Rannva1

Medlem
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rannva1

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  08.09.2012
 1. Jeg vil gerne købe et bryllupsskørt med to ringe i. Gerne en str. 34-38.
 2. Jeg søger et par sko i str 37. De skal være hvide og gerne med rund lukket snude. Hælen skal være menner 3-8 cm. høj. Sende gerne billede til kristina_steiness@hotmail.com.
 3. Jeg søger et par sko i str 37. De skal være hvide og gerne med rund lukket snude. Hælen skal være menner 3-8 cm. høj. Sende gerne billede til kristina_steiness@hotmail.com.
 4. Hej. Er der nogen der har forslag til musik til vores bryllup. Vi søger nogle der kan spille fra 18.00-02.00 og helst lidt mere nymoderne. Vi er åbne over for alt fra DJ til livemusik. Men har et budget omkring de. 5000. Nogle forslag/ideer? Vi skal holde festen I Fredericia.
 5. Hej Piger. Er der nogen der ved hvor der er billige kjoler/lagersalg/udsalg i sønder-, syd- og midtjyllandområdet? Jeg bor selv i Esbjerg. Søger en pæn kjole i str. 34. Men ingen krav mht mærke osv. Vh. Kristina.
 6. Hej piger. Er der nogen der kender et billiget sted, eller nogen der laver invitationer til en billig pris? Det skal bare være standart invitationer:). Vil også gerne lave dem selv, skal bare have nogle værktøjer;).
 7. Endnu engang tak for svar. Mht. akademiet Middelfart - der kan jeg ikke finde nogen hjemmeside?
 8. Tusind tak for svarene, de er til stor hjælp.
 9. Tak for svar. Vil meget gerne høre flere:).
 10. Tak jeg søger videre:).
 11. Det skal helst være i Jylland og max kuvert pris på 1000 kr. Nogle forslag?
 12. Hvad er der af smukke steder af holde brylluppet i trekantsområdet? Vi har kigget på koldingfjord og kolding hus. Men hvad er der ellers af muligheder? Vh. Kristina.
 13. Vi er et par fra Esbjerg der gerne vil finde et smukt sted at afholde vores bryllup. Vi er villig til at finde et sted i en radius af ca. 1, times kørsel. vores budget er på max. 1000 kr. pr. kuvert. Nogen der har erfaringer/gode ideer? Vh. Kristina.
 14. Hej. Er der nogen der har holdt bryllup i Hammerskov i Fredericia eller Skarrildhus ved Kibæk? Erfaringer søges. Ris, ros - priser, service, rabat mm.
 15. Hej. Har I erfaringer med gode musikere til jeres bryllup? Vi vil gerne have en, der ikke er for gammeldags. Og hvordan med priserne? Hvad er normalt?