Landbruden

Medlem
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Landbruden last won the day on April 7

Landbruden had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Landbruden

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  22.10.2022
 1. Desværre ikke men prøv at søge på navnet på feststedet, kan være du kan find en beretning for en, der har holdt fest der
 2. Hej, altså jeg tænker straks noget med en kane, men kræver nok noget sne så måske karet? Ellers ville jeg gå efter noget i en anden grøft, måske en partybus hvor flere kan gøre med? Det kunne også være en hummer?
 3. Har du set siden chefmade.dk? det er suuuuper godt!
 4. Etsy, der er såååå meget lækkert. Pt er kunne denne være noget https://www.etsy.com/dk-en/listing/690152229/free-express-shipping-white-pearl-velvet?ref=search_recently_viewed-2&pro=1&sef=1
 5. GOOD point med sukkulenter og kalaer1
 6. HURRA!
 7. Hej piger! Jeg trawler lidt bryllupsinspo igennem og vil høre jeres tanker, hvad synes er yt og hvad er in? Jeg starter: (og det er ikke for at fornærme nogen!) Jeg synes personligt, vi har set nok brylluppet med syltetøjsglas med naturgarn, træskiver, sliidthvidt. en anden ting, jeg kan se er vældig in - men som jeg helt forstår er dette: både farver og blomster stritter i hver deres retning i mit univers, men jeg kan også godt se det er flot? Jeg er sgu i tvivl Jeg synes også vi har set for mange blomstertkranse på brude - og de ser lidt trætte ud mod slutningen af aftenen - hvad synes I? Dårlige marcipanfigurer på kager. Ikke flere.
 8. Hej! Jeg synes også begge onkler skal have buddet, det kunne være SÅ fint
 9. Du kan SAGTENS finde en flot kjole til den pris! Har du kiget på DBA eller Facebook marketplace?
 10. Hej ! jeg kender desværre ikke til gulvservicefirmaer i KBH men god ide med andet fous område :D
 11. Hep hep hep
 12. For the church, as a Dane, I would go for traditional hymns. If not that, I think Shania Twains, You are the one is quite nice with perhaps a guitar or - if you go crazy - a violin?