trikzi

Medlem
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af trikzi

  1. ja det er det. hvor er du fra? nogle gange kan man forhandle og få tilbud hos blomsterbutikker, når man skal bruge mange.
  2. hey tøser. Efter at havde fundet ud af at min idé til bordpynt ikke bliver til noget og jeg skal havde fundet så noget andet, er jeg total tom. Vi skal side i hestesko så må ikke fylde for meget. kan i hjælpe med nogle ideer og gerne evt billed. på forhånd tak.
  3. rigtig mange tak for ideerne, vi har eventyrlig tema i hvid røde og blå farver. har også den med til ikke ofrer flere 1000 kr. på det.
  4. jeg Tina siger ja til tonni den 7.9.13, som rigtig mange andre kan jeg se. stedet og kirken er booket.
  5. jeg vil også lige tilslutte mig. den 7-9-13 bliver jeg fru. Tina og tonni.
  6. det vil jeg tro du kan i en blomster handel, og ellers kan de bestille den hjem til dig.
  7. hvis det havde været en alm. rose ideer den kiwi, og er næste helt 100% på at den hedder en kiwi grenrose.
  8. hvis det havde været en alm. rose ideer den kiwi, og er næste helt 100% på at den hedder en kiwi grenrose.
  9. okay. det var bare du tip. har selv lyst hvid natur strå silkepapir der.
  10. du kan få på cchobby.dk. det er billige i hvert fald
  11. hejsa. ja, jeg ved godt at som overskriften siger, er det en kendt spørgsmål, men jeg har virkelig ingen anelse om, hvor meget drikkelse jeg skal bruge. Vi bliver ca. 70 mennesker til spisning, og heraf ingen børn og ingen reciption. Jeg har kigget rigtig mange steder, og står nu med rigtig mange forskellige svar, til både vin og sodavand, mm. om hvor meget andre har beregnet, samt hvor meget de beregner pr. person. Nu er spørgsmålet til alle jer, som har holdt bryllup. Hvor meget fik i brugt??? Glæder mig meget til at høre fra jer. og på forhånd tak for hjælpen.
  12. rigtig mange tak for det. alle 3 indlæg var meget nyttig, og ja det hjalp en del. nu er jeg da kommet nærmere en idé om hvad jeg skal havne.
  13. Evt på cchobby.dk de har nemlig haft.
  14. en blomster butik. de er meget på mode at lave dekorationen i. Så stort set alle blomsterbutikker har dem.
  15. prøv www.festabc.dk de har i hvert fald rigtig mange velkomst sange.
  16. Jeg skal også giftes 7.9.13, så der er god tid til at planlægge det hele. hvad angår papir så har,Kjærs boghandel i viborgs gågade har en meget papir med forskellige mønstre.
  17. I en boghandel.. Hvis i har en boghandel som ikke er bog og ide, er det helt klar den største mulighede, men nogle bog og ide'er har det også..
  18. Er fra skive, men kommer daglig i viborg.
  19. Nej det er ikke en dum ide. Er selv blomsterdekoratør, og synes det er en god måde at skabe liv. Jeg vil dog sige at du skal ikke komme små troldgrene i, men i steder brug nogle lidt større grene, som kan svæve over de andre blomster, og bryde den meget flade blomsterflade du kan få. Dette vil gøre at dekorationen, bliver mere spændende og fangende. Alt efter hvor store dine blomster er, så vælge grenes størrelse efter det.