Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Martin

Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce

2 posts in this topic

Her kommer en rigtig lækker hovedret!

;)

Jomfruhummerfyldt pighvarfilet med hummersauce

Ingredienser: Sauce:

200 ml hummerfond

2 5 dl fløde

1 spsk cognac

lidt salt og peber

600 g pighvar

175 g jomfruhummerhaler

300 g fiskefars

dild

purløg

persille

2 5 dl fløde

1 dl hvidvin

salt og peber

Pighvarfilet

Krydderurterne hakkes og røres i fiskefarsen sammen med salt og peber. Jomfruhummerhalerne afskalles og "røves". Skær halerne i små stykker og rør dem i farsen. Fiskefarsen kan evt. spædes op med dansk vand, hvis den er for sej. Farsen fordeles på pighvarfileterne, der rulles let sammen. Læg pighvarrullerne i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Tilsæt fløde og hvidvin og læg et stykke smurt bagepapir hen over fadet. Bages i ca. 25 min. ved 180 grader.

Sauce

Hummerfonden reduceres til ca. 2/3 del. Fløden tilsættes og saucen kages yderligere ind til 2/3 del. Smag til med cognac, salt og peber. (Saucen kan evt. jævnes med lidt maizena)

Postet billede

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥