diskobil

Annoncør
 • Content count

  15,845
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Everything posted by diskobil

 1. Vores gamle hjemmeside var mere end 10 år gammel og "museumsmoden" Da Corona så lagde os ned pillede vi den gamle hjemmeside af og har siden da knoklet i døgndrift for at få den nye op og køre pr. 1/ 2020 Målet er nået Det betyder det nu igen er muligt at indhente tilbud fra Diskobil online. I finder også En postnummer opdelt liste over mere end 600 forskellige feststeder, forsamlingshuse m.v. som vi har "gæstet" i hele Danmark, med links til de fleste. En bryllupssektion hvor vi (jeg) skriver lidt om vores erfaringer, baseret på mine mange år som bryllupsleverandør og som aktør her på bryllupsklar.dk (den er så ikke lagt online endnu). Der er plads til forbedringer og den vil løbende blive opdateret.
 2. Det ville jeg heller ikke bekymre mig om. Hvis hun har overblikket så kan hun også godt håndtere begge hverv Toastmaster holder jo typisk også pauser og er gæst helt på samme måde som gæsterne
 3. Og du har ingen ide om sådan cirka hvor i landet I gerne vil holde det
 4. Vil du have begge dele: Et sted som både har udendørs pool og som ligger tæt ved havet eller taler vi bare om en af tingene ?
 5. Det sidste bryllup vi spillede til var på Scandic Bygholm i Horsens den 6/3 2020. I øvrigt sammen med bryllupsfotografen Jesper Albrechtsen som vi også havde fornøjelsen af lørdagen inden på Nordic Park i Nordsjælland. Vi har brugt pausen på at knokle med den nye hjemmeside som vi er ved at lægge sidste detaljer på inden den bliver releaset. Bl.a. mangler vi lige at færdiggøre vores bryllupsblog som er baseret på vores erfaringer fra mere end 800 bryllupsfester gennem årene og referencelisten med den ajourførte geografisk liste over de mere end 600 feststeder mv. vi har gæstet gennem årene. Selvfølgelig med links så folk kan bruge den som inspiration når feststedet skal findes. I dag er der åbnet for at bryllupsfester og andre lukkede fester kan fortsætte efter kl. 24 og det er vi glade for. At restriktionerne stadig gælder og man stadig fortrinsvis skal sidde ned som gæst ser vi ikke som sort et problem. Middagen og dermed dinnermusikken er en vigtig del af det vi leverer ved bryllupsfesterne. Der er mange bryllupsfester hvor der ikke danses meget. Ikke nødvendigvis fordi musikken er dårlig men fordi et bryllup også er socialt samvær og hygge mellem folk som ikke har set hinanden længe, ledsaget af god musik Der er luft i kalenderen i juni, juli og august da de fleste kunder har valgt at udskyde festen til efteråret eller næste år. Tøv ikke med at kontakte os og hør mere om hvad vi kan tilbyde. Da hjemmesiden endnu ikke er online så kontakt gerne mig via PM eller skriv til os via vores Facebook gruppe https://www.facebook.com/Diskobil
 6. Fedt Flere af numrene er nogle jeg meget ofte spiller når jeg er ude til bryllupsfester (og når jeg er igen). I særdeleshed Songbird som er et utroligt flot og stærkt nummer Nu kan det folk godt vil danse til så være meget forskelligt men meget af det du kalder dansemusik vil jeg nu også kalde dinnermusik For mig at se kun nr. 8 Marry You og nr. 6 Shallow (evt i remix-udgave) som er deciderede dansenumre, når vi ser bort fra egentlige sjælere Du mangler i øvrigt Volbeat - For Evigt og noget dansk musik i begge kategorier.
 7. Helt enig med Frigga og inviterer I dem ikke får du aldrig et godt forhold til dem. Bid det i dig. Man må tage det ene med det andet.
 8. Igennem de sidste 8 år - mindst - har vi talt om en ny hjemmeside da den gamle er mere end 20 år gammel og kører på forældet software. Nu er "Lille-Mads" i gang og han har derfor lagt vores hjemmeside ned. Da vi ikke er til intetsigende anonyme hjemmesider ligner det at det bliver en længere proces men der kommer forhåbentlig noget op meget snart. Indtil da så kan vi kontaktes via Facebook-siden, pr. mail eller via PM her.
 9. Ja det har jeg. På godt og ondt Jeg har oplevet tryllekunstnere, "strippere" (stripperÅse)., komikere, danseundervisning, skøre tjenere m.v. til bryllupsfester. Nogle har været gode. Andre knap så gode men det er egentlig ikke så meget det jeg hentyder til når jeg siger "på godt og ondt" for der er to grunde til at jeg mener og altid har ment at man skal overveje om det nu også er en god ide og ikke mindst på hvilket tidspunkt på dagen. - Personligt mener jeg at underholdningen til en bryllupsfest skal være noget som relaterer sig til jer. Nogle kan gøre det personligt så det er noget som relaterer sig til jer. Andre kan ikke. En decideret tryllekunstner kan slet ikke gøre det. Men I skal jo gøre helt som I vil. - Der vil være masser af underholdning fra gæsterne: Taler, indslag, konkurrencer etc. etc. Jeg ville slet ikke være bange for at der ikke er underholdning nok. Ofte kan det dog være oplagt inden middagen (det som mange kalder receptionen) men under middagen vil det være noget af en udfordring for toastmasteren og en "pestilens" for personalet for der er altid run på tidsplanen. -
 10. https://www.facebook.com/Diskobil/ og så blev også slået fast: https://www.berlingske.dk/samfund/ministerium-gaar-i-rette-med-misforstaaelse-forsamlingsforbuddet-paa-ti?fbclid=IwAR21TAy0CG15RnHaIc7ViDO1oagwMcZWI4b_uTbsM7n6VwKRH-F8h-2AeF4
 11. Jo det har jeg og ved godt at det det ikke er det samme. Bare knap så praktisk mht. "logistikken" (overfartsmuligheder) som øvrige netop også siger det og der er Samsø et oplagt alternativ hvis man gerne vil holde det på en ø
 12. Skulle til at svare at de ikke holdt det der da vi spillede til deres bryllup et andet sted men ser så lige at det var en af de andre i tråden. Jeg tror dog heller ikke at de har holdt det der. Hvis man er ude i en fest med mange deltagere, mad, musik, fotograf etc. har jeg meget svært ved at se hvordan det skulle kunne løses med en robåd o.l. Hvorfor ikke Samsø som også er nemmere at komme til for dem der evt. måtte komme fra fastlandet (Sjælland)
 13. Kommer jo lidt an på hvad man forstår ved langt En afstand på 10-100 km. er normalt ikke noget som påvirker prisen væsentligt hos fotograferne (og os andre). Lige i vores egen branche er der nogle som annoncerer med samme priser i hele landet. Det er jo også meget nemt når man bare går ud og hyrer en DJ i lokalområdet til at spille jobbet og det er det der sker:) Det kan solo-fotografen ikke gøre og vi gør det heller ikke da vi kun bruger de 4-5 DJs vi har inkl. mig selv. Typisk kører jeg selv over og ja der er prisen som regel lidt højere men ikke meget hvilket bl.a. skyldes at i vi har familie derovre og jeg kan kombinere det med andre ting. Ellers gjorde vi det ikke.
 14. Generelt er det jo svært at anbefale en fotograf fremfor en anden da det i høj grad handler om hvad man er til at stil + personlig kemi Men fotograferne er ligesom os andre vant til at opgaverne ikke ligger lige rundt om hjørnet Det gælder for fotograferne i særdeleshed hvor der er tale om heldagsfotografering fremfor billeder ved kirken Men Jesper Albrechtsen, Tina Liv og Enrique Christensen er nogle af de fotografer jeg selv har mødt ude ved bryllupsfesterne og altid har hørt rosende omtalt :)
 15. Det er en servicemeddelelse Corona har i øjeblikket lagt Danmark ned bogstaveligt talt: Der afholdes ingen fester, sammenkomster m.v. Alle bryllupsfester i maj er for vores del blevet aflyst indenfor de sidste par uger og det samme gælder størstedelen i juni. Jeg gætter på at de sidste kommer i løbet af denne og næste uge Der er imidlertid ikke tale om egentlige aflysninger idet samtlige kunder har valgt at udskyde festen. Nogle har allerede fundet en ny dato og der har vi valgt "at flytte med" naturligvis uden nogle former for ekstraomkostninger eller tillæg. Det samme gælder de øvrige som vender tilbage med en dato så snart de er mere afklaret. Det depositum de betalte ved booking flyttes bare over på den nye dato. Faktisk helt sådan som vi altid har gjort det og helt som vi også vil gøre det fremadrettet såvel under som efter Corona (når den tid forhåbentlig kommer). Det betyder imidlertid også at der kan forventes et større - ekstraordinært - pres på datoerne i sommerperioden (hvor vi forhåbentlig har lagt corona bare lidt bag os) og det samme vil angiveligt være tilfældet vedr. foråret 2012. Selvom vi er gode til at lægge kabaler og få tingene til at gå op i en højere enhed som virker så kan vi kun opfordre til at man allerede nu begynder at tænke på at indhente tilbud, så man har noget konkret at forholde sig til og gå videre med når man engang er klar til det.
 16. Der står at vi taler Sjælland. Nedenstående er nogle af dem som jeg har "oplevet" ved de mange bryllupsfester jeg har været ude til og særligt har bemærket: Kejserindens Gryder Frimans Gourmet (Næstved) Kok Amok (Slagelse) Eurokitch (Hillerød). Derudover har vi nogle stamkunder - ja dem har vi en del af - hvor det ene hold er nogle som jeg rendte ind i for ca. 10 år siden i forbindelse med noget fødselsdagsfest hvor fødselsarens søster er kok og også forestod maden. Bortset fra kokken/mandens eget bryllup og egne fødselsdagsfester - har hun - ligesom jeg - været fast inventar til alle fester der er blevet afholdt i "slænget" på hvert sit "komfur" siden da (jeg gætter på at vi taler ca. 20-30 stk og den har siddet i skabet hver gang). Hun tager selv ud og laver det. Jeg kan sende dig nogle kontaktinformationer hvis det kunne have interesse.
 17. Set i bakspejlet har I dummet jer Det har begge parter sådan set Hvis I havde ventet lidt længere ville I formentlig kunne få det hele tilbage fordi det er force majeure lige så snart påbuddet bliver forlænget til også at omfatte maj, hvilket det højest sandsynligt bliver. Feststedet burde naturligvis stå ved det de har tilkendegivet overfor jer i jeres korrespondance og derved have flyttet datoen omkostningsfrit. Det 10% tillæg som de dagen efter siger det vil koste kan meget nemt vise sig at blive dyrt tjente penge i form af dårlig omtale, hvorved de slet ikke tjener nogle penge :) Men når det så er sagt så kan det med de 10% meget vel blive udviklingen fremover. Nu kender jeg ikke lige det hotel men hvis det er den stil og det område I søger i så kan jeg klart anbefale Helenekilde Badehotel
 18. Jeg er venner med Lena på Facebook og hun har så vidt jeg kan se stadig et eller andet på Etsy. Søg hende på Facebook: Lena Kofod.
 19. I går bestemt heller ikke galt med en god lokal "kogekone" eller kok. Personligt ville jeg holde mig fra de "kendte" landsdækkende firmaer. Når jeg nævner disse så er det fordi jeg har kendskab til dem og ikke mindst husker dem hvorimod det er noget andet med personer hvor man måske kun lige får et fornavn :)
 20. Kasmoselund kan jeg kun sige god for efter at have spillet bryllup der nogle gange. Superfedt sted og de kan også levere mad som en tillægsydelse ved jeg (om man må få mad udefra ved jeg faktisk ikke). Men der er jo stor forskel på om I booker en færdig feststedsløsning eller blot lejer selve lokaliteterne. Jo flere gæster, jo større er besparelsen ved at gøre det sidste Et sted I måske også burde kigge på (hvor I så skal have maden udefra) er Sinding Feriecenter.
 21. Jeg kan anbefale Frimanns Gourmet i Næstved og Kok Amok i Slagelse. De tager også ud og laver mad (med en kok). Men ville da forhøre mig i nogle af de lokale forsamlingshuse m.v. De plejer at have et lokalt netværk.
 22. Lørdag spillede jeg bryllup på Nordic Park (i Græsted) med vinter/skovtema De ville gerne have haft røg (dis) på gulvet under brudevalsen men fandt ud af at de ikke måtte det på stedet. Jeg var så ude i nogle overvejelser om en snemaskine men gik bort fra det da de sviner for meget Men de fik "white look" som ønsket (selvom jeg personligt hader det i hvert fald på højtalersystemerne) Rendte samtidig ind i en gammel kending: Jesper Albrechtsen, Albrectsen Foto. Har efterhånden ikke tal på hvor mange bryllupsfester vi har "lavet" sammen og vi gør det igen til maj (og hygger os med det) Ellers gjorde vi det ikke PS. Træerne brændte børnene af udenfor senere så der blev lige flyttet nogle biler Update: Vi gør det igen i Horsens i morgen lørdag
 23. Kasmoselund er et superfedt sted og et helt oplagt sted at holde bryllupsfest Det skal I nok få afsat (hvis I da ikke kan lave en aftale med stedet om at hvis de kan booke det til anden side...…..)
 24. Uha - Den er svær for der er jo mange Først og fremmest skal man jo overveje om det skal være mere bagvedliggende baggrundsmusik som ikke er for dominerende eller der skal mere fart over feltet. Prøv at sætte nogle ord på hvad det er du vil med videoen (humoristisk eller mere "alvorlig"). Så et det nemmere at guide.
 25. DJ

  Se det er jo netop nogle af de ting som vi ikke mener må give bøvl på dagen På et tidspunkt spurgte en god kollega i et internt forum hvad vi andre ville gøre hvis vi havde lavet en aftale om at spille 4 timer fra 22-02 og de så først kom i gang kl. 23.30. Der var holdningen hos flere at de så ville stoppe kl. 2 da de jo var hyret til kl. 2. Faktum er at aftalen var uklar og tvetydig idet den jo ikke sagde noget om hvorvidt de 4 timer havde forrang fremfor sluttidspunktet. Jeg valgte ikke at sige noget, idet vi - og kunden - slet ikke har den slags problemer og kunderne behøver ikke at tænke i kroner og øre på dagen (i forhold til os). Men jo; Det er ikke altid lige til at få DJs til at spille op til 12 timer og vi har af samme årsag vanskeligere ved at tiltrække DJ's end mange andre. Vi er så privilegeret derved at den lille håndfuld af folk vi bruger er nogle som vi har brugt i mange år. I øvrigt spiller jeg jo selv størstedelen af dem. Der har da gennem årene også været nogle kolleger som har haft ondt et vist sted. Her kan det være svært at få dem til at forstå at det jo ikke betyder at vi spiller 12 timer ved alle bryllupsfester og så siger man bare pyt :) Der er steder hvor der er tidsbegrænsning og der er steder hvor festen "dør inden", herunder brudepar der skal låse af. Ofte gør jeg det når jeg kan se at festen er ved at "dø" og ved at brudeparret skal låse af, at jeg siger til dem at jeg små begynder at pakke noget af lyset sammen (det er alligevel lyst på det tidspunkt og ofte er de kommet til mig inden) så det kun er det primære der mangler til sidst : Pult, lyd og musik :) Det er da også før set at brudeparret lige har fået et lift hjem