Mus84

Medlem
 • Content count

  1,229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Mus84


 1. Købte stofservietter i Tyskland via eBay. Mener det var omkring 600 for 80 stk. De har allerede været i brug flere gange.

  Der er link i min planlægningstråd.

  Havde prøver hjemme på de stoflignende fra duni. Synes de var grove og ikke så rare at tørre mund med. Den cremefarvede version var meget gullig.

  0

 2. Stort tillykke, hvor er det bare gennemført og hvor ser du smuk ud! :)

  Og jeg tror ikke, det er muligt at vise for mange billeder her på bryllupsklar :lol:

  Der er ikke noget, der hedder for mange billeder. Mere mere mere :)

  uuuh elsker billeder :cheerleader3: vil se mere ....mere :loveshower:

  SKØNNE BILLEDER!!!!!!

  Der er intet der hedder for mange billeder på BK.

  Skønne billeder og beretning. Og nej man kan ikke vise for mange billeder

  I ser simpelthen bare så skønne ud på billederne :loveshower::loveshower::loveshower:

  Dejlig beretning. Skønne billeder.

  Hold op din søster ligner meget en jeg har arbejdet sammen med. Hedder hun tilfældigvis Jette?

  Tak tøser... Og her gik jeg og troede ingen fulgte med, så må jeg vist hellere komme videre ;)

  Mus, hun hedder Jette. Nu bliver jeg jo nysgerrig. Er du tandlæge, klinikassistent eller lignende?

  Er tandlæge, arbejdede sammen med hende for fem-seks år siden. Du må hilse mange gange.

  0

 3. Jeg tænkte at det her spørgsmål hører til under traditioner, for selvom fotograferingen er brudeparret som sådan ikke er så traditionsbetonet, så piller "first look" sessionen før selve vielsen lidt ved nogle meget veletablerede traditioner.

  Nuvel, jeg er ikke just traditionsbunden, og synes man skal vælge og fravælge i henhold til hvilke traditioner der giver mening for en. Alligevel tumler jeg lidt med "first look", for jeg kan se både fordele og ulemper ved det:

  Ulemper:

  - Når jeg bliver ført op, er det ikke første gang han ser mig på dagen

  - Vi har ikke vielsesringene på ved first look parbillederne

  Fordele:

  - Det giver os mere tid sammen på dagen - ceremonien bliver nok ikke før tidligst 14-15 stykker pga varmen og lys (udendørs, subtropisk klima)

  - Jeg kan rigtig godt lide idéen om at vi har det her helt særlige øjeblik helt for os selv, uden at alle vores gæster kigger med - meget intimt og følelserne kan få frit løb, og blive foreviget meget smukt

  - Det kan lige tage toppen af nervøsiteten - vi er begge meget emotionelle, og jeg tvivler på at vi ovehovedet vil kunne se hinanden for bar tårer når jeg bliver ført op

  - Jeg har tid til at touche makeuppen up før ceremonien...og forhåbentlig ikke tude den i stykker igen når vi siger ja

  - Vi får mere tid med vores gæster, fordi vi så ikke skal stikke af for at få taget billeder i 2-3 timer, og det vil vi rigtige gerne

  Nu hvor jeg stiller det sådan op, er det jo ret åbenlyst at vi vil få meget mere ud af dagen, som vi gerne vil have den, hvis vi napper det "first look". Det er vist egentlig ret indlysende :rolleyes:

  Om ringene ikke er på til den del af fotograferingen gør mig ikke så meget - jeg ville endda være åben for at have dem på kun til formålet. Og jeg tror jeg har det ok med at han ser mig "før tid"...jeg synes fordelene vejer det op, and then some. Jeg tror stadig der vil være sug i maven og tårer når det er tid til ceremonien, for situationen er jo en anden (nu gælder det jo!), og der vil stadig være overreaskelsesmoment i form af at han ikke ved hvilken musik jeg har valgt osv.

  Hvad er jeres tanker om first look?

  Nogen af jer der har gjort det? Eller har tænkt jer at gøre det?

  Vi gjorde det, og det fungerede rigtig fint. Jeg skulle ikke føres op, vi ville gå ind sammen, så vi ville jo alligevel ses inden vielsen. Tror måske ikke vi havde gjort det hvis vi havde haft traditionelt kirkebryllup.

  Jeg synes det var smukt og romantisk med vores første møde.

  Vi tog ringene på til vores locationbilleder selvom vi jo sådan set ikke var viet endnu.

  Det passede bedre i vores tidsplan med billeder inden vielsen, var glad for ikke at skulle forlade receptionen.

  Vi er heller ikke så traditionsbundne. Gør det der føles mest rigtigt for jer. Men vi har i hvert fald ikke fortrudt det. Vi havde enkelte tilskuere på til vores første møde, det var ikke planen, men kunne ikke få mig selv til at sige at de skulle gå, men optimalt set ville jeg helst bare have været manden og mig (og fotografen)

  0

 4. Hvor ser det bare ud til at have været en helt igennem fantastisk dag! :loveshower: Og super smukt og gennemført det hele!

  Jeg kan desværre ikke se rigtig mange af dine billeder - jeg ved ikke om det kun er mig eller om der er en fejl i upload? :(

  Mange tak, det var en rigtig dejlig dag.

  Kan da godt se at en del af billederne er "forsvundet" - har bare kopieret over fra min planlægningstråd. I planlægningstråden har jeg efterfølgende fjernet en del af billederne og kan se at de nu også er væk i det kopierede. Skal prøve at få dem lagt ind igen på et tidspunkt.

  0

 5. Så er der lidt billeder af takkekort:

   

  Kortene består af en forside med en personlig individuel tekst til hvert kort på bagsiden.

   

  post-77010-0-11785400-1435776627.jpg

   

  Bag hver forside ligger en bunke billeder, alle har fået minimum to billeder af os og et gæstebillede af dem selv, i nogle kort er der også lidt ekstra billeder.

   

  Rundt om kortet er der et mavebælte hvor der står tak.

   

  post-77010-0-06379100-1435776676.jpg

   

  Blærerækken med takkekort udover de fem der allerede var afleveret personligt.

   

  post-77010-0-46751200-1435776646.jpg

   

  0

 6. Vi fik et lift med mine forældre ind til hotellet. Vi røg bare på hovedet i seng og snorksov med det samme.

  Selvom klokken nærmede sig halvfem inden vi var i seng vågnede jeg allerede kl 7.30 næste morgen. Helt høj og med en underlig uro i kroppen. Fik tjekket BK og opdateret vores fb-status (det syntes jeg åbenbart var meget vigtigt).

  Prøvede at sove videre, men kunne ikke. En times tid senere vågnede manden og vi fik begge et hurtigt bad inden det var tid til lækker morgenmadsbuffet.

  Vi fik pakket sammen, hentet bilen og hjem til babysitterne ved 11-tiden for at hente de skønne børn. De havde bare storhygget og ville nærmest ikke med.

  Babysitterne havde sendt et par sms’er i løbet af aftenen og næste morgen med billeder og status så vi vidste at alle havde det godt og vi kunne nyde festen i fred og ro.

  Retur til Århus og feststedet. Vi havde aftalt kl 11.30, men det var nærmere 11.45 inden vi var der. De andre var allerede godt i gang. Vores forældre plus min lillesøster og kæreste havde lovet at hjælpe, men udover det var også mandens bror og kone samt min onkel og kusine mødt op og gav en hånd med. Fantastisk. Det tog et par timer og så kunne man næsten ikke se at vi havde holdt fest. Et rengøringsfirma ville komme senere og tage gulv og toiletter.

  Hjem og få tømt bil og trailer. De efterfølgende dage er gået med at sortere, rydde op, nyde vores gaver og hinanden. Nu mangler vi bare at få lavet takkekort og så er det sidste bryllupsrelevante overstået.

  Vi fik en dag og fest præcis som vi drømte om. Højtidelig og smuk, men samtidig afslappet og sjov.

  20150516-Festen 063 kopi.jpg

  0