KamillaJ

Nyt medlem
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KamillaJ

  1. Hej derude! Jeg går her, totalt standard bride-to-be, med en MASSE drømme men en lille pengepung Er der nogen med erfaring eller gode råd at dele ud af? Drømmen er et natursmukt sted med nok udendørsplads til et festtelt med gulv til omkring 70 pers. Samtidig skal der være plads til overnatning til minimum en 20 stykker, meget gerne mere! Der skal være køkken at lave mad i, og gerne luksus nok til at tage et par ekstra dage som "ferie". Det er mange kriterier, og det skal gerne være billig-billig Det er næsten ligemeget hvor i Danmark det er, men gerne så tæt på Fyn som muligt. Ikke nødvendigvis Fyn, men helst hellere ikke så langt som Østsjælland Måske der er en derude, som har haft et lignende bryllup, eller tilfældigvis har hørt om et sted?
  2. Jeg har faktisk kigget på WigWam, og synes egentlig det er et rigtig fint sted - lige udover sovemulighederne:/ Harlev Mølle ser rigtig skønt ud! - og jeg kan sagtens leve med at køre lidt for det rigtige sted :D Men jeg kan intet se om sovemulighederne, er det noget du ved mere om? Tusind tak for hjælpen, du er altså lidt af en location-guru
  3. Hej derude! Jeg har (sikkert som så mange andre), fuldstændig forelsket mig i Herregården Hesthave i Spøttrup Jeg har dog nogle betænkeligheder, som jeg ikke helt kan se mig ud af, og da jeg har langt til Spøttrup, ville jeg prøve lykken herinde først :D Så jeg leder efter nogen som har set stedet, eller måske endda selv holdt bryllup der - kan du hjælpe med et par spørgsmål? - Er der plads til musik og dans i den store fine festsal? - Er der "skjulte" regler der kan give problemer? - Der nævnes et stort grillhus, er det noget man har adgang til, og hvordan er det? Håber at der er nogen, som bare har MÅTTE holde deres bryllup det her smukke sted!