Amnesiachick

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Amnesiachick


 1. 5 hours ago, enkenoguniformen said:

  <3      Så har jeg valgt min kjole!      <3

   

  Ja, så er valget truffet. Egentlig havde hjertet allerede valgt igår, men hjernen skulle lige være med i processen.

   

  Valget faldt på denne (billedet siger vist alt :lol::loveshower:):

   

  Screenshot_20171210-144545.png

   

  Du ser blændende godt ud!! Sååå smuk en kjole, og det helt rigtige valg når man ser det smil. :loveshower: 

  0

 2. 14 hours ago, enkenoguniformen said:

  Først og fremmest: Den kjole er bare så smuk til dig. Sikke en figur! Jeg er vild med enkelheden, som fremhæver ryggen og blondedetaljerne i ærmerne meget fint. Og så bliver du jo seriøst 1 km høj i den!:loveshower: Den er et supergodt valg.

   

  Og dernæst: Et kæmpe skulderklap til din seje far, hvor er det godt gået, at han da 'bare lige' fikser terrassens overdækning til festen. Det er altså megasejt, og jeg glæder mig til at se udviklingen. Nå, jeg vil vende tilbage til mine egne kjolegrublerier... svært når man er lige vild med to.

   

  Tusind tak! Og ja, jeg ser lige pludselig lang ud - min maid of honor spurgte om jeg stod på en stol da hun så billederne. :floejt::lol: Ej det er altså ikke et dilemma man vil stå i! Håber der kommer et tegn der kan gøre valget lettere. :cheerleader3:

   

  7 hours ago, little miss phoenix said:

  Hvor er den bare smuk den kjole!!!! :a1221:

   

  Og hvor ser det bare flot ud med det feststed!! Sikken smuk have de har dine forældre :thumbsupsmileyanim:

   

  Jeg er også helt vild med den! :loveshower: Og ja, det er simpelthen perfekt! Næsten som at være på ferie et eller andet eksotisk sted. :thumbsupsmileyanim:

  0

 3. Jeg har fået en bekendt på opgaven. Hun er ikke professionel men vanvittigt dygtig. Hun har bedt om 200 kr. i timen + 800 kr. for portrætbillederne, så cirka 3000 kr., det er en yderst gavmild vennepris. Hun bor i Finland men er tilfældigvis i Danmark på det tidspunkt, så der har vi været meget heldige. :thumbsupsmileyanim: Jeg havde oprindeligt sat 15.000 kr. af til den post. :floejt:

  0

 4. Så er der billeder af kjolen! :loveshower: 

  BeFunky Collage.jpg

   

  Den er selvfølgelig meeega krøllet... :floejt: Jeg skal have et skørt under så den ikke folder så voldsomt, og så skal ærmerne lægges ind. Jeg er helt forelsket! Det er godt den hænger ved mine forældre nu, så jeg ikke er fristet til at tage den på i tide og utide. :lol:

   

  Vi fik også snakket muligheder for pynt og transformation af terrassen. Vi skal have bygget spær til taget - min far har heldigvis en uhyggelig mængde træ liggende så det koster ikke en krone. :thumbsupsmileyanim: Derudover skal der bygges en form for "net" som vi kan hænge grønt, lyskæder og kugler til levende lys op i. Det bliver et større projekt, men jeg får heldigvis sommerferie i start juni så vi skal nok nå det! Her er et billede fra i sommers: 

   

  18838849_10211751617499705_3237014360337492800_n.jpg

   

  Poolen bliver dækket over med gulv, og så sættes der dj udstyr op dér. Orangeriet til venstre bliver et hyggeligt lille lounge hjørne, og så er der hele området "bag" fotografen hvor bordene skal stå. :) De har selv holdt bryllup for 30 gæster da terrassen var halvt så stor, så vi ved at der er god plads, selv om det måske ikke ser ud af meget. 

   

  Jeg glæder mig såååå meget til at komme i gang! Det bliver meget mere gør-det-selv end vi oprindeligt havde forestillet os, men det bliver virkelig også vores drømmebryllup nu, præcis som vi vil have det. Jeg er  heldig at have en far der er mega handy og gerne vil stå på hovedet for sin datters bryllup. :loveshower:  Han har forresten bygget hele terrassen (og huset) selv, der har ikke været en eneste person inde over - så jeg stoler blindt på hans evner. :thumbsupsmileyanim:

  0

 5. On 26/11/2017 at 9:38 AM, Kastberg said:

   

  Den er virkelig flot, din kjole! Elsker den åbne ryg :)

   

  Jeg er også helt vild med den. :loveshower: 

   

  On 28/11/2017 at 11:19 AM, little miss phoenix said:

  Jeg kan virkelig godt forstå jeres tanker og beslutningen om at flytte brylluppet frem! Jeg har en meget lille familie, da jeg har mistet rigtig mange og min svigermor er hjertepatient, så jeg ved virkelig hvordan det føles.. Jeg håber I får lige præcis det bryllup som I drømmer om med jeres allernæreste <3

   

  Og så er kjolen da simpelthen SÅ smuk!!! Tillykke med købet :loveshower:

   

  Jeg kan mærke at det er den helt rigtige beslutning for os, og jeg tror bestemt brylluppet bliver lige som vi vil have det. <3 Og tusind tak!

   

  On 6/12/2017 at 7:17 AM, enkenoguniformen said:

  Jeg glæder mig til at se billederne af dig i kjolen - modelbillederne er så fine! Tillykke med købet. :)

   

  De kommer her i weekenden! Jeg skal hjem med den til mine forældre, hvor den skal hænge indtil den skal til skrædder, og så har min mor lovet at tage billeder. :cheerleader3:

  0

 6. On 15/11/2017 at 3:44 PM, Mightystar said:

  Der er gået jul i den herhjemme og jeg er for alvor kommet i DIY-mode :D

  For nogle dage siden vil jeg lavet vores adventsdekorationer :D <3 Jeg er super begejstret og det er ikke noget stort og prangende, da jeg har haft det de sidste par år.

  Til gengældt har jeg fået nogle store trærødder hjem der skal jule-tunes :P Hahaha

   

  IMG_2270web.jpg

  IMG_2271web.jpg

  IMG_2273web.jpg

  IMG_2275 web.jpg

   

  Wow en lækker adventsdekoration! :cheerleader3:

  0

 7. Kjolen er kommet, og den er smuk, smuk, SMUK! Den sidder perfekt hvis man lige ser bort fra længden, men jeg er også 158 så alt andet havde været mystisk. :tunge: Jeg facetimede med min mor og vi tudede lidt begge to. :floejt:

   

  I får et modelbillede for nu, men der kommer selvfølgelig billeder af mig i kjolen når jeg har fundet et skørt og lige har fået hjælp til at tage dem. :lol: Den har den mest fantastiske åbne ryg!

   

  Udklip.JPG

  Udklip2.JPG

  0

 8. Jeg synes min kjole vil få gavn af lidt ekstra fylde i form af et underskørt, men kan man få et uden hulahopringe og ståltråd og diverse andre afstivere der får mig til at føle at jeg er landet i 1800-tallet? :floejt: Jeg er all in på at alting skal være behageligt, og det virker desværre ikke helt som om komfort og skørt går hånd i hånd...

   

  Leder efter noget a-formet.

  0

 9. On 14/11/2017 at 6:20 PM, enkenoguniformen said:

   

  Det gør mig meget ondt for jer :( Det er noget af det værste ved at skulle holde bryllup så lang tid ude i fremtiden. Men jeg synes alligevel I skal holde fast i jeres planer. Livet giver alligevel ingen garantier, det har jeg lært på den hårde måde, og jeg er sikker på I får en smuk dag, selvom der måtte mangle nogen. Desuden kan man sagtens mindes dem man savner på smukke måder til brylluppet: Hæng små billedrammer med portrætter i buketten, lav et bord med fotos og et tændt stearinlys, nævn dem i talerne, osv.

   

  Knus, Stine

   

  On 14/11/2017 at 6:23 PM, 99banne said:

  Kondolerer med jeres tab.

   

  I skal gøre lige præcis dét, der føles rigtigt for jer. Kan godt forstå, at det sætter det hele lidt i perspektiv, og et rådhusbryllup med jeres nærmeste kan også blive rigtig smukt.

   

  Men hvis det store bryllup er en drøm, så vent lidt med at skrotte idéen. I er helt forståeligt påvirkede lige nu, så giv det lidt tid og mærk efter hvad der føles mest rigtigt 

   

  On 15/11/2017 at 3:46 PM, Mightystar said:

  Jeg kondolerer :(

  Jeg vil tilslutte mig de andre og heppe på at I skal beholde Jeres planer :D

   

  Tusind tak alle sammen. Mht. det store bryllup, så har det aldrig været vores drøm, vi tænkte bare at det kunne man lige så godt gøre når nu vi godt kunne spare sammen til det på to år. Men nu er det altså besluttet at brylluppet skal stå til sommer i stedet, det bliver noget mindre men det er helt ok. :-) Min svigerfar er syg og min kærestes mormor er efterhånden noget oppe i årene, så det giver mening for os og dem vi har vendt tankerne med, specielt efter det der er sket. Jeg ved godt man kan mindes folk, og det vil vi også gøre med den person vi har mistet, men kan vi komme udenom at mindes flere vil vi hellere det. Vi kan altid holde en kæmpe fest på et andet tidspunkt! 

   

  Skal lige have opdateret alting. Vi har besluttet os for at holde festen på mine forældres terrasse. Min far er handy og vil bygge et lækkert, gennemsigtigt tag som skal dækkes ind i fairy lights, og der er rigeligt med smukke planter (min mor har grønne fingre og dyrker alt fra vindruer til ananas), så det bliver samme stemning som på Paradehuset, bare gratis. :thumbsupsmileyanim: Jeg har faktisk altid gerne ville holde bryllup dér, da det er vanvittigt smukt og hyggeligt, det dur bare ikke til 55 mennesker - men 32, som den nye gæsteliste indbefatter, kan sagtens huses. Receptionen kan holdes i stuen hvis vejret er dårligt, eller på terrassen foran huset hvis vejret er godt! Det bliver lidt mere gør-det-selv, men vi har allerede flere frivillige der gerne vil hjælpe (inkl. min maid of honor som jeg ikke lige har fået spurgt endnu....venter til hun kommer hjem fra USA). Det bliver fuldstændig samme tema, minimalistisk og botanisk, og samme stemning. Nu har vi bare småtravlt. :floejt: Har også bestilt en brudekjole som kommer i morgen, jeg skal lige prøve den før jeg beslutter noget men den er SÅ flot og så var den forkert prissat (og gik heldigvis igennem til den viste pris), så jeg har sparet noget nær 90%. 

   

  Det var vist de tanker jeg havde for nu. :lol:

  0

 10. Der har været et dødsfald i familien.. En person som vi begge havde forestillet os bestemt ville være med til vores bryllup. Nu synes jeg det er meget uhyggeligt først at holde bryllup om 2 år. Hvad nu hvis vi mister flere vigtige mennesker i den tid? Så jeg tænker meget på om vi skal skrotte alle planerne og bare tage på rådhuset med dem vi holder mest af. Så kan vi altid holde en stor fest og alt det der om nogle år. Vores 5 års bryllupsdag, eller hvad ved jeg.. Lige nu er det bare meget mere vigtigt at dem vi holder af kan være med. Ved ikke om det giver mening.

   

  Ved godt at sandsynligheden for at flere mennesker dør fra os nok ikke er ret stor, men puh. Det er altså lidt et wakeup-call. Skal nok tænke lidt mere over det, men kæresten tænker i de samme baner lige nu. Om ikke andet skal vi lige komme os.

  0

 11. On 28/10/2017 at 3:04 PM, enkenoguniformen said:

  Thumbs up for mor - godt klaret at finde en kjole i en prisklasse i den helt anden ende af skalaen. Den er rigtig fin! :thumbsupsmileyanim:

   

  Ja, hun har virkelig gjort det godt! Jeg er helt vild med den :thumbsupsmileyanim:

   

  On 29/10/2017 at 0:20 PM, Kastberg said:

  Stort tillykke med forlovelsen :)

   

  Tusind tak! :) 

   

  On 31/10/2017 at 10:44 AM, Mightystar said:

  Neeeej hvor er den smuk!!
  Skal du have blomsterkrans i håret? Ville være så smukt og passer jo fantastisk til jeres tema :)

   

  Ja, det regner jeg med! Ellers noget grønt :lol:

  0

 12. 16 hours ago, little miss phoenix said:

  Ihh tillykke med det kommende bryllup!!! Vi begynder at være mange 2019-brude herinde :loveshower:

  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med i din planlægning...

   

  Den kjole er simpelthen SÅ smuk.. Absolut også en af inspirationerne til min kjole, når jeg skal igang med at sy den :) 

   

  Tusind tak! Og ja, den er fantastisk smuk! Fik fat i designeren..den koster så lige 21.000 kr., 500 kr. oveni for at prøve den, og så skal man lige en tur til Stockholm.. :floejt: Så det må blive en anden kjole til mig, men tager den med som inspiration. :thumbsupsmileyanim:

   

  15 minutes ago, Ki Schou said:

  Hej Marie og tillykke med din egen tråd, glæder mig til at følge med herinde :)

   

  Tusind tak! :) 

  0

 13. 15 hours ago, enkenoguniformen said:

  Hej Marie. Tillykke med forlovelsen og det kommende bryllup. Sikke en omgang med ulykken og hukommelsestabet- det må have været en barsk omgang for jer begge. Fedt at I fandt tilbage til hinanden. :)

  Sikke langt du/I allerede er ift. tænker om det kommende bryllup. Det vil jeg glæde mig til at følge med i. 

   

  Mvh, Stine.

   

  Tusind tak! Og ja, der er gang i planlægningen men jeg kan simpelthen ikke lade være :floejt:

   

  4 hours ago, Mightystar said:

  Hejsa Marie.

   

  Velkommen til endnu en 2019 brud!! :D
  Jeg er vild med Jeres tema, blomster, natur osv. det er lige mig <3

  Carolina Segre er smadder dygtig. Havde selv kig på hende og prøvede at kontakte hende flere gange uden held, og derfor opgav jeg lidt, da jeg synes det var ret dårlig stil.
  Jeg fik i stedet min absolutte yndlingsfotograf fra Australien booket :cheerleader3::cheerleader3:

  Jeg glæder mig til at følge din/Jeres planlægning :thumbsupsmileyanim:

   

  Tak! Har smugkigget lidt i din tråd, og det ser virkelig også dejligt ud! Håber da jeg kan få fat i hende, vores budget er ikke lige til at flyve en international fotograf ind. :lol:

  0

 14. On 22/10/2017 at 8:57 PM, FrøkenPedersen said:

  Vielsen er planlagt til kl 15 og det tager vel en times tid. Billeder bliver taget i og omkring kirken umiddelbart efter. :) Jeg aner ikke hvor lang tid det tager :) Men måske det ville give mening at flytte vielse til 14.30 hvis vi skal have en lille reception?
  Men er kage så nok når det er sådan en slags eftermiddagskaffe :)
  Reception er tænkt for dem der ikke skal med til selve festen.

   

  Så synes jeg sagtens I kan nøjes med kage. :) 

  0

 15. Så måtte jeg hoppe med og få lavet mig en planlægningstråd. Der er god tid, men jeg er lidt en perfektionist og vil gerne have styr på alting så tidligt som overhovedet muligt. :floejt:

   

  Lidt om os

  Jeg hedder Marie, er 21 år og går pt. på GSK med henblik på at søge ind på veterinærmedicin til sommer..vi krydser fingre for at jeg kommer ind i første forsøg. :thumbsupsmileyanim: Min forlovede er 34 år og uddannet kiropraktor, han arbejder på Amager og er skide god hvis man godt må være sådan lidt forudindtaget. :floejt: Vi har været sammen i 4 år til april og været ude for lidt af hvert. I november 2015 var jeg ude for en ulykke hvor jeg mistede hukommelsen fuldstændig, så jeg glemte altså også alt om min søde forlovede. Han var rigtig sød og tålmodig, og vi fandt heldigvis hinanden igen. 11. oktober i år kom han hjem til en lejlighed fuld af levende lys og en dødnervøs kæreste, som efter et kort "du er fantastisk, jeg elsker dig og intet ville gøre mig mere lykkelig end hvis vi du ville bruge resten af dit liv sammen med mig" gik på knæ. :cheerleader3:Havde planlagt en masse søde ting jeg ville sige, men i øjeblikket kunne jeg slet ikke få dem ud. Heldigvis sagde han ja! Og nu er vi her. :lol:

   

  Engagement.JPG

   

  Planlægning

   

  Generelt
  Dato: 07/07/2018
  Budget: 35.000 kr.
  Feststed: Mine forældres baghave, vi bliver viet på Odense Rådhus eller i en af Odenses parker hvis muligt
  Menu: Noget laks til forret, rødt kød til hovedret og creme brulée til dessert
  Bryllupskage: 
  Ringe: Titanium, tungsten eller lignende
  Gæsteliste: 32 personer
  Fotograf: Ikke booket endnu, men det bliver formentlig min bekendte Celine
  Musik: Min lillebror har et eventfirma og sætter DJ udstyr op samt hyrer godt personale, han har lovet os en meget fordelagtig pris
  Tema: Botanisk og minimalistisk
  Farver: Grøn, guld og hvid
  Blomster: Hvide silkepæoner, hvide roser, eucalyptus og diverse planter
  Invitationer: Noget simpelt med lidt grønt

  Bruden
  Brudekjole: En smuk sag fra Ivy And Oak! Se den her
  Sko: Flade
  Smykker: Har fået lov til at låne min mors perlekæde, og så er jeg lidt usikker på resten
  Slør: Et lille birdcage med perler
  Buket: Min mor binder den, eucalyptus, hvide silkepæoner og lidt andet grønt, med et gråt silkebånd
  Makeup og hår: Overvejer at lægge makeuppen selv, håret skal sættes løst op med en fletning og enten blomster eller lidt grønt :thumbsupsmileyanim:

  Gommen
  Han vil hverken have nyt jakkesæt eller sko (han har også nogle særdeles fine sko han har fået af mig :floejt:), bare en ny skjorte
  Manchetknapper: Speciallavet med monogram og dato

  1

 16. Jeg tror det kommer an på hvad tid vielsen står, og hvor lang tid I gerne vil have taget billeder. Jeg var til bryllup i august hvor parret blev viet kl. 13 og fotograferet i 1½ time efter, hvis der ikke havde været lidt mad til receptionen mens de blev fotograferet var vi godt nok blevet sultne. :lol: Bryllupskagen blev så serveret omkring kl. 16. Men jeg synes sagtens man kan undvære slikbuffet, frisk frugt og sådan noget. 

  0

 17. Det sted vi kigger på er godt nok et pakkearrangement, men der koster fri bar 180 kr. pr. kuvert i timen, og bartenderen koster 280 kr. i timen - det er med long drinks. Af hvad jeg har undersøgt er det rimelig standard priser på Sjælland, men jeg kunne forestille mig at det måske kunne gøres billigere i resten af landet. Det kommer selvfølgelig også an på hvilken spiritus man ønsker, jeg ved nogen gør det billigere hvis det er med assorteret spiritus frem for kendte/luksus mærker. :) 

   

  Man kan også afregne pr. forbrug, om det bedre kan betale sig ved jeg faktisk ikke. Det kommer nok an på hvor meget ens gæster generelt drikker. I min familie ville det IKKE kunne betale sig. :floejt:

  0