KarinaHansen

Medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by KarinaHansen


 1. Vi piller alt det formelle ud. Laver ikke højbord. Min kommende mands forældre er skilt, og ikke at de ikke kan tåle synes af hinanden, så skal de ikke sidde ved samme bord. Tror måske vi skiller alle tre forældre par ad så ingen bliver højbord eller favoriseret. Vi fik anbefalet af hende der har stedet, hvor festen skal holdes, at man kan arrangere bordene således at vi som brudepar har et lille tomandsbord som kan flyttes.

  På denne måde kan vi rykke rundt til alle bordene i løbet af maden og få snakket med alle gæsterne. Det skal vi lige arbejde i hvordan det kan lade sig gøre i praksis. Tanken er god i hvert fald :)

  0

 2. Arbejder på Gl. Brydegaard og det er helt ideelt til bryllupper. Stor have, hvor mange vielser er holdt. 5 min. gang fra stranden. Stort lokale med plads til 90 mennesker.

  Rigtig lækkert køkken som laver mad efter sæsonen råvarer. Uformelt og autentisk, men hvor der er styr på tingene.

  www.gammelbrydegaard.dk

  Bare en ide. Selskabspris - 450 kr. pr. kuvert - ekskl. drikkevarer. Vores erfaring er, at uanset hvordan du vender og drejer dit arrangement ligger den totale kuvertpris på 1000 kr. pr. person, når alt er betalt

  Dans evt brudevalsen i den 65 m2 store tipi kun oplyst af fakler og lanterner. - Ja, kun fantasien der sætter grænser.

  0