Dkchelle

Medlem
 • Content count

  519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Dkchelle last won the day on July 19 2017

Dkchelle had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

2 Followers

About Dkchelle

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.06.2017
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

1,496 profile views
 1. Skørt = 700kr Tilretning = 800kr (kortere foran, og tages lidt ind ved brystet) Bolero/top = 500kr Slør= 500kr Hårpynt = 495kr Taske = 200kr Sko = 300kr
 2. Vi har lige været på bryllupsrejse i Irland. Ikke england, jeg ved, men måske lidt det samme planlægningsmæssigt. Vi fløj fra Hamborg til Dublin og blev én nat i Dublin. Derefter lejede vi en bil og kørte til Killarney. Vi stoppede på vej og så "Rock of Cashel" og så landede vi på vores hotel. En super lækker, 5-stjernet resort hotel lige ved søen i Killarney og med bjergene i baggrunden! Det var SÅ flot og med vilje at vi valgte én rigtig lækker hotel på turen. Her havde vi to overnatninger, spiste god mad, sengen var helt vildt dejligt at ligge i, deres pool og spa område var fantastisk! Og så ligger det bare rigtig godt i forhold til at køre Ring of Kerry turen. Vi kørte ud til en ø hvor vi så havet, cliffs, og smuk natur. Vi så historiske steder og hvad vi nu ellers synes var lækkert på vejen. Derfra kørte vi nord til Galway. På vejen stoppede vi ved de berømte Cliffs of Moher og the Burren. Igen, smuk natur og landskab. Vi spiste på en lille pub, frokost, og ankom til hotellet om aftenen. I byen spiste vi på en pub og ellers nød aftenen i sådan en sjov by. Næste dag tog vi på rundtur derfra i Connemara. Besøgte en gammel kloster og Viktoriansk have, spiste på en lækker fiskerestaurant ved kysten og på vej hjem stoppede ved en sød craft village hvor lokale malere, guldsmede, glaskunstner osv. solgte deres kunst. Om aftenen spiste vi igen i Galway. Næste dag tog vi en tur ud til Aran Islands, og inkl. i prisen var lån af en cykel (hvis man havde lyst til det, ellers kunne man gå eller tage en bus rundt) og gå på opdagelse på den lille ø. Den er ikke særlig stor, så man kan cykle hele øen på en dag, og se de gamle ruiner osv. Næste dag kørte vi tilbage til Dublin. I Dublin havde vi 5 dage og dem brugte vi på sightseeing. Guiness Storehouse, Book of Kells, Trinity College, Joanie Johnston skib, EPIC emmigration museum, en dag besøgte vi Newgrange (som er ældre end Stonehenge!), osv. Vi spiste på lækre restauranter og drak øl og hørte musik om aftenen på pubber. For os, var det en perfekt tur. Det bedste var at planlægge det sådan at vi kun boede på 3 hoteller i alt, og så køre ud derfra. Det gav meget mindre stress end hvis vi skulle bo et nyt sted hver eller hver anden aften. Det er ikke så slemt at køre på venstre side af vejen, det gik faktisk meget let.
 3. Vi havde også 20-30 min. imellem kirke og feststed og havde gæster fra USA, Tyskland (2 timer væk + nogle der kom 9 timer væk), Rumænien og Danmark - der var ingen problemer overhovedet. De fleste der kom langtvejsfra havde en lejebil eller kørte med andre venner/familie der skulle med til bryllup.
 4. Art of Hair i Aabenraa har jeg brugt før, men de gode frisører jeg kendte er der ikke mere. Ester fra Husets Frisør i Gråsten er lige blevet færdig med hendes svendeprøve som frisør, og hun er dygtig (fra billederne jeg har set på facebook). Selv bruger jeg Men's Cut i Sønderborg. Tenna skal sørge for at sætte mit hår om 3,5 uge Hun kan også varmt anbefales!
 5. Velkommen til! 6,4kg er også rigtig rigtig flot! Det skal nok lykkes for dig!
 6. Har ikke set dette før - men vil bare sige, hvor er du sej! 10kg er et stort milepæl!
 7. En god blandet salat har ikke mange kalorier, en nupo shake mætter også, frugt.... man kan faktisk spise rimelig mættende mad for ca. 500 kalorier Hellere flere små portioner i løbet af dagen for ikke at få den der blodsukker fald der giver surheden
 8. Dejligt - endnu en ting der er styr på
 9. Jeg har købt stropløs bh og trusser fra Hunkemöller. Jeg prøvede min kjole på med en i hvid med sort, og man kunne ikke se det sorte (stoffet er tykt), så derfor turde jeg også godt købe en bh og trusser med sorte blonder på. Jeg troede først jeg skulle have en corsage på, men da jeg prøvede kjolen på for anden gang - kunne jeg se/mærke at den har stivere i allerede og holder maven ind og skjuler det jeg ikke kan lide. Så derfor synes jeg ikke at der var nogen grund til at have endnu flere stivere i nedenunder. Det gør det bare endnu varmere. Jeg havde ikke min mand med. Han har set min kjole, så jeg synes undertøjet skal i det mindste være en overraskelse Jeg tror jeg har et billede af sættet i min tråd. (den er rosa og sort). Men jeg købte også et sæt i hvid til boudoir billeder - den var bare udsolgt i min størrelse i den stropløse version.
 10. Vi har aftalt sønderjysk pølsebord med rugbrød, friskbagt brød og ostebord.... Men jeg kom også til at tænke på pandekager - f.eks. en pandekagebil kunne være så fedt (synes jeg selv), hvor der ville være mulighed for enten søde pandekager som jeg elsker, eller madpandekager med kød og ost osv. Jeg ved dog ikke om det er muligt der hvor vi skal holde festen - men det kan ikke skade at spørge
 11. Save the Date er netop kun en hjælp så folk kan skrive datoen i kalenderen og have det i mente hvis nu andre planer skulle dukke op. Så jeg synes det er helt fint at sende en mail ud nu eller indenfor de næste par måneder med jeres valgte dato Email er helt fint til formålet da det netop ikke er en officiel indbydelse.
 12. Vi holdte barnedåb her flere gange og min 30-års fødselsdag og været til fester hos andre. Det var super godt altid. Troede altid jeg ville holde bryllup her også - men min h2b er ikke så vildt med "rustik" byllup, så det blev valgt fra. Men helt sikkert et spændende sted!
 13. Hvor godt! Tak for tippet - det må jeg lige have fat i så
 14. Krusmølle uden for Åbenrå er fantastisk. Gode, lokale råvarer, meget af det er hjemmelavet og stedet er bare så smukt og meget rustikt. Der er legeplads til børn og mm. http://www.krusmoelle.dk/da/vi-tilbyder/selskaber.html
 15. vi laver vores egen kirkehæfte da vi skal blande sangene på tysk og engelsk - så jeg har fundet noget af sangene med noder, som jeg tænker kan hjælpe de fleste - håber jeg Og så søger jeg stadig efter en sanger der kan hjælpe med at synge salmerne for at få folk igang. Især når vi har gæster fra flere lande, er det svært at få alle med på sangene og det er ikke så fedt hvis man slet ikke kan høre dem.