RikkeD

Medlem
 • Content count

  1,044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by RikkeD

 1. Vintage inspireret Have/Gård bryllup 15-08-15 Efter et fuldstændig fantastisk bryllup er det min tur til at berette. Hvor har det været en vild rejse med en "fuldstændig umulig at toppe" afslutning at planlægge og holde dette bryllup. Starter tidligt så håber i er tålmodige ;) Jeg startede ferie allerede d. 5 august så troede virkelig at jeg havde masser af tid. Men jeg skulle hurtigt få travlt ;) Martin gik på ferie om fredagen også begyndte arbejdet for alvor. Vi fik afrettet gårdspladsen hvorefter vi opsatte hele 3 telte. Dem havde vi købt i Tyskland. God handel, de er 5*13 meter og kostede 1499,- Kunne præcis stå i gårdspladsen med lidt tvang ;) Martin lagde gulvplader og jeg fik lavet ting som kirkehæfter, siderne til menu hæfterne og meget andet.
 2. Hejsa. De var købt i Calles. Ja 1500 pr stk. Meget billigt. Skriv til dem, de er søde og hurtige til at svare. Også på dansk ;)
 3. Min datter og lidt fra kirkekoret sang "Du er..." Udenfor kirken var ret sindsygt. Der stod en rand af mennesker foran os og tog billeder med deres smartphones. Vildt.... og sjovt at opleve
 4. Skal lige have gjort en masse billeder mindre....... I'll be back....
 5. Lige et billede af endnu et DIY projekt. Min mands butterfly havde jeg selv hæklet.
 6. Inde i kirken ventede Martin jo med sin forlover. Syntes det er nogle vildt flotte billeder fra kirken og har MANGE, men I får den korte version. Det var en fantastisk oplevelse at gå op af kirkegulvet. Kirken var jo proppet til sidste plads så der gik lidt før jeg fik øje på Martin. Der var så mange jeg, jeg blev helt overvældet også over de mange der var kommet for kun at være med til receptionen. Jeg græder ALDRIG offenligt, men indvendigt var jeg rørt til tårer Martin min skønne mand lavede en "Frederik", så sødt. Martin og hans forlover
 7. Tak tøser... Og her gik jeg og troede ingen fulgte med, så må jeg vist hellere komme videre ;) Mus, hun hedder Jette. Nu bliver jeg jo nysgerrig. Er du tandlæge, klinikassistent eller lignende?
 8. Dejligt med beretning. Glæder mig til at læse mere
 9. Lillemanden var MEGET glad for at få sin mor Læg lige mærke til den 17 årige har et lille smil stort
 10. Afsted til kirken.... Den flotte bil som hentede os. Blev ændret i sidste øjeblik, men var helt tilfreds. Den var lille og fin Min mands gamle arbejdskollega. Han har ikke taget så meget som en krone for det. Men har givet ham dette billede i en ramme. Ankomst til kirken. Min store søn lukker op for mig. Han fulgte mig også op af kirkegulvet De to mindste havde jo ikke set mig siden dagen før. Så der var stor velkomst til mig. Denne lille havde endda lige nået at give en lille tåre. De var så fine.
 11. Disse billeder er jeg vildt glade for. Syntes fotografen har fået fanget min mor og søster fantastisk. Også mine dejlige piger. Glæder mig til at se de færdigredigeret billeder. Der er ikke noget bedre end en ordenlig krammer Sidst men ikke mindst et af mine yndlingsbilleder. For der kan man virkelig se mine skønne Jimmy Choo's som jeg ELSKER.
 12. MEN... Når man så står pænt så længe og får taget en masse billeder... Hvad sker der så??? Man får da et lille diva øjeblik :P ha ha lader billederne tale for sig selv :P Stakkels min søster måtte finde sig i mit pjat ;) Kan ikke have dem i en post så kommer lige lidt flere i næste post... VISER JEG FOR MANGE BILLEDER??
 13. At blive klar tager jo tid sådan en dag. Vil lige på pege at alle disse billeder i ser er uredigeret. Min tålmodige søster hjælper mig Det er hendes strømpebånd jeg har lånt
 14. Hjemme igen fik mine 2 dejlige brudepiger deres helt egen lille fotosession ved kysseboden Fjollede tøser ;)
 15. JA DU SER RIGTIG !! LOOOOOL min fotograf fik sin assistent til at holde en flaske vand foran kameraet. Noget med at give en kant eller ramme. Sjovt så det i hvert fald ud. Den stakkels assistent måtte virkelig arbejde for at få billeder. Lige et billede mere med dem jeg tog
 16. Frisør tid Det tog lidt længere end forventet. Men det var hyggeligt. Dog var jeg vildt træt, kunne virkelig mærke de sidste dages pres og manglende søvn. Men det var heldigvis kun to gange løbet af hele dagen jeg følte mig træt. Anden gang da vi kørte fra kirken ud og tage Bryllupsbillederne. Der husker jeg at jeg tænkte, "Nøj kunne godt bruge en Morfar lige nu..." ;) Resten af dagen var energi niveauet helt vildt Gik fra mormor hår til total Scarlett O'Hara ;) Nu skal jeg finde det billede jeg tog, for så i kan se hvad vi syntes var så sjovt at jeg måtte tage billeder af det ;)
 17. Århhh tak Marie. Ja min søster fik lavet den buket super flot Gør ikke noget, tager jo min tid med at skrive den. Men et stykke mere kommer jeg i dag Glæder mig til at læse din Tak for du læser med Jamen gæsterne skal jo helst have en ligeså god dag som man selv har ;)
 18. Åh åh nu kan jeg også være med 😊
 19. 15 august 2015 Morgen & Formiddag Jeg vågnede uden problemer kl. 6, havde sovet som en sten. Lavede mig en kop kaffe og tog lige et hurtigt status tjek. Niks, ikke tid til at slappe af. Skulle lige til at drøne ud i det store telt da jeg pludselig hørte min dejlige storesøster. Klokken halv syv om morgenen stod hun i teressedøren med en pose rundstykker og klar til at lave noget. Got to love her ! Vi smuttede ud i det store telt hvor alle blomsterne stadig stod. Jeg fik bundet de 2 brudepigebuketter. Ikke noget vildt, har ikke gjort det før og det betød heller ikke noget. For tøserne var glade for dem Min søster som havde bundet buketter men ikke lige brudebuketter fik jo selvfølgelig opgaven med brudebuketten Det gjorde hun bare til UG og pil op Den var super smuk og Jeg fik bundet satinbånd omkring stilkene så min nål med forskellige ting i kunne komme på. stak små tråde med Swarovski i rosernes midte. I bunden af buketten stak vi perlenåle op i stilkene. Det gav virkelig en fin finish. I min nål på buketten havde jeg lavet og sammensat forskellige ting. Et billede af min afdøde far. En engel. En sixpence for held, den havde jeg skaffet fra 1950 som var min fars fødselsår. Mine fastre tudede da de så det Bryllupskagen blev gjort færdig. Alle mulige småting fik jeg lige gjort mens fotograften og hendes assistent dukkede op. Min niece kom også. Det hele faldt stille og roligt på plads. En kop kaffe og et rundstykke blev spist stående. Men så var det også tid til at komme videre til frisør..... Læg endelig mærke til den kedelige bryllupskage. Havde forventet mig en helt anden. Men havde ikke tidtil mere. Øv. Men typisk at konditorens egen kage kikser ;) Ligesom man siger mekanikerens bil ikke vil starte ha ha Den kage gik bare helt galt, men for første gang var jeg lige glad. Det var jo min bryllupsdag og kagen var jo bare en mindre del i det hele. Total chok, jeg er normalt perfektionist med mine kager.
 20. Torsdag og Fredag 13-14 august 2015 Det her var de mest stressende dage for mig. Jeg havde folk til at hjælpe. Men slet ikke nok. Følte mig slet ikke nok over til at jeg havde fuldt overblik. Så fik et lille bridezilla øjeblik med en kæmpe tudetur da min mor og hendes kærste kom om sagde at nu tog de hjem. Jeg kunne slet ikke lige se hvordan jeg skulle nå at få søvn. Heldigvis kunne de godt se det og de to stakkels gamle mennesker gav den en ordenlig ekstra skalle. Det hele var slet ikke som jeg havde håbet. Havde en forventning om at vi skulle sige farvel inden aftensmaden også så hygge og slappe af resten af aftenen. I ved havde et billede af at smække benene op i sofaen, se en film og drikke champange. Bare nyde det.... Ha jeg knoklede fra kl. 6 morgen og til 23.30. Gik så i et langt bad, så 15 min af en film mens jeg spiste en klapsammen rugbrød med leverpostej. Det eneste jeg fik den dag. Hoppede i seng og sov inden jeg ramte puden. Men selvom det var 2 sindsyge stressede dage, så savner jeg det helt. For det var også vildt hyggeligt og samarbejdet med familien var fantastisk. Da jeg sagde farvel til min forlovede og de to små drenge kl. ca. 22 gik jeg ind og gjorde bryllupskagen færdig så den kun manglede blomster og perlekanten. Min ældste datter var helt i hopla lige pludselig og var vild efter at skulle lave noget. Så vi susede ud i teltet for at ordne blomsterne til bordene. Nem opgave der ikke tog længe men pludselig stod min anden datter og så helt forvirret ud. Hun havde været i bad og mens hun stod og var ved at få tøj på havde hun hørt en masse larm. Biler, mennesker, hamren mm. Vi undrede os jo helt vildt. Vi stod jo i teltet i gårdspladsen 15 meter fra hvor hun havde hørt det. Os ud af teltet for at undersøge sagen. Jep... En smuk æresport var pludselig sat op. Fatter stadig ikke i dag hvordan vi ikke opdagede noget mens vi stod og ordnede blomster Søde naboer der havde været på spil Inden vi hopper videre til billeder vil jeg lige smide en kæmpe anbefaling til billigblomst i Tilst, Århus. Jeg tog derind torsdag eftermiddag. De fik friske blomster den dag. Jeg købte 30 bundter roser á 10 kr. plus nogle bundter med pyntegrønt. Meget mere end nødvendigt. Endte selvfølgelig med at købe lidt andre blomster men sådan er det bare når jeg kommer derud. Men blomsterne til alle dekorationer og brudebuket, brudepigernes buketter samt 4 blomster til herrene kostede mig under 400 kr. Roserne stod flot i en uge efter brylluppet. Elsker når billigt er GODT ! Wedding cake in the making
 21. Phyyy.... Sikke et arbejde med at sorterer billeder. Vi har brugt den helt fantastiske app WEDPICS. Den har fungeret upåklageligt også var den gratis. Gæsterne har delt næsten 700 billeder med os. Hvor fantastisk er det lige. Men det er altså derfor I har måtte vente på en opdatering på beretningen. Jeg syntes jo ikke I skal snydes Om I vil det eller ej så får i MANGE billeder Jeg er ikke helt færdig med forberedelserne fra uge op til så her er lige lidt mere Syntes lige i skal se indholdet i Tømmermændskit'ene Plus müslibar. Den havde jeg ikke husket på billedet Min bror kom med en masse loungemøbler fra en cafe han har købt som ikke skulle bruge der. De var perfekte til ekstra siddepladser og især pufferne var min søn helt vild med som i kan se Min dejlige mand i gang med endnu en af mine ideer, nemlig Cigar-Whiskey baren. Den var en hurtig løsning. Men den var virkelig fed og alle var vilde med den. Kæmpe hit. Mere om den senere Smokers corner som det endte med at se ud sammen med Cigar-Whiskey baren Havde 2 af drengene til frisør. Var til skrædder 2 gange. Først skulle den lægges ind 2 cm i hver side af brystet. FEEEDT hvis du har læst min planlægning ved du at jeg har fået 5 børn og skulle tabe mig pænt meget og havde købt kjolen meget for lille med vilje. Også fik jeg lavet stropper ud af nogle blonder jeg havde købt på ebay. Ansigtsudtrykket er da jeg kom til skrædderen for 2. gang og fandt ud af den skulle lægges ind 6 cm om livet. Men det var der ikke tid til Typisk. Men hvorfor skulle jeg også lige pludselig tabe mig helt vildt.... total bryllupsstress Endnu et billede af mine drikke traditioner. Syntes altså det er en sjov ide. Er selv ret imponeret over jeg fandt på den
 22. Dejlig beretning. Glæder mig til at læse meget mere Kender godt det med at billederne ikke bliver helt som man troede. Jeg havde også mange ideer og planer. Men på dagen havde jeg glemt dem alle og det havde min fotograf åbenbart også men skidt har jo mange dejlige billeder alligevel