Ms. S or Mrs. S?

Nyt medlem
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Ms. S or Mrs. S?


 1. Hvor kan man finde nogle gode højhælede sko til brede fødder? 

  Har nogen af jer erfaring med de brede modeller fra Zalando eller lignende? 

  Eller kender nogen af jer, en fysisk butik hvor de har højhælede til brede fødder? 

  Har kigget lidt på zalando og asos, men frygter lidt det her med retur.. 

  0

 2. 13 minutes ago, JL140821 said:

  Min mormor blev gravid med min mor i den alder, og min mor har hele sin barndom skulle høre for at hun ødelagde min mormors liv og mulighed for at få en uddannelse... Så sorry, men jeg ved faktisk lidt om hvor galt det kan gå, inden du dømmer mig for commitment issues (som du jo ikke ved om jeg har, for du kender jo mig lige så lidt som jeg kender trådstarter). 

  Så fordi du selv har dårlige erfaringer, skal du ud og fortælle andre at det kun kan være sådan? 

  Er sgu ked af, at din mor og du har måttet høre for det, men det betyder jo ikke at det er sådan for alle. Jeg ved ikke helt hvad du mener med "hvor galt det kan gå", men du har ret i at jeg hverken kender dig, trådstarter eller omvendt. Derfor synes jeg også man skal passe på med at generalisere som du netop gør. 

  0

 3. On 8.3.2021 at 10:11 PM, JL140821 said:

  Vi holder festen i Odense Zoo, så der bliver ikke shots involveret - det hører ikke hjemme ved et bryllup, hvis du spørger mig.
   

  Vil dog sige, at jeg synes en på 20 er alt for ung til at blive gift. Hvad hvis du og din forlovede kommer ind på videregående uddannelser i hver sin ende af landet, en af jer vil læse i udlandet, at I om to år er vokset fra hinanden og skal skilles, fordi I alligevel ikke passede sammen? Synes I skal bruge pengene på et brag af en studenterfest, højskoleophold eller en tur ud i verdenen i stedet, når corona er overstået.

  Ved du hvad? Jeg synes du skal blande dig udenom hvad folk gør og ikke gør. Du kender ikke trådstarter, og folk som dig er med til at ødelægge unge menneskers drømme om at få et langt og smukt liv sammen. Din kommentar er i særdeleshed upassende og utroligt giftig!!!! Bare fordi du ikke var så heldig at finde din udkårne i nogen særlig ung alder, og har dine commitment issues, er det ikke ensbetydende med at andre har. Hvad med dig selv, tænk hvis din kommende mand går på bordel og er dig utro, eller bliver træt af dig og finder en yngre model? Så bliver du selv skilt, og så kan alle tale om at I ikke passede sammen! 

  Og hvad så hvis trådstarter bliver gift ung? Eller får børn efter 1 år? Så kan trådstarter allerede i en alder af 40 år, være stolt af at have været sammen med sin elskede i 20 år, og stadig være en forholdsvis "ung" mor i en alder af 40, mens resten nærmer sig de 50-60 før deres børn er teenagere.

  Er du overhovedet klar over at man sagtens kan blive gamle sammen, selvom man fandt hinanden da man var ung? Tydeligvis ikke! 

  Pas dit eget ægteskab før det går galt for dig selv. 

   

  Til dig søde trådstarter: Jeg synes at det er en god idé med at servere shots, når nu jeres vennegruppe er til det. Det er jeres bryllup, så I må også gerne indføre de traditioner og lignende, som passer til jer og jeres omgangskreds. Husk at et bryllup er en fejring af kærligheden til hinanden, og dermed brudeparrets fest. :)<3

  Men Frigga har ret, ift. det kan løbe op, så jeg ville nok se hvordan det kunne lade sig gøre uden at løbe for meget op. Held og lykke med brylluppet! <3 

   

   

  1

 4. Hej alle

  Skal holde bryllup den 4. juli 2021 og har endnu ikke fundet kjolen grundet nedlukningen.. 

  Jeg vil gerne have en prinsesse/balkjole, men mit budget er ca. 5000 kr. for selve kjolen.. Er det for urealistisk? 

  Kan godt frygte at jeg ikke kan nå det, hvis nedlukningen varer endnu længere. 

   

  Kh en nervøs brud. 

  0

 5. Ja okay, du har nok ret.. Det er mest fordi det koster, at jeg gerne vil have skiftet navn.. Skal man så betale for hvert eneste nye kort? Har ikke lige kørekort endnu, men f.eks. pas, medlemskort og lignede?

  0