Tess1986

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tess1986

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 10/25/1986

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Hejsa hvor køber i jeres sko? Jeg havde planer om at bestille på eBay til billige penge, da resten af budgettet er stukket lidt af. Men så prøvede jeg nogle der hvor jeg har købt min kjole (Panayotis) og de var super smukke og behagelig at have på, dog synes jeg prisen var noget peberet. Men der slog det mig, at det ikke er nok de er smukke og billige, de skal også have en god komfort når det er så mange timer man skal have dem på. hvad anbefaler i? Skiftesko gider jeg ikke, da jeg heller ikke er interesseret i at skifte kjole. Og når kjolen lægges op til skoene så har jeg planer om at jeg skal have det på hele Dagen Aften og natten.
 2. Jeg søger IKKE morgengaver i denne tråd/debat jeg søger som overskriften lyder ideer Til overraskelse til selve brylluppet
 3. Hvad er det for en morgengave ??
 4. Hej alle i skønne brude hvad laver i af overraskelse(r) til jeres kommende mand under brylluppet ? Mangler lidt inspiration til talen, og bare generelt for at overraske ham.
 5. Hej jer som planlægger en utraditionel brudevals, er der nogen af jer som får lavet koreografien fra professionelle ? I såfald hvad blev prisen på det?
 6. Hej Valg af dj Jeg har fået to gode tilbud (synes jeg) fra disse to, nogen som kender dem, eller har anvendt dem? http://www.dj-life.dk/index.php Og https://eventzonen.dk/organic
 7. Ja den hvor manden står med bukserne nede og bruden bukket forover
 8. Hehe hvor er de fede, sig mig hvor kan sådan nogle købes henne ?? H2B vil elske de der!!
 9. Hejsa jeg har fundet en billig dj og fotograf i en, Søren krickau, dertil vil jeg høre om der er nogle som kan anbefale ham? Eller om det er "for godt til at være sandt" . Han tilbyder dj og foto for blot 9.000 for hele dagen, synes det er en meget tiltalende pris for vores budget nemlig.
 10. Hejsa hvor køber i topfigur til kagen? Evt billeder? Jeg var på Bryllupsmesse og så man kunne få lavet meget vellignende topfigurer, men jeg kan ikke huske virksomhedens navn, nogen der ved hvem det er?
 11. Hej jeg ville høre om her er nogen som kender nogen der laver smuk brude make up og negle i Horsens området til en fair pris?
 12. jo præcis...
 13. Måske ikke lige tryllekunstner, jeg var egentlig mere ude efter noget, hvor jeg selv er med til at lave det
 14. Det er præcis det sidste du nævner jeg er ude efter. At jeg selv danser sammen med et par stykker Andre med noget koreografi. Men ved ikke lige hvor jeg skal lede efter sådan noget...