maria-brand

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by maria-brand


 1. 28 minutes ago, diskobil said:

  Odd Fellow i Odense er et glimrende sted. Har spillet mange bryllupsfester der. Det er også blevet bedre lydmæssigt efter de fik bygget om for nogle år siden men være lige opmærksom på lydakustikken nede bagerst. I vil ikke kunne spille salen op med en - kæmpestor - højtaler for der sluges meget effekt.  

   I hvilket lokale tænker du ? Det store røde eller det mindre grønne ? ☺️

  0

 2. Brudekjole eller brudekjoler 

   

  Uha- dette er et helt obligatorisk spørgmsål ved et lesbisk bryllup, skal i så begge have kjoler på, eller skal en have jakkesæt på. 

   

  Ja det er jo utrolig forskelligt, jeg skal have 100% have kjole på ingen tvivl omkring det. 

  Min kæreste var faktisk meget i tvivl, men det er mest fordi hun ikke er så meget kjole pigen. Og hun havde set billeder af jumpsuits - hvide tætsiddende - meget flotte. Meeeeen hun har faktisk også valgt at købe en kjole. 

  Hvilket bare betyder jeg endnu mere glæder mig til at se hende ved alteret (ja hun går op først, og så mig bagefter). 

   

  Jeg var forbi Panayotis da jeg skulle finde min kjole, og det var en meget underlig oplevelse. 

  Har ikke prøvet brudekjole før, og havde nok sat forventningerne meget op, at alle skulle stor tude når jeg fandt "kjolen" og at jeg bare kunne mærke det helt ned i maven. jeg fik af vide af den søde kvinde, at jeg havde en uge til at tænke over det - så valgte faktisk at købe en kjole den dag, selvom jeg var utrolig meget i tvivl. Min kjole hedder Korene - og den er vidunderlig !

   

  Jeg gik hele ugen og var så meget i tvivl, kiggede på kjoler hele tiden, på DBA, Facebook og alle mulige andre private salgsside. Min kæreste var lige ved at slå mig ihjel til sidste og tvang mig til at kontakte Panayotis igen, for at få en ny tid, til at prøve kjolen igen. Og heldigvis for det. DEN ER BARE SÅ SMUK !  så det var den helt rigtige kjole :thumbsupsmileyanim:

  Så kunne jeg slappe af igen ! og det samme kunne min kæreste. 

   

  Jeg fik sammen med mit kjolekøb strømpebånd. så dette kunne også streges på min liste. så manglede jeg slør, sko og evt undertøj. 

   

  Jeg ville rigtig gerne lave mit eget slør især efter at have læst flere gode oplevelser med dette projekt herinde. jeg har købt brudetyl i naturfarve ved Stof og stil - klippet det til, og afventer nu blonde fra Etsy, skal komme ind i min postkasse, så jeg kan sy det sidste sammen - burde sagtens kunne nåes inden brylluppet. 

   

  Ift Sko, sågar jeg købt de sidste dueblå sko - jeg elsker dem ! og de passer så fint til resten af mit outfit. 

  hvis billeder ønskes kan det skrives. og så kan de lægges ind :cheerleader3:

   

  så mangler jeg kun undertøj - men hvad dælen skal man vælge - har hørt flere fraråde wunderwear grundet farve... men altså gider heller ikke render rundt i g-streng... to be continued. 


   

   

  0

 3. Fotograf:

   

  Denne post kunne meget nemt blive utrolig dyr, pyha, noget dyrere end hvad vi havde forventet. 

  Vi kiggede derfor medier igennem såsom instagram eller facebook, for at finde uprofessionelle fotograf til at tage billeder af vores dag. 

  Vi var meget enige om at det ikke skulle være opstillede billeder - sådan nogle hvor man står meget opstillede og kigger hinanden dybt ind i øjnene - eller skal se mega forelsket ud. I ved hvad jeg mener :floejt:

   

  Lone fik fundet en amatør fotograf fra Odense, som egentlig er journalist, men tager billeder ved siden af, som hobby. og vi kunne "slippe" med 5500 for dækning af vielsen, reception og brudevals omkring midnat. Vi er godt tilfredse - og kan godt lide hans stil. 

  billeder kan muligvis blive lagt op efter brylluppet. :)

  0

 4. Underholdning 

   

  Eftersom vi prøver at holde det økonomisk middel - så sparre vi der hvor vi kan, og hvor vi ikke føler vi mister for meget. Vi har derfor valgt at ikke bruge penge på underholdning til festen - min lillebror har en kæmpe stor højtaler, som kan spille hele lokalet op. Den har vi fået lov til at låne uden beregning - så skal vi bare lave playlist til reception, middag og festen. forholdvis nemt. det kan vi godt lide. 

  0

 5. Gæstelisten

   

  Jeg vil rigtig gerne have så mange mennesker med som muligt, men det kræver større økonomisk frihed end den jeg har på nuværende tidspunkt. Der ud over vil Lone gerne have et intimt bryllup med kun de tætteste med. Så det var lidt et dilemma og skulle sidde og vælge til og fra, men vi endte med 75 til vielse og reception, og så en mindre middag og fest, hvor vi er ca 35 mennesker. Det er et kompromis, vi begge kan leve med - heldigvis, lidt for tidligt at blive skilt :)

   

  0

 6. Stedet: 

   

  vi ville rigtig gerne have styr på stedet som det første, alt det andet kunne sagtens blive bygget op omkring det. 

  Vi har familie rundt omkring i landet, primært Aarhus, odense og frederica. derfor havde vi leget med tanken om at holde brylluppet midt i landet , evt hos min far i Kolding, stort telt, grill osv. sommer, afslappet bryllup. 

   

  jeg vil til et bryllup kort efter forlovelsen, hvor jeg faldt i snak med en kvinde omkring placering af bryllupper - hun fortalte at de også have snakket om at holde det et andet sted, end deres hjemby. men de valgte at holde det i deres hjemby efter diskussion frem og tilbage - og var faktisk blevet utrolig glad for deres valg, for hver gang i de kørte forbi, kom de til at tænke direkte tilbage til deres store dag. Dette satte sig ret dybt i mig, og jeg ville have den samme oplevelse - derfor måtte vi nu rykke lokation osv til Odense i stedet for Kolding. ( vil anbf koldinghus til vielsen og evt fest for andre - holy moly det er flotte omgivelser). 

   

  Men ja nu, skulle vi til at starte helt forfra - typisk. 

  Vi var flere steder rundt og kigge, Nordatlanten bland andet - men dem kunne man nærmest aldrig få fat i, så de blev hurtigt lukket ude. Så kiggede vi nærmere på flere restauranter inde i centrum - men ingen faciliteter som skulle indebærer en reception for alle, og så en intim middag om aftenen. 

  SÅ kom vi ind på Bryllupsklar og læste om Odd Fellow - palæet i odense. JEG VAR SOLGT med det samme ! 

  vi fik hurtigt skrevet en mail, booket en tid til møde med Jeanette. Og waow hvor en professionel tilgang. vi var begge fuldstændig solgt ! Vi fik booket stedet ret hurtigt - og nu skulle vi så finde ud af, hvor vi ville have vieslen. 

   

  Min kæreste er egentlig ikke så vild med kirker - så den troede jeg var streget af listen. 

  Vi bor i Næsby - hvor der er en rød kirke. Jeg havde fået hende overtalt til at blive gift i en hvid, gammel landsby kirke - så nu gik jagten ind for at skifte sognebånd - til et andet sted. heldigvis ikke langt væk fra vores sogn, lægger næsby.hoved broby - som har en fin hvid, gammel landsby kirke - og nu.... ja hører vi til det sogn. 

  så pt afventer jeg svar fra præsten - vil at aftale hvordan vielsen skal foregå. 

   

  Det er jo lidt anderledes da vi er to kvinder - vi ville gerne undgå at se hinanden. så der er en del praktisk der skal styr på, hvor den ene kan gemme sig, mens den første går ind. men mon ikke vi finder ud af det - forhåbentlig. de er jo lige 8 ugers tid endnu... 

   

  file.jpg

  5882700.jpg

  0

 7. Hej til dem der vil kigge med :balloons:

   

  Uha nu har jeg selv luret på flere oplæg, og tænkt det kunne være fedt at give mit bud på det perfekte bryllup - samt den måske lidt lettere kaotiske vej dertil. Vores store dag er d. 8-6-19. så ja... det er lige rundt om hjørnet - men derfor vil jeg stadig gerne dele tanker, ideer og vores endelig beslutninger med jer ( dem som har lyst til at kigge med)

  Når men først en lille fortælling om vi er. min forlovede vil gerne forholde sig forholdvis anonym - hvilket jeg prøver på, så godt jeg kan. 

   

  Jeg arbejder som tandplejer og min kommende hustru er indenfor det offentlige - begge i Odense. 

  vi mødtes på noget så vildt som Tinder. ja det kan åbentbart også ske - who knew. :)

  Hun startede med at bortføre mig et sted hen, hvor jeg ingen anelse var - fik blot besked på at pakke en mindre taske til et par overnatninger. vi kørte direkte fra Odense til vesterhavet nærmere Henne strand. hun have købt sushi, hvidvin og øl - og så skulle vi ellers nyde den helt perfekte solnedgang - som ikke kunne laves mere perfekt i film. hun sætte Bruno mars på- med I just wanna marry you, hvilket hun har gjort for sjov flere gange, så tænkte ikke mere over det - først da hun begyndte at finde n kasse frem, med en ring i , gik det op for mig at det var alvor. og jeg havde sket ikke lagt mærke til, at hun havde siddet og sagt en masse søde ting. Men det endte med et kæmpe JA ! 

   

  Brylluppet 

  Vi blev forlovet d. 30 juli 18. 

  og vi begyndte med det samme at fastlægge en dato for brylluppet - vi ville egentlig gerne have holdt det på vores 2. års dag, men det passede ikke med dagene - desværre. så vi lod det afhænge af lokationen. 

  Da jeg er ny uddannet har jeg ikke den største opsparing. Så vi ville gerne holde det så budget-venligt som muligt - fandt dog hurtigt ud af, at jeg gerne ville have det store flotte bryllup. så måtte jeg betale prisen derefter. 

   

  planlægningen 

  jeg laver oplæg omkring de enkelte ting til brylluppet. :) måske lidt nemmere at holde styr på tingene - måske. gør ihvertfald et forsøg. 

  0