Landbruden

Medlem
 • Content count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Landbruden last won the day on April 7 2021

Landbruden had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Landbruden

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  22.10.2022
 1. Så dejligt! TILLYKKE MED DET
 2. Lyder som en super ide! I kunne overveje at få en kok ud, der laver mad i jeres hjem via Chefmade.dk. Det er lidt dyrere end at spise ude men kunne være en god oplevelse.
 3. TILLYKKE med at have fundet en dato, mega fedt! Lyder som dejligt bryllup, I har i tankerne Hvad tænker du med farver og design?
 4. Jeg tænker at købe disse flotte mørkerøde lys til bordene eller denne farve, da Remisen er grøn:
 5. Jeg har fået en ide! At min fars kone skal binde brudebuketten. Hun er mega god til at binde blomster. Vi har talt om at købe blomster engros til bordene mm og så kunne hun binde buketten sammen med min H2B!
 6. Så er der købt brudesko! Det blev - efter lang tid frem og tilbage og et fejlkøb på facebook-marketplace til heldigvis billige penge - disse her:
 7. god pointe med at folk glemmer billetten, så duer det nok ikke rigtig!
 8. Jeg er gået lidt med i gang med at tænke på invitationen. Min veninde er glaskunstner og jeg er lidt hooked på at få lavet måske en lille glas detalje, et hjerte eller lign der kunne være på invitationen eller alternativt med bordkort. Invitation, jeg maler selv vandfarve, så tænker på at lave noget ala dette: Derudover så sætte fløjlsløjfe på med en/to af disse. Derudover lave et program på en togbillet, som de tager med på dagen og måske kan man vinde noget på ens billet?
 9. Det er så svært, det er jo et personligt anliggende. Vi havde kendt hinanden i 9 mdr da min kommende friede til mig, så det er også meget hurtigt. Når vi skal giftes har vi været forlovede i 2 år. Go for it hvis det føles rigtigt
 10. Hej! Man kan enten spørge en giftefoged, det vil sige byrådsmedlem i kommunen, der har fået tilladelse fra borgmesteren til at foretage vielser om han eller hun vil komme ud. Derudover er der også flere præster, der gerne kommer ud, her spørger du præsten i det konkrete sogn. Tillykke med det forestående bryllup
 11. Lidt nyt. Vi har fået styr på fotograf/videograf: Bestil bryllupsvideo - leverer i hele landet | Capturing Moments Det glæder jeg mig sååå meget til. Vi har valgt at få taget billeder inden vielsen, så vi ikke skal forlade selve festen. Ellers er jeg begyndt at tænkte lidt på decor. Så disse i Harald Nyborg i dag til 10 kr. stk - de kunne godt blive ret fine til borde, gulve og generelt stå rundt omkring, Derudover har jeg fundet et sted, hvor man kan leje duge i mange farver, så det overvejer jeg også lidt.
 12. -

  Åh det er jo uendeligt personligt hvornår man er klar og om man føler man har mødt THE ONE! Det er din beslutning, ikke din fars! Jeg blev gift som 23-årig, vi havde været sammen knap 2 år og jeg var gravid med vores første barn. Vi var sammen i 8 år alt i alt inden vi blev skilt.
 13. TILLYKKE med det forestående bryllup! Jeg har desværre ikke været til bryllup på Kongensbro Kro men har spist der flere gange, så lækkert og det er så smukt et sted. Hvad er det du står med af spørgsmål i forhold til planlægning?
 14. Der sker ikke det helt store på vores planlægning andet end at jeg er ved at designe bryllupsinvationerne, det er meget hyggeligt
 15. Desværre ikke men prøv at søge på navnet på feststedet, kan være du kan find en beretning for en, der har holdt fest der