Athelas

Nyt medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Athelas


 1. Vielseskontoret på rådhuset er normalt første indgang til en borgerlig vielse i det fri :-)

  Hvis kommunens generelle retningslinjer siger at de ikke vier folk ude af huset, kunne I jo prøve at kontakte de enkelte vielsesforrettere i kommunen (det kan være både byrådsmedlemmer og ansatte på rådhuset), og spørge om en af dem vil være med alligevel.

  Held og lykke med det :-)

  0

 2. Jeg stod i samme situation og troede slet ikke der vare noget pænt, som jeg kunne passe - lige indtil jeg opdagede Unique Kjoler i Bjerringbro :-) http://uniquekjoler.dk/

  Hun har en masse modeller i store størrelser som er specielt designet til kvinder med former, og ikke bare almindelige kjolemodeller i store størrelser. Det gør altså en forskel for pasformen om kjolen er designet til dine former eller om den er almindelig facon bare udvidet med x antal cm.

  Jeg håber du finder en kjole du føler dig rigtig godt tilpas i, hvis ikke du allerede har fundet den :-)

  0

 3. Hej alle :-)

  Jeg er helt ny her, og faldt lige over denne tråd.

  Jeg skal også giftes ude i skoven her til sommer. Og jeg er ret meget på bar bund, hvad angår skovalg :-S Jeg har en super dårlig balance, så højhælede er normalt ikke mig. Og da det nu skal foregå i skoven, er skoene jo også nødt til at være lidt mere praktiske.

  Hvor kan man prøve og evt. købe de der Lola Ramona'er som I alle sammen er så vilde med?

  Kender I andre mærker / forhandlere, som I kan anbefale?

  Vores største skohandler her i byen havde "så sandelig ingen brudesko, men vi har den her brune ruskindspump i stedet for"!! Men jeg vil jo gerne prøve skoen i en butik, og ikke bare købe i blinde på nettet.

  0