Sofiean

Medlem
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sofiean

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  02.07.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København

Recent Profile Visitors

646 profile views
 1. Stort tillykke og skønt at alt gik godt med fødslen og vildt nok at h2b lige fandt tid til at forkæle dig - hold nu op hvor er de flotte!
 2. Tak Nej nej nej Det er da så dumt og amatøragtigt altså! min butik bestilte hjem i størrelsen større, da den lige præcis ikke kunne lukkes, den jeg prøvede. Så jeg var lidt nervøs for at den blev alt for stor, men det ser ud til at de er sluppet meget godt fra det. men hvor presset er du? Kan de nå at bestille en ny hjem?
 3. Så fik jeg været hos skrædderen. Det gik rigtig godt, og vi blev fint enige om hvordan den skulle rettes til (men for f***** hvor er det dyrt). Her kan I se et billede af mig i kjolen (det er nåle der får brysterne til at se lidt mystiske ud - det er bare for at se hvor den skal tages ind)
 4. Det er vist noget gennem hans arbejde - og der er vist ikke så mange der bruger det, så jeg krydser fingre. Til gengæld var det noget vi satte ham til for flere måneder siden, men vi har bare glemt at følge op (og så havde han ikke gjort noget, da vi endelig fik fulgt op) :-/
 5. En måned tilbage! Så er der efterhånden ikke langt igen. Vi har dog fået styr på mange ting efter min deadline på arbejdet sidste fredag (og et par ting før). Vi er kommet godt på plads i vores nye hus - omend der stadig er en del renovering til hen over sommeren. vi har fået styr på kok. vi har haft su og vi bliver 52. min kjole er kommet hjem og jeg skal til skrædder i morgen :-D relateret til dette har jeg fået købt sko og undertøj. Jeg har også lavet en aftale med en veninde om makeup samt fået aftalt håropsætning på dagen med en frisør a.'s kjole og hvidt er kommet hjem, og skal bare presses. vi har fået bestilt en god bunke af drikkevarerne. vi har snakket med lokalet igen - og aftalt at vi kan komme ind dagen før og pynte op. De sørger også for serveringspersonale! vi har aftalt møde med præsten om mandagen før brylluppet. Prøvelsesattesten er udfyldt og modtaget af kirkekontoret a har været på polterabend (hvilket han ikke troede han ville komme, da forloveren er gået ned med stress, men de andre fik rykeket og givet ham en dejlig dag). vi er blevet enige med hinanden (og svigermor) om kagen! Det bliver mokkabund og hasselnøddebund med mangocreme. Ting vi stadig mangler : blomster dekorationer duge og servietter bordplan og bordkort skjorte og sko til A indkøb af de sidste drikkevarer (blandt andet rødvin) valg af salmer fotograf (omend min far er på sagen) transport til og fra kirke og feststed evt. Serveringspersonale til reception og sikkert lidt flere ting
 6. Siden sidst Der bliver fortsat ikke brugt så meget tid på bryllupet, da vi flyttede sidste fredag - men nu kan vi slappe mere af og forhåbentlig begynde at få styr på flere ting. vi har (næsten) fået styr på en kok fra Den Gamle Skole. Så det er rigtig rart at få krydset det af listen. Til gengæld virker det ikke som om at der er styr på A's polterabend :-( Jeg skrev til forloveren sidst i februar og gav ham nogle datoer, hvor A på det tidspunkt ikke kunne, samt en liste over ønskede deltagere hvor en del af dem gerne ville være med i planlægningen. Så hører jeg ingenting indtil lige før påske, hvor en af de andre skriver til mig for at høre om der sker noget med den der polterabend og hvem der er forlover. Jeg svarer med forlovernavn og oplysninger. Ingen hører jeg ingenting efterfølgende. I går var vi så til middag nogle nogle venner, hvor manden i parret også skulle med og gerne ville være med til at planlægge. Jeg hører ham så om, om de har styr på det, for A har jo fået flere aftaler siden i slut februar, og jeg havde regnet med at der var nogen der havde kontaktet mig om en mulig dato - givet at der var gået så lang tid, siden jeg havde meldt datoer ud. Jeg havde ikke tænkt at jeg skulle skrive til forloveren, hver gang A lavede en ny aftale en lørdag. Men det burde jeg måske havde gjort, for den dato de arbejder ud fra, er en dato, hvor A skal til polterabend hos en anden (muligvis i Italien). Så nu ved jeg ikke hvad de tænker. Jeg er en smule sur, fordi når der går så lang tid fra de (forloveren) får datoer, til han rykker på det, så ville jeg forvente, at han lige tjekkede, at der ikke var blevet yderligere booket. Jeg havde ikke forventet, at jeg skulle være hans barnepige og sige: nej heller ikke der, hele tiden. Jeg kan jo heller ikke holde A's kalender fru fra nu af og til bryllluppet, fordi der skal være polterabend en eller anden dag (som jeg ikke har fået at vide). Er jeg urimelig i at forvente, at de burde have taget kontakt til mig, for at være sikker på at de havde fundet en dato, der holdt? Hvordan har I gjort?
 7. Tak for det - synes også det der med at den skal laves en uge i forvejen lyder totalt mærkeligt....
 8. Tak for forslag :-) Problemet er åbenbart, at der skal bruges en uge på at pynte den (forstår ikke rigtig hvorfor), og så må der jo ikke være let fordærvelige ting i (så som mælk, fløde etc.). Det er åbenbart noget med at den skal kunne stå uden at være på køl (igen: forstår ikke rigtig hvorfor). Men jeg tænker at vi finder en løsning - har bare ikke lige haft tid til det, da vi skal flytte på fredag, så vi har brugt hele påsken på at pakke og gøre vores nye hus indflytningsklart.
 9. Stort tillykke! Håber du stadig får en helt fantastisk dag - selvom det bliver uden alkohol :-)
 10. Kan se at det er lidt tid siden jeg fik skrevet sidst. Min mor var faldet helt ned, da jeg snakkede med hende ugen efter og prøvede at lægge en plan. Så var der lige pludselig god tid, og "det behøvede vi da ikke tage stilling til nu". Så alt er godt der - omend mindre stress fra folk omkring mig, når jeg selv er stresset med hus og job nok ville være at foretrække...
 11. En lille status - og brug for hjælp: Der er sket meget siden sidst - og så alligevel ikke. Huset skrider planmæssigt fremad, og vi skal flytte 1. April. Til gengæld er der ikke rigtig sket noget med brylluppet (også foranlediget af at jeg lige har ligget syg i en uge). Det eneste, der er sket, er at vi har fået nogle prøvekager fra svigermor, der skal lave vores bryllupskage. Og nu kommer mit problem, som jeg Har brug for lidt hjælp til. Hvad er en bryllupskage? Svigermor laver åbenbart normalt bryllupskage som en mazarinkage med "smag" og så "overhældt" med marcipan pynt. Jeg synes det er rigtig fedt, at hun vil lave kagen for os, både fordi det er billigere og fordi det så er en ting, man ikke behøver bekymre sig om, og fordi så er hun også inde over. Men jeg synes altså at en mazarinkage som bryllupskage (og så kan den være nok så fint pyntet, hvilket jeg dog ikke synes den jeg så billeder af var) er for kedeligt. På en eller anden måde synes jeg at kagen bliver for "tør". Min kæreste forstår mig overhovedet ikke. Det er ikke fordi jeg partou vil have en moussekage eller en lagkage, men jeg synes mazarin bliver for kedeligt (og så fantastisk synes jeg altså ikke at mazarinkage er). Kan I følge mig? Og er der nogen af jer, der har gode ideer til en bryllupskage, som ikke er lagkage eller moussekage (fordi det er åbenbart "ikke den slags" kage svigermor bager)? (Er ikke vild med kransekage, så vil heller ikke have det som bryllupskagen) Eller er jeg bare fuldstændig umulig og skal bare tage den kage jeg bliver tilbudt?
 12. Grundet mit arbejde skulle det helst være juni, juli eller oktober. Vi havde andre planer i tre weekender i juni/juli og ville egentlig gerne have et sommerbryllup. Kirken var ledig alle lørdage, og så blev det midt i det hele, så vi både kunne nå at gøre klar og nå at have lidt sommerferie (evt. Bryllupsrejse) efterfølgende
 13. Jeg var til bryllup i sommers, hvor de var to mødre - begge med tre uger gamle babyer. Så det kan godt lade sig gøre, men det handler selvfølgelig både om mor og baby. Hvis hun siger, at hun ikke kan deltage, hvis det bliver til november, så er det jo op til dig at vurdere hvor meget du vil have hende med - om det er nok til at du vil flytte brylluppet.
 14. Jeg er med på denne Vi har selv hver et utraditionel efternavn, som vi sætter sammen så vi begge får to efternavne - og lyden er altså vigtig, så der bliver en slags 'rytme' i navnet Du har helt ret - det giver nemlig en form for rytme i navnet, og det er nok også det der tiltaler mig plus at jeg synes "ting" er en god endelse på et navn. Derfor jeg synes Børsting bør stå sidst. Jeg må i gang med overtalelsesevnerne Er det sådan at I skal have samme navn? Ellers kan I jo have hver sin rækkefølge. Det gør vi - pt. Har vi et efternavn hver, og når vi bliver gift, tager vi hver især den andens efternavn til mellemnavn.
 15. Den er så flot! Tillykke med kjolen - og dejligt at veninde og mor kan se at de får lov at være med, selvom kjolen tilfældigvis faldt på plads uden dem :-)