liljen1987

Medlem
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by liljen1987

 1. Jeg har ikke været eller holdt bryllup der, men er opvokset i Jyderup, så har spist der og været til mange familiefester gennem tiden. Det har altid været rigtig hyggeligt, god betjening og dejlig mad\ Min far har lige været til guldbryllup der i sidste weekend og det var utrolig godt
 2. Hvad skal I andre have af bryllupskage? vi har rimelig styr på udseende, men mangler inspiration til hvilken smage vi skal have af mousser, så det kunne være sjovt at høre hvad I andre skal have.
 3. Vi regner med at holde en stor bryllupsreception efter kirken fra 12-17 og derefter middag for de allernærmeste om aftenen. men er i tvivl hvor meget drikkelse der skal til. vi bliver 47 voksne og 12 børn. "Menuen" kommer til at bestå af sandwichs, pindemadder, pizzasnegle og pølsehorn til børnene og kage. har indtil videre budgetteret med: 7 rammer sodavand 2 rammer cider 3 rammer øl 3 dunke rødvin 2 dunke hvidvin 10 flakser asti Kaffe the vand vil I mene at det er fornuftligt?
 4. Hej.. Jeg er i gang med at lave skitser til menu og gavebordsskilt. Derfor vil jeg meget gerne se jeres som inspiration. Håber I kan hjælpe
 5. Synes det lyder som en god ide. Hvis I synes det er lidt for utraditionelt/ lidt for uformelt kan I jo lave en af kagerne som en lille bryllupskage (svarende til en alm. Bryllupskages top) med topfigurer, som evt. Kunne stå midt på kagebordet på et højt kagefad. Så har I også mulighed for at lave den traditionelle skæring af bryllupskagen. noget ala dette:
 6. Hvor længe i forvejen kan man lave personlige sæber og hvor længe og hvordan opbevares de inden brug?
 7. Hej.. Jeg kunne godt tænke mig en update på hvornår de nye planlægningsværktøjer kommer? sidste melding var en gang i maj, men maj er jo ved at være overstået?
 8. Nå ja det havde jeg fået overset men det ville være dejligt så at få en Update på, hvornår de virker og kan tages i brug
 9. Det kommer lidt an på hvem man er som person og hvad man laver. I nogle erhverv, kan det være ret besværligt at have sådan en ring. Men det skal da være op til en selv. Jeg synes den er super flot! Jeg ville dog ikke selv vælge sådan en ring, fordi jeg arbejder i et laboratorium, hvor den kun ville være til besvær.
 10. Læs denne tråd som om handler sammen emne. Her står det bl.a. at det ikke er muligt at genskabe data fra planlægningsværktøjerne, så det er desværre forfra.
 11. Hej Jeg har endelig fået valgt et tema, som bliver påfugle/påfuglefjer og er er jo rigtig mange farver man kan benytte sig af med sådan et tema. Problemet er bare, at jeg har svært ved at udvælge og begrænse mig. De farver jeg har i spil er: Tyrkis lilla blå grøn gul/guld brun sølv Hvid Sort. Jeg skal helst ned og kun have 3-4 forskellige farver at arbejde med. Er der nogen der har forslag til hvilke farver der vil passe godt sammen og så jeg får en harmonisk men stadig "bred" nok sammensætning?
 12. Hej.. Jeg har problemer med at bruge søgefunktionen i øverste højre hjørne. Hver gang jeg søger på noget, så kommer der en side frem omkring det ikke kan vises. Der er noget I kan gøre noget ved? Jeg synes at det er super ærgerligt, at den ikke virker (ved selvfølgelig ikke om jeg er den eneste, den ikke virker for), og at man skal sidde og kigge hele debatten igennem for at finde svar på det man leder efter.
 13. dejligt.. Tak og vel bekomme Kan du ikke give en update, når den er oppe og køre igen?
 14. så snart det er muligt!
 15. Jeg tror rigtig mange af jeres gæster vil dukke op, hvis du sender den nuværende invitation. Du skriver jo at alle som har tid og lyst bare kan komme, hvilket jeg vil tro alle uanset om de er tætte eller ej vil tage det ret bogstaveligt. Hvis du kun vil have de nærmeste med til vielsen, så må du jo udtrykke det i invitationen, ellers kan gæsterne jo ikke efterkomme dit ønske. Om jeg som nabo eller fjern bekendt ville dukke på rådhuset, det ved jeg ikke, men kunne nok godt finde på det. Enten ville jeg skrive at den nærmeste familie er velkommen til at komme til at overvære vielsen, eller også skal du lave to særskilte invitationer. Derudover skal du også forberede dig på, at hvis I har bekendte som kender til jeres bryllup, men som ikke direkte er blevet inviteret med, kan det være de dukker op som "globryllupsgæster", med mindre I udlægger det som en intim vielse for den nærmeste familie.
 16. Hej.. Vil I mene at et budget på 2000kr til drikkelse, er realistisk til 40-45 voksne mennesker? budgettet skulle gerne dække: -Hvidvin og rødvin til hovedret (buffet, der vil ikke være forret) - Asti som dessertvin - Øl -Sodavand Festen skal holdes i slut april. Håber I kan hjælpe
 17. Jeg har tænkt på at lave et inspiration drinkskort, til når man skal blande drinks. Kortet skal indeholde 3-4 drinks i forskellige farve passende til festens tema, hvilket er : mintgrøn/turkis, blå, lilla og gul/guld. Jeg er desværre ikke den store drinks ekspert, så kunne godt tænke mig nogle bud på hvilke drinks man kan mikse forholdsvis nemt i disse farver. Er det noget I kan hjælpe mig lidt med? Derudover synes jeg det ikke være sjov at omdøbe navnene på drinksene til noget der relaterer til temaet, som er påfugle. Er der nogen herinde som er ordkløvere?
 18. Tak for svar. Jeg havde nu kigget lidt på Google, men kunne ikke rigtig finde ret mange opskrifter, kun billeder Men forslagene er bestemt noget jeg vil gå videre med. Er der nogen som har andre forslag? både til drinks og navne til dem :D
 19. Tak for inspirationsbillederne. Har besluttet mig for at få efter turkis/mintgrøn, blå, lilla og guld.
 20. Regner med 20-25 flasker rød og 10 flasker hvid til som sagt omkring 40-50 kr. flasken + 15 flasker asti. Derudover sodavand og øl. Likør og andet spiritus, har vi fra en tidligere fest, så dette skal ikke medregne i budgettet.
 21. MissF: Ja, ok.. Kan godt se, at der er lidt forskellig på hvilken prisklasse man går efter. Der bliver "bare" stille og roligt og ikke noget stor og pragende. Regner med asti til omkring 40 kr. flaske og rød og hvidvin enten i papdunke eller i flasker til 40-50kr flasken. RiivaB og Karina O: tak for jeres svar, det satte tingene lidt i perspektiv. Har regnet lidt på det igen og sætter budgettet op til 3000kr. så burde det være realistisk.
 22. Jeg blev gift for 3 år siden og stod i samme dilemma. Vi endte med at invitere 75 mennesker, og så havde vi ca. 7 mennesker, som vi rigtig gerne ville se, men som var i vores ydre vennekreds og vi måtte jo stoppe et sted. Men vi tog en snak med alle 7, om at vi rigtig gerne ville se dem, men at vi simpelthen ikke havde råd til, at invitere flere. og spurgte om, at vi fik afbud om de så var interesseret i at komme med. Heldigvis tog de det alle ret pænt og vi endte med at få 10 afbud, så alle kom med og alle tog det pænt. Den ene af de 7 "afbudsgæster" er en af mine bedste veninder i dag, og hun driller mig da indimellem med, at hun "kun" kom med på det afbud :D men det er kærlig ment og vi var ikke særlig tætte den gang. Hun er bare glad for, at hun endte med at opleve vores store dag også selvom hun ikke var inviterede til at starte med. Så man kan sagtens gøre det. så længe man taler lige ud af posen til folk og det er nogle som ikke er i ens inderkreds
 23. Jeg blev gift for 3 år siden, 1 år efter min mors død. Jeg havde min mor med på mange måder.. Vores bryllupsdag er den dato min mor og far lærte hinanden at kende på. Derudover havde jeg hendes perlekæde på, hendes yndlingsblomst var i buketten, samt en lille ramme med hendes billede i og jeg lagde dagen efter min buket på hendes grav... der er mange måder at gøre det på. det er bare at finde din egen personlige måde.