Rose90

Medlem
  • Antal besvarelser

    1,405
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    14

Indlæg oprettet af Rose90


  1. Just now, Sandie Lind said:

    Tusinde tak fordi du tager dig tid til at svare :)

    Vi har en hulens masse vedbend i havens bagerste hjørne, som bliver hoveddelen af vores pynt i siderne af teltet og så er planen at have store grene hængende over bordene, med små glaskugler med LED fyrfadslys, blomster og guldkugler hængende ned. Og så har både jeg, min mor og mormor kæmpe haver, hvor vi har sået til overflod af sommerblomster for at kunne have et overdådigt fyldt telt, så jeg håber det lykkes at kunne ramme jeres stil :D 

    Lyder fantastisk! :lol: Det bliver så flot!!

    0

  2. 20 minutes ago, Sandie Lind said:

    Jeg VED godt at denne tråd efterhånden er lidt gammel, MEN! Jeg er bare NØDT til at reagere på den! :D Det er nemlig lige præcis den type bryllup vi skal have her om lidt over en måned :D Hvor er det dejligt at se, at ens tanker omkring et overdådigt telt mht. pynt godt kan lade sig gøre! :D 

    En skam jeg ikke kan se alle billeder, men har alligevel fået et skønt indtryk af jeres smukke dag <3

    Hehe jeg får stadig mails, hvis nogen skriver i den :) Det lyder fantastisk for jer at I har et lignende bryllup lige om lidt! Så kan jeg forestille mig at I har en masse arbejde foran jer den næste tid :lol: Vi har heldige at der var orkan inden brylluppet, så der lå en masse faldne birketræer rundt omkring, som vi kunne tage grene fra :lol: Jeg blev også helt vildt glad over at se, at alle de tanker jeg havde i mit hovede rent faktisk kunne bliver virkelighed :lol: 

    Hvis der er noget særligt du tænker du gerne ville se billeder af, så kan jeg nok godt finde noget frem :)

     

    Det bliver helt sikkert fantastisk smukt og jeg ønsker jer den bedste dag! <3<3

    0

  3. Sikke en skøn tråd at komme igennem - og jeres gæster havde helt ret; det telt ligner et eventyr. Hvor er det dejligt at se, at man som studerende også kan holde en uforglemmelig dag med alle ønsker opfyldt. Og kæmpe tillykke med familieforøgelsen - det skal sandelig nok blive spændende :loveshower:

    Mange tak :) Vi er også meget tilfredse og taknemmelige over at alt gik så godt :lol:

    Det kan du tro det også er - vi har en dejlig dreng snart 1 år :loveshower:

    0

  4. Ihh nogle smukke billeder!! :7himmel::7himmel: Dem må du godt nok være glad for :a1221:

    Joeh... Eller jo, dem der er blevet taget er jeg egentlig ret tilfreds med, men der er nogen jeg havde bedt om, der blev taget, som ikke er blevet taget, hvilket jeg egentlig er lidt ked af, men det er en lidt længere historie. Men jo, dem der er blevet taget er fine.

    Ja det er selvfølgelig ærgerligt - jeg har også nogle billeder som jeg savner :/ Men sådan er det jo - tager også tid med alle de billeder og vidste godt på dagen, at det ikke blevet nået.. Prøver ikke at tænke på det :blush: Men de billeder du viser her ER virkelig smukke, så dem kan du godt være glad for :) Du ser så smuk ud - meget snehvide-agtig :loveboard:

    0

  5. kæmpe tillykke med jeres bryllup i sommers, og tillykke med jeres lille spire <3 jeres er godt nok det mest fortryllende bryllup jeg har set! det er simpelthen så smukt og fantastisk. vi ønsker jer alt godt fremover :a1221::loveshower:

    Tusind mange tak søde jer :heart::heart: Vi havde også en fantastisk dag på alle måder :)I må endelig skrive hvis I har spørgsmål til noget Nu ved jeg ikke hvilken type bryllup I vil holde, men vi var rigtig gode til (og heldige) at få det hele - på et stramt budget :)

    Held og lykke med brylluppet og alt godt til jer fremover også :7himmel:

    ...Og glædelig jul :)

    1

  6. Synes da bare I skal "hygge jeres soveværelse op" :) Sørg for at der er pænt og rydeligt, nyt sengetøj er nok dejligt, hæng nogle lyskæder op, stil en masse stearinlys klar, kom nogle ekstra puder ind. Vi ville have lavet en hule og hængt noget stof op over sengen, lidt som et åbent telt :)

    Og så hav en flaske champagne klar, nogle jordbær, noget chokolade og eller hvad I ellers kunne have lyst til :) Mht morgenmad kan I jo også have klar, så det bare skal laves om morgenen :)

    Jeg tænker det kan gøres meget mere romantisk end et hotelværelse!

    :loveboard:

    0

  7. Kan man slette sin tråd? :)

    - Synes egentlig det er lidt trist, at der kommer sådanne meldinger, bare fordi det ikke lige er sådan man selv har tænkt sig at holde bryllup :(

    Har intet at gøre med hvordan I vil holde jeres bryllup. Du opstiller bare et dilemma, som egentlig ikke er et dilemma for jer ;) Så må tilslutte mig de andre
    0

  8. Vi havde også gifte par til at sidde ved siden af hinanden :) Det foretrækker vi selv og synes især noget så romantisk, som et bryllup bør opleves med ens partner, hvis man da har sådan en :) Man taler jo også mest med den der sidder foran, så synes ikke der er nogen fordele ved at skille gifte folk ad.

    Hvis de ikke bliver sat ved siden af hinanden, så bør de vist sidde så de ikke kan se hinanden - det blev vi i vært fald fortalt.

    0

  9. Aftenbryllup dur ikke, vi skal i skoven og have taget billeder, men ellers en god idé ;) Jeg synes ikke det føles forkert, at e ikke skal med. Det var bare forskelsbehandlingen jeg ikke brød mig om. Jeg har det bedst med, at det er et vennepar der er med fremfor mine forældre :) Jeg er ikke ret tæt med mine forældre, så det er ikke så vigtigt for mig, det vil snare blive akavet hvis det bare er dem der skal med.

    Så forstår jeg vist ikke det oprindelige spørgsmål :wink:

    Det er jo også muligt at tage billederne inden vielsen - I ville hverken være de første eller sidste som gjorde det :wink:

    :goodluck

    0

  10. Det er da også bare super svært :) Kan fortælle at selvom vi var +70 til vores bryllup, så bemærker man det ikke på den måde - man er i sådan en kærligshedsbobbel med sin mand og folk omkring kan ligesom kun addere til al den kærlighed man er fyldt med :) Det bliver ikke mindre privat af den grund :) Der er selvfølgelig forskel på folk - men det var vores oplevelse :7himmel: Når vi tænker tilbage, så tænker vi på en dag samt forberedelser med ubeskrivelig meget glæde og kærlighed :7himmel::7himmel:

    Min pointe er, hvis nu du fortsat synes det føles forkert uden jeres forældre, så kunne I jo have kun dem med til vielsen, men så bagefter lave noget kun jer to :) I ville glæde jeres forældre og jeg tror ikke det vil påvirke jeres privat-følelse på dagen :) Ellers er det jo bare at holde fast i vennerne :) Skriver det kun fordi det ville være så ærgerligt, hvis I gjorde noget, der ikke føltes helt rigtigt - på grund af noget, som måske mangler grund :huh::rolleyes:

    Når det er sagt, så kunne det være meeeega romantisk med et aftenbryllup (kan sagtens være indendørs), hvor man havde pyntet med en masse lys :) I mørket vil også store rum virke små :)

    0

  11. Jeg kan se at det allerede nu undre folk, hvorfor vi har valgt som vi har valgt. Det er altså ikke en debat der skal tages op, det er faktisk det eneste vi på nuværende tidspunkt har fastlagt. Det er ikke fordi vi ikke ønsker familien med eller de ikke er velkommen. Vi har bare valgt, at være super private, det er et anliggende mellem os og det behøver de ikke være en del af. Vi har ikke behov for at holde tale foran så mange mennesker og råbe højt om hvor højt vi elsker hinanden, det synes vi er lidt åbenlyst ved at vi vælger at blive gift. Vi vil bare gerne giftes og derudover vil vi bare gerne have en hyggelig fest med familien, og derfor vælger vi at holde de to ting lidt mere adskilt. Ved at gøre det på den her måde, så passer det bedre til os, da ingen af os er håbløse romantikere. :) Vi har faktisk snakket om at tage ud og køre gokart efter bryllupsmiddagen..

    En formel vielse, men nede på jorden og ikke alt for romantisk :)

    Nå, til topic! Kirke eller rådhus? :help:

    I det tilfælde, så synes jeg måske det er svært at retfærdiggøre at venner skal med i stedet for forældrene :rolleyes: På den anden side, så vil det selvfølgelig være større for jeres forældre at være der end vennerne og på den måde bliver det jo være nede på jorden med vennerne.. Men det er jo 100 % op til jer og hvis I synes det giver mening, så er det jo bare at gøre det

    0

  12. Hvorfor gør I det så sådan, når du synes det er kedeligt? :) Jeg kan godt forstå dig.... Jeg ville ikke undværre mine nærmeste og jeg ville ikke undværre vielsen i kirken.. Men skulle vi af en eller anden årsag have været viet uden forældrene til stede - så ville vi have valgt vidner som vi ikke kendte.. Men det afhænger jo af hvorfor I ikke vil have forældrene med kun?

    Jeg synes I skulle tage en snak med kirke mht. en lille privat vielse - det burde da sagtens kunne lade sig gøre :)

    0

  13. Det handler jo ikke om at at please andre - eller lave en velgørenhedsfest for den sags skyld. For mig handler om at træffe de beslutninger som skaber størt mulig glæde (læs: jeres glæde tæller selvfølgelig også!).. I får immervæk også den fedeste fest med glade gæster :) Det er heller ikke sjovt hvis planlægningen er trykket af dårlig stemning..

    Jeg synes selvfølgelig at det er positivt at I har talt grundigt om det.. Og det kan godt være at din moster/onkel/kusine/fætter kan se det fra jeres synsvinkel - men der er også en god chance for at de ikke kan, så det må I også være forbedredte på :) Som du kan læse herinde, så er der flere der ikke ville være så forstående

    0

  14. Kan se du har besluttet dig, men... Jeg synes ikke I kan være bekendt at invitere de andre 4 og ikke hende.. Helt ærligt - det er bare tarveligt i min verden.. Det var lidt noget andet, hvis der nu var 2 af dem I ikke inviterede, men når det kun er 1, så kan hun nemt føle sig rigtig meget udenfor.. Især når hun tydeligvis er mentalt ustabil :(

    Min samvittighed ville ikke række til det.. Og var jeg din moster, så var jeg altså blevet sur på en "sådan-behandler-man-ikke-min-familie-måde"

    0

  15. Der kommer nok til at gå lidt tid... Anders er under uddannelse og er først færdig om 4 år..... men... der er i hvert fald ingen hanky panky før vi er gift :a1093:

    Okay, nå men så har I noget at se frem til ! :lol:

    Vi er begge under uddannelse her - men valgte at vi ikke ville vente :) Jeg havde alligevel været først færdig og så kommer der jo nyt job osv osv :)

    0

  16. Så har jeg lige siddet og kigget lidt rundt i din tråd :)

    Sikke en fin tema-inspiration I har :) Kan personligt rigtig godt lide det rustikke i det også :)

    Synes rigtig godt om at du kaster dig ud i at lave kagen selv - gjorde det samme og det er nu altså meget sjovt :) Om end - meget travlt lige op til :wink: Hvor mange gæster får I?

    Din brudekjole er mega smuk :7himmel::7himmel:

    Ærgeligt med alle de problemer der dukker op for tiden :( Det må være ekstremt hårdt med din bror - håber det bedste for jer

    0

  17. I andledning af søndagsstemningen fik jeg taget mig sammen til at se den der FROZEN :heart::heart: Den var god :)

    Nu glæder jeg mig endnu mere til at, høre mere når i får prøvet kjolen :thumbsupsmileyanim:

    Jeg kaster bare lige den her ud:

    :cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3:

    JEG ELSKER DEN SANG!!!! Herhjemme er de ved at gå i gevind over mig fordi jeg hele tiden nynner den og synger den.... den er da bare for nuser...

    Den er også bare mega god :loveshower: I det hele taget en fantastisk tegnefilm :7himmel::7himmel::7himmel:

    1

  18. Stort tillykke med den lille kommende ny :)

    Mange tak søde Josephine :hug:

    Glæder mig til det engang bliver min egen tur :loveshower:

    Kan jeg da godt forstå :happy: Bliver det efter bryllup så? :)

    Kæmpe tillykke!! Jeres gæster må da ha været ellevilde over det takkekort, det er da fantastisk :)

    Tusind mange tak :hug: Haha jaa det gjorde de også :) Enkelte mangler stadig at forstå hints - lidt sjovt at kunne hinte videre og vente på at femøren falder :rolleyes::tunge:

    0