Tina Madsen

Nyt medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tina Madsen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 05/28/1977

Profile Information

 • Vielses dato
  11.05.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kjellerup
 1. Vi skal heller ikke have det.... Salmebogen er jo lavet i forvejen, synes der er nok at gøre med alle de andre småting med æsker/bordkort og menukort og alt det andet.... Der skal jo noget til når vi bliver næsten 100 mennesker....
 2. Vi skal også holde i forsamlingshus, men der er prisen inkl duge, servietter, opdækning og servering...... Er der ikke noget af det der hvor I skal holde det? Ellers vil jeg sige leje.... Har en kammerat der udlejer den slags, her er et link. Sendt PM!!! Og hvis du vil se billeder af forskellige slags opdækning i forskellige farver så kig her: Sendt PM!! Det er her vi skal holde vores. Håber du kan bruge det til noget. Klem Tina
 3. Jeg er nået så langt som invitationerne er lavet og sendt ud, koksgrå med et sort stykke med sølvhjerter på, og et limegrønt bånd med sløjfe...... indeni er der printet monogram med sort og isat selve invitationen - sort skrift på limegrønt papir...... Favour bokse i lime grøn med sort bånd og sløjfe om, påsat et hjerte i sølv med sort skrift - navn på gæsten.... De fungerer som bordkort. Koksgrå dug med sort gennemsigtig løber og en smallere limegrøn møstret også gennemsigtig løber..... Servietter foldes med limegrøn yderst og sort indeni..... Brudepigerne får sølvkjoler på..... evt med livstykke i limegrøn eller sort..... Gom, brudesvend, forlover og brudens søn som følger moaarr op af gulvet kommer i smoking med sølv veste. Kagen bliver en firkantet stabelkage limegrøn med mønster.... måske i sort eller hvid.... Hvad mangler jeg mere????
 4. Vi skal giftes 11. maj, som er lørdag i Kristi Himmelfartsferien, og jeg giver dem ud der er færdige allerede 20. oktober, for der skal vi til min svogers 40 års fødselsdag, og der er den største del af familien samlet...... og ellers resten som de bliver færdige, alle senest d. 15. december, men de der så mangler, har reserveret datoen. Det er en ret simpel invitation jeg laver, så den er hurtig, men stadig flot, synes jeg. Så jeg tror jeg kan have alle færdige til 20. oktober.
 5. Femme Fatale er simpelthen gudeskøn, indehaveren hedder Annette og hun lever og ånder for de korsetter, der vil du få fantastisk vejledning, få lov at prøve og finde lige nøjagtig det du ønsker, du kan også få special syet dit eget korset derinde, de syer dem så i England, og får dem hjem til dig, lidt dyrere, men en fantatisk oplevelse.
 6. Vi skal giftes 11. maj 2013