Nybo

Medlem
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Posts posted by Nybo


 1. On 20/11/2016 at 9:15 AM, Dkchelle said:

  Flotte billeder og smukke kjole! 

   

  Men er kjolen lang eller kort? Synes billederne driller lidt så jeg har svært ved at se det :)

  Jeg kan godt se at det kan være lidt svært at tyde ud fra de billeder. 

   

  Kjolen er ikke helt kort, men bestemt heller ikke lang 1B0A0316_2-1024x782.jpg?x79057

  0

 2. Selv var jeg ved at overveje om jeg skulle lade mit pandehår gro ud inden brylluppet - men så kom jeg til mig selv! Jeg elsker jo mit pandehår! Så det bliver :)

  Jeg har faktisk haft lidt svært ved at finde billeder af brudefrisurer med pandehår, så har jeg bare draget inspiration fra frisurer uden pandehår - og så håbe det virker med pandehåret på. 

  Jeg har dog fundet lidt: 

  bridal-hairstyle-with-bangs_b.jpg

  messy-side-braid-hairstyle-with-bangs-ha

  bride-hairstyles-with-white-flower.png

  svadebnie-pricheski-na-dlinnie-raspusche

  wedding_hair_bangs.jpg

  Bridal-Hair-with-a-Fringe-09.jpg

   

  0

 3. Jeg kan faktisk rigtig godt lide ideen om en Gæstebog, og jeg er typen der synes det er viiildt hyggeligt at sidde og kigge i gamle billeder, eller at læse hilsner. 
  Derfor vil jeg så gerne have så mange som muligt til at sende en lille hilsen til os, som vi kan beholde. Dog har nogen til tider, lidt svært ved at finde ud af hvad de skal skrive i sådan en gæste bog. Jeg har derfor lavet et lille hjælpe dokument, som kommer til at blive sendt rundt med gæstebogen. De der ønsker kan så udfylde den, og den bliver så senere sat i bogen. 

  Gæstebog.jpg

  1

 4. On 9/5/2016 at 8:53 AM, Brineh said:

  Ej hvor er de flotte de caketopper som din søster har lavet, elsker virkelig jeres tema, det er så gennemført :cheerleader3:

   

  On 9/5/2016 at 9:31 PM, SilleMy said:

  Hvor er det sødt, at hun har lavet sådan en flot cake topper til jer :loveshower: Det bliver rigtig fint!

  Mange tak piger - jeg er simpelthen SÅ heldig, at have nogle dejlige mennesker omkring mig, der gider at hjælpe til. Jeg ville ikke ane hvad jeg skulle gøre uden! 

  0

 5. Caketopper - Hr og Fru hækle

  Min lillesøster er ret fantastisk! 
  Hun sendte i går et billede af det brudepar der skal på toppen af vores bryllupskage. 

  Hun har selv hæklet dem, og jeg synes simpelthen de er vildt søde - tænk at hun gider at bruge tid på sin gamle søster :) 

   

  Caketopper_Bente_Nybo_DIY_Chrochet.jpg

  0

 6. On 24/4/2016 at 10:05 AM, Dkchelle said:

  Hvor er det fine, både gæstebogen og halskæderne! Hvordan ser gæstebogen ud indeni? 

  Hvor har du bestilt delene til halskæderne fra? 

  Siderne er blanke (hvide) og i en rimelig tyk kvalitet. 

  Materialerne til halskæderne er fra forskellige steder. Sølvbladene har jeg købt igennem en aktion, så dem kan jeg ikke linke til. 

  Kæden og bogstavet er her fra: etsy

  Det grønne vedhæng er herfra: etsy

  0

 7. 5 minutes ago, SilleMy said:

  Jeg har købt denne fine blomsterkrans fra Etsy :cheerleader3:Glæder mig til at modtage den! Jeg skal ikke have slør på, men i stedet bare løst hår. Blomsterne på denne krans er ret små, så det kommer til at være fint og diskret.

  hårbånd.jpg

  Ej, hvor den er fin! 
  Du må endelig fortælle lidt om den, når du modtager den! Det er lige sdan noget jeg søger efter. hvad hedder sælgeren? 

  0

 8. En lille gave til brudepigerne
  Mine "brudepiger" består af 6 fantastiske kvinder og verdens lækreste niece. De kommer alle på, mere eller mindre, opgaver i løbet af planlægningen og på vores bryllupsdag. Det er derfor vigtigt for mig at jeg får sagt pænt Tak til dem, og virkelig viser at jeg er så taknemmelig for deres hjælp. Desværre er sådan et bryllup jo ret dyrt, og budgettet er ved at have nået sit max, så derfor har jeg været nødt til at være lidt kreativ med den lille hilsen til mine piger. 

  Indtil videre har jeg fået lavet nogle små "pakker" med fodbadesalt. Poserne er lavet af hessian, som går igen i vores dekoration på dagen.
  I dag kom så de sidste materialer jeg manglede for, at kunne samle en halskæde til dem hver. Resultatet er blevet ret godt, synes jeg selv. 

   

  gaver_til_brudepiger_DIY.jpg

  DIY_halskæde_brudepiger_gave_.jpg

  0

 9. Gæstebog:

  Jeg havde en idé om hvordan vores gæstebog skulle se ud, og heldigvis fandt jeg et bud der var ret tæt på det jeg søgte!
  Jeg bestilte derfor bogen via denne shop på Etsy, og i dag har jeg så modtaget den. Den er smadder flot og i rigtig god kvalitet. Jeg kan derfor, med ro i sindet anbefale Gina, hvis man søger en rustik gæstebog til billige penge. 
  Bogen ser således ud: 

   

  20160423_125159-01.jpeg

  0

 10. Så fik vi bestilt et værelse til bryllupsnatten.

  Jeg havde regnet med at vi skulle sove på en lille hyggelig kro i området, men desværre er alt booket den weekend.

  Valget faldt på brudesuiten på Hotel Dania i Silkeborg.

  Derudover har jeg købt "nattøj" til bryllupsnatten.

  Prisen var omkring 60 DKK, men kvaliteten er okay. Jeg har ikke de vilde forventninger til skæg og ballade på bryllupsnatten, da vi jo nok er en smule trætte efter en lang og god dag :bed: Men derfor kan man jo godt se godt ud alligevel.

  Det blev denne babydoll:

  s-l1600.jpg

  0

 11. Hej alle :-)

  Jeg er helt ny her, og faldt lige over denne tråd.

  Jeg skal også giftes ude i skoven her til sommer. Og jeg er ret meget på bar bund, hvad angår skovalg :-S Jeg har en super dårlig balance, så højhælede er normalt ikke mig. Og da det nu skal foregå i skoven, er skoene jo også nødt til at være lidt mere praktiske.

  Hvor kan man prøve og evt. købe de der Lola Ramona'er som I alle sammen er så vilde med?

  Kender I andre mærker / forhandlere, som I kan anbefale?

  Vores største skohandler her i byen havde "så sandelig ingen brudesko, men vi har den her brune ruskindspump i stedet for"!! Men jeg vil jo gerne prøve skoen i en butik, og ikke bare købe i blinde på nettet.

  Hvor bor du henne? :) Jeg ved Zalando har et lille udvalg - det er selvfølgelig stadig online, men med fri fragt og fri retur.

  Overordnet tænker jeg, at hvis du ikke er glad for højhælede, så er der jo masser af fine sko med lave hæle, eller sågår flade sko. Et par flade sandaler/fine ballerinaer med sten eller glimmer kunne jo også være en mulighed, afhængigt af hvordan din kjole ser ud. Vi skal også vies udendøre, dog ikke på græs, men jeg regner bestemt med at skulle have et par skiftesko der er flade eller med en lav, bred hæl.

  TS: Jeg ved ikke om de stadig gør det, men for et par år siden havde Lola Ramona lagersalg to gange årligt - den ene om foråret. Måske korkskoene kan findes der? Jeg tror de kunne være rigtig fine til - alternativt er dem i leopard altså også rappe.

  I KBH er der flere steder hvor man kan købe (og prøve) Lola Ramona sko. De har også et showroom der ligger ved Jarmers Plads. I KBH har jeg set dem ved Mondo Kaos (Birkegade) og ved Rockahula (Istedgade).

  (Her) i Jylland har jeg faktisk ikke set dem nogle steder, men jeg mener at de på deres hjemmeside har en oversigt over forhandlere.

  Når det så er sagt er jeg rigtig enig med stripesAddict. Man behøver ikke have hæle på, hvis man ikke er tilpas i dem. Jeg skal også have fundet et par helt flade, som jeg kan have på ude i skoven.

  0

 12. hvor er jeres indbydelser blevet super flotte :loveshower:

  De er blevet super flotte jeres invitationer :loveshower:

  Ej, hvor er det nogle fede invitationer!

  Tusinde tak!

  Det var bare rigtig dejligt at kunne aflevere de første invitationer, her over julen. Vi har fået rigtig god respons på dem, samt de første tilmeldinger. Det hele blev lige endnu mere virkeligt!

  0

 13. Så er vi endelig kommet i gang med invitationerne :cheerleader3:

  Det har jeg glædet mig til! Planen er at de (fleste) skal ud ved juletid, da der er mange familiemedlemmer der kommer "hjem". Der er et eller andet hyggeligt ved at kunne aflevere invitationen i egen person.

  Selve invitationen (det naturfarvede karton) er lavet i hånden, og er fastsat med dobbeltklæbendetape.

  Indlægskortene har jeg designet, og sendt til en lokal trykker.

  Blonden er sammensyet omkring kortet, så det let kan trækkes af.

  Nu skal vi så bare have samlet de sidste kort, og have lavet laksejl på dem.

  post-80739-0-47349900-1450437507_thumb.j

  post-80739-0-40232400-1450437514_thumb.j

  0

 14. Der vil angiveligt nok altid være nogle som ikke bemærker "den røde tråd", de små detaljer og ikke mindst det store arbejde som ligger bag detaljerne, men det vigtigste er at I har det godt med det I har lavet og syntes at det går op i en større helhed. . :)

  Det tror jeg bestemt du har helt ret i :)

  0