milo89

Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About milo89

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Recent Profile Visitors

433 profile views
 1. Hej. Jeg skal lige straks giftes her d.13 dec... da vejret jo formentlig ikke er flot hvid sne, hvilket ellers ville være fantastisk.. men nok nærmere slud/regn/blæst.. Vil vi gerne have taget nogen bryllupsbilleder enten i læ eller indenfor.. spørgsmålet er bare hvor? Har i nogen gode ideer? Det skal helst være i Roskilde (eller Hvalsø) eller omegn.. Eneste vi har tænkt er i en lade med hø, hos et familiemedlem, der har tilbudt det.. men kunne være fedt med flere steder..
 2. Hej Jeg søger noget stolebetræk til stolene til vores bryllup. Vi har prøvet med de billigere modeller, men synes ikke det er så pænt... Vi synes dog også de der luksus modeller i satin er meget dyrer (billigste jeg har fundet er 71kr. stk), når man skal have så mange, selvom de er mega pæne. Så jeg tænkte på om nogen af jer enten lå inde med nogen eller kender et sted man kan købe dem billigt? Gerne dem af satin, der er til stole med høj og firkantet ryg (altså uden runding i toppen). Jeg kan desværre ikke få lov at vedhæfte billede eller link, for at kunne vise det, da den fryser skærmen eller melder fejl.. men håber I ved hvad jeg mener.. MVH. Mille
 3. Jeg søger også stolebetræk til stole med en firkantet ryg altså ikke med en bue i toppen... Gerne i noget god kvalitet af stof, det må gerne være satin men behøver ikke være det...
 4. Tak for besvarelserne og ja, ved godt buketten er dyr, hvilket jo netop skyldes at det er et stort arbejde.
 5. Hej Jeg søger et sted på Sjælland, gerne i nærheden af Ringsted, Roskilde eller KBH. hvor den type brudebuket bliver lavet med en stor rose, der er lavet ud af en masse små, der er pillet fra hinanden og syet sammen til en stor. Kan nogen hjælpe med det? MVH. Mille
 6. jep jeres besvarelser gav i hvert fald nogen resultater.. syns bare også jeg har hørt det hed noget med F.. noget i stil med Floux eller lign.
 7. Vi har valgt et juletema, da vi holder bryllup i december og begge elsker jul og alt hvad der høre med.. Vi har derfor også valgt farverne rød, guld og grøn og en smule hvidt. De klassiske julefarver - synes jeg..
 8. Hvad hedder sådan en "kåbe" egentlig, altså den der ligner lidt pels, man kan tager over skulderne om vinteren?
 9. Så er kjolen fundet... og invitationerne er ved at være klar... Søger stadig gode/sjove idéer til pynt, både i kirken og til festen... Jeg er som sagt IKKE til frost tema med fx blålige farver og meget sølv.. Jeg er mere over i de varme jule farver som rød, guld, grøn og lidt hvid.. Der må gerne være enkelte snefnug eller istapper og lidt kunstig sne, men ellers mere jul end frost/vinter... og jeg har ikke noget imod at lave det en smule rustikt og fx have lidt grene med nd eller lign, men ikke for meget heller... tror nogen vil sige jeg er meget til den amerikanske jul, med ja de ovennævnte farve og en masse pynt.. dog er jeg ikke til farvede julelys.
 10. Hej Jeg skal snart giftes og jeg ved min veninde er ved at arrangere en polteraben for mig. Hun kender ikke min vennekreds og har derfor bedt mig lave en liste over mennesker jeg gerne vil se, hvis jeg selv måtte bestemme.. Vi kom så til at diskutere om man kun må invitere piger/kvinder til brudens polteraben eller om begge køn er velkommen. For jeg har stort set ingen kvindelige bekendtskaber sådan i privaten. Så vi bliver "kun" 3 hvis det kun er piger/kvinder. og der er nogen af mine mandlige bekendtskaber jeg gerne vil have med. Så jeg vil lige hører om der er nogen regler eller traditioner for det?
 11. Søger stadig ideer til kjolen og til invitationerne.
 12. tak for kjoleidéerne Desværre er det ikke lige mig den facon de har og der skal helst være ærmer på.. men vil da lige overveje den helt røde.. ;)
 13. her kan i se, hvad jeg bl.a. har fundet af idéer ind til videre under idéer... www.kasperogmillesbryllup.123hjemmeside.dk
 14. Hej mange tak for dine input og billeder.. tjekker lige dine links ud om lidt.. jeg er dog ikke så meget til det med sækkelærreder og lign. kan godt gå med til en smule kogler og lidt træ og måske et skin, men ellers må du gerne være meget julet og derved rødt, hvidt, guld og gran.. dog skal jeg også passe på med den røde, da væggene i lokalet vi skal være i også er meget røde, og det derfor hurtigt kan blive for meget..
 15. Hej alle sammen.. Hvor er det dejligt at sidde og kigge debatterne igennem for gode idéer. Desværre synes jeg det har været svært, at finde noget, der passer lige præcis til det jeg søger. Jeg har også prøvet at søge på forskellige ting på Google, flikcr og pinterest, og kun fundet lidt jeg synes var godt eller sjovt. Jeg skal giftes d.13 december i år, vi har tjekket op om alle kan, de tror pt. bare det er min kærestes 30års fødselsdag. :D Vi har også fået alt på plads med præst, kirke, sted festen skal afholdes, lån i banken mm. Så nu begynder alt det sjove.. Jeg søger en masse input til et fortryllende jule bryllup.. uden at det heller drukner i jul og nisser.. Farverne for dagen vil blive holdt i mørkerød, guld, hvid og grangrøn. Jeg ønsker inputs til alt, bl.a.: Invitationer, idéer til udseende og tekst både i invitationer, menukort, bordkort, gæstebog mm. Det må gerne være anerledes/kreativt og noget med jul/kærlighed - gerne noget jeg selv kan lave hjemmefra, uden det koster en formue. Dekorationer i kirken. Det en lille kirke, så det skal ikke være for voldsomt. Det er lucia dag vi skal giftes, så ville jo gerne have flettet det ind i på en eller anden måde, ved bare ikke helt hvordan.. ud over man kunne komme ind med en lyskrans på hoved og lys i hånden.. Har også overvejet noget kor i kirken... men ja, ved ikke om der er andre idéer? Dekorationer til lokalet og til bordene. Ikke alt for stort og prægende, men omvendt gerne mere end blot en enkelt rose eller to.. Vi får også et juletræ, der bliver pyntet med røde - og guld kugler og lys og muligvis gammeldags julepynts figurer - evt. med små hjerter gæsterne kan skrive en hilsen på. Vi vil også komme noget stof i loftet, med nogen hvide - varmhvids lyskæder bagved. Idéer til bryllupskage - Jeg er ikke til den klassiske "lag-på-lag" der bliver mindre og mindre jo højere kagen er.. men er i stedet til at hvert "lag" er for sig evt. på et stativ. Her må den gerne være meget kreativ og med noget vinter eller jul ind over. Hvis i har set nogen jule-agtige kjoler i rød eller røde/hvide farver eller en hvid kjole (en simpel, med stropper og/eller ærmer) der passer til vinter som fx har en kappe/hætte til, må i også gerne dele det, hvis der er en butik i DK (helst på Sjælland) der har noget. Håber i vil hjælpe, da julebryllupper ikke er det letteste at finde noget på. På forhånd tusind tak for jeres tid og hjælp.