Amnesiachick

Medlem
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Amnesiachick


 1. Jeg har fået en bekendt på opgaven. Hun er ikke professionel men vanvittigt dygtig. Hun har bedt om 200 kr. i timen + 800 kr. for portrætbillederne, så cirka 3000 kr., det er en yderst gavmild vennepris. Hun bor i Finland men er tilfældigvis i Danmark på det tidspunkt, så der har vi været meget heldige. :thumbsupsmileyanim: Jeg havde oprindeligt sat 15.000 kr. af til den post. :floejt:

  0

 2. Jeg synes min kjole vil få gavn af lidt ekstra fylde i form af et underskørt, men kan man få et uden hulahopringe og ståltråd og diverse andre afstivere der får mig til at føle at jeg er landet i 1800-tallet? :floejt: Jeg er all in på at alting skal være behageligt, og det virker desværre ikke helt som om komfort og skørt går hånd i hånd...

   

  Leder efter noget a-formet.

  0

 3. On 22/10/2017 at 8:57 PM, FrøkenPedersen said:

  Vielsen er planlagt til kl 15 og det tager vel en times tid. Billeder bliver taget i og omkring kirken umiddelbart efter. :) Jeg aner ikke hvor lang tid det tager :) Men måske det ville give mening at flytte vielse til 14.30 hvis vi skal have en lille reception?
  Men er kage så nok når det er sådan en slags eftermiddagskaffe :)
  Reception er tænkt for dem der ikke skal med til selve festen.

   

  Så synes jeg sagtens I kan nøjes med kage. :) 

  0

 4. Jeg tror det kommer an på hvad tid vielsen står, og hvor lang tid I gerne vil have taget billeder. Jeg var til bryllup i august hvor parret blev viet kl. 13 og fotograferet i 1½ time efter, hvis der ikke havde været lidt mad til receptionen mens de blev fotograferet var vi godt nok blevet sultne. :lol: Bryllupskagen blev så serveret omkring kl. 16. Men jeg synes sagtens man kan undvære slikbuffet, frisk frugt og sådan noget. 

  0

 5. Det sted vi kigger på er godt nok et pakkearrangement, men der koster fri bar 180 kr. pr. kuvert i timen, og bartenderen koster 280 kr. i timen - det er med long drinks. Af hvad jeg har undersøgt er det rimelig standard priser på Sjælland, men jeg kunne forestille mig at det måske kunne gøres billigere i resten af landet. Det kommer selvfølgelig også an på hvilken spiritus man ønsker, jeg ved nogen gør det billigere hvis det er med assorteret spiritus frem for kendte/luksus mærker. :) 

   

  Man kan også afregne pr. forbrug, om det bedre kan betale sig ved jeg faktisk ikke. Det kommer nok an på hvor meget ens gæster generelt drikker. I min familie ville det IKKE kunne betale sig. :floejt:

  0

 6. Hej alle sammen! Jeg er faktisk ikke engang forlovet endnu, så jeg hører ikke rigtig til, men forhåbentlig siger min kæreste ja når jeg frier til ham. Vi er ikke traditionelle på nogen måde, og jeg gider ikke sidde og vente på at blive friet til, så jeg tager én for holdet. :floejt:

   

  Idéen har jeg sådan set på plads, men jeg er virkelig i tvivl om, hvad jeg skal fri med. Han elsker ure, så mit første instinkt var at fri med et ur - men nu er jeg blevet lidt bange for, om han vil føle at han så kun kan gå med dét ur, og ikke nogen af de mange andre han har, siden det er et forlovelsesur.

   

  Så tænkte jeg på at fri med en ring, men jeg tror ikke han ville gå med forlovelsesringen efter vi blev gift. Men kan han så bruge forlovelsesringen som vielsesring? Eller er det helt forkert? Og hvis jeg friede med en ring kunne jeg jo købe et ringsæt, så jeg også fik en ring..som jeg egentlig meget gerne vil have..

   

  Som I kan høre er jeg lidt rundt på gulvet. Hælder måske mest til en ring, men vil nok bare gerne have bekræftelse på at man godt kan bruge forlovelsesringen som vielsesring. Hvad tænker I? Og hvordan i al verden finder jeg ud af hvad hans ringstørrelse er på en nogenlunde diskret måde?

   

  På forhånd tak og så kommer jeg forhåbentligt snart "rigtigt" herind. :lol:

  0