KiBi

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by KiBi


 1. Jeg fik en rigtig god behandling og service i Casa Lezar. Købte ikke noget, men ikke deres skyld.

  Hvis du er lidt kræsen, vil jeg 100 % anbefale dig Karim Design. Det ser ikke ud af så meget på deres hjemmeside desværre. Men hvilken service! De syer alle deres kjoler selv, så du kan ændre stort set lige hvad du vil, for meget få penge. Men skal nemlig ikke betale for tilretning, da det er en del af prisen. Men det er bare så smart i forhold til de andre butikker, hvor du intet kan ændre før du kommer til en skrædder, hvor du også skal betale MANGE penge, for at få det du vil have. Og de er super søde.

  Alt held og lykke med kjolen :cheerleader3:

  0

 2. Er enig med AS2014: Dårlig oplevelse i Bride Fashion Virum, dejlig oplevelse i Casa Lezar. (Har lavet en langt indlæg om alle mine brudeforretning-oplevelser, da jeg ikke ønsker andre skal udsættes for det samme).

  Men vil stadig allerhelst råde dig til at kigge forbi Karim Design - du kan kun blive positivt overrasket. Du får det lige som du vil, til en overraskende god pris.

  Rigtig meget held og lykke med kjole-shopping - nyd det 😄

  0

 3. Vi var til et bryllup der blev holdt i Tårnby Selskabslokaler, som var rigtig godt. De tilbyder gode pakkeløsninger med alt, til en rigtig fin pris. Det er ikke helt klassisk, men flot lokale med bar og DJ sted, pæne toiletter og hyggelig lille terrasse. Vi overvejede det også selv, men blev desværre for langt væk fra vores kirke, men der er vist ikke mere end 30 min. fra Gladsaxe :)

  0

 4. Det forstår jeg ikke. Lilla tema er da super fint. Der er jo ingen der siger at både stole, dug, servietter, blomster og lys skal være lilla. Men det er da en super fin bryllupstemafarve, som sagtens kan være rigtig elegant - synes jeg :cheerleader3: Det var da et af de temaer vi overvejede. Har du prøvet at google "Bryllup lilla tema"? (eller på engelsk, der kommer som regel lidt mere). Synes lilla kan være rigtig flot med eventuelt grå/sølv.

  0

 5. Jeg er endelig blevet færdig med vores pocketinvitationer - puha, har været igang siden december. :)

  Men - jeg har et kort med Praktisk Info: gavekoordinator, toastmaster, fotokoordinator, dresscode, og Info om riskastning. Næste kort hedder: Overnatning, hvor der står alt om priser, typer, morgenmad osv. Og den sidste hedder bare Adresser, hvor der kun er adresse på feststed og kirke :)

  Held og lykke med dine invitationer

  0

 6. Vi var til et bryllup for halvandet år siden, hvor vi blev enige om, at det var den bedste bryllupskage vi nogensinde havde smagt.

  Det viser sig så, at det er en privatperson, der laver det på hobbybasis - og det kunne man bestemt ikke se. Derfor har vi valgt den samme og skal kun give 30 kr. Pr. Person. Det synes jeg er en meget fair pris og glæder mig meget til den. :)

  0

 7. Hvor er I bare søde alle sammen.

  Jeg glæder mig også helt vildt til at se det jeg har sat sammen!😄

  Jeg håber sådan du får samme gode oplevelse, som jeg har haft de to steder - og ja prisen tæller en stor del. Det er det super fede ved Karim, der skræddersyr de kjolen til dig og så er alle tilretninger med i prisen.😊

  0

 8. Hvis nogen vil smide noget efter os må de sørme selv sørge for det

  Det er den bedste kommentar jeg har læst på hele bryllupsklar :cheerleader3:

  Ærligt så gider jeg virkelig ikke ris, så har ikke tænkt mig at tage noget med, og går faktisk også og lufter mine følelser omkring ris til min familie. (Bryder mig ikke om at "bestemme" hvad folk må og ikke må) Men ja, vil de kaste med noget, må de selv medbringe det. :wink:

  0

 9. Hej piger.

  Hvis der er nogen, der endnu ikke har købt jeres kjole, vil jeg meget gerne dele mine oplevelser kort.

  Jeg startede i Bentes Brudedesign. Det er bestemt ikke et sted jeg vil anbefale, hvis du er det mindste i tvivl om hvad du vil have. Der smuttede vi hurtigt fra :)

  Herefter var vi i House of Brides. Hun var ganske sød og virkede også fornuftig at handle med - jeg fandt dog bare ikke lige kjolen.

  Næste sted blev Casa Lezar, hvor jeg har været to gange. Begge gange har alle i butikken var utrolig søde og hjælpsomme, og absolut ingen pres til at købe. Meget behagelig oplevelse - fandt dog heller ikke lige kjolen der. Men på ingen måde deres skyld.

  Næste sted blev Bride Fashion i Virum - øv for et kedeligt bekendtskab, som har kostet mig mange tårer (og penge). Efter så mange andre stop, var jeg helt fortvivlet over at jeg ikke kunne finde noget, og var derfor lidt desperat og selvtilliden helt i bund. Sælgeren er så en RIGTIG sælger, da får presset mig til at købe en kjole, jeg faktisk slet ikke vil have. Jeg står endda ved kassen og siger, at jeg virkelig har lyst til at bakke ud af aftalen. Til svarede hun "at der simpelthen ikke var andet for mig, det er det rigtige kjole". Jeg skal være fair at sige, at de oplyste mig at pengene var låst, men hvis jeg fortrød, kunne jeg få en anden kjole. Allerede da jeg kommer hjem, bliver jeg vildt ked af det, og kan bare mærke kjolen er helt forkert. Jeg ringer derfor så snart de åbner dagen efter, og oplyser at det var helt forkert. De kan som sagt ikke tilbyde pengene tilbage, men så må jeg jo komme og finde en ny. DOG må jeg ikke få lørdagstider, "Da det er jo til de nye brude". Herfra er de bare slet ikke samarbejdsvillige eller prøver at hjælpe. Jeg kommer to gange yderligere, og får vist nøjagtigt de samme kjoler hver gang, og finder stadig ikke noget. (Jeg ved godt, jeg sikkert er kræsen, men er også meget lav, hvilket gør det ekstra svært). Jeg prøver at være sød og forstående i starten, for vil jo gerne have en kjole. Men de hjælper ikke med at finde noget andet eller foreslå noget andet. Jeg spørger om de kan gøre en undtagelse at give pengene retur, da jeg jo allerede ringede dagen efter. Ejeren af butikken prøver egentlig at være sød, men er fuldstændig konfliktsky og får den ubehagelige sælger til at ringe, når hun ikke selv "tør". Efter meget lang kamp frem og tilbage, hvor de mener de har været ihh og åhh så søde, har jeg fået nogle mine penge tilbage, minus 1.500 kr. Til at starte med ville de have 2.000 - For ingenting. Der er mange flere ting i det, men ville prøve at gøre det kort :floejt: Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse.

  HELDIGVIS besøger jeg Karim Design - Hvilken vidunderlig oplevelse. :loveflag: Jeg har nu bestilt en kjole, som er en kombination af alle de ting jeg gerne vil have, og til en virkelig god pris. Super sød og forstående ekspedient, og det hele kører bare. Jeg er superspændt på at se min kjole - men ud fra oplevelsen, vil jeg anbefale dem til alle.

  Puha, det blev et noget længere indlæg end planlagt. Jeg håber, I har har fundet jeres drømmerkjoler eller gør det, når I skal ud og prøve. :loveshower:

  0

 10. Jeg kan godt forstå, det er svært. Normalt kan jeg godt lige traditioner, men nu har vi været til en del bryllupper (6 de sidste 3 år), hvor vi har oplevet begge dele. Mit indtryk er at dem, der har valgt at bryde traditionen og sidde med venner, har haft en sjovere aften.

  Vi vælger også utraditionel bordplan, og sætter vores nærmeste venner ved vores bord (runde borde). Vores bordplan kommer til at handle om, hvordan får alle den bedste aften, frem for hvad bør man. Vi er begge skilsmissebørn, så forældrene blive delt lidt ud over det hele, sammen med dem de har det sjovest med osv. Det håber vi, giver den sjoveste og bedste fest i sidste ende.

  Det er jeres bryllup, det er jeres fest - Gør det, du føler vil give dig (jer) den bedste dag, for det er mange timer. :cheerleader3:

  0

 11. Hvor jeg dog føler med dig. Det kan være rigtig svært at forklare, hvorfor en bestemt dato, bare er DATOEN! (Jeg endte selv i et stort dilemma over dette, som mange ikke forstod) Jeg synes personligt, du skal holde fast i din/jeres dato. Ved godt man kun bliver 30 én gang i sit liv (og så lige på en lørdag) MEN det er også den dato der skal stå i jeres ringe for evigt og jeres bryllupsdag hvert eneste år!

  Jeg synes, det er rigtig sødt og betænksomt af dig/jer at tænke over dette - men det er ikke en fødselsdag I selv skal med til. Er sikker på svigerfar gerne vil tage en god snak om det.

  Jeg håber meget I finder en god løsning, som gør alle glade

  0

 12. Hej piger,

  Jeg ved godt, der er mange tråde omkring monogrammer allerede. Men jeg forstår ikke hvor I finder alle de MEGET krøllede skrifttyper, hvor bokstaverne flot kommer til at hænge sammen? Alle skriver, bare brug Word.. Hmm synes jeg har prøvet alle typer, men ingen er super krøllede og elegante.

  Nogle der har gode ideer - eller som brænder for at lave et flot monogram med K og M og dato 15. August 2015. :cheerleader3:

  0