Victoria.11

Medlem
 • Content count

  575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Victoria.11

 1. Ja som overskriften lyder på. Er der andre end mig som kun lige vil tabe sig de der 5 kg, som kunne tænke sig at være med i denne tråd. EDIT: har slettet oversigten her, da jeg desværre ikke får den opdateret for jer alle, men ALLE er velkommen til at byde ind i tråden med deres resultater, opmuntring m.m. Tænker at hvis man har lyst kan man evt. Skrive i sin egen profil signatur eller lave et opslag herinde, man selv opdaterer med vægt osv :-) Jeg vil tage friheden og bruge det første indlæg her, til mine Alder: 30 år. Startvægt d.1/11-13 = 69 kg. Mål: 64 kg. Metode: Spiser alm. morgenmad + aftensmad. I løbet af dagen spiser jeg Nupo + frugt og grønt. Derudover masser af motion. Vægttab: D.6/12-13 = 65 kg. Vægttab 4 kg. Nyt mål = 3 kg / 62 kg. Startvægt d. 9/12-13.
 2. Ja nu finder jeg ud af, at Clinique er stoppet med at lave min all-time favorite mineral Foundation pudder Så har virkelig brug for gode råd nu!! Skal have en ny Foundation, både som jeg kan bruge til dagligt, men jo bestemt også til min bryllupsdag! Den skal virkelig holde længe og få ens hud til at se silkeblød ud! Hvilken kan du anbefale???
 3. Nu gav jeg lige dette fif inde i en planlægningstråd, men tænkte så at der garanteret var mange andre som gerne ville høre det også. Hurtig og billig vej til super lækker blød hud. 1. Tag en lille skål med alm. kaffepulver med ud i badet. 2. Vask dig som du normalt gør med bodyshampoo osv. 3. Hæl en smule af din bodyshampoo + en lille smule vand i skålen med kaffe og bland det. 4. Skrub hele kroppen i kaffeblandingen, husk specielt hæle, albuer, knæer og hænderne. 5. Skyl dig så GRUNDIGT! (Man skal lige vænne sig til at der bare er kaffe OVER ALT, hehe - husk skyl også badeforhæng osv ). 6. Når du er færdig med badet, smører du hele kroppen ind i alm. babyolie, imens huden stadig er helt våd (vigtigt!). 7. Lad det virke et lille minuts tid og tør dig så med håndklædet. 8. Færdig, slut og nu har du verdens lækreste babybløde hud til billige penge ;-)
 4. SLAP af hvor er det bare den FEDESTE overmega meget gennemførte invitation jeg i mit liv har set!!!!! RESPEKT!!!! :thumbsupsmileyanim:
 5. Tænk at man allerede har været 'offentligt gift' i én uge nu! Elsker at jeg endelig kan råbe det til verden :-P

  1. EDK

   EDK

   Ih ja… Tillykke med den første uge :))

 6. Så er beretningen startet ;-)

 7. Jeg så for noget tid siden en herinde der havde lavet toilet skilte til døren med gentlemen og ladies med den traditionelle toilet-mand- men hvor benene krydsede somom de stod og holdte sig.....nogle der ved hvor jeg kan finde dem henne????
 8. Negle ordnet! bling bling <3

 9. Så er bordene sat an og den første pynt hængt op - det bliver SÅ fint! :-)

 10. hold da op, du har da været kreativ...... Hehe ja!! Ved slet heller ikke hvad jeg skal give mig til når brylluppet er over :-D ej det forstår jeg godt, sikke masse fritid du lige pludselig får ....Du må få en hobby Jamen det ER jo min hobby :-D Må bare holde nogle flere fester, haha !!
 11. Vi starter ud med at tage 3 dage på wellness hotel med spa og massage ,bare os to, lige efter festen...eller dvs. på næste mandag til onsdag! Den 'rigtige' bryllupsrejse tager vi så til april/maj i 14 dage til H2B's mormor og morfars ferielejlighed i Tyrkiet sammen med vores datter
 12. På lørdag, på lørdag, på lørdag....la la la la

 13. hold da op, du har da været kreativ...... Hehe ja!! Ved slet heller ikke hvad jeg skal give mig til når brylluppet er over :-D
 14. Rigtig fine invitationer
 15. Puha, jeg tror faktisk at alle mine projekter er løbet på i omkring 3000,- Jeg har så også brugt nogle lidt ekstra lækre produkter til mine papir DIY og det er en af de poster, som jeg har prioriteret, da jeg virkelig elsker DIY. Det er så incl. toiletkurve indhold, kysseklokker, bordhæfter, STD-kort, invitationer, favors + indhold, bordplans planche, slikbuffet (excl. slik) , fotovæg, drinkskort, drinkspinde, brudesko, gavekoordination,.....ka' ikke huske om der er mere Jo.....gæstebog, takkekort, kirkehæfter...
 16. Har skrevet dette "digt" til vores toiletkurve (groft oversat fra et engelsk digt), men kunne godt tænke mig at det rimede lidt. Nogle der kan være behjælpelige med dette - så er jeg taknemlig Vi er så glade for, at du er her, for at fejre vores specielle dag! Men skulle noget gå galt eller glemt Venligst tag for dig fra kufferten Hårnåle, lotion, ja endda panodil Tag kun hvad du har brug for og efterlad resten Det kan sikkert også hjælpe en anden gæst Så reparer, fix, shine og puds Og skynd dig så tilbage og hav det sjovt!
 17. Vi brugte denne side til at lave udregningen http://www.bryllupsbusiness.dk/saa-meget-mad-og-vin-beregnes-til-bryllup.html
 18. Helt enig!! Jeg frygter også et stort tomrum....så jeg er blevet enig med mig selv om, at vi er nødt til at lave et wedding-afterparty også Efter festen, glæder jeg mi´g dog også til de dage, hvor H2B og jeg skal afsted til mini bryllupsrejse...er SÅ glad for at vi har valgt dette, for at kunne nyde hinanden lidt og falde ned igen, efter så stor en dag. Derefter er der jo alt det praktiske man skal have afsluttet med f.eks. billeder fremkaldelse, fotobog, video redigering, takkekort m.m. OG så har vi samtidig valgt at vores 'rigtige' bryllupsrejse først bliver til maj, hvor vi så tager 14 dage til Tyrkiet, så det kommer jeg også til at glæde mig til OG OG....vi har også valgt at vi skal have taget 'trass the dress' billeder til sommer, så der får vi lige lov at hoppe i tøjet endnu engang.......oggggg så kommer der jo nok også en blop nr. 2 engang i fremtiden man kan glæde sig til at starte på Jojo, mange projekter her på fronten, der nok skal hjælpe lidt på det hele
 19. Lyder som det helt rigtige valg for jer.....bliver en smuk dag for os :-) Og som du siger....lys i mørket ! Har sendt billede til dig ;-)
 20. Hehe ja der er ikke mange der vælger januar måned at blive gift i :-D Det er på vores års dag derfor har vi valgt datoen....hvorfor er jeres valg faldet på januar ? :-) Hihi kan prøve at dele i en privat besked...deler ikke mere, før efter brylluppet :-P
 21. Du ser absolut SMUK ud...er VILD med den rygudskæring!!! Og så kan jeg da bare sige....æææjjj dato-søster!!! Jeg skal også giftes næste lørdag :-D
 22. Det bliver så spændende....om 'EN uge kan jeg sige det samme...forstår det da slet ikke :-D Håber I får en fantastisk dag!!!
 23. Jeg vil gerne stille jer andre kommende brude et spørgsmål som virkelig påvirker mig meget for tiden. Skal nok komme med min historie lidt senere, vil bare først spørge jer ... Hvordan vil I have det med, hvis I fandt ud af, at mændene planlagde en stripper for jeres H2B, på hans polterabend??
 24. Helt enig i hvad de andre skriver. Mange har et urealistisk syn på hvad deres ting er værd i brugt stand. Det er ligesom når du køber ny bil....i det sekund du er kørt ud af butikkens område med det, falder den rask 10-20.000,- i værdi - bare sådan, fordi nu ER den altså taget i brug. Jeg ønskede ikke at købe min Brudekjole fra ny, da jeg ikke ville op i de priser, der hed omkring 10.000,-. Kunne sikkert have fundet en på udsalg, men det nåede jeg ikke til. For jeg fandt DRØMMEkjolen på dba.dk ret hurtigt til kun 2.500,- :-P Den havde vist kostet omkring 13-14.000,- fra ny :-) Men i og med at hun havde sat den til den pris, så fik hun den jo også solgt....og det er der mange brude der glemmer når de vil sælge deres kjole. De kan enten sætte prisen højt og så brænde inde med den i skabet i mange år indtil den går total af mode. Eller de kan sælge den billigt og trods alt få en lille skilling retur, HVIS det da er fordi de gerne VIL af med den (hvilke jo nok er der, det ofte går galt, når kjolerne bliver prissat).