Pernille pjuske

Medlem
 • Content count

  1,599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Pernille pjuske


 1. Jeg synes, at det er en genial idé. Hvis jeg ikke allerede var blevet gift, så var mit valg nok landet på et tylskørt i dag (men det er nok pga. dårlige erfaringer).

  Men jeg skal helt sikkert have et tylskørt til kobberbrylluppet om 11 år :)

  Prismæssigt ville jeg være villig til at betale 400-500 kr. for et plain tylskørt i tealenght, lidt mindre for et kort og lidt mere for et helt langt. Hvis der kommer pynt/bælte på, så ville jeg nok være villig til at lægge et par 100 kr. mere, men ville nok ikke betale over 900 kr. for et langt med pynt.

  0

 2. Alt efter hvor langt væk fra Odense I kan komme, så vil jeg egentlig anbefale den løsning vi brugte..

  Vi lejede Bovense Forsamlingshus (lidt udenfor Nyborg) og bestilte mad fra Röti (indisk restaurant i Skibhuskvarteret). Forsamlingshuset kostede os max 4000 for fredag-søndag (jeg kan ikke længere huske den præcise pris) og vi bespiste 55 mennesker for 5000 kr (forret og buffet). Bryllupskagen blev brugt til dessert og blev bagt af en amatør, som tog 2500 kr for en med 5 lag.

  Alt i alt 11.500 kr.

  Drikkelse hentede vi i Tyskland og vin fra Bilka. Med de billigere priser i dag i DK, kan det nok bedre svare sig, at købe det hele her.

  0

 3. Alt efter hvilken person og hvordan det er med transport, så er der et sted på Sjælland (vist nok i nærheden af København), hvor man kan komme op og svæve i en vindtunnel. Min mand var det og syntes det var fantastisk, men det kræver nok en vis personlighed og man skal ikke være bange for højder/frit fald...

  0

 4. Disney-sange er altid gode :) Lyder som en rigtig god plan med musikken :)

  Nu kan jeg ikke huske om du har skrevet noget om brudevals, men ellers vil jeg lige gøre opmærksom på, at "Once upon a December" fra Anastacia er en vals ;) Den er fantastisk smuk, om end en tand hurtigt :)

  Det har jeg ikke, og planen er at det bare skal være den traditionelle. Elsker Once upon a December omend Anastasia ikke er en Disney Film, med derimod en Fox Animation Studios Film (den blev distribueret af 20th Century Fox)

  Er det ikke Disney? Det var jeg ellers overbevidst om, men så blev jeg da klogere :)

  "Colours of the wind" er også bare fantastisk :)

  0

 5. Vi var i Kiel hos 123gold og købe vores ringe, det var en fantastisk service, vi var dernede over tre gange, først for at kigge, så for at bestille og til sidst for at hente. Vi var der første gang i starten af februar og hentede ringene sidst i maj, så ca. 4 måneder brugte vi i alt, men fra bestilling til afhentning kun to måneder (inkl. påske og diverse helligdage).

  0

 6. Til min kusines første barns barnedåb inviterede de til et sammenskudsgilde, hvor alle familier hver især tog mad med til familiens størrelse (koordineret af dåbsbarnets mor). Al maden blev så sat på et bord, hvor der var buffet. Jeg var ikke selv med, men forstod på de andre gæster, at det var rigtig godt lavet.

  Der er selvfølgelig forskel på en barnedåb og et bryllup, så det kommer også an på hvordan I ville have det med det og hvordan I forventer, at jeres gæster ville tage imod det.

  Andre spareråd må være at købe tøjet brugt eller på udsalg og minimere mængden af pynt/DIY - især på DIY kan prisen hurtigt løbe op, hvis man ikke er opmærksom på de enkelte deles pris, hvis man ikke kan begrænse sig eller hvis man ændre mening undervejs. Nogle gange ender det også med at blive så grimt, at man alligevel skal ud og investere i noget færdiglavet.

  Bryllupskagen kan i få bagt af en amatør, selv bage den eller vælge en mindre traditionel løsning med hjemmebagte muffins, cupcakes el. lign.

  0

 7. Det kan godt være jeg kommer i ilden her, men om I vælger at holde det i forsamlingshus eller på restaurant pga. oprydning dagen efter kommer også meget an på jeres alder, vil jeg mene. Vi valgte at holde vores i forsamlingshus og selv stå for oprydning og rengøring dagen efter, men vi er også forholdsvis unge og bliver ikke mærket dagen efter en fest i samme grad som fx mine forældre, der de sidste mange år har snakket om, at det bliver hårdere og hårdere at skulle stå for det hele selv.

  Vi havde selv familie fra de fleste egne i DK der skulle samles på Fyn og vi tilbød at folk kunne overnatte i forsamlingshuset, hvilket en enkelt familie tog imod. Faktisk valgte mange selv at leje et sommerhus i nærheden, hvor de kunne overnatte i stedet og nogle valgte selv at køre hjem. Så hvis i vælger et forsamlingshus kan I jo tilbyde overnatning der uden at det vil koste jer eller gæsterne noget, hos os var der ikke senge, den familie der tog imod tilbuddet havde selv liggeunderlag med. Det eneste minus var en knotten gæst, der gerne ville have, at de resterende gæster dæmpede sig kl. 6.30...

  Hvad angår besværligheden, så er det bare mere besværligt, at skulle stå for alting selv og hvis din kæreste let bliver stresset, så kommer det meste nok til at hænge på dig. Men det kommer også an på hvor meget du/I vælger at gøre ud af oppyntning, DIY osv. Det kan jo holdes simpelt uden for meget arbejde, men det kan også være, at man bare vil have det hele og så kræver det altså en hel del (siger den gifte, der foldede stjerne hver dag i et år..)

  0

 8. Kjolen er virkelig vigtig på dagen, i mit tilfælde havde jeg det først godt på dagen efter jeg havde smidt kjolen, hvilket betød at størstedelen af dagen for mig blev ødelagt, ikke af kjolen alene, men jeg havde det rigtig dårligt pga. kjolen og den forhindrede mig i nogle af de ting jeg gerne ville have gjort den dag. Både det fysiske og det psykiske spillede ind, for det gjorde det ikke bedre, at jeg havde fortrudt købet af kjolen og ikke brød mig om den.

  Så jeg vil opfordre dig til at finde KJOLEN, du kan du kigge i outlets og brugtmarkedet, hvis du ikke har noget imod en brugt kjole. Gør hvad du kan for at få den rigtige kjole, før du vælger at nøjes.

  0