Guest tayana

priser på bryllupsmad

10 indlæg i dette emne

Som skrevet var vi igår ude på kroen og spise og tale bryllup med dem. Indtil nu havde vi bare sat kryds i deres kalender og reserveret værelser til gæsterne. Men nu er alt på plads, så vi skal ikk tænke mere på den del - dejligt.

På kroen skal vi hav

Velkomstdrink - snowwhit med frossen jordbær

Forret: Laksefarseret rødtungefilet anrettet på bund af caviar dressing, pyntet m/ skaldyr. Hertil flüte og smør

Hovedret: Dyremedailloner m/ waldorfsalat i fuglerede, 1/2 fersken m/ gele, surt, sødt, brune og hvide kartofler samt vildtflødesauce.

Dessert: Pære i muskatvin m/ kanel is, anrettet på muskatsirup pyntet m/ frisk frugt.

Kaffe m/ cognac eller likør og petitfours

Natmad: suppe m/ boller og urter.

Under hele festen er drikkevarer ad libitum (øl,vin, sodavand, spiritus...ja alt)

For dette herlige arranegement skal vi betale 673 kr. pr. couvert. Vores to børn på 5 år skal vi betale 250 kr. pr. barn

Så for 28 gæster slipper vi med 18.000 kr. og så skal vi ikke selv røre en finger, der er folk der klarer det hele. Lige som vi gerne vil have det.

Vi blev forbavset over hvor billigt det var, for alle har sagt til os, at når vi holder det ude på den måde skal vi regne med 1.000 kr. pr. couvert. Men så blev det lige 10.000 kr. billigere en vi havde regnet med, det er jo dejligt.

På stedet har vi også lejet værelser til gæsterne, det koster 300 kr. pr. overnattende incl. morgenmad.

Så med 28 personer til spisning/fest og 20 personer der overnatter skal vi betalt 24.000 kr. Det er da til at overskue.

Så kommer der lige musikken oven i, den er så næsten lige så dyr som maden, men det er et sted, hvor vi bare ikke vil gå på kompromis. Men alt i alt får vi et bryllup, hvor vi slet ikke må gå på kompromis nogen steder, det er jo dejligt.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Vi skal give holde vores bryllup i mine forældres have.

Vi får maden fra Njors festservice, og skal for: telt, borde, stole, service, mad og softicemaskine give 18.000 Kr.

Dertil kommer 3000 til servering og ca. 3000 til pynt.

Det er for 45 mennesker, heraf 5 børn.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi har valgt buffetkompagniet, der skal lave en buffet til os, det bliver 150 kr pr pers og det er virkeligt lækkert :thumbsupsmileyanim:

Forret:

Lakseroulade med basilikumcreme, salat og citronchutney.

Eller

Rejefarseret rødtungefilet med dildcreme og krebsehaler.

Hovedretsbuffet:

Tomatsalat med feta og oliven.

Blandet grøn salat med pinjekerner og fransk dressing.

Små kartofler vendt i løvstikkepesto med rucola.

Flødebagte kartofler med pastinak.

Krydret, marineret, stegt kyllingebryst.

Oksetyndstegsfilet.

Lammeculotte.

Skysauce.

Dessert:

Blød chokoladekage med frugt.

Så bytter vi bare desserten ud med en ekstra forret, da vi skal have bryllupskagen til dessert :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skal give 500kr pr. kuvert, for velkomstdrink, forret, hovedret, dessert, kaffe m. tilbehør og vin ad libitum.

Derudover skal vi give 70 kr. for natmad, pølsebord. Efter maden skal der selvfølgelig være øl,vand og spiritus, det er vel 100kr. på. hoved i gennemsnit.

Men så skal vi ikke tænke på servering, blomster på bordene eller noget andet.

Og så ligger stedet midt i dyrehaven, det er da lidt hyggeligt :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hva skal I andre give for jeres mad og hvor skal I holde det??

Hejsa :thumbsupsmileyanim:

Vi skal holde det på Fårup Skovhus, vi skal give 379pr pers, for det får vi :

Velkomstdrink:

Isbjørn (bare med hvidvin i stedet for vodka)

Forret:

3 Slags dampet fisk, samt hel rød kogt krebs

Hovedret buffet:

Oksefilet

Lammekølle

Marineret Kalkun

Herregårsskinke

7 Slags kartofler

Salatbuffet

Deserten:

Vi har selv bryllupskagen med til deserten

Natmad:

Pølse/pålægsbord

Og drikke varer ad libitum (Øl sodavand og vin) hele dagen fra gæsterne kommer til de går hjem :thumbsupsmileyanim:

Synes selv vi har fundet det der er perfekt for os, og prisen kan vi bestemt ikke klage over :loveflag:

Seadancer

Redigeret af seadancer
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi skal holde både reseption (ca. 115pers.) og middag (ca. 75 pers.) samme sted (Rødvig Kro) som derfor KUN kan have og har os den dag. Vores "tilbud" lyder som følger:

Vi har valgt velkomst-drink fra da reseptionen som sagt også holdes på stedet og vi syntes det måske var lidt mærkeligt at få velkomstdrink efter at have været der i 3-4timer. Til gengæld får vi så kaffe om erfermiddagen (dertil frugt og bryllupskage "udefra")

Forret: Hjemmerøget laks med kaviarcreme og vagtelæg samt hjemmebagt brød.

Hovedret: Helstegt kalvefilet med krydderurtesauce og torvefrisk garniture samt dagens kartoffel.

Dessert: Nøddechokoladekage med frugtcoulis og hjemmelavet moccais.

Kaffe med hjemmelavet petitfour og cognac eller likør

Natmad: Aspargessuppe med hjemmebagt brød.

Dertil vin, øl og vand.

Alt maden + de 2 gange kaffe bliver nok lige under 500kr pr. person. Dertil ska drikkelsen betales efter forbrug. Kroens ca. beløb for dette er (højt sat) 250kr, hvilket vi slet ikke regner med bliver så højt da ingen af vores familier er vilde "drankere". Så vi regner med en pris på 650-700kr pr. person.

Camilla

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer