Oxytocin

Medlem
 • Content count

  2,121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Posts posted by Oxytocin


 1. Hellow

  Som nogen herinde ved, så var det meningen vi skulle giftes i Vejle i hedengangne februar.

  Det ender nok med at vi futter på rådhuset en formiddag - men vi har ikke synderlig trang til at køre til Vejle (fra Aarhus).

  Attesten/erklæringen eller hvad det nu er, gælder til 13/5 - men er der nogen der ved om vi kan få den sendt videre/overført fra den kommune den ligger i - og om den overhovedet gælder i en anden kommune??

  0

 2. Den ligger ikke ret langt oppe ad M.P Bruunsgade - men hvis du alligevel vil holde i Brunns er der også en blomsterforretning inde i Bruuns overfor Kvickly kiosken - der har jeg fået nogle fine sammenplantninger fra der ikke var så dyre :) - men I bor I Silkeborg ikk? - har du overvejet at få med fra Frk. Flora ¨på Østergade? Da jeg boede i Silkeborg fik jeg altid blomster derfra og hos mit daværende arbejde hentede jeg blomster deroppe en gang om ugen mindst - de plejer at være ret rimelige med pris og hvis man kommer ned et par dage før er jeg sikker på du kan få de blomster du kunne tænke dig i de rigtige farver - så kan du jo altid starte med at sige en pris hvis det er.

  Men nu har jeg arbejdet både i Århus midtby og nu (igen) i Silkeborg - vil til hver en tid hellere kører i Århus end i Silkeborg :)

  Vi bor ikke i Silkeborg (eller rettere Gjern) mere, da vi er under genhusning - eller hvad vi nu skal kalde den farce. Så vi huserer i et sommerhus i Odder.

  Men jeg har bestilt blomsterne i Beder, som jeg kører lige "gennem" på vej fra uni.

  En 45x25 dekoration med grenroser og duft-liljer og grågrønne blade (eukalyptus, tror jeg) til 350,-

  Og så et ekstra bundt liljer for 200,- til at fordele i vaser..

  Hun var smadder sød og jeg skal nok blive tilfreds :)

  0

 3. Vi er også lidt primitive - og til lunser :wink::lol:

  Jeg kan simpelthen bare heller ikke se det er praktisk muligt at gøre det på andre måder; som sagt NÆGTER jeg at stå i køkkenet og skære ud i min brudekjole - og jeg synes heller ikke én af vores 8 gæster skal mangle ved bordet (ud over mandens kammerat, som helt sikkert fortæller røverhistorier ved grillen :lol:) :wink:

  Vi leger vikinger - og mon ikke vi bliver mætte all the same :rolleyes:

  0

 4. Jeg har bestilt 10 stk. fine, modnede lammeculotter til aftensmad på vores bryllupsdag - til lige så mange personer.

  Culotterne bliver grillet i en kuglegrill. De vejer 250-300 gr., hvilket for de fleste af vores gæster faktisk er "passende" portion :lol:

  Men hvordan servere man dem; er det lidt vildt at smide dem hele på tallerkenen?

  På den anden side har jeg heller ikke meget lyst til at stå og skære kød ud i brudekjole - og synes også det er problematisk at kødet når at blive koldt, hvis man gør..

  Min overvejelse var, om jeg kunne servere kødet på en stor "sidetallerken" - eller måske endda et skærebræt med saftrende - og så en anden tallerken til tilbehøret (fløde-mornay-kartofler med soltørrede tomater).

  Der vil ikke være så meget at anrette med, så hvis jeg skiver kødet vil det nok også ligge lidt ensomt på tallerkenen.

  Hvad tænker I?

  gris352.jpg

  vs.

  Lam-e1302638618132.jpg

  0