tine2000

Medlem
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by tine2000


 1. Er der nogen af jer, der kan anbefale en klister-BH? Altså sådan én, man kan have på under fx en kjole med bar ryg? :)

  BuyBra er super god. Findes bla i forskellige størrelser og tape'en er dejlig blød og blid mod huden. Pas på med billige kopier. BuyBra er en del dyrere end kopier men holdbarhed og kvalitet er også derefter.

  0

 2. Det er mega meget lige om lidt......... Total fedt og crazy på samme tid :loveshower: og tak Pernille.

  De er bestilt herfra: https://www.mymms.co.uk/

  Da jeg så dem for over et år siden sendte de til Danmark, men det gør de desværre ikke mere :wink: Men heldigvis har jeg en veninde I England de kunne blive sendt til. Hun har så sendt dem videre til mig, da vi ikke lige kunne få det til at passe med hun var I dk, og jeg var sent ude med bestillingen.

  De sender også til andre lande, så det kan måske være en mulighed, hvis man skulle kende nogen der og ikke I uk.

  Et tip er, hvis I vil bestille, så læg jeres vare I kurven og begynd lidt på ordren. Jeg blev afbrudt I min bestillingen, hvilket betød jeg fik en mail om jeg havde en ufærdig ordre og kunne få rabat. Mindste køb er 1,5 kg, men pga rabatten og mængderabat ved køb af 3 kg så bestilte vi 2 poser. Tænker at sende lidt med ud sammen med takkekortet, nu vi har dem.

  Nå men til prisen - 1,5 kg kostede 76 pund og ved dobbel op incl rabat fik vi 3 kg til 108 pund - så den sidste pose var jo nææææsten gratis - eller noget :tunge:

  0

 3. Vi skal have dette lige om snart.... Mums!

  Koldrøget laks, sommersalat, røget

  creme & sprødt rugbrød

  Geils Rose. Rheinhessen. Merlot & Spätburgunder

  ~

  Svinekæbe med puf & syltede bær

  Barbera d’Alba. Terlé. Ronchi

  ~

  Kalv, sommergrønt, knuste kartofler & rødvinsglace

  Bourgogne. Auxey-Duresses. Pascale Matrot. Pinot Noir

  ~

  Koldskålscreme, brombær is, bær & sprødt

  Brachetto d’Acqui. Balbi Soprani

  ~

  Kaffe, the, avec & petit four

  ~

  Natmad: Hotdogs

  0

 4. Jeg har prøvet ved Nikolai (Kbh), Luccabride (Kbh) og Bridefashion I Virum - de var alle søde. I Virum fik jeg sådan en "banegårdsplads" så det var ikke særlig fedt, men ekspedienten var sød.

  Jeg endte dog med at købe min brudekjole ved Fuhrmanns I Køge. Det var intet af, hvad jeg troede jeg skulle have og heller ikke efter prøvning de ovenstående steder. Men kjolen gav mig tare I øjnene - så der var jo ingen tvivl!! :a1221:

  Havde jeg ikke fundet kjolen der, så var det blevet ved Karim design. Nu ender min kæreste med at få skrædesyet sit jakkesæt derinde I stedet. Det bliver SÅ fedt og vi oplevede den bedste service :cheerleader3:

  0

 5. Tak for jeres svar. Havde ikke set I havde svaret da jeg åbenbart ikke fik notifikationer på det....

  Bliver pludselig I tvivl om "Uden forsvar" er en kærlighedssang som i en der viser "nok" kærlighed I teksten? H2B er på det sidste blevet helt bims med Marie Key, så det kunne jo være lidt sjovt hvis det var denne sang - er bare blevet så meget I tvivl om teksten...

  Tror jeg er helt sikker på "I wanna wake up with you".............

  Regner med at guitaristen kan synge næsten hvad det skal være, da han er prof - det eneste men er kun at det skal passé til hans stemme.

  Jeg er ikke ramt helt ind I hjertet af de to sange I lige foreslår. Så kom gerne med flere forslag, hvis I har :)

  Hvis I skulle have ideer til hvad der kan spilles på trompet (solo) I kirken må I også gerne byde ind :) (Har overvejet Kærlighed af Lene Siel og Du kom med alt det der var dig - men ved ikke om de passer til trompet?!)

  0

 6. Jeg har prøvet den. Den er ok, men synes, at denne er bedre: http://www.misslux.dk/usynlig-bh-i-hudfarvet-i-d-d-e-f-skal.html

  Endte dog selv med at bruge By Bra tape på dagen: http://www.misslux.dk/bry-bra-bryst-tape-push-up.html

  Men du har helt ret: der er stor forskel fra barm til barm og hvad, der virker. Så der er ikke kun et svar! Den bedste måde (selvom det kan ende lidt op med pengene) er at bestiller nogle og prøve dem af inden selve dagen, så du ved, om du kan holde det ud - og så bestiller den, som du vil bruge på dagen.

  Tusind tak Louise. Men jeg bruger desværre normalt kun størrelse 70B, og jeg kan se det er til piger med stor barm, og den kan ikke fås i små størrelser.

  Hejsa. Så vidt jeg kan se så findes de da I mindre størrelser også... http://www.misslux.dk/sin-bra-bryst-tape-push-up.html

  Og tak til Louise for at minde mig om disse. Brugte dem I "mine unge dage" og havde glemt alt om dem igen. Så nu er løsningen fundet til min kjole. Yau!!!

  0

 7. Hej med Jer,

  Jeg er på jagt efter et par sange som jeg kan få vores musikker (sang + guitar) til at spille for min mand.

  Jeg tænker og holde en kort tale for ham og så spilles der en sang - jeg taler lidt igen og så spilles den sidste sang.

  Jeg syntes det er super smuk når der bliver spillet en sang til enten brud eller gom - så derfor vil jeg gerne kombinere det.

  Vi var til brullup sidste år, hvor der dels blev spillet/sunget af en pianist og et medly af sange på et anlag. Jeg havde overvejet nogle af de sange - men syntes måske det er lidt kikset at "kopiere" - selvom det jo ikke bliver det samme....?

  Jeg kan godt lide:

  - Du er (News) ..................denne sang blev brugt, men syntes den er så smuk.

  - Uden forsvar (Marie Key)

  - I wanna wake up with you (Eran DD)

  Så hvilke sange syntes I er gode kærligheds sange (til mænd)?? Og hvad syntes i om ovenstående sange?

  0

 8. Tillykke med graviditeten

  Der sker jo ikke noget ved og tage den indledende snak allerede nu, så har du noget og gå efter. Samtidig kan du få et praj om du skal Google løs mens baby sover eller den kan syes for rimelige penge i forhold til hvad en færdig kjole ville koste.

  0

 9. Jo det kan jeg sikkert godt, men så tænker jeg bare det bliver ekstra dyrt...

  Taget priserne I betragtning på færdige kjoler så tror jeg ikke nødvendigvis det behøver være vildt dyrt. Når man får syet en sparer man jo fx tilretning. Har hørt meget godt om Karim design. Du kan jo evt forhøre dig :)

  0

 10. Hey Ladies,

  Vi skal have et lidt rustikt tema til bryllppet og jeg skal have lilla calla blomster som brudebuket.

  Dilemmaet er nu at jeg har forelsket mig I nogle vildt smukke sko, der er sart rosa - men går det når der ellers er lilla I min buket?

  Nåååh ja - så fandt jeg kjolen jeg ikke vidste jeg drømte om I tirsdags :loveshower::cheerleader3::loveshower:

  På forhånd tak for svar og hjælp :help:

  0