men sidst jeg bestilte noget fra USA (sjovt nok også tøj) kom der en ekstraudgift på omkring 850 kr. Jeg tænker bare... En brudekjole til omkring 2000 kr., syet på mål, sendt til adressen.... Tjah... det lyder sq bare lidt for godt til at være sandt. Er der nogen af jer dejlige kvinder der har nogle erfaringer med det her sted...?