Frk Aarup

Medlem
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Frk Aarup


 1. Det kommer som sagt an på, hvad i er til.. Vi har booket Sebber Kloster, der skal vi stå for alt, men det passer også os bedst :-) har lige været til bryllup på Dronninglund slot hvilket var rigtig fint.. Har også lige været på Scheelsminde, det var også ganske udemærket..

  Vi var også oppe og snakke med Hotel Søparken (nok den som josephinel snakker om ) og de kunne diske op med en super god pris hvor man tilmed selv kunne tage bryllupskage og spiritus med uden det kostede ekstra, hvilket jeg synes er en super fin service..

  Vi var også oppe og se Klitrosen i Slettestrand, såå fint,men der var for langt.. Ellers er der alle hotellerne i Aalborg, skydepavillionen, diverse selskabslokaler osv :-)

  0

 2. Hmm er meget i tvivl om hvilke farver vi skal vælge.. Jeg kan godt lide pastellerne, men dem er min kære kæreste ikke så vild med.. Han vil tværtimod gerne have noget sort/entresitgrå også med noget farve.. Jeg ved bare ikke, om de to farver bliver for voldsomme til et bryllup.. Synes rigtig godt om både sort og entresit, men ved bare ikke lige hvordan man skal kombinere det.. Jeg vil meget gerne høre/se jeres farver for at få lidt inspiration :wink:

  0

 3. Vi har egentlig heller ikke noget specielt forhold til vores dag (men mon ikk det kommer ;-) ) vi skal giftes 8/8 2015.. Vi havde egentlig overvejet den 1/8, men det er i uge 31, hvor vores dagplejer, som skal passe vores søn, har ferie ;-) derfor valgte vi at skyde det en uge.. Efterfølgende kom jeg til at tænke på at vi bliver gift præcis to år efter han friede, det er jo meget sjovt :-)

  Men som WeddingAddict skriver, så kan det være i snart skal til at se efter locations.. Vores sted er booket fuldt op hele næste sommer.. Synes stadig det er lidt vildt man skal være så tidligt ude ;-)

  0

 4. Virkelig dejligt med jeres inputs.. Tak :-) vi har lige fået endelig styr på musikken i dag, så kan det kryds også sættes :-) vi er også endelig gået i gang med at kigge invitationer, bliver vist så småt nødt til at komme i gang med dem, de er jo alligevel en del der skal laves.. Vi er heldigvis ret enige om designet, men langt fra enige om farverne.. Hmm... Det skal vi nok få nogle fine diskussioner om ;-)

  0

 5. Jeg ved udemærket godt hvordan den hvert fald ikke skal se ud, men der er stadig ret langt til jeg finder den rigtige ;-)

  Jamen det var egentlig heller ikke meningen og har heller ikke været ud og prøve "rigtigt" .. Vi kom bare forbi butikken og så skulle jeg jo lige ind og kigge og så blev jeg nødt til lige at prøve..

  Det var faktisk lidt svært for den var godt nok fin :-)

  Jeg synes faktisk også tit de ser lidt kedelige ud på hjemmesiderne, det er super svært at forestille sig dem på sig selv :-)

  Må vist også hellere prøve at lade være med at kigge mere når jeg har truffet beslutningen, men kender bare (desværre) mig selv godt nok tilsat vide, at det nok ikke kommer til at ske :D

  0

 6. Du er ikk den eneste ;-) Jeg er mildest talt elendig til at tage beslutninger (også vedr. hvilke film vi skal se ) så er bange for set ender helt galt med kjolen.. Man kan jo nok ikke lade være med at blive ved med at kigge selvom man har købt..

  Har ellers prøvet den smukkeste kjole i Panayotis pu ha den var flot.. Det var helt tilfældigt min kæreste og jeg var i Vejle, så han var endda med derinde hehe ;-) . Har du styr på hvilke stil du går efter?

  0

 7. Tak for svar ;-) Meget dejligt at høre fra andre.. Det kribler godt nok lidt med at komme i gang, men min kære kæreste synes bare jeg er fjollet fordi jeg ikke kan vente ;-)

  Hvor tidligt skal man prøve kjoler? Jeg har en ide om først at gøre det på den anden side af nytår, da jeg så er sikker på at alle 2015 modellerne er kommet i butikkerne.. Men hvor tidligt kommer de egentlig?

  0