SeK

Medlem
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by SeK


 1. Danseundervisning

  Henover nytåret fik vi ved gud gjort alvor af et ønske, som vi længe har haft tapet: at tilmelde os et dansekursus :bunny_4:

  Min H2B - jeg er ked af at sige det - ikke særlig god til, at danse. Han ejer ikke særlig meget rytmesans og har ingen fornemmelse for takt. Til gengæld vil han rigtig gerne danse sammen med mig. Han vil rigtig gerne lære. Han takker ikke stivnakket af, men han mangler selvtillid på området. Det skal vi nok få rettet op på al sammen, for fra idag og de næste 14 uger skal vi til dans om onsdagen :7himmel:

  Vi har været til vores første undervisningstime. Vi var klart holdets yngste, og havde til med misforstået, at man skulle betale ved første fremmøde. Så akavet, så pinligt :blush: Men i mit hoved er "PRØVEMÅNED" noget man forsøger sig med, ikke kræver betaling fra start. Den gamle mand ved indgang blev dog voldsom arrig og kom med argumentet, at man jo heller ikke gik i biografen uden at betale. Jeg havde skrevet med en af danseunderviserne for at tilmelde mig holdet, og de burde nok have sagt, at man skulle have kontanter med, når vi taler om 2500 kr. og de ikke tager dankort :td:

  Vi kom igang med at danse, og så blev de røde kinder gemt væk igen. Det var rigtig sjovt. Selvfølgelig meget basalt, kun grundtrin, men vi magtede da alligevel at træde forkert og oven på hinanden. Vi har aldrig danset andet end kinddans, så det var en helt ny situation, som kun kunne få smilet frem. Vi var begge forfærdelig koncentrerede, særligt under valse-trinene. I dag dansede vi grundtrinene til cha-cha, vals og jive. Jeg har tidligere danset, så takt og rytme falder mig lettere, men det er noget helt nyt at være afhængig af en anden. Jeg kommer til at svært ved, at lade ham føre mig - det kan jeg mærke allerede nu :floejt: Det hele er meget spændende og jeg regner med at holde jer opdateret med hvordan det går fremad. H2B har allerede sagt, at vi må øve os.

  Valsen fik mig selvfølgelig til, at tænke på brudevalsen :loveboard: Gud, hvor jeg glæder mig!

  0

 2. Favours bokse

  Skabelonen er bestemt, digtet om indholdet er skrevet ned og gemt, indholdet er fundet på Ebay - kun med en undtagelse af hovedpinspiller samt en fjollet tryk fejl på en auktion. Er der nogen af jer, der kan finde ud af at fortryde et bud? Hvis ikke, kan man ikke bare lade være med at betale? Jeg er stadig noget nyt på Ebay, da jeg hele tiden har syntes, at Etsy var væsentlig lettere at finde rundt på. Det er tydeligvis stadig tilfældet, når jeg ved en fejl kan komme til at byde på tandstikker med vold høje fragtomkostninger. Forstå dog jeg ikke vil have dem! :shooter: Indtil videre har jeg skrevet til forhandleren, så må vi se hvad der sker.

  Til gengæld kribler det i fingrene efter at købe alle de andre (rigtige) ting til vores små favour bokse. Jeg tror, at det kan blive noget så fint og ikke videre dyrt. Nu mangler jeg naturligvis hovedpinspiller i regnskabet, til gengæld er det inklusiv fragt og i "værste" scenarie (dvs. alle gæster har kærester og alle kommer til bryllup = 70 personer inklusiv brudeparret): 5 kr. for indholdet i hver favour boks + pris på hovedpinspiller. Det synes jeg ikke er galt?

  Det går dog ikke, at jeg køber det hele nu. Desværre! En del af indholdet er slik og der er ikke meget ved at servere/give gæsterne for gammelt slik.

  Jeg må vente tålmodigt, men det var hyggeligt at lede efter og rart at få en pris at gå efter.

  Jeg er gået lidt væk fra ideen om personlige M&M's, selvom jeg synes, at de er noget sååå fine - jeg er bange for, at det simpelthen bliver for dyrt. Nu må vi se hvad det hele ender med :7himmel:

  0

 3. Brudebuket

  Jeg har tidligere undersøgt hvilke blomster, der er om vinteren. Som alt andet skal min brudebuket naturligvis ose af vinter uden at udstråle jul, hvilket jeg hele tiden synes er en vanskelig balance gang. Formentlig fordi jeg er så forfærdelig kræsen, minimalisktis og perfektionistisk :blush:

  inspiration-bryllup-blomster-hvid.jpg

  Min inspiration til vinterbuket og borddekorationer, muligvis på opsat, da det giver en følelse af "overdåd": smukke vinterblomster – amaryllis, franske anemoner, ranunkler, ærteblomster og sølvblad i en smuk, "hvidt i hvidt" farvepalette – hints af grøn og lyserød og sorte kontraster. Særligt franske anemoner er jeg helt forelsket i og skal jeg bestemt have i min buket.

  eeea46fb692d8d80a906d3ccceb78420.jpg

  1fb99fe833bf02294de9bbb930c2d92c.jpg

  33f5660b667a383eda3a40bc86fdd968.jpg

  344b314bf36a8ded5ee498b2cddc984b.jpg

  d57f37f9ae686dae201db2398c0cba29.jpg

  Til gengæld har jeg haft svært ved at finde passende (flotte) knaphuls blomster til min kommende mand.

  Kan I billedespamme mig med noget der minder om overstående buket-billeder? GP

  0

 4. Jeg vil sige, at det er en rigtig god pris! :cheerleader3:

  Jeg har også planer om, at få lavet negle (og et ønske om, at der også er penge til eye lash extension :7himmel: ) og hende jeg gerne vil have det lavet hos tager knapt 600 kr. blot for negle, hvor dekorationer er udover denne pris. Mens hun tager 1000 kr. for at lave vipperne. Jeg synes, at hendes priser er retfærdige, fordi hun laver virkelig et godt stykke arbejde, som holder mere end et par dage. Udover det får du også langt makeup og sat hår PLUS EN PRØVE. I mine ører lyder det rigtig godt. Jeg ville personligt slå til :thumbsupsmileyanim:

  1

 5. Jeg kan bedst li den første, synes det er rigtigt flor vedhæng.

  Mit bånd er sort da jeg lige som dig ikke synes det skulke være det blå og jeg gerne vil have noget anderledes:) købte det brugt herinde

  Jeg synes også det første :) Vedhænget er finere!

  Tak for jeres feedback! Den eneste grund til jeg egentlig er lidt i tvivl, er jeg fordi jeg ikke er sikker på hvor tydeligt charmen fremstår som et snefnug? Ved man præcist hvad det forestiller, når man ser det eller er det kun fordi man ved, at det er snefnug, at man kan se det? Hvis I forstår mig. Det lyder lidt indviklet :pokey:

  0

 6. Brudetilbehør

  ”Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue and a Silver Sixpence in Her Shoe.”

  Jeg har længe overvejet, hvordan jeg skulle opfylde den gamle, engelske remse og jeg vil gerne gå hele vejen! Selvom flere kunne slås sammen og dermed slå flere fluer med et smæk, så at sige, vil jeg gerne have at hver genstand kun symboliserer en ting og en mønt skal gemmes i min sko, selvom det ikke normalt bliver brugt særlig meget i Danmark.

  Alt hvad bruden bærer må gerne være nyt, fordi hun træder ind i en ny verden, i et helt nyt livsafsnit. Selvsagt bortset fra det gamle og det lånte tilbehør.

  Noget gammelt betyder "glem ikke det gamle liv og tag alt det gode med over til det nye liv".

  Mit ”gammelt”: Lommetørklæde fra min mor, som hun selv brugte til mine forældres bryllup.

  Noget nyt betyder "bruden starten en ny epoke i sit liv".

  Mit ”nyt”: Brudekjolen, som bliver sponseret af mine forældre.

  Noget lånt repræsenterer "brudens nye status i den nye familiekreds".

  Mit ”lånt”:

  Lånes bedst fra en lykkelig gift kvinde i håbet om, at få del i lykken.

  Det betyder uheld i ægteskabet, hvis den lånte genstand stammer fra en fraskilt kvinde. Det betyder desværre, at jeg ikke kan låne af min søde (biologiske) svigermor, da hun ikke har giftet sig efter min forlovedes forældre blev skilt. Jeg kunne forestille mig, at jeg vil låne et smykke sæt (halskæde, øreringe og gerne armbånd) af enten min (anden) svigermor eller svigerinde.

  Noget blåt symboliserer "troskab og bestandighed".

  Mit ”blåt”: Brude skoene skal være dekoreret med blåt.

  En mønt i skoen sikrer, at bruden aldrig kommer til at mangle penge.

  Jeg er gået på jagt efter en sixpence både på BK, Ebay og Etsy. Meld gerne ind, hvis du ligger inde med en ægte sølv sixpence (jeg har nikkelallergi), hvilket betyder at mønten skal være fra før 1920’erne, for at være lavet af sølv.

  0

 7. Kære bridezillas,

  Jeg forsøger, at sikre mit brudeudstyr og gerne få lidt sjov samt ballade ud af det. Desuden vil jeg gerne køre den helt ud!

  Traditioner siger: "Something old, something new, something borrowed, something blue and a silver sixpence in her shoe."

  De første fire ting kræver blot lidt opfindsomhed, mens sølv mønten er svære at skaffe. Jeg ville derfor høre om en af jer skønne damer ligger inde med denne sixpence, som man enten kan låne eller købe? De kan købes på Ebay og formentlig også Etsy, men jeg ville gerne tjekke markedet ud, før jeg køber mig fattig i Spanien eller andet steds :lol:

  Krammer fra Sofja

  0

 8. Strømpebånd

  Jeg så herinde, at én havde fundet et fint strømpebånd med snefnug på. Det er jo lige præcis hvad jeg selv leder efter, men jeg er meget kræsen! Jeg vil have, at det skal være helt hvidt, mest fordi jeg ikke vil have et strømpebånd som alle andre som ofte er blåt. Mit "Something Blue" skal istedet være mine sko :rolleyes: Jeg har ledt højt og lavt inde på Etsy, men har ikke kunne finde noget som opfylde alle mine krav. Idag kiggede jeg så på Ebay og det tog ikke tre minutter, før jeg havde hele to valgmuligheder.

  Min umiddelbare favorit:

  !BspPf+wEWk~$(KGrHqMOKjUEvL60NPYsBL4vbJE

  Mit alternativt:

  !BvW4OBw!Wk~$(KGrHqIOKiYEvuuRbCMbBMEQ,zP

  I KNOW, de er virkelig ens! :blush: Forskellen ligger i virkeligheden kun i snefnuggets udformning, men hvilken synes I bedst om? Kom gerne med grunde for hvordan I har valgt jeres strømpebånd, farver og facon? Jeg vil gerne have at temaet afspejler sig i båndet. Jeg synes, at det er en fin detajle og gennemført. Mange andre strømpebånd med snefnug kan sagtens findes, men jeg er faldet for disse, for snefnugget er guldfarvet, som passer til vores farvetema.

  Derudover koster de henholdsvis 26,14 kr. og 23,55 kr. plus fragt, hvilket jo bestemt ikke er galt :cheerleader3:

  0

 9. Hæhæ det er heller ikke helt til at følge med og jeg kan godt blive forvirret over mine egne valg somme tider. Jeg vil ikke have slør - jeg vil meget hellere have sat hår på en måde, som ikke går på kompromis med et slør eller andre hår-pynt. Jeg ender nok med noget til håret, men vil ikke lade det være det afgørende :)

  Uha det lyder ellers spændende!! Jeg håber, at du vil løfte sløret på et tidspunkt :)

  Bryllupsrejsen er også det ENESTE, som der ikke var tvivl om! Det er også det, som vi begge glæder os mest til - at være ægtefolk og være alene i 17 dage og nyde hinanden og ferie og.. skabe an masse minder :) Flere har spurgt, hvorfor vi ikke flytter bryllupsrejsen og så bruger flere enge på brylluppet, men jeg har bare ikke lyst til at blive gift og så tage på arbejde og tilbage til hverdagen så hurtigt efter. Vores eventyr skal startes med et eventyr! Så hellere spare på alt andet og jeg synes bestemt, at I skal undersøge det nærmere, hvis det lokker! Tænk sig knap 3 uger alene med sin bedre halvdel, hvor man bare skal kigge hinanden i øjnene og nyde alle de smukke øjeblikke sammen. (jeg sælger det meget godt hva hæhæ)

  Det var faktisk i særdeleshed valget af jeres destination, som lød mere end romantisk og som en himmelsk begyndelse på et splinternyt kapitel i jeres samlivs historie. Nu har vi jo sat budgettet væsentligt højere på selve bryllupsdagen, så jeg er bange for det ikke er realistisk, at vi har mulighed for en så storslået bryllupsrejse, men nu vil jeg virkelig overveje det kraftigt! Det er måske også fordi min kære H2B og jeg ikke har været meget alene sammen på det sidste, pga. min forlovedes forfremmelse og alt for meget overarbejde, og vi har ikke været på ferie meget længe efter køb af ny andelsbolig. Jeg længsel efter sol, sommer og fuldkommen fordybelse i hinanden.

  Uha, du sælger den virkelig godt! Arbejder du for et feriebureau? :lol:

  0

 10. hvor kan jeg dog godt følge dig med ikke at turde kigge på udstyret endnu, det kribler også i mig især fordi mine skønne veninder sidder og spammer mig i timerne med bryllupsbilleder :a1221:

  Vi må lide sammen! Selvom jeg synes, at det lyder til at dine veninder nærmest udsætter dig for "tortur". Det er jo i forvejen ikke nemt, når man er forlovet og man ved hvad der venter én, men når de ligefrem sender en masse billeder. Samtidig er det super skønt, ikke? Jeg er meget alene om det, hvilket kun giver mig mulighed for at dele det her.

  Jeg ved naturligvis godt hvad jeg vil have! Det er jo det ikke. Det ved du vel også? Jeg er ude i noget blondekjole, men ved ikke om den skal være tætsiddende eller med volumiøsbund, umiddelbart er jeg helt skudt i havfruemodellen, men jeg har ikke lagt mig fast på nogen bestemt kjole endnu. Jeg ved blot, at jeg ikke er vild med Lilly, men skal ind i en brudebutik som ligger tæt på Nørreport st., som ser ud til at have meget i min stil.

  PS. Undskyld mangel på smileys. Browseren drillede.

  0

 11. Fuld forståeligt at du har været noget inaktiv, jeg ville også være bange for at løbe tør for ideer :oops: ja der er en del der skal være styr på, så snakke er begyndt herhjemme, ungerne siger jeg er tosset :shooter: tror ikke de ved hvor meget der ligger bag sådan en planlægning og de har også deres ønsker :help:

  Har ikke begyndt min planlægningstråd endnu.....da jeg er bange for det vil blive 100 km lang :tunge:

  Jeg tror altid man kan finde på noget at skrive om, for med så mange brude og ideer samlet på et sted, så kommer der altid noget inspiration! :a1221:

  Til gengæld er de mange ideer jo ikke ligefrem gratis, så det er også med at blive holdt lidt i ørene en gang i mellem. Jeg vil jo helst det hele!

  Min planlægningstråd bliver formentlig kilometer lang, så en opsummering bliver nok nødvendigt engang imellem :floejt:

  Jeg er mest bange for at fortryde mine køb og ændre min mening mange gange undervejs, derfor kigger jeg ikke på mit udstyr endnu, for mode og alting kan jo ændre sig alt for mange gange undervejs - også selvom det kribler i fingrene efter at komme i prøverummet.

  0

 12. Tak fordi du gjorde hæhæ. Det er også pludselig blevet så omfangsrigt herinde med alle mine gode ideer og forsøg på at få ting på plads. Og ja datoen! Jeg vidste godt, at det ville blive det sværeste ved det hele. Jeg læste engang, at det man falder for ved sin partner oftest også er det man ender med at blive mest irriteret over og lige det her med at han var så rolig og sikker på sine valg, var det jeg bemærkede og forelskede mig i, i tidernes morgen. Og her knap 7 år senere er det jo lige præcis det, som jeg er ved at blive lidt utålmodig over! Vi har dog aftalt (efter lidt pres fra min side) at vi finder en dato i dag (!!) og så booker vi lokalet i morgen.

  Min kæreste har lov til at være fornuftig, velovervejet og den han er - men nu skal der altså ske noget! Så jeg melder lige en dato ud senere hæhæ :wink:

  Tak for kommentarerne til sko og kjole og det hele! Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om hverken kjolen, skoene eller at jeg ikke ska have et slør! Men har godt nok været overvældet af alle de muligheder der følger med sådan et bryllup.

  Er dit hemmelige fodtøj også hemmeligt for os herinde? Hvis man skal vise det et sted, så bør det jo være her blandt os andre zillas :floejt:

  Har du bestemt dig for, at du nu ikke skal have slør? Det synes jeg ikke, at jeg fangede i beskederne (men der var godt nok også mange). Hvad skal du så istedet? Har du besluttet dig for en frisør? Det er jo helt sikkert dit eget outfit til den store dag du har bedst tjek på, og så smuk du kommer til at blive! :loveshower:

  Mine sko er vidst stadig hemmelige, selv for jer skønne brude, nok mest af økonomiske grunde. Jeg er lidt bange for, at jeg bliver for glad for ideen, hvis det nu ikke kan lade sig gøre. Det er ikke helt billigt, selvom der er en vis form for genbrug henover. Ja, jeg taler koder, selvom du lokker for et svar :happy:

  Noget jeg glemte, at nævne før, var jeres bryllupsrejse. Jeg er simpelthen så misundelig! :blush: Vi har ellers besluttet, at bryllupsrejsen ligger langt nede på vores prioriteringsliste, men efter at læst hvad I har bestilt, kunne jeg ikke forestille mig noget meget bedre. Jeg overvejer kraftigt, men det var noget vi skulle overveje nærmere og ligefrem gøre efter jer. Men det kræver ofre på andre fronter, så jeg syntes vitterlig det er vanskeligt!

  0

 13. Hvad nu?

  Jeg beklager hvor stille mit forum har været i meget lang tid. Jeg havde lagt det hele på hylden, fordi jeg synes, at vi havde nok at se til med den nye lejlighed (og det skal jeg love jer for at der har lavet, øv!) og jeg synes efterhånden, at jeg virkelig kunne mærke hvor lang ventetid vi havde foran os. Jeg kørte lidt surt i, at jeg pludselig følte at jeg ikke kunne planlægge noget som helst. Grunden til at BK alligevel bliver fundet frem af gemmerne, var H2B søde kommentar forleden: Jeg spurgte om han ikke syntes, at jeg var blevet bedre til at styre min bryllupsbegejstring, for jeg synes ærligt talt at han allerede var blevet træt af at høre på mig. Det trods mine forsøg på kun at indvie ham i slutresultatet og det jeg var sikker på at jeg ønskede, ikke hele vejen dertil, som alligevel ikke ville blive til noget. Istedet for at han var lettet over ikke at høre om bryllupsplanlægning, sagde han, at det ellers gjorde mig så glad og det bestemt ikke gjorde noget. Det er ligefrem ham, som sørger for at vi ser "7 bryllupper" hver uge på TV2. Rollerne er pludselig blevet byttet rundt og den kære H2B er blevet lidt bryllups-interesseret.

  Udover at vi er flyttet i ny lejlighed, hvor al renovering er gået i stå, er jeg også startet på ny uddannelse. Jeg har til med klaret de første par eksamener. Det er kanon, og jeg føler vitterlig, at jeg er kommet på rette hylde! Det kan ikke blive andet end godt og ugerne flyver allerede afsted. Snart er der kun to år til brylluppet skal stå og så bliver det forhåbentlig lidt mere retfærdigt, at lægge de store planer. Bryllupskjoler og det restende udstyr har jeg jo ikke turde kigge på længe med frygt for at den store kærlighed dukker op og pengene ikke er til det. Jeg er nemlig blevet en smule bange for at hele økonomien er skredet i svinget efter lejlighedskøb, og forleden nævnte H2B, at han ihvertfald ikke gad selv at stille borde og stole op, dække bord osv. selv. Det mindede jeg ham om, at det sørgede Dragsholm Slot jo også for, hvor han blot trak lidt på det som svar. Er min prinsessedrøm ved at løbe ud i sandet? H2B har endda foreslået, om vi skal flytte det til et søndagsbryllup i 2017? :boohoo: Måske er han ved at opgive slotsbrylluppet?

  0

 14. wohuu endnu en 2016 brud...glad for jeg ikke er den eneste der er i god tid :wink:

  hold da op hvor har du fået styr på meget, bliver helt :a1221: da jeg stort set slet ikke er startet endnu ...da der er monster lang tid til :floejt:

  men indrømmer det kribler lidt i fingerne for at komme i gang :biggrin: da jeg også har en 18 års fødselsdag ( 2015) og en konfirmation ( 2016) :blink: får rigeligt at se til.... Er vild med jeres tema og super romantisk med slottet ... :respekt: til dig ...

  glæder mig til at følge dig frem til den store dag

  Nu har jeg jo været forfærdelig inaktiv (undskyld!) den sidste lange tid, af samme grund: den lange vente tid! Jeg har ikke set mange 2016-brude, men hvor er det dejligt at møde en. Har du startet en planlægningstråd op, så jeg også kan følge dig og se hvilken drømme og planer du har for jeres store dag?

  Sikke store ting du skal arrangere sammen med dit billede. Penge må der være nok af :tunge:

  Held og lykke! Jeg håber, at vi kan få en masse inspiration fra hinanden!

  0

 15. Det tog mig noget tid, at komme igennem din omfangsrige planlægningstråd, for hold da op hvor har I (læs: du) fundet ud af meget allerede :loveshower:

  At datoen har forvoldt jer så store vanskeligheder, har været mig til stor morskab, når du nu har kunne beslutte dig for så mange andre ting. Det er i fuldkommen modsætning til os, hvor datoen ikke er til at rykke ved, men det restende er jeg bange for at planlægge i for god tid og dermed fortryde mine beslutninger. Hvilket du også har gjort et par gange :tunge:

  Jeg har kunne forstå på det hele, at H2B er ganske "fornuftig" og langsom i beslutningsprocesser, mens du virker langt mere spontan med alle dine herlige internetkøb. Du bliver revet med af bryllupsiveren, forelsker dig på ny og igen i andre gode ideer, mens du fremlægger med et lige stor begejstring til os. Dine indlæg er intet mindre en skønne at læse, og jeg glæder mig virkelig til at følge dig og alle de nye påfund!

  Du skal have tak for at være så flittig med billedopdateringer. Hertil vil jeg gerne knytte en kommentar til dit udstyr: Kjolen passer uovertruffen til dig, og du skal bestemt ikke give den fra dig, fordi sælgeren var for hurtig på aftrækkeren. De sidste sko er lige i øjet og giver mig helt lyst til at skulle erhverve mig nye sko, selvom jeg havde helt andre (hemmelige) planer med mit fodtøj. Sløret, som mange andre også siger, passer ikke til, men jeg forstår godt at du er vild ideen om langt slør. Det er jeg også selv! Billedet af dit hoved fra siden, hvor sløret blonde ligger så fint, er jeg helt vild (!), men det er desværre for langt og overdrevent i bunden. Dog tror jeg sagtens at du kan sælge det, for en anden kjoletype ville det sagtens kunne klæde :7himmel:

  Undskyld romanen, men jeg vildt imponeret over al det du har fundet ud af, trods dato usikkerheder!

  0

 16. Må jeg spørge om du har et link til de fine tørklæder... Ideen er så fin.... Hilsen Christina

  Jeg havde ikke noget link, men kunne heldigvis finde min samtale på Etsy med forhandleren.

  Lige præcis de lommetørklæder jeg har købt er ikke længere at finde på Etsy, til gengæld kom Etsy om med en række lignende produkter.

  Dem kan du finde på dette link :hug: Jeg håber, at du finde noget. Jeg synes, at der er rigtig mange fine!

  0

 17. Ej hvor er det bare en sød og dejlig gave! Den kan de da kun blive rigtig glade for.

  Tusind tak! Efterfølgende har jeg naturligvis overvejet mange andre tekster, som man kunne have stående.

  - mon ikke det er fint nok, man kan jo blive ved :tunge:

  Jeg var noget overrasket over, at de var så store. Er det bare mig der ikke ved hvor stort et lommetørklæde egentlig er? Jeg tænker bare, at det ikke kommer til at være særlig diskret, hvis min far f.eks. vil have det i bukselommen? :huh:

  0

 18. Jeg er pinlig over, hvor flittig du er i min planlægningstråd og for sølle min aktivitet er i din :unsure:

  Jeg har lige taget et hurtigt kig igennem de sidste par sider: Hvor er det dog spændende, at I overvejer at flytte alle festlighederne et år frem! Ændrer det noget på datoen? Jeg ville rigtig gerne rykke vores bryllup et år frem (til 15-01-2015), for det passer godt sammen med datoen, men det passer ikke til ugedagen torsdag.

  Det er noget fantastisk smukt bryllupshårsinspiration du har fremskaffet. Måske snupper jeg nogle af billederne til mig selv? :tunge:

  0

 19. Aaai,- det bånd er da vildt lækkert! Det kan jeg godt forstå du jubler over. Det bliver spændende at se hvordan du kan trylle med det i invitationerne :-)

  Hvor søde lommetørklæder... Men hvorfor købt så langt væk?

  Det var ikke med vilje, men Etsy fristede mig over evne! :oops:

  Der er selvfølgelig fragtomkostninger og gebyrer til PostDanmark, så fremover vil jeg prøve at researche lidt mere før jeg køber.

  Båndet har jeg ikke set lignende noget andet sted og jeg har været meget kræsen. Lommetørklæderne var mere spontant, men så super fine, at jeg ikke kunne lade være :7himmel:

  0