diskobil

Annoncør
 • Content count

  15,745
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

Everything posted by diskobil

 1. Mit umiddelbare forslag ville være Kolonien Solborgen oppe ved Vig men festsalen er lige lille nok til så mange personer. Man kunne måske leje et festtelt men så løber det bare op. Jeg mener at kunne huske at salen i Bisseruplejren er lige lille nok men prøv endelig at undersøg det.
 2. Ville nok også pege på kl. 13 som det bedste bud hvad I også har valgt. Ét er et af det bliver en lang dag både for jer og gæsterne men det er de færreste bryllupsfester hvor alle gæster kommer fra en bestemt del af landet og det betyder at nogle ville skulle overnatte eksternt for at kunne nå en vielse til kl. 11. En reception (med eller uden gæster som ikke er med senere) bør heller ikke vare meget mere end 3 timer og mange glemmer at den tid brudeparrene er ude og blive fotograferet også er tid for gæsterne.
 3. Hvad er en reception ? I normal tale er det en begivenhed hvor der kommer folk "udefra". I dette tilfælde folk som ikke skal med til den senere fest. Men i bryllupshenseende kalder folk det ofte også for reception. Der bør nok være et eller andet forfriskning og let "føde" men om det er det ene eller det andet er ikke afgørende. Hvad med bryllupskage ?
 4. Tilslutter mig ovenstående. Det er ekstremt vigtigt at der er en som er tovholder på det og har erfaringen til det. Om vedkommende er 30, 60 eller.... er ikke så afgørende. Det er erfaringen der er afgørende. Tænker 2-3 personer - nok 3 - men nu siger du lave maden Gætter på at de blot skal anrette den m.v. Ellers er det noget helt andet.
 5. Det er nok også meget individuelt. Dengang ungerne var små valgte min afdøde tante at placere dem i køkkenet til en familiefest de holdte hjemme og servere særlig mad til dem. Det faldt både min mor og min søster for brystet. Sidstnævnte så meget at hun - der arbejdede som journalist -. lavede en artikel om det som de desværre så :) Det handler om at mange børn (og deres forældre) ikke ønsker særbehandling og vil have det samme som de voksne. Omvendt vil det oftest være spild af både mad og penge at servere en 4 retters gourmet middag for børn. Så det er en balancegang.
 6. Jeg er ofte ude til bryllupsfester hvor der er børn med, herunder mange børn. Først og fremmest bør I sætte grænsen for hvornår børn er børn og hvornår de ikke er. Såvel min egen datter som mine niecer foretrak klart at sidde ved voksenbordet fra 13-14 års alderen. Derudover er det heller ikke altid et hit at servere særlig mad til børnene. Men placer dem ved et bord og sæt det gerne så det er tættest på udgangen og i fornuftig afstand til køkkenet, musik, whatever. Det gælder både for mig selv men også for flere kolleger, fotografer m.v at vi er gode til bl.a. at "tysse" på børnene under taler m.v. Hvad aktivitetsmuligheder angår så kan det jo være alt muligt lige fra Ipads, tegning, spil etc.men de sidder ikke ved bordet uafbrudt og derfor er det heller ikke helt ligegyldigt hvor I holder festen. Et feststed hvor I har et lokale til rådighed og der måske er flere selskaber er ikke altid optimalt hvorimod der er flere muligheder i et forsamlingshus o.l. hvor I har alt for jer selv.
 7. En tur i det jyske. Vi er flere DJ's der hjælper hinanden og selvfølgelig hev jeg noget gear som en god jysk DJ kollega havde købt ovre på fastlandet (Sjælland) med i bilen :) Jamen jeg kender godt det sted. Der er en trappe men kun ca. 5 trin. Fint så kan jeg bare støde rampen op til afsatsen. Hmmm han skal vidst have nye briller. Trappen og et tætpakket festlokale hvor der var lidt underholdning gjorde så at det tog lidt længere tid end beregnet men var selvfølgelig klar til start og kunne så rette kabler mv til undervejs. På min personlige Facebook profil var der så én der spurgte om et setup til bryllup ikke skal være hvidt. Nej ikke nødvendigvis Det er jo som udgangspunkt kun bruden der må være i hvidt Nej det er noget vi taler med kunderne om når vi er ude på steder hvor vi ved eller kan fornemme at de normalt holder alt i hvidt
 8. Nej det er ikke kun dig. Det er helt åbenlyst spam Ud af vagten med ham
 9. Jeg kender ikke stedet men anmeldelser er ofte subjektive og man skal passe på med at lægge for meget i dem medmindre vi taler om kritik som er gennemgående for flere anmeldelser. Kiggede lige på Trustpilot og der virker det som at de fleste anmeldelser er fra overnattende eller folk der bare skulle ind og have et måltid mad. Den ene anmeldelse der ligger på et egentligt festarrangement er faktisk positiv Følg jeres mavefornemmelse
 10. Mit bedste bud er at I finder et sted hvor I selv står for alt. Der vil stort set altid være restriktioner på egentlige feststeder, kroer m.v.Èn ting er at det hedder sig at I kan fortsætte så længe I vil (med eller uden merbetaling) men er der kun 20 personer tilbage vil personalet på de fleste steder sige fra selvom I måske godt vil noget andet. Jeg vil pege på følgende steder: WigWam i Horsens (der er også overnatning) De grønne omgivelser er så som så. Harlev Mølle (I bør nok max være 60 personer der) Sinding Feriecenter (der er også overnatning) Kasmoselund godt nok Middelfart og kender ikke prisen Det gamle Mejeri i Vamdrup Castberggård, Hedensted kender ikke prisen.
 11. Syntes du skal melde afbud. Man kunne måske forstå hvis det var en kæreste du kun havde kendt ganske kort tid som endnu ikke var introduceret for famlien. Vores egen datter er blevet inviteret med til kærestens kusines bryllup her i juni selvom de kun har mødt hinanden ganske få gange. I øvrigt et bryllup jeg selv skal spille til da Zez (vores datter) taler en del med deres mormor som derfor vidste at det var noget vi gjorde en del i
 12. Jeg har en del erfaring med det og kan kun sige go for it hvis det er det I ønsker Langt de fleste julefrokoster holdes jo på fredagene
 13. Den sidder lige i skabet Kort, sigende og samtidig humoristisk/lun Det er sundt at være nervøs og at det også er synligt. Det at ordene kommer fra en person som ikke er vant til at holde taler og hvor man måske endda kan tale om at det er grænseoverskridende giver bare ordene mere vægt Går du "helt i sort" så lav en impulsiv skålepause (og det skal andre nok også hjælpe med). Det giver mere ro og gør det samtidig mere afslappet. Husk på at du er blandt venner og at du ikke kan dumme dig :)
 14. Har oplevet/spillet til mange have bryllupsfester men har ikke oplevet det med drinks/coctail og musik anderledes end alle andre bryllupsfester bortset fra at mange vælger stegt pattegris med tilbehør og fadøl men bestemt ikke alle :). Vedr. teltet er det vigtigt at I har et godt gulv og der bør også være opvarmning selvom det selvfølgelig bliver rigtig godt vejr den dag Hvad der også er væsentligt er at al strøm der trækkes ud til teltet bør være jordet. Dvs. med 3 ben stik, eller en byggetavle En god ide kan være at have et separat telt/pavillon o.l. som kan bruges til opbevaring samt som "rygetelt". :)
 15. Og jeg tilføjer: Hold nogle naturlige pauser - skålepauser undervejs. Det er med til at give mere ro og det gør samtidig at talen ikke kommer til at virke oplæst Husk også på at du er blandt "dine egne". Du kan ikke "dumme dig". Pas på med at "tale frit" når du ligesom har været igennem dit manus for så udvikler det sig nemt til at du bare taler for at tale uden egentlig tanke på hvad du siger Tal evt. med toastmaster om at du kommer på som en af de første talere. Det har jeg oplevet flere brude gøre og det gør at I bedre kan nyde festen når talen er klaret Kan man bede om det ? Ja selvfølgelig kan man det. Det er jo jeres fest
 16. Fredag den 12/4 2019 kl. 24 - 05 Lørdag den 13/4 2019 kl. 24-05 Onsdag den 17/4 2019 kl. 24-02 (eller senere) Torsdag den 18/4 2019 kl. 24-02 (eller senere) Fredag den 19/4 2019 kl. 24-05 På Wall Street Pub, Gothersgade 2, CPH. Hvad mange sikkert ikke ved er at mit mangeårige virke som DJ består af andet end at spille til bryllupsfester, firmafester m.v for Diskobil. Det indbefatter også hjælp til kolleger samt mere løse jobs på forskellige klubber m.v. i det omfang det er foreneligt med DISKOBIL aktiviteterne. I november sidste år blev jeg og tre gode kolleger tilknyttet Wall Street Pub i København. Dette samarbejde kan jeg være en del af fordi DISKOBIL kunderne oftest booker i rigtig god tid hvor Wall Street vagterne planlægges for 2 måneder af gangen samt ved primært at holde mig til fredagene og forbeholde lørdagene til DISKOBIL kunderne Derudover kan vi rokere indbyrdes. Spillestilen derinde er ikke den samme som det vi leverer til bryllupsfesterne, hvor nøgleordet mere er alsidig musik indenfor de rammer som aftales med brudeparene. Derinde er musikprofilen mere "abefest" og "party on", herunder 90'er, 00 musik og mainstream der afvikles i et beat som man ikke kan stå stille til Dvs. det kan bedst sammenlignes med det man kan opleve til nogle af de bryllupsfester vi er ude til efter kl. 2 Styrken for mig i dette er at jeg får prøvet nogle "nye" sider af mig selv af, som jeg også kan bruge på "hjemmebanen". Mere væsentligt her er dog at det er offentligt tilgængeligt for alle. De bryllupsfester vi laver er private begivenheder. Derfor kan vi ikke bare sige til folk at de kan komme ud og kigge :) og vi vil heller ikke - bringe billeder, videoer m.v. af meget andet end vores opstillinger da vi respekterer privatlivets fred :) Selvom det på ingen måde kan sammenlignes med bryllupsfesterne (hvor lyden + lys også er bedre) så giver det os en mulighed for at sige til folk at: Her er muligheden for at se og høre manden bag pulten og få en snak Samtidig er det jo også oplagt at besøge stedet hvis man er ude i polterabend o.l. eller bare vil have en hyggelig - ikke stillesiddende aften/nat Så kig forbi hvis I alligevel er på de kanter PS - Vi har stadig muligheder for at tage flere bryllupsfester ind her i 2019 (og 2020)
 17. Medminde I direkte har brudt med din familie eller vælger at sige at det er en ren vennefest fremfor en bryllupsfest - hvilket nok vil skuffe en del - så syntes jeg du skal følge din egen intuition ovenfor Lidt som mizzT også siger ovenfor så vil jeg sige at det er meget "nemt" at sige at det er jeres dag, jeres bryllup og jeres fest. Problemet er bare at man også skal kunne se sig selv og familien i øjnene fremover medmindre man slet ikke vil dem. Her lyder det mere som at det er økonomien- eller pladsen - der er problemet: Der er ingen - udover evt. jer der siger at der skal være spiritus i forskellige doser etc. Øl og vand kan også gøre det og i dag er øl jo faktisk billigere end vand Afhængig af hvor i landet I er og hvor langt I vil ud geografisk kan man finde billige og gode forsamlingshuse hvor I vil kunne holde såvel reception som efterfølgende fest.
 18. Syntes I skal prøve at kigge på Kagsmoselund (Middelfart) og Skovgården (også Middelfart). Der er overnatning til alle gæster begge steder. Hvis det skal være budgetvenligt bør I som udgangspunkt undgå steder hvor I køber en færdig løsning og dermed betaler kuvertpriser pr. person.
 19. Der er da masser af naturområder ude ved feriecentret (så vidt jeg husker) Herning skal jeg ikke gøre mig klog på - Der er Jesper et bedre bud :)
 20. Gammel tråd Men stadig aktuel for mange Jeg handler også selv lidt på Ebay men har gjort det betydeligt mere tidligere (mest "grej"). Gå efter den tyske eller den engelske Ebay (Ebay.co.uk og Ebay.de) da de er indenfor EU også har Camilla ret i at man også skal kigge på det med leverandørerne. Det nye er så at man skal følge lidt med vedr. den engelske Ebay (og leverandører fra UK) pga. deres exit fra EU
 21. Ja det er umiddelbart ok. En ting er at ofte siger at det er jeres fest og at I kan gøre lige hvad I vil og det kan I også. Noget andet er er at man unægtelig selv tænker hvordan det vil blive taget imod hos dem det omfatter. Jeg tænker at det er ok fordi det næppe kommer bag på dem på deres fars side at det er sådan I gør. Tal med ham om det og lad ham tale med sin bror om det hvis I ikke selv gør det.
 22. If we are talking Herning you could look at Sinding Feriecenter or Harlev Mølle
 23. Eller måske stå på hovedet når du tager den på Nej nu spørger jeg lige dumt. Hvis ikke makeup og håropsætning kan holde når du tager kjolen på kan det så holde overhovedet ? Vind, blæst, måske regn etc
 24. Café Europa i Slotsborggade Der sidder I helt ugeneret og suveræn mad
 25. Et oplagt bud kunne være WigWam i Horsens Mindre oplagt (pga geografien) er Kagsmoselund i Middelfart