Guest Martin

Oksecarpaccio med Estragon-dressing

1 indlæg i dette emne

Her er lige en lille lækker forret!

Ingredienser

Ca 400 g pålægstyndt oksefilet

2 tsk dijonsennep

3 tsk limejuice

3-4 spsk olivenolie

1 skalotteløg

1 bdt estragon

1 bdt rucola salat

100 g parmasanost i skiver

Salt og friskkværnet peber

Tilberedning

Fordel det tyndtskårne oksekød på 4 tallerkener og krydr med salt og peber. Rør æggeblommen med dijonsennep, pisk limejuicen i.Olivenolien tilsættes lidt efter lidt smag til med salt og peber. Pil løget , hak det fint, hak estragonen fint og kom begge dele i dressingen. Fordel dressingen over kødet på tallerknerne med en ske. Skyl rucolasalaten og riv den i finestykker som lægges rundt i kanten på tallerknerne. Pyndt med tynde skiver frisk parmasan. server et godt brød til.

Bon appetit

Postet billede

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer