TrineVesti

Medlem
 • Content count

  289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by TrineVesti

 1. Tusind tak for den fine tegning
 2. Vi skal have taget billeder med Judy på lørdag - hendes firma hedder Fotostylisten. Jeg er sikker på hun nok skal gøre et super job, og er vild med at der i kirken er to fotografer på så vi både får min reaktion og h2b's når jeg kommer op af kirkegulvet.
 3. Tillader mig lige at have et mindre bridezilla moment - blomsterhandleren kan ikke skaffe de orkideer vi havde aftalt, så nu bliver min buket ikke som jeg havde drømt om og forestillet.. Øv øv, hvor irriterende!!

  1. Show previous comments  2 more
  2. Namak

   Namak

   Jeg håber du finder en løsning ellers er der jo heldigvis mange andre blomsterhandler. :D

  3. Ki Schou

   Ki Schou

   Ville det være helt utænkeligt at du fik flettet nogle kunstige ind hvis du kunne finde dem lavet som naturtro? Vi har en annoncør her på sitet som sælger vanvittig flotte naturtro orkidéer - ved selvfølgelig ikke om de har lige den du søger

   men bare en tanke hvis blomsten betyder mere for dig end materialet :)http://www.flowerfactory.dk/index.php/all/orkideer.html

  4. TrineVesti

   TrineVesti

   Har fundet en løsning med farven. Det bliver ikke helt som jeg havde forestillet mig, men det skal nok bliver rigtig flot alligevel. Jeg skal bare lige have det omdefineret mit billede af hvordan den kommer til at blive, men der er også lige et par dage endnu. Ellers en god idé med de kunstige og det er rigtig fine, men jeg vil gerne have ægte.

 4. Så har vi været nede og snakke med præsten i dag og bl.a. vælge salmer. Det var en super oplevelse og jeg glæder mig så meget til hun skal vie os. Men nu er jeg kommer i tvivl med en af vores sange og overvejer at skifte den ud, men jeg kan ikke helt bestemme mig. Vi har valgt følgende: Du kom med alt det der var dig Regnvejrsdag i november I blev skabt som mand og kvinde Den signede dag med fryd vi ser. Det er nr. 3 jeg er i tvivl om for jeg kan egentlig godt lide teksten til den, men synes måske melodien bliver lidt for seriøs og højtidelig for min smag. Og overvejer nu at bytte den ud med 'det er så yndigt' for den synes jeg også rigtig godt om, specielt melodien er så behagelig at lytte til. H2b kan lide begge, så han har det fint med hvilken jeg vælger. Nogle input?
 5. Jeg tror det er samme melodi, men er faktisk ikke sikker. Præsten nynnede nogle af melodierne og læste bare teksten fra nogle af de andre, og jeg kan ikke lige huske hvad hun gjorde med den, for vi var igennem nogle forskellige bud. Men vi tog en beslutning henover weekenden og byttede den ud, og det har jeg det faktisk rigtigt godt med. Det var vores præst heldigvis også forstående for Ahh ja, det er det der med at holde de forskellige salmer fra hinanden Det kender jeg godt Hvilken har I så valgt? Det blev 'det er så yndigt' og den ligger stadig som salme 3, så vi synger den lige efter vi er blevet viet.
 6. Jeg tror det er samme melodi, men er faktisk ikke sikker. Præsten nynnede nogle af melodierne og læste bare teksten fra nogle af de andre, og jeg kan ikke lige huske hvad hun gjorde med den, for vi var igennem nogle forskellige bud. Men vi tog en beslutning henover weekenden og byttede den ud, og det har jeg det faktisk rigtigt godt med. Det var vores præst heldigvis også forstående for
 7. Jeg får sat hår og lagt make up ved Christina fra Creative Colors i Kolding. Tror ikke hun kører ud, men hun virker rigtig dygtig og har fået anden pladsen ved DM i makeup i 2012, så er sikker på hun ved hvad hun gør. Var til prøveopsætning i onsdags og det gik fint. Vi havde en god kommunikation og hun kunne sagtens lve hvad jeg gerne ville have. Men det er selvfølgelig et stykke fra Brørup.
 8. Tusind tak for linket. Jeg kan ikke få lov og høre stykkerne på den danske salmebog.dk så har kun kunne finde nogle lidt dårlige versioner på youtube, der ikke rigtig er til at sammenligne fordi den ene er en klaver musikant og den anden på orgel. Og der synes jeg netop det er 'det er så yndigt' der bliver lidt corny.
 9. Hej Lajla Så blev det min tur, efter valg af salmer viser det sig at vi er nødt til at have kirkehæfte alligevel. Kan du klare at lave Brændkjærkirken, Brændkjær sogn i Kolding. Undskyld for det lidt store billede På forhånd tak!
 10. Hvis du allerede har købt skoene så vil det klart være en fordel at tage dem med, så du kan se hvordan højden er ift. kjolernes længde. Ellers har de også sko man kan låne de fleste steder og med forskellige højder, hvis du har en ide om hvor høje de skal være.
 11. Fik at vide af en skrædder at man også kan bruge en elkedel som man så holder hen tæt ved mens de koger.
 12. Morgengaven er i hus!! Glæder mig sådan til at afsløre den :o)

 13. Kjolen er blevet hentet. Glæder mig SÅ meget til at skulle have den på..

  1. Namak

   Namak

   Så spændende. Stort Tillykke med købet :D

  2. MaikenC

   MaikenC

   :) ih hvor må det være dejligt at være så tæt på :)
  3. TrineVesti

   TrineVesti

   Ja det er meget spændende, men jeg synes der er for meget som skal nås endnu.

 14. det lyder så herligt. Der er noget magisk med efeu, elsker det! har lavet mange kager med efeu ranker på, og det er rigtig fint. glæder mig til at se hvad i får ud af det Jeg synes også det er så flot, men det bliver meget underspillet, da jeg også gerne vil bruge orkideer bl.a. i buketten og på kagen. Men der kommer efeu i knaphulsblomsterne og som bagsiden af min buket, på bordkortene og måske lidt punches i grønt pap spredt ud over bordet. Jeg er bange for det bliver for rustikt og voldsomt med en masse ranker, og tror bare ikke det vil passe ind i resten af udsmykningen. Har lagt mine invitationer herind i en tråd engang - så kan du få en idé om hvordan vi bruger det
 15. Vi har en en dæmpet grøn farve, sådan lidt vissen grøn koblet med en mørkere nuance og så sat sammen med knækket hvid og lidt sølv. Vi lader efeu køre ingennem som tema på bordkort og invitationer, og det er så den mørkegrønne jeg bruger til bladene. Har altid elsket grøn og ville egentlig gerne have lime, men jeg synes det blev for voldsomt til efteråret, så den dæmpede nuance passer så flot. Glæder mig utroligt meget til at se hele bordet og feststedet når det er færdigpyntet.
 16. Det er også bare træls at løbe tør, og man vil netop høre for det for altid efter. I vores familie er det min dåb (tror jeg, der er samtaleemnet). Mine forældre købte hjem-is islagkager og havde fået at vide de skulle bruge 4 til det antal gæster, så de købte 5 for at være sikker. Alle 5 blev spist rub og stub og de kunne vist godt have spist mere. Senere skete det samme (på en kro!) ved min fætters dåb, hvor kroen måtte til at servere den billigste vaniljeis fordi de løb tør for den lækre hjemmelavede. Så kan konkludere at min familie elsker is Man skal heller aldrig gå ned på is. Eller alkohol. Eller slik. Eller kage. Eller....... Agreed!
 17. Det er også bare træls at løbe tør, og man vil netop høre for det for altid efter. I vores familie er det min dåb (tror jeg, der er samtaleemnet). Mine forældre købte hjem-is islagkager og havde fået at vide de skulle bruge 4 til det antal gæster, så de købte 5 for at være sikker. Alle 5 blev spist rub og stub og de kunne vist godt have spist mere. Senere skete det samme (på en kro!) ved min fætters dåb, hvor kroen måtte til at servere den billigste vaniljeis fordi de løb tør for den lækre hjemmelavede. Så kan konkludere at min familie elsker is
 18. jeg synes det lyder rimeligt når det er opsætning af jer alle tre. Skal selv give 1500 for hår og make up incl. prøve.
 19. Ved endnu ikke om vi har nok, men jeg skal nok give en opdatering når vi har holdt festen. Men af øl og sodavand har i tilsammen 936 dåser, der er 198 dåser somersby (regner med 18 i en ramme). Til 50 mennesker så kan de hver få 22 dåser med drikkevarer. Oveni det kommer så vin og sprut. Jeg tror I har mere end rigeligt, og tror snildt I vil kunne barbere 6 rammer øl og sodavand af + 3 kasser somersby og stadig have nok. Men det kommer meget an på hvad jeres gæster er til at drikke. Og deres alder også. Jeg lavede en opgørelse over hvor mange vi mener drikker øl, vin og cider og så købte lidt efter det og rundede op, men jeg ved også vi kan komme af med noget af det overskydende til familie efter festen.
 20. Ja det er meget. Man bliver først opmærksom på det når man netop deler det op og regner ud pr. mand. Første gang jeg regnede det ud havde vi endnu mere. Men det skal også lige siges, at vi har fået 4 afbud siden vi købte ind, og vi købte rigeligt da vi ved vi enten selv kan drikke det bagefter eller familie kan overtage noget af det. Men blev også lidt i tvivl da vi stod i Tyskland, så der røg lige en kasse cider og øl mere med, og en karton vin mere. Wow vi kommer til at have rød og hvidvin til MANGE år endnu. Vi bliver kun 40 hvor der er et par teenagere med som jeg ikke regner med drikker vin. Godt vi har en familie der også gerne vil aftage noget, for manden drikker ikke selv alkohol, så så meget kan jeg alligevel ikke klare alene.
 21. Min mor havde også hørt at det var hende der skal stå for det, og hun blev glad da jeg sagde det ikke var nødvendigt. Mine er lavet og står klar
 22. Der ligger flere lister rundt omkring, både herinde men også bare ved at google. De skriver hvor mange personer man skal beregne pr. flaske og hvor meget folk normalt drikker. Så har du i hvert fald noget at regne ud fra. Jeg gjorde simpelthen det at jeg delte gæstelisten op i hvor mange drikker henholdsvis vin og øl for vi har nogle i familien som holder sig til enten eller. Nu kørte vi til Tyskland og hentede så gangede også op hvor mange dåser der så ville blive til hver og jeg tror vi har mere end 10 pr. person, og oveni kommer vinen. Det har i hvert fald givet mig vished for at der nok skal være rigeligt.
 23. Jeg har ikke lige listen ved min side, så det er ud fra hvad jeg kan huske. Vi købte 9 boxe rødvin, 6 hvidvin (begge et mærke der hedder Diamond Hill, 12 flasker verdi til velkomstdrink, 18 flasker moscato d'Asti til dessertvin, 3 rammer cider, 12 kasser sodavand, 3 kasser royal øl og 4 kasser specialøl, en flaske cognac. Oveni det kom så skildpadder, after eight, riesen, chips, dip, peanuts, diverse plastickrus, sølvpapir, fryseposer og hvad vi ellers kunne tænke på vi skal bruge på dagen. Jeg har så også gået efter tilbuddene og vi var da også 2-3 steder henne. Men jeg tror 10-15 flasker sprut er rigeligt, når de først har fået vin og alt muligt til middagen.
 24. Jeg synes måske Dj lyder lidt lavt. Ikke at det nok ikke kan lade sig gøre, men de fleste jeg har hørt omtalt ligger på 5-7000 især hvis det er for hele festen. Vi har handlet ind til ca. 45 i Tyskland og kom af med 4500 inkl. ketchup, chokolade, chips mm. til kaffe natmad og snacks. Det er øl, vin, cider, dessert vin, velkomstdrink og sodavand. Vi kører ikke drinks til festen, men til gengæld har vi ikke sparet på øllen og sodavand, så der er mere specielle øl og vi har købt Coca cola fremfor de billige mærker. Så jeg tror måske godt I kan spare noget på den post. Hvor i budgettet har I fotografen? Og som ceto skriver så en post med invitationer, bordkort mm. Men ellers synes jeg det ser fornuftigt ud.
 25. Vi vælger at servere vores til dessert, men nogle serverer den også til receptionen og andre til kaffen efter middagen. Så du kan gøre som det passer bedst i jeres dag