polkaprikker

Medlem
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About polkaprikker

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  11.12.2013
 1. Som tidligere kommunalbestyrelsesmedlem er det en fornøjelse at vie folk. Men det er ikke mere kringlet end bare at spørge Hvis kalenderen er fri vil de fleste sige ja. Hvis vedkommende endnu ikke er "beskikket" af borgmesteren er det en formalitet der hurtigt er overstået og som I ikke skal bekymre jer om Pøj pøj med det.
 2. Jeg syntes det er virkelig svært at guide når jeg slet ikke kan finde hoved og hale i hvad der er sket. Har du skrevet om det i en tråd.?
 3. Åh super :-) TAK
 4. Kan man på nogen måde sørge for at bår man søger på etsy at der så kun dukker ting op fra et EU land.? Eller hvordan checker jeg at varen bliver solgt fra et EU land.? Jeg er så frygtelig bange for at bestille noget som helst pga tolden :-)
 5. Du skal måske overveje hvad du vil have ud af at konfrontere hende med det.... Eller hvad du vil få ud af det. Jeg ville lade det lægge. Du skriver selv I har haft en fantastisk dag, er det ikke det vigtigste.?
 6. Der står ingen steder at han har krævet at der var andre drikkevarer. Som jeg læser det er der bare en brud - som så mange andre - der tager sorgerne på forskud :-)
 7. Jeg går så mod strømmen og syntes faktisk det er en smule "mor"/Zilla agtigt ikke at sørge for noget han kan drikke. - andet end vand. Jeg ville føle mig noget så uvelkommen....
 8. Hvis jeg som gæst skulle have den til velkomstdrink ville jeg i hvert fald gerne gøres opmærksom på hvad det er jeg rent faktisk drikker. - mest fordi indholdet er så meget stærkere end et glas champagne. Jeg ved godt der nok ikke er nogle der skal ud og køre bagefter, men Lad os nu sige der kalkuleres med at man kan drikke et par glas vin og så køre bil bagefter, så har velkomstdrinken smadret det drikke regnskab. Så herfra No go. :-)
 9. Det er jeg så ikke enig i, hvis barnet på 9 mdr bliver ammet, så laver man ikke om på det for en aften.
 10. Fuldkommen enig. Det bliver en kedelig debat
 11. Sender dig de varmeste tanker og kram.
 12. Kæft hvor er du smuk...!!! Når du forresten er klar til at sælge glassene fra din slikbuffet vil jeg gerne købe nogle af dem. Fik du forresten dansekjolen ren.?
 13. Når dine negle er så "dumme" så ville jeg få lagt gele forstrækning på dine egne negle. Det har jeg fået gjort igennem flere år og det holder. Det er er et tyndt men meget meget kraftigt lag gele du får lagt på F.eks. Som fransk manicure. Det vokser ud i takt med dine egne negle, til sidst kan det slibes af. Jeg ville klart anbefale dig at få det lavet af en der har taget sit kursuS gennem CND det er bare mere lækkert. Koster 3-500kr
 14. Ingen årsag
 15. Tak du er en SKAT.!