:o)

Morgengaver til brudgom

357 indlæg i dette emne

woaw det er billigt - dem jeg fandt kostede 10.000kr....

:):o:)

Ej det lyder bare som en rigtig godt gave - hvor får dem lavet henne og hvad skal du betale for det.

Jeg vil give min kommende mand en tur til Paris - han har talt om at vi skulle tage dertil i de 5 år vi har været sammen, men vi har ALDRIG været der endnu.... Så det håber jeg at han bliver glad for. :wink:

Det er hos Vibeke Bork - Det Kreative Fotografi i Ballerup.

Fotosession og 8 billeder i album koster 1345,- kroner. Det er i hvert fald halv pris i forhold til de andre jeg har kigget på, og jeg kan ikke se synderligt forskel i resultaterne.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

hvor kan man få andel i wisky ?

<!--quoteo(post=436394:date=Feb 16 2007, 16:0 PM:name=aura)--><div class='quotetop'>QUOTE(aura @ Feb 16 2007, 16:0 PM) <a href="index.php?act=findpost&pid=436394"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Hej

<b>Jeg har engang givet min kæreste en kalender, og for hver måned havde jeg planlagt en lille ting. Det var picnique, en lækker middag hjemme, en tur i biffen, en tur i la glace, massage osv. på den måde skulle jeg ikke bruge en masse penge på en gang, men lidt hver måned. Han blev så glad, og glædede sig til hver af de 12 små gaver. Måske en ide?</b>

Hvad han skal have i morgengave ved jeg ikke. Kunne godt tænke mig at give ham en andel i en tønde whiskey eller billeder, men vi får se.

AUra<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Dette fik min kæreste i julegave. Vildt hyggeligt og en fantastisk idé!!!

<img src="http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/thumbsupsmileyanim.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":cheerleader3:" border="0" alt="thumbsupsmileyanim.gif" />

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hvis han kan li’ at rejse, hvad så med en weekend til Venedig?

Jeg ved jo ikke, om I allerede har været der – men det er helt sikkert Kærlighedensbyen med stort K og skal absolut opleves.

------------------

bolig udland information

solcelleanlæg klik for tilskud

vælg en anlægsgartner fyn

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det er da en skøn tråd denne her !! :)

Jeg har selv været i gang med at lægge hovedet i blød... min h2b fedter helt vildt efter borduir billeder! men jeg har besluttet at det skal være noget som han på ingen måde kan gætte ..

Mit valg er så faldet på 2 NFL billetter... prisen bliver nok i den høje ende, men da vi først skal giftes d. 14 Juli 2012 har jeg tid nok til at spare sammen :)

Det der gør det dyrt er nok at det er i USA, men han taler tit om at vi skal til new york i 5 dage, så jeg håber at kunne finde nogle flybilletter til fornuftig pris og så de 2 billetter! Hotellet må vi så nok deles om.. men satser på at han syntes det er strålende :D

Derud over overvejer jeg også at få lavet to manchet kanpper med ingraveret eternity.. Det har han fået indgraveret i min ring, men måske han skulle have dem noget tid før, da han ikke ejer nogle og jeg er ret sikker på at han vil købe nogle til lejligheden...

Puha, der er mange ting på listen!

Men så er det jo godt at man har lang tid sammen :)

Håber alle finder lige DET de syntes deres kommende mand skal have :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvornår er det egentlig at man giver morgengaver? Er det dagen efter brylluppet?

Traditionen er at det er morgnen efter, men nogle giver den også morgnen på bryllupsdagen, hvis det fx er noget som man skal have på et smykke eller manchetknapper. :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Nu tror jeg, at jeg har fundet gaven til ham :cheerleader3: . Gaven ligger dog lidt i den dyre ende, men jeg tror at han bliver glad for den. Et billed af mig og vores søn lavet som collage.

her er hjemmesiden

www.illux.dk

Redigeret af mariannevigggo
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min H2B skal have et lommeur med gravering, som han ALDRIG kommer til at bruge (måske på bryllupsdagen). Han fortalte engang med en LANG historie om sin Oldefar, der havde et lommeur og sådan et havde han altid ønsket sig. SÅ det får han, også behøver jeg ikke tænke kreativ for at finde en gave til en mand der ALDRIG har nogle ønsker ;)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg tror jeg giver min kommende mand nogle rigtig fine bourdieu "nøgen"-billeder. Tænker at jeg evt. kan gøre det ret billigt ved at få en rigtig god ven til at tage dem (han er professionel fotograf og jeg stoler 100% på ham) for på den måde at spare lidt på finanserne. Så kunne jeg også godt finde på at give ham starten til en opsparingskonto til køb af en motorcykel (en motorcykel koster en lille smule mere end vi har planer om at give hinanden morgengaver for :wink: ).

Alternativt kunne jeg også godt finde på at give ham et ur med en indgravering, da han er vild med ure og næsten ikke kan få nok :biggrin:

Men jeg har heldigvis også lidt tid til at tænke over det endnu :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg havde planer om at give min kommende mand mancetknapper på bryllupsdagen. Han skal sove hos sin bror, så jeg giver gaven til hans bror, som så kan give den til Ivan.

Efter festen, tror Ivan vi skal hjem og sove, men der har jeg som overraskelse booket et hotelværelse.

Så er jeg tom for idé til hvad han skal have dagen derpå. Vi havde egtenlig aftalt ikke at skulle give hinanden noget. Men det sker jo kun en gang i livet.:fløjt:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

HVIS vi skulle give hinanden morgengave, så ville jeg give min kæreste en rejse. Og hvis ikke jeg kunne finde på andet, skulle turen gå til Rom, som vi begge eeeeeeeeeeelsker....

Alternativt ville jeg overveje en telelinse til hans kamera.

Og jeg selv skulle have disse øreringe fra Marianne Dulong.....hahaha bunny_4.gif

post-43974-0-39951000-1300873526.jpg

Godt, det kun er teori, vi har nemlig droppet de der morgengaver.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har købt manchetknapper til ham som jeg ligger i en lille kurv med morgenmad, sjove sokker og diverse på selve dagen. Så har jeg booket en hyggelig hytte til os til bryllupsnatten og derudover har jeg fået min kusine til at tage lidt billeder, så det bliver så billige billeder som muligt!! :thumbsupsmileyanim: Glæder mig..

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Min kæreste får en motorcykel.. Men så giver jeg også mig selv et motorcykelkørekort.

Ved han bliver ovenud lykkelig. Vi havde motorcykel før vi fik vores søn, men solgte den fordi den var vores eneste transportmiddel. Og vi (især) min kæreste har savnet den så meget lige siden. :)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har booket en kendt sanger til festen - han kommer og synger i en lille time. Det er en min H2B bare elsker at lytte til og han synger blandt andet en rigtig smuk sang som min kæreste spillede for mig om morgen første gang vi sov sammen :loveboard:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi har været lidt pragmatiske vil jeg kalde det.

Jeg brændte virkelig for en halskæde med diamant vedhæng og min kæreste brændte for at få et nyt spejlreflekskamera efter han havde kvæstet det han havde ved et uheld. (surt show :td: )

Vi har brugt 10.000 på morgengaver og var det ikke blevet morgengaver - så havde vi givet hinanden de gaver alligevel til jul, fødselsdag eller whatever, men jeg glæder mig rigtig meget til at tage den halskæde på om morgenen. Guldsmeden er ved at fabrikere vedhænget lidt nu og jeg er spændt på at få det. Det er ikke fordi det er vanvittigt specielt, jeg skulle bare have en større diamant i end det oprindelige vedhæng var med og det var ikke en ombytningsserie, så han ville lave det selv.

Kameraet har vi købt. Vi skal på et par mindre rejser inden brylluppet og det være såååååå ærgerligt ikke at have et spejlreflekskamera med.

Så ingen "overraskelser" her.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg giver min H2B et knivsæt fra det japanske mærke Tojiro. Han er kok og går meget op i udstyret osv, så jeg ved han bliver glad for det (jeg synes så det er lidt dyrt, når det bare er nogle knive (ca 4000kr).. Til gengæld er det helt rimeligt at bruge et lignende beløb på en mulberry taske eller smykker.. :fløjt: )

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg giver min kommende mand :cheerleader3: et læggert ur med ingravering på bagsiden hvor der står " Til min Prins 10.9. 2011 :loveboard: og vi har aftalt at han giver vielses ringene til mig/os (da vores forlovelses ringe ikke kunne laves større uden de bliv grimt øv øv)

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

overvejer at give H2B en tur til le mans (sammen med alle kammeraterne, som han ikke ved noget om) ellers et faldskærms udspring eller en riffel + et jagt stykke(han er ivrig jæger)ved at det vil glæder ham total meget :cheerleader3:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer