yellowrose

Medlem
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by yellowrose

 1. Smiler ja det er vigtigt, at få dem forsejlet, både med farve men også med toplakken ;)
 2. Nej gellack er en blanding af neglelak og gele, dvs. de skal hærdes i Uv-lampe - Det er derfor det virker som en forstærkning af ens egne negle, da der kommer en hårdt lag ovenpå - Og det skal tages af i acetone bad. Og nej man kan ikke forlænge negle med det ;)
 3. Det var så lidt ;) - Ja jeg laver selv gele negle og bruger også gellack ;) Du har gjort det rigtigt nok med tapen, bare husk at klippe løse ender af, så de ikke sidder og stritter - Men ja giv en et eller to lag ekstra topcoat, med hærdning i mellem hver lag ;) Håber du får det til at virke, for det ser rigtig godt ud, når det sidder ;)
 4. Ja det kræver lidt øvelse ;) Til dem der ikke ved det, så skriver jeg lige kort her, hvad I skal gøre :-) I skal gøre neglene klar ved, at: 1. File dem til, 2. Skubbe neglebånd væk fra kanten, på neglen, 3. Buffe let oven på neglen - En buffer er en negle"fil" der er MEGET fin, man må ALDRIG file med en alm fil oven på neglen. 4. Tørre neglene rene med det cleanser der følger med eller Isopropyl alkohol (Fåes i matas til 23 kr) det har samme effekt også til det sidste klistrede lag, der er når man er færdig. - 5. Læg basecoat på hærd. 6. Gel-Farve - Lægges i flere tynde lag med hærdning i mellem hver lag, indtil ønskede farve tæthed. Kommer der farve uden for negle, rengøres det med cleanser/isopropyl på evt. vatpind, inden hærdning. 7. Til sidst topcoat. 8. Gennemhærd - 9. Tør af med cleanser/isopropyl. Til slut så sørg for olie eller en god håndcreme, for cleanser/isopropyl, udtørre fingrene, men det er også godt for fingre og neglebånd, at holde dem "fugtige" ;) Grunden til der ikke må komme produkt ud på huden er. det er usundt, men det gør, at produktet ikke holder så længe, da der kommer løft, altså luft ind under og det skalder af. Husk også at forsejle produktet, dvs. kør penslen ud over kanten/spidsen af neglen, sådan så kanten ligesom bliver "pakket" ind også, det gør, at det ikke krymper og chipper og gir løft i spidserne ;) Håber I kan bruge dette, ellers skriv endelig ;) /Linda
 5. Super fint - Du skal bare huske, at det ikke må komme ud på huden.. Du skal bruge det du bruger til, at rense med, og fjerne det ved siden af, inden du hærder det i lampen - For det kan godt løfte sig og skalle af i kanterne, hvis der kommer luft ind under
 6. Jo inde under feks 10 for 300 står der man skal skrive nr.i bemærkninger, så gør det samme med den anden pakke :-D
 7. Prøv at putte tingene i kurven, kommer der så ikke en boks til bemærkninger man kan skrive i? Er lige på via mobilen så kan ikke hjælpe. Ellers send hende en mail, hun er meget sød. ;-)
 8. Malene, det er også en god ide, at bruge til bide-stop ;) Jeg har selv alm. gele på, har dog aldrig bidt negle - Har kun gele på, som forstærkning for, at de holder ;) Bruger så gellack ovenpå nogengange, - ellers bare alm. neglelak ;) Jannijen, Nemlig, det er det super til, netop fordi det forstærker :-D God weekend til Jer
 9. Malene, Vil lige gøre dig opmærksom på, at du ikke kan forlænge dine negle med gellacken, Så skal du have gele eller akryl under - Gellack er ikke stærkt nok til forlængelse ;) - Men ved, at bruge det på dine egne negle og lade dem vokse, forstærker du dine egne negle, så de kan blive lange ;)
 10. På lidtluksus får du en start pakke med stor UV-lampe og 5 gellack - depends er der kun 5 ml i - de andre 10 eller 15 ml. Cleaner kan erstattes med Isopropyl alkohol fra matas, til 23 kr.
 11. Det var så lidt Der er en brugsanvisning lige her - http://thermo-kemi.dk/filer/side10.pdf :-D
 12. Altså jeg har brugt en anden base og top, og det holder fint - Det kan man jo så købe senere hen i dette mærke, når man er løbet tør ;) 300 kr. for 10 stks, er vild billigt - Mener endda hun har fri fragt, er ikke sikker ;)
 13. Hej piger ;) Jeg blander mig lige lidt ;) Da jeg kan se I søger dem andre steder fra ;) Denne side, har Gellack til billige penge, der er meget mere i end depends og der er tilbud hvis man køber 10...... De kan hærdes i både UV-Lamper og LED-lamper (Depends er LED) http://www.lidtluksus.dk/group.asp?group=53