Amnesiachick

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Amnesiachick

 1. Jeg synes min kjole vil få gavn af lidt ekstra fylde i form af et underskørt, men kan man få et uden hulahopringe og ståltråd og diverse andre afstivere der får mig til at føle at jeg er landet i 1800-tallet? Jeg er all in på at alting skal være behageligt, og det virker desværre ikke helt som om komfort og skørt går hånd i hånd... Leder efter noget a-formet.
 2. Så måtte jeg hoppe med og få lavet mig en planlægningstråd. Der er god tid, men jeg er lidt en perfektionist og vil gerne have styr på alting så tidligt som overhovedet muligt. Lidt om os Jeg hedder Marie, er 21 år og går pt. på GSK med henblik på at søge ind på veterinærmedicin til sommer..vi krydser fingre for at jeg kommer ind i første forsøg. Min forlovede er 34 år og uddannet kiropraktor, han arbejder på Amager og er skide god hvis man godt må være sådan lidt forudindtaget. Vi har været sammen i 4 år til april og været ude for lidt af hvert. I november 2015 var jeg ude for en ulykke hvor jeg mistede hukommelsen fuldstændig, så jeg glemte altså også alt om min søde forlovede. Han var rigtig sød og tålmodig, og vi fandt heldigvis hinanden igen. 11. oktober i år kom han hjem til en lejlighed fuld af levende lys og en dødnervøs kæreste, som efter et kort "du er fantastisk, jeg elsker dig og intet ville gøre mig mere lykkelig end hvis vi du ville bruge resten af dit liv sammen med mig" gik på knæ. Havde planlagt en masse søde ting jeg ville sige, men i øjeblikket kunne jeg slet ikke få dem ud. Heldigvis sagde han ja! Og nu er vi her. Planlægning Generelt Dato: 07/07/2018 Budget: 35.000 kr. Feststed: Mine forældres baghave, vi bliver viet på Odense Rådhus eller i en af Odenses parker hvis muligt Menu: Noget laks til forret, rødt kød til hovedret og creme brulée til dessert Bryllupskage: Ringe: Titanium, tungsten eller lignende Gæsteliste: 32 personer Fotograf: Ikke booket endnu, men det bliver formentlig min bekendte Celine Musik: Min lillebror har et eventfirma og sætter DJ udstyr op samt hyrer godt personale, han har lovet os en meget fordelagtig pris Tema: Botanisk og minimalistisk Farver: Grøn, guld og hvid Blomster: Hvide silkepæoner, hvide roser, eucalyptus og diverse planter Invitationer: Noget simpelt med lidt grønt Bruden Brudekjole: En smuk sag fra Ivy And Oak! Se den her Sko: Flade Smykker: Har fået lov til at låne min mors perlekæde, og så er jeg lidt usikker på resten Slør: Et lille birdcage med perler Buket: Min mor binder den, eucalyptus, hvide silkepæoner og lidt andet grønt, med et gråt silkebånd Makeup og hår: Overvejer at lægge makeuppen selv, håret skal sættes løst op med en fletning og enten blomster eller lidt grønt Gommen Han vil hverken have nyt jakkesæt eller sko (han har også nogle særdeles fine sko han har fået af mig ), bare en ny skjorte Manchetknapper: Speciallavet med monogram og dato
 3. Tusind tak! Og ja, det bliver så smukt og hyggeligt.
 4. Fantastisk! Jeg må prøve Lilly, Panayotis er desværre lige lovlig langt væk.
 5. Hvor er de lækre!
 6. Du ser blændende godt ud!! Sååå smuk en kjole, og det helt rigtige valg når man ser det smil.
 7. Tusind tak! Og ja, jeg ser lige pludselig lang ud - min maid of honor spurgte om jeg stod på en stol da hun så billederne. Ej det er altså ikke et dilemma man vil stå i! Håber der kommer et tegn der kan gøre valget lettere. Jeg er også helt vild med den! Og ja, det er simpelthen perfekt! Næsten som at være på ferie et eller andet eksotisk sted.
 8. Jeg har fået en bekendt på opgaven. Hun er ikke professionel men vanvittigt dygtig. Hun har bedt om 200 kr. i timen + 800 kr. for portrætbillederne, så cirka 3000 kr., det er en yderst gavmild vennepris. Hun bor i Finland men er tilfældigvis i Danmark på det tidspunkt, så der har vi været meget heldige. Jeg havde oprindeligt sat 15.000 kr. af til den post.
 9. Så er der billeder af kjolen! Den er selvfølgelig meeega krøllet... Jeg skal have et skørt under så den ikke folder så voldsomt, og så skal ærmerne lægges ind. Jeg er helt forelsket! Det er godt den hænger ved mine forældre nu, så jeg ikke er fristet til at tage den på i tide og utide. Vi fik også snakket muligheder for pynt og transformation af terrassen. Vi skal have bygget spær til taget - min far har heldigvis en uhyggelig mængde træ liggende så det koster ikke en krone. Derudover skal der bygges en form for "net" som vi kan hænge grønt, lyskæder og kugler til levende lys op i. Det bliver et større projekt, men jeg får heldigvis sommerferie i start juni så vi skal nok nå det! Her er et billede fra i sommers: Poolen bliver dækket over med gulv, og så sættes der dj udstyr op dér. Orangeriet til venstre bliver et hyggeligt lille lounge hjørne, og så er der hele området "bag" fotografen hvor bordene skal stå. De har selv holdt bryllup for 30 gæster da terrassen var halvt så stor, så vi ved at der er god plads, selv om det måske ikke ser ud af meget. Jeg glæder mig såååå meget til at komme i gang! Det bliver meget mere gør-det-selv end vi oprindeligt havde forestillet os, men det bliver virkelig også vores drømmebryllup nu, præcis som vi vil have det. Jeg er så heldig at have en far der er mega handy og gerne vil stå på hovedet for sin datters bryllup. Han har forresten bygget hele terrassen (og huset) selv, der har ikke været en eneste person inde over - så jeg stoler blindt på hans evner.
 10. Jeg er også helt vild med den. Jeg kan mærke at det er den helt rigtige beslutning for os, og jeg tror bestemt brylluppet bliver lige som vi vil have det. Og tusind tak! De kommer her i weekenden! Jeg skal hjem med den til mine forældre, hvor den skal hænge indtil den skal til skrædder, og så har min mor lovet at tage billeder.
 11. Wow en lækker adventsdekoration!
 12. Kjolen er kommet, og den er smuk, smuk, SMUK! Den sidder perfekt hvis man lige ser bort fra længden, men jeg er også 158 så alt andet havde været mystisk. Jeg facetimede med min mor og vi tudede lidt begge to. I får et modelbillede for nu, men der kommer selvfølgelig billeder af mig i kjolen når jeg har fundet et skørt og lige har fået hjælp til at tage dem. Den har den mest fantastiske åbne ryg!
 13. Nicolai Brudekjoler har både dyre og semi-billige kjoler, og et enormt stort udvalg.
 14. Tusind tak alle sammen. Mht. det store bryllup, så har det aldrig været vores drøm, vi tænkte bare at det kunne man lige så godt gøre når nu vi godt kunne spare sammen til det på to år. Men nu er det altså besluttet at brylluppet skal stå til sommer i stedet, det bliver noget mindre men det er helt ok. :-) Min svigerfar er syg og min kærestes mormor er efterhånden noget oppe i årene, så det giver mening for os og dem vi har vendt tankerne med, specielt efter det der er sket. Jeg ved godt man kan mindes folk, og det vil vi også gøre med den person vi har mistet, men kan vi komme udenom at mindes flere vil vi hellere det. Vi kan altid holde en kæmpe fest på et andet tidspunkt! Skal lige have opdateret alting. Vi har besluttet os for at holde festen på mine forældres terrasse. Min far er handy og vil bygge et lækkert, gennemsigtigt tag som skal dækkes ind i fairy lights, og der er rigeligt med smukke planter (min mor har grønne fingre og dyrker alt fra vindruer til ananas), så det bliver samme stemning som på Paradehuset, bare gratis. Jeg har faktisk altid gerne ville holde bryllup dér, da det er vanvittigt smukt og hyggeligt, det dur bare ikke til 55 mennesker - men 32, som den nye gæsteliste indbefatter, kan sagtens huses. Receptionen kan holdes i stuen hvis vejret er dårligt, eller på terrassen foran huset hvis vejret er godt! Det bliver lidt mere gør-det-selv, men vi har allerede flere frivillige der gerne vil hjælpe (inkl. min maid of honor som jeg ikke lige har fået spurgt endnu....venter til hun kommer hjem fra USA). Det bliver fuldstændig samme tema, minimalistisk og botanisk, og samme stemning. Nu har vi bare småtravlt. Har også bestilt en brudekjole som kommer i morgen, jeg skal lige prøve den før jeg beslutter noget men den er SÅ flot og så var den forkert prissat (og gik heldigvis igennem til den viste pris), så jeg har sparet noget nær 90%. Det var vist de tanker jeg havde for nu.
 15. Der har været et dødsfald i familien.. En person som vi begge havde forestillet os bestemt ville være med til vores bryllup. Nu synes jeg det er meget uhyggeligt først at holde bryllup om 2 år. Hvad nu hvis vi mister flere vigtige mennesker i den tid? Så jeg tænker meget på om vi skal skrotte alle planerne og bare tage på rådhuset med dem vi holder mest af. Så kan vi altid holde en stor fest og alt det der om nogle år. Vores 5 års bryllupsdag, eller hvad ved jeg.. Lige nu er det bare meget mere vigtigt at dem vi holder af kan være med. Ved ikke om det giver mening. Ved godt at sandsynligheden for at flere mennesker dør fra os nok ikke er ret stor, men puh. Det er altså lidt et wakeup-call. Skal nok tænke lidt mere over det, men kæresten tænker i de samme baner lige nu. Om ikke andet skal vi lige komme os.
 16. Ja, hun har virkelig gjort det godt! Jeg er helt vild med den Tusind tak! Ja, det regner jeg med! Ellers noget grønt
 17. Hej alle sammen! Jeg er faktisk ikke engang forlovet endnu, så jeg hører ikke rigtig til, men forhåbentlig siger min kæreste ja når jeg frier til ham. Vi er ikke traditionelle på nogen måde, og jeg gider ikke sidde og vente på at blive friet til, så jeg tager én for holdet. Idéen har jeg sådan set på plads, men jeg er virkelig i tvivl om, hvad jeg skal fri med. Han elsker ure, så mit første instinkt var at fri med et ur - men nu er jeg blevet lidt bange for, om han vil føle at han så kun kan gå med dét ur, og ikke nogen af de mange andre han har, siden det er et forlovelsesur. Så tænkte jeg på at fri med en ring, men jeg tror ikke han ville gå med forlovelsesringen efter vi blev gift. Men kan han så bruge forlovelsesringen som vielsesring? Eller er det helt forkert? Og hvis jeg friede med en ring kunne jeg jo købe et ringsæt, så jeg også fik en ring..som jeg egentlig meget gerne vil have.. Som I kan høre er jeg lidt rundt på gulvet. Hælder måske mest til en ring, men vil nok bare gerne have bekræftelse på at man godt kan bruge forlovelsesringen som vielsesring. Hvad tænker I? Og hvordan i al verden finder jeg ud af hvad hans ringstørrelse er på en nogenlunde diskret måde? På forhånd tak og så kommer jeg forhåbentligt snart "rigtigt" herind.
 18. Tusind tak!
 19. Kjoleupdate Paradise-kjolen var jo som sagt en couture kjole til 21.000 kr. - lige lidt mere end jeg ville bruge på en brudekjole. Så har været lidt øv over dét. Men nu fik min mor lige støvet denne kjole frem, af samme designer, til sølle 3000 kr.! Lidt vildt at min ikke-særlig-internet-handy mor kunne finde den! Det må være et tegn.
 20. Tusind tak! Og ja, den er fantastisk smuk! Fik fat i designeren..den koster så lige 21.000 kr., 500 kr. oveni for at prøve den, og så skal man lige en tur til Stockholm.. Så det må blive en anden kjole til mig, men tager den med som inspiration. Tusind tak!
 21. Tusind tak! Og ja, der er gang i planlægningen men jeg kan simpelthen ikke lade være Tak! Har smugkigget lidt i din tråd, og det ser virkelig også dejligt ud! Håber da jeg kan få fat i hende, vores budget er ikke lige til at flyve en international fotograf ind.
 22. Så synes jeg sagtens I kan nøjes med kage.
 23. Wix har nogle super fine bryllups hjemmesider der er fuldt sat op, det skal bare oversættes til dansk og udfyldes, og de har en event funktion hvor folk kan tilmelde sig. Problemet er så bare at folk der ikke er super internet handy måske ikke kan finde ud af det.
 24. Jeg tror det kommer an på hvad tid vielsen står, og hvor lang tid I gerne vil have taget billeder. Jeg var til bryllup i august hvor parret blev viet kl. 13 og fotograferet i 1½ time efter, hvis der ikke havde været lidt mad til receptionen mens de blev fotograferet var vi godt nok blevet sultne. Bryllupskagen blev så serveret omkring kl. 16. Men jeg synes sagtens man kan undvære slikbuffet, frisk frugt og sådan noget.
 25. Det sted vi kigger på er godt nok et pakkearrangement, men der koster fri bar 180 kr. pr. kuvert i timen, og bartenderen koster 280 kr. i timen - det er med long drinks. Af hvad jeg har undersøgt er det rimelig standard priser på Sjælland, men jeg kunne forestille mig at det måske kunne gøres billigere i resten af landet. Det kommer selvfølgelig også an på hvilken spiritus man ønsker, jeg ved nogen gør det billigere hvis det er med assorteret spiritus frem for kendte/luksus mærker. Man kan også afregne pr. forbrug, om det bedre kan betale sig ved jeg faktisk ikke. Det kommer nok an på hvor meget ens gæster generelt drikker. I min familie ville det IKKE kunne betale sig.