Nybo

Medlem
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Posts posted by Nybo


 1. Selv var jeg ved at overveje om jeg skulle lade mit pandehår gro ud inden brylluppet - men så kom jeg til mig selv! Jeg elsker jo mit pandehår! Så det bliver :)

  Jeg har faktisk haft lidt svært ved at finde billeder af brudefrisurer med pandehår, så har jeg bare draget inspiration fra frisurer uden pandehår - og så håbe det virker med pandehåret på. 

  Jeg har dog fundet lidt: 

  bridal-hairstyle-with-bangs_b.jpg

  messy-side-braid-hairstyle-with-bangs-ha

  bride-hairstyles-with-white-flower.png

  svadebnie-pricheski-na-dlinnie-raspusche

  wedding_hair_bangs.jpg

  Bridal-Hair-with-a-Fringe-09.jpg

   

  0

 2. Hej alle :-)

  Jeg er helt ny her, og faldt lige over denne tråd.

  Jeg skal også giftes ude i skoven her til sommer. Og jeg er ret meget på bar bund, hvad angår skovalg :-S Jeg har en super dårlig balance, så højhælede er normalt ikke mig. Og da det nu skal foregå i skoven, er skoene jo også nødt til at være lidt mere praktiske.

  Hvor kan man prøve og evt. købe de der Lola Ramona'er som I alle sammen er så vilde med?

  Kender I andre mærker / forhandlere, som I kan anbefale?

  Vores største skohandler her i byen havde "så sandelig ingen brudesko, men vi har den her brune ruskindspump i stedet for"!! Men jeg vil jo gerne prøve skoen i en butik, og ikke bare købe i blinde på nettet.

  Hvor bor du henne? :) Jeg ved Zalando har et lille udvalg - det er selvfølgelig stadig online, men med fri fragt og fri retur.

  Overordnet tænker jeg, at hvis du ikke er glad for højhælede, så er der jo masser af fine sko med lave hæle, eller sågår flade sko. Et par flade sandaler/fine ballerinaer med sten eller glimmer kunne jo også være en mulighed, afhængigt af hvordan din kjole ser ud. Vi skal også vies udendøre, dog ikke på græs, men jeg regner bestemt med at skulle have et par skiftesko der er flade eller med en lav, bred hæl.

  TS: Jeg ved ikke om de stadig gør det, men for et par år siden havde Lola Ramona lagersalg to gange årligt - den ene om foråret. Måske korkskoene kan findes der? Jeg tror de kunne være rigtig fine til - alternativt er dem i leopard altså også rappe.

  I KBH er der flere steder hvor man kan købe (og prøve) Lola Ramona sko. De har også et showroom der ligger ved Jarmers Plads. I KBH har jeg set dem ved Mondo Kaos (Birkegade) og ved Rockahula (Istedgade).

  (Her) i Jylland har jeg faktisk ikke set dem nogle steder, men jeg mener at de på deres hjemmeside har en oversigt over forhandlere.

  Når det så er sagt er jeg rigtig enig med stripesAddict. Man behøver ikke have hæle på, hvis man ikke er tilpas i dem. Jeg skal også have fundet et par helt flade, som jeg kan have på ude i skoven.

  0

 3. Jamen, jeg ELSKER jo bare mine Lola´er. Elsie modellen kan jeg traske rundt i en hel dag, uden problemer.

  Jeg overvejer at pynte og rengøre mit ynglingspar, og bruge dem til brylluppet:

  LO111B007-702@1.jpg

  Da jeg fik mit første par, var jeg mildest talt chokeret over at man kunne få så lækre sko, der var så behagelige at gå i!

  Jeg har sleeeeeet ikke nok Lola´er endnu, og jeg er lidt spændt på at se den kommende kollektion.

  post-80739-0-52397200-1448287175_thumb.p

  post-80739-0-57003200-1448287465_thumb.p

  0

 4. Vi har planer om at overnatte på en kro i området af hvor brylluppet afholdes.

  Stod det til Søren, kunne vi sagtens have sovet i et telt ved siden af feststedet - men her har jeg altså sagt nej.

  Vi bor en times tid fra feststedet, så det ville ikke være helt umuligt at blive kørt hjem.

  Jeg vil rigtig gerne kunne bruge dagen derpå, væk hjemmefra - lidt ekstra forkælelse hvor der er andre der skal lave brunch til mig :wink:

  0

 5. Jeg kan godt se at denne tråd er ved at være af en ældre dato, men jeg vil alligevel lige give mit besyv med.

  Jeg har lavet vaser og lysestager af glas og blonder.

  Jeg har brugt forskellige typer blonder. De blonder der er meget tykke, kan have svært ved at binde sig til glasset ved brug af almindeligt hobbylim (som ellers var alletiders til de tynde blonder). De tykke har jeg derfor brugt limpistol til.

  post-80739-0-93512000-1445590688_thumb.p

  Jeg vil ikke nødvendigvis anbefale dobbeltklæbende tape. Den tape jeg har, stoppede med at virke da der først kom varme lys i glasset, og blonden faldt langsomt af.

  Måske er det mig der har fået købt noget dårligt tape, men jeg vil (om ikke andet) anbefale at man afprøver at have et tændt lys i stagen INDEN bryllupsfesten.

  post-80739-0-96118300-1447782040_thumb.j
  0

 6. Jeg stemmer for Lola :cheerleader3::cheerleader3::cheerleader3:

  Og der når da at komme en ny kollektion, inden du skal giftes, så måske skoen skal findes der :tunge::tunge::tunge:

  Har du forøvrigt set, at man kan købe modellen med hjerterne i sort/hvid? :) :) :)

  Jeg elsker alle mine Lola´er. Komforten er virkelig i top, og jeg kan traske rundt i sådan et par hele dagen, uden problemer. Jeg havde slet ikke tænkt på, at der nok kommer en ny kollektion inden sommer! Det har du da fuldstændig ret i!

  Jeg venter helt sikker med at købe sko, indtil jeg har set det nye der kommer. Hvis jeg er heldig, kommer der en ny Elsie! Tusinde tak! :thanks:

  0

 7. Er det tosset at begynde på udkast til takkekort inden brylluppet?Jeg tænker blot, at der efter brylluppet måske er masser andet at tage sig til, og så ville det da være skønt, hvis kortene bare skulle skrives, og var lavet på forhånd? Hvad gør I skønne damer? :)

  Det synes jeg sagtens man kan. Da jeg bestilte materialer til invitationerne, bestilte jeg også til takkekort. Det betyder jo så at jeg skal "begrænse" m1g til dèt format de indkøbte konvulutter er i.

  Jeg er ved at lave det grundlæggende til takkekortene nu, så det kun er billeder og skrivelsen vi skal tage stilling til efter brylluppet.

  0

 8. Jeg er nok mest vild med guldglitter skoen.......... og så dine egne :tunge:

  Den er bare så flot den kjole model! Justin Alexander ik'? Tillykke med din kjole :loveshower:

  Mange tak for dit svar - tænk at jeg kan gøre det så besværligt :oops:

  Kjolen er fra Justin Alexander. De laver de smukkeste blonder. Det er et helt kunstværk :a1221: Jeg glæder mig sådan til den kommer hjem!

  0

 9. Nå, piger! (Og drenge - hvem ved?!)

  Jagten på brudesko er gået ind, og jeg er ret splittet. Brylluppet skal holdes i en skov, hvorfor der er lidt krav til det praktiske aspekt af skoene.

  Min kjole er ikke helt hvid, men elfenben / "kaffe". Billedet herunder, er fra kjoleprøvningene hos Kennedys. Her har jeg mine ynglings sko på (Elise, Lola Ramona).

  Mine Lola´er er FANTASTISKE at gå i, og de ville være et oplagt valg - i alt fald vedr. komfort. Desværre er de ret slidte, og er gået ud af produktion.

  Skoene kunne måske rengøres og pyntes med nogle blonder, men jeg kan ikke finde ud af om det er den bedste idé.

  Eller har jeg set på nedenstående sko. Hvad tænker i? :help:

  De lyserøde / gammelrosa er nok Makshøjden for hvad jeg kan gå rundt i, grundet lokationen.

  post-80739-0-31965300-1446820298_thumb.j

  post-80739-0-51682500-1446910318_thumb.j

  0

 10. Min holdning er, at du helt selv må bestemme!
  Hul i hvad andre tænker om den! Det er jo nu engang dig selv (og gemalen) der skal se på ringene :)

  Vi har brugt en del penge på vores forlovelsesringe, så vi overvejer at bruge dem som vielsesringe også. Det er der flere der synes er "forkert" - men det er jo heldigvis også vores eget valg :loveshower:

  0

 11. Jeg har brugt forskellige typer blonder til forskellige glas. Derudover, har jeg brugt hessian og "naturtråd" til nogle glas.

   

  På to glas har jeg brugt det vokssegl, der også blev brugt på invitationerne. Hessian og snørerne er påsat på samme måde som blonderne.

  Jo tættere på sommeren vi kommer, dets flere glas vil jeg få lavet. De vil fungere som vaser og lysestager.

  0

 12. Okay, det lyder måske som en okay pris - og hvis jeg så kan få min moster til at binde dem, så koster det jo ikke så meget - det er ikke en udgift, der burde vælte budgettet - men det er bare alle de små ekstra ting, der løber op i mange tusinde :/

  Ja, man skal nogle gange tænke sig lidt om, for som du skriver, kan det hele hurtigt løbe op.

  Jeg har sat et par ting på en "ønske liste". Det er de "ekstra" detaljer som jeg muligvis må opgive, hvis budgettet ikke kan bære dem.

  0

 13. Jeg har selv søgt noget lignende, men desværre uden held.

  Jeg overvejer nu at sammensætte min egen.

  Min udfordring er, at jeg (modsat dig) ikke har gået og drømt om mit bryllup siden jeg var lille. Jeg er derfor en smule overrumplet over det hele, og jeg må tage det hele som det kommer.

  Hvis du hjælper mig på vej, og fortæller hvad du søger, kan jeg prøve at sammensætte det til noget print-venligt?

  Dansk bog: http://specialday.dk/produkter/bryllupsbog/bryllupsbog?lang=da

  Engelske bøger / mapper på Ebay: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xwedding+planner+diary.TRS0&_nkw=wedding+planner+diary&_sacat=0

  0

 14. BH´en hedder Wonderbra Ultimate Strapless, og den kommer i forskellige farver. Jeg købte min igennem Lace.dk for et års tid siden

  Jeg har meget lille barm, men tænker faktisk også på at købe den, jeg tror den kan noget særligt for de fleste, har da ikke hørt andet om Wonderbra i hvert fald :)

  Den er altså også bare virkelig god! Og så synes jeg faktisk, at de har fået lavet nogle ret flotte designs.

  0