Ellen-M

Medlem
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ellen-M

 1. Kan ikke lige finde den vil fu linke? Jeg vil vildt gerne farve min, desværre er den polyester, og har indtil videre ikke kunne finde noget der kan kage imod, men måske hvis det er noget det kan males på?
 2. Hej jeg ville høre om der var nogle som havde gode forslag til bordpynt. Da stolene er kongeblå og jeg synes det er for dyrt med stolebetræk har jeg overvejet kongeblåt tema, men er også lidt bange for det kommer til at ligne en konfirmation. Er der nohet som har forslag til blomster, pynt og farver på servietter mv?
 3. Hej jeg holdt bryllup i lundeborg. Der er et forsamlingshus der hedder aktivhuset. Jeg ved det er lidt langt fra Aarslev men smukkere omgivelser findes bare ikke. Havn og strand lige ved siden af, og der er mulighed for overnatning til gæsterne påcamping ellet hotel. Ser er plads til 70 gæster og koster 2000 kr.
 4. Brudekjolen sælges nu efter brylluppet til 3000 kr. Har kostet 9000 fra ny:-)Sender gerne billeder, det er en atelier diagonal fra bride fashion str. 42, købt i januar
 5. Brudekjolen sælges nu efter brylluppet til 3000 kr. Har kostet 9000 fra ny:-)
 6. Vi havde 4 sange og et indslag, det synes jeg selv blev for meget men det var mest fordi jeg bare var så glad og spændt at jeg bare gerne ville ud og snakke med alle gæstene:-)
 7. Vi holdt det samme sted, folk ved jo godt at de ikke er inviteret til festen, så det er ikke noget problem. Vi stillede et telt op udenfor forsamlingshuset og holdt receptionen der.
 8. Hej jeg tænker også mad er i underkanten, har du beregnet serveringspersonale med? Selvom det er buffet skal der vel være nogen til at stille frem og vaske op? Jeg har lige holdt bryllup for 68 personer. Her var regningen på ca. 3000 kr for tapas til receptionen og 13000 for hovedret og personale hele dagen. Desserten var gratis da det var en gave. Drikkevare købte vi i tyskland, øl vin sodavand spiritus bobler til velkomst og baileys islt for 6500 kr.
 9. Gør det selv bryllup er billigere men man skal være klar på vbor hårdt det er og have gode venner og familie til at hjælpe, vi sparede på location forsamlingshuse er billige, lavede selv maden til receptionen, tapas som kan købes og laves dagen før, købte drikkevare i tyskland, og valgte anlæg trem for band hvilket fungerede perfekt.
 10. Hej, vi har valgt at ændre navne i forbindelse med brylluppet, vi har indsendt navneændring på bryllupsdagen, men efter brylluppet er der så andre indstandser man skal meddele det til?
 11. Hej er der nogen som har erfaringer med en god og billig skrædder i Århus?
 12. Tak det må du meget gerne:-)
 13. Min kommende mand skal have 2 forlovere plus sin far ved alteret, det var ikke noget problem med præsten, så jeg synes bare du skal gøre hvad du finder rigtigt:-)
 14. Hej jeg fik også lavet invitationer hos vistaprint og var godt tilfreds, deres navn står ikke på det du får lavet. Men jeg blev dog overrasket over leveringsomkostningerne. For den billigste levering var 100 kr. Det tog 14 dage. Set i lyset af at vores invitstioner kostede 250 var det en ret stor andel af prisen. Det er selvfølgelig stadig billigt, men man føler sig noget taget ved næsen når man først får oplyst en pris og derefter skal betale noget mere.
 15. Wow super flotte billeder, men jeg kan nu også godt lide den minimalistiske stil, tror dog jeg gerne vil have lidt flere farver. Men tak for budene:-)
 16. Jeg har nu første gang set lokalet vi skal holde vores bryllup, og der er helt fantastisk.liiiiige med undtagelse af stolene som er frygtelig blå og plasticagtige. Nogle der har gode råd til hvordan man forskønner dem? Jeg har ikke valgt farver endnu.
 17. Tak:-) synes dog det er lidt dyrt, hvis man skal have chaircovers som dækker helt. Er der nogen er ved hvor man kan leje, eller evt. Købe billigt brugt? Kunne ikke umiddelbart finde noget på dba.
 18. Hvor er den bare vildt flot til dig! Synes absolut ikke du har noget at skjule:-) meb hvis du er i tvivl så tag ud og prøv nogle flere steder, så du har noget at sammenligne med.
 19. Hej, jeg købte min kjole i bride fashion og kan kun anbefale stedet. God service, stort udvalg. Jeg var også helt vild med provinas før jeg fandt ud af hvad de kostede, men har nu fundet drømmekjolen til 9000. Hvis du tager til brude fashion spørg om du kan få nicolai som konsulent. Han var ærlig og super dygtig. Jeg kan ikke anbefale nicolai ved nørreport. Jeg var der til min første prøvning, efter jeg havde prøvet 4 kjoler og der var gået 30 minutter og jeg spurgte om jeg måtte prøve en anden stil end de første 4, fik jeg at vide af ekspedienten, at det skulle jeg ikke, for det ville ikke klæde mig. Det synes jeg måske ikke er hendes opgave at beslutte, og det var meget tydeligt at de hurtigt ville have mig ud af døren, da jeg havde sagt jeg ikke ville beslutte noget med det samme.
 20. Hej, ked af at gøre om din oplevelse. Jeg købte min kjole i Bride Fashion, og havde en rigtig god oplevelse med det. Jeg fik lov til at prøve det jeg ville så mange gange jeg ville. Det med man ikke må tage billeder er altså standard og ikke noget jeg synes man kan tillade sig at blive sur over. Man tager jo heller ikke billeder af malerier på et galleri. Med forstår fuldt ud at du derudover ikke føler dig godt behandlet, rigtig ærgerligt:-( Hvis andre overvejer at tage til bride fashion kan jeg anbefale deres konsulent Nicolai.
 21. Synes faktisk det lyder ret billet - jeg tror du har gjort en god handel:) hov ville skrive billigt:) - og så er den rigtig flot til dig
 22. Synes faktisk det lyder ret billet - jeg tror du har gjort en god handel:)
 23. tak:) Den er fra Bride Fashion i lyngby/virum:)
 24. Bride fashion 8999 kr
 25. Hej jeg valgte at købe sløret før kjolen og der havde jeg bare rigtig ondt i maven da det kostede 1800 kr. Og jeg synes det var alt for dyrt. Men da jeg købte kjolen sidste weekend kom jeg til at gå 2000over budget. Og det havde jeg det helt fint med da jeg bare kunne mærke der var den helt rigtige. Men den kostede 9000 kr. Av