badefeen

Medlem
 • Content count

  588
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

badefeen last won the day on September 1 2014

badefeen had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About badefeen

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday January 12

Profile Information

 • Vielses dato
  09.08.2014
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Holmens Kirke

Recent Profile Visitors

1,108 profile views
 1. Fik lige ramt dine fotos. Tillykke! Så fin din kjole blev - og helt fantastisk med lola-skoene...
 2. Hov nu fik jeg lige kigget forbi :-) Ja... de er så gode.. min mor græd da hun så dem :-) En sjov historie er at vi faktisk smådanser lidt næsten dagligt efter vores bryllup. <3
 3. Jeg synes bare du skal spørge :-) Jeg bookede det meste mellem 6 og 12 mdr. før brylluppet. Og omkring maj/juni (blev gift i agust) gentjekked jeg aftaler etc. Det jeg gjorde var typisk i de 3 mdr. før brylluppet lige at kontakte mine leverandører med spørgmsål som: Hvornår skal vi aftale nærmere?
 4. Jeg ville uden at blinke skrive det :-)
 5. Vi havde hør+rød+ kaffebrun Så det var kaffesække som løbere, kaffe som pynt og så røde roser. Helt perfekt med kaffebønner drysset let hen over det hele.
 6. Vi bestilte først sådan nogle dobbeltkort hos Fotosjov.dk Det valgte vi fordi man der kunne få flere fotos på kortet. Da vi så fik fotosne fik jeg min første og eneste hysteriske bridezilla tur. Jeg tudede i en time forod de var SÅ dårligt printet og der oveni var en stregkode og et logo ind over min smukke kjole. Da det galt reklamation var firmaet top fint. De gjorde mig opmærksom på at det med logo og stregkode var noget de oplyste når man bestilte og jeg måtte have overset (måske fordi det er så vanvittigt at det er blevet sorteret fra af min hjerne?), men de tilbød at printe igen og uden logo og stregkode. Jeg var dog stadig så skuffet at jeg ikke turde så fik pengene tilbage og kan på trods af en lunken oplevelse ikke sige det var et dårligt firma, da de virkelig gerne ville løse det. Vi endte med at bestille hos Vistaprint. Husk at være opmærksom på at det i standard på i al fald postkortene som var det vi bestilte, kommer i mat. Vi bestilte 100 og skulle bruge lige omkring 60-65 stk. Vi oplever det dog som en luksus at kunne skrive forkert uden at panikke.
 7. Ja de er så skønne.Det er ikke helt tilfældigt. En af årsagerne til at jeg faldt for kjolen er at dens farve er meget tæt på den røde søværnet bruger - og det er den som er brugt på bænken :-)
 8. Så kom der omsider fotos på min tråd i min bryllupsberetning. :-) Se tråden for at se dem -de er så skønne!
 9. Min mands brødre og deres koner har lavet denne skønne æresport. Rebene refererer både til mandens job og til vores hobby - og så er skiltets & lavet ud fra min tatovering på armen :-) Så fin en lille hilsen.
 10. Tak for de søde beskeder :-) Jeg har nu fået de sidste fotos. Der er tilføjet lidt efterhånden i tråden så historien er mere komplet :-) Da der er begrænsning på de enkelte indlæg, må jeg smide lidt ekstra ind her til sidst.
 11. Oh husker godt den stress og jeg havde ikke engang en vandskade at rode med. Jeg så dit foto på facebook og du så bare skøn ud. Tillykke!
 12. Vi vil gerne IKKE anbefale fotosjov.dk Vi bestilte takkekort derfra og de var så ringe at jeg begyndte at tude da jeg så dem. Så vi har gang i at skulle bestille om igen. Så der kommer vi i al fald ikke til at lave fotobog.
 13. Hvor er I bare smukke! Tillykke
 14. Jeg havde joggingtøj på ned til morgenmaden på hotellet (folk gloede en smule da jeg sad med papilotter i spisesalen). Da jeg kom tilbage skiftede jeg så til morgenkåbe. Alle der var på værelset var folk som har set mig nøgen før - så tog det ret roligt. Fotografen er en som vi kender privat og som vi har holdt ferie med - så jeg er ikke så sippet. Men det er virkelig et spørgsmål om hvad man er til.. Hvis morgenkåbe føles for bart - så er joggingtøj helt fint hvis altså trøjen kan komme af uden at skulle over hovedet. :-)