Missfynbo

Medlem
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by Missfynbo


 1. On 5/3/2017 at 7:32 AM, enkenoguniformen said:

   

  Hvad så, Missfynbo... har du fået prøvet nogle kjoler? :) Vi er jo for længst forbi januar nu... smid gerne billeder op i den store kjoleprøvnings-tråd! :lol:

   

  Mvh, Stine. 

  Hov havde da ikke set, jeg var tagget her :floejt:

   

  Kjolen er fundet! Den 21. januar for at være helt præcis <3 jeg endte med en fin lilly model. 

   

  Uha ville gerne smide billede op. Det må jeg lige tænke over. Har ikke lagt det op mange steder. Kun i nogle tråde i lukkede bryllupsgrupper på fb :lol:

   

  Men jeg endte med en kjole i total blonder (forventet), men uden ærmer eller stropper af nogen art. Det kom ret bag på mig :c166:

  0

 2. 16 minutes ago, diskobil said:

  Slet ikke og der er god tid (red.)

   

  Det var da en rigtig god idé :thumbsupsmileyanim:

  Jeg skal lige vende den med min H2B, men sådan lige umiddelbart tror jeg da, det er det, vi gør:biggrin: havde slet ikke tænkt på, man kunne gøre det sådan. Vi har heldagsfotografering, så det burde kunne lade sig give sig. Og så bliver det da super hyggeligt at kunne gå sammen med gæsterne ned til det lokale forsamlingshus :loveflag:

   

  Så må vi lige se, hvor længe fotografering tager. Vi har en skov 10 min væk, som vi tænker kunne være fin at tage billeder i.

  0

 3. Hej

  Som det er lige nu, har vi sagt til præsten, at vi gerne vil vies kl 13. Vi havde egentlig tænkt, det skulle være uden reception, men vi er blevet nødt til at lave en såkaldt å og b liste til brylluppet, for vi har simpelthen ikke råd til at invitere alle til festdn desværre :td: men sådan er det jo.

   

  Så vi tænker vielse kl 13, hvorefter der skal tages lidt billeder af os ved kirken og på lokation, der enten er 10 eller 20 minutter væk, alt efter hvad vi vælger. Jeg tænker, vielsen vel tager omtrent en time()()

   

  Feststed, hvor receptionen også skal holdes ligger 3 min væk fra kirken på gåben. 

   

  Vi kommer så og er sammen med vores receptionsgæster efter billeder. Vi forventer ikke at servere bryllupskagen her, men laver et kagebord med te/kaffe, plus noget brød med lidt humus og andet til:):metteholm

   

  Vi regner med at gaveoppakning også skal være i dette tidsrum:balloon:

   

  Så hvad tænker I om vielse kl 13, og festen starter kl 18, tror jeg. Så reception slutter omtrent 17.30 eller så, tænker jeg.

  Er det helt dumt?:biggrin:

   

  /Missfynbo

  0

 4. Hvordan går det med vægttabet :)

  Især jer der skal giftes samme dag som mig :loveshower:

  Her har jeg droppet lchf. Det var kun mig, der fulgte den livsstil herhjemme, så det blev altså for besværligt. Nu spiser jeg bare kød, grønt, skyr og hytteost :floejt: og lidt tun og torskerogn.  Og ristet rugbrød med ost. Plus ingen mad efter kl 18. Det er efter en snak med min lillebror. Han har tabt 15 kg på 4 måneder sådan her. Plus han træner 6 gange om ugen. Mest styrketræning dog. 

  Nå men han er min nye sparringspartner. Og det går egentlig ok. Eneste minus er nok, at jeg er ret sulten om aftenen. Ikke bare snacksulten, men sådan rigtig sulten! Jeg håber, det bare er overgangen. Ellers er det ikke særlig holdbart :td: Men den er da hoppet fra 87,7 til 86,5 fra søndag til i dag. Det er jo meget rart. Vil virkelig bare gerne ned på 80 inden brudekjoleprøvning i januar. 

  Mit mål er 70 kg til juli. Men den kjole jeg køber skal jo også gerne passe. Men nu må vi se <3

  0

 5. Nej det er jo også det. Men nu er de smykker her billige (ebay), så det er heldigvis ikke den store udskrivning. Vi har nogle poster, vi ikke ønsker at spare på, hvor smykkerne ikke er så vigtige for mig :) så kan jeg bruge dem til en anden lejlighed.

   

  Men er godt nok også spændt på, hvilken kjole jeg ender med ift, hvad jeg selv tænker. Måske ser det bare helt forkert ud. Men nu skal jeg også lige af med lidt kg først :td::pokey:

   

  Men det når jeg meget snart - er godt i gang <3

  0

 6. Jeg ville nok ikke kalde den vintage, selvom når jeg kigger i min pinterest godt kan se, at meget af det er vintage inspireret. Jeg har ikke været på brudekjolejagt endnu, men jeg tænker, det bliver noget A line med blonder. Er stor fan af blonder. Og det bliver med ærmer af en art, for jeg føler mig ikke ret godt tilpas i en ærmeløs kjole. 

  0

 7. 27 minutes ago, SilleMy said:

  Jeg kan personligt rigtig godt lide nummer 3, fordi de netop er enkle og fine :)

   

  Ja det er også der, jeg kommer i tvivl. Less is more. Men på den anden side kan jeg virkelig også godt lide hjerterne. Tror måske nr 1 er for meget, for de skal jo heller ikke tage fokus. 

  0

 8.  

  16 minutes ago, Ki Schou said:

  Nu er det jo svært at få et helhedsindtryk uden at have set kjole og hvordan du forestiller dig med håret.

   

  Jeg synes bedst om nr. 1 + 2, nr. 3 synes jeg er kedelig :)

   

  Ja det er det selvfølgelig :lol:Hår1.jpgHår2.jpgHår3.jpg

   

  Her er der 3 frisurer. De er selvfølgelig lidt forskellige, men det bliver noget opsat/halvt opsat hår. Måske ikke så meget tingeltangel i, som på det sidste billede for eksempel. 

  0

 9. Nå.

  Jeg kunne godt bruge lidt råd her. 

  Jeg tror,jeg har besluttet mig for - i hvert fald i skrivende stund - at jeg ikke skal have halskæde på til mit bryllup 

   

  Jeg forventer at skulle have kjole med blonder og lidt ærmer på samt et slør, så vil ikke have alt for meget. 

   

  Men et par øreringe skal jeg have. Jeg har et par bud her :lol: 

   

  Nå billederne er kæmpe. De næste par kommer i kommentarerne.

   

  Screenshot_20160918-184012.png

  0

 10. On 4/9/2016 at 5:02 PM, Luffegås said:

  Jeg har også booket kirke allerede nu til august 18 :) Regner med at gå officielt ud med det her til jul, og så bare være åben omkring datoen, august næste år er så save the date, og så håber jeg julekortene næste år skal være invitationen.

   

  En ting er dato, men også tidspunkter, vi fik 3 muligheder fordi vi er så tidligt ude, men har hørt om andre der kun kunne få tiden kl. 11 i deres drømmekirke fordi de ventede.

   

  Ej det skal jeg da lige have tjekket op på. Men vi bor i en lille by, så tror ikke, der er SÅ mange bryllupper lige den dag. Men havde nu ikke tænkt det skulle være et kl 11 bryllup, så den skal jeg i hvert fald ikke have! :floejt:

  0

 11. Jeg har selv 11 måneder til at få smidt de 20 kg, hvilket jeg næppe når. Jeg går efter 10 måske 15 kg :)

   

  Vi skal giftes i kirken, og det ville jeg ikke undvære for noget. Hvem siger, en brus i kirken skal være i kæmpe kjole :) er sikker på, du nok skal kunne finde en kjole til lejligheden uanset hvad.

   

  Personligt har jeg også svært ved at holde mig på den sunde sti (spiser efter lchf), men mit motto hjælper rigtig meget: "Der er kun én vej frem!" Det gør det lidt nemmere at sige nej nogle gange, og så skal jeg have købt nogle post it og sat op strategiske steder med forskellige sætninger, der bremser dumme beslutninger og motiverer mig.

   

  Jeg vil jo så gerne det her, så hvorfor bremse mig selv. 

   

  Og så kan jeg anbefale at få taget nogle billeder! Helst uden tøj. Til dig selv. Som kan sættes op mod billeder, du tager senere, når du har opnået lidt vægttab. Og mål cm på kroppen - det giver ofte et langt bedre billede end tallet på vægten <3

  1

 12. Vi har også forskellige venner, der er fotografamatører, og det er også lidt der, min kærested argumentation ligger. Jeg er så lidt i den anden grøft. De er der som vores gæster, og så vil jeg egentlig bare gerne have, de har fokus på os og festen og ikke bliver distraheret af diverse ting, de lige kunne snappe med kameraet. Og jeg tror også bare, at nogle, der er der kun for at fotografere, ser nogle andre ting plus dem, vores gæster evt ville se :)

  Jeg er nået dertil, at jeg gerne vil have en heldagsfotograf, for jeg hører, at det er gode penge givet ud. Samt at man vil fortryde ikke at få det gjort, da du netop ikke husker alt i detaljer, og de fanger de særlige øjeblikke og stemningen <3

  Jeg har kigget en del igennem, da vi netop også har et stramt budget, og der er et par stykker, der er interessante. Et par af de billigere har jeg nu også helt skåret fra, da jeg netop synes at kunne se på billederne, at det bare ikke lige er os, og nogle af dem ser endda så opstillede ud, og det synes jeg er træls. Godt nok er de måske opstillede, men det skal se helt naturligt ud jo :rolleyes:

  Jeg har kig på Knudsen Foto fra Odense. Mine brødre og jeg samt mine to drenge fik taget billeder af dem sidste november til julegave til min mor, og de blev simpelthen perfekte :loveshower: og har kigget lidt på deres bryllupsgalleri, og det ser virkelig fantastisk ud :loveboard: og så koster en heldags 7.000. Det kan jeg lige leve med, selvom min kæreste nok vil mene, at det er penge ud af vinduet. Lige nu er de skrevet ind i budgettet, så må vi se, hvad det ender med. 

  1

 13. Jeg tænker meget i fotograf lige pt. Min kæreste tænker, at vi får taget billeder af vielsen, efter kirken plus portrætbilleder, og så evt lægger nogle kameraer eller telefoner på bordene, som folk kan bruge til at tage billeder ... 

  Men jeg er ret fascineret af en heldags bryllupsfotograf :floejt:Jeg tænker bare, man får så meget mere ud af det, end hvis det er gæsterne, der sørger for billeder. En fotograf har øje for andre detaljer, og alle gæster kan koncentrere sig fuldt om festen. 

  Hvad har I valgt og hvorfor?

  Diane

  0

 14. On 10/6/2016 at 2:37 PM, KRMB09 said:

  Jep det var en rigtig go tur.. måske lidt for go.. Men havde givet mig selv lov til at nyde ferien.. og ja det gjorde jeg så.. 

  Skal giftes den 1 okt. 

  Har købt min kjole. Så det er begrænset, hvor meget mere jeg må tabe mig. Nu skal jeg bare holde det ved lige og måske få lidt mere styr på mine mormor arme.. :o

  Min motivation er der også endnu.. og hvis jeg mister den kigger jeg bare på et billede af min kjole.. :lol:

  Jeg var på LCHF og trænede 3 gange om ugen af 45 min. først 4kg gik rigtig hurtigt.. Og så skulle jeg lige igennem en en måned, hvor der intet skete, nix, NOTHING! Det havde jeg virkelig lyst til at stoppe alt lige der og køre ned efter en lagkage.. Så kan det også bare være lige meget.. og så tog det lige pludselig til igen. 

  Så bare klø på.. Det skal nok lykkes.. :cheerleader3:

  Det er jo lige om snart! 
   

  Ja den skal jo helst gerne sidde godt, når du skal giftes, selvom der vel kan rettes lidt til :biggrin: årh de mormorarme der. Dem kender jeg alt til. De er ikke til at komme ordentligt til livs :td:

  Hihi, det er da også en rigtig god kilde til motivation. Den har jeg desværre ikke endnu, men det går alligevel :) selvom denne weekend har været hård. Har været til barnedåb. Men jeg glæder mig meget til at komme afsted til ugens første træning i morgen :cheerleader3:

  Den historie skal jeg lige huske. At holde i selvom alting bare står stille :thumbsupsmileyanim:

  0

 15. 2 hours ago, camillahilde said:

  Husk på, at muskler vejer mere end fedt, så mål dig i stedet for at kigge på vægten, så kan du garanteret se store resultater. :thumbsupsmileyanim:

  Ja jeg ved det. Skal også have lavet måleskema :floejt: men trods da skal vægten ikke sige 80+, når jeg kun er 1,67 høj :biggrin: men det skal nok komme.

  Laver måleskema fredag morgen. Der har jeg god tid :thumbsupsmileyanim:

  0

 16. On Tuesday, June 07, 2016 at 8:56 AM, KRMB09 said:

  -14 kg siden januar.. Men så var min H2B og jeg lige en tur i USA i 20 dage.. 

  Me love margarita & burgers!! Så det var lige +4 kg... BUM! 

  Nu er det 2 uger siden vi kom hjem, En virkelig nem pga vejret vand detox, kun 3 virkelig hårde (pga vejret) gange i trænings centeret. Så var de 3 af dem væk igen. wiii!!

   

   

  Det lyder da til, I har haft en rigtig skøn tur til USA :floejt::lol:

  Hvornår skal I giftes? Og hvor meget mangler du at tabe :)

  Min motivation er her stadig, men vægten er sgu ikke enig med mig trods den rigtige kost og træning 3-4 gange om ugen, men jeg holder ved. Kroppen skal bare lige fatte budskabet!

   

  Super flot med de 14 kg :thumbsupsmileyanim:

  0