Louiseh79

Jeg anbefaler!!! Hvad anbefaler I?

100 indlæg i dette emne

<a href="http://www.bridefashion.dk/" target="_blank">

</a>jaaaa, endelig en mulighed for at rose :)

2. anbefaling af Camilla, konditor (cokjo@hotmail.com) Hun laver LÆKRE,lækre kager og er viiildt kreativ, god til sit fag og det smager MUMS :toot:

Jeg kan kun tilslutte mig denne anbefaling :oops: lækker kage hun lavede til os (og masser af den). Vi havde gemt den øverste del til vores 1. bryllupsdag den 27. maj i år. Og den var lige så god som da vi nød den 1. gang.

Kiss4you (Carina Ernst) er en super søde og og ikke mindst dygtige frisør som ordnede mit hår og make up. Det blev bare som jeg havde drømt om gange flere. Hun kommer hjem til en på selve dagen, og har bare helt styr på tingene.

Helle Æbletoft får de bedste anbefalinger herfra. Super super skønne billeder. Man har det bare godt og afslappet i hendes selskab.

TEN-FOUR :td: :fløjt: Vi kunne bare ikke have fundet bedre musikere :rolleyes: Familien snakker stadig om den her 1½ år efter. De spillede bare musik helt i vores ånd. Under maden var det musik, vi nød, uden vi egentligt lagde mærke til det (altså han ramte helt plet med musikstil og hvor højt man spiller under spisning). Da vi skulle danse, var det igen PERFEKT. Den onkel der eller ALDRIG danser. Ja, han forlod ikke dansegulvet mens de spillede (det snakkes der også meget om endnu). Og så er det bare helt vidunderligt med saxofon. :balloons:

Vi holdte festen på Hotel Hvide Hus i Køge. De får også kun de bedste anbefalinger herfra. Dejligt dejligt mad. Og sikke en vin de fandt frem, da vi ikke ønskede den der var med til menuen. Vi var nødt til at købe de sidste flasker med hjem, så god var den. Der var bare styr på det hele.

Uh det var en dejlig dag.

Lene

Redigeret af Lenemus
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg kan sige at jeg købte min kjole i Casa leZar og fik den bedste betjenng og vejledning. hun lyttede til hvad jeg sagde og vidste lige hvad jeg skulle have. Hun hentede min kjole omme bag ved og det var bare den. jeg var vil med stoffet og irkelig se hvilke muligheder der lå i den for at jeg kunne få den syet om så den blev perfekt :cheerleader3:

Min blomsterhandler der lavede min og pigernes buket var simpelthend noget af det bedste ved at arrangere bryllupet. Hun kunne også sige ud fra det jeg ønskede om det var realistisk eller hvad der kunne gøres i stedet for osv. jeg havde fuld tillid til hende og hun gjorde det bedste stykke arbejde.

Se selv.

Det er Camillas Blomster på Brønshøj torv.

post-24635-1189029566.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg vil gerne anbefale mobilshow.dk, vi havde hyret dem som dj med dinnermusik under middagen og senere spillede de op til dans, og de var intet mindre end fantastiske, simpelthen :respekt:

De spillede noget musik for alle aldre, og da der under en tale blev nævnt at jeg som teenager var helt vild med filmen Mary Poppins, så satte han da lige en sang på fra filmen, det kan man da kalde at følge med :ilovebryllupsklar:

De spillede fra kl 19.00 til 3.30-4 og jeg kan bare ikke anbefale dem nok :td:

Hej Gitte

Jeg skal viderebringe roserne :thumbsupsmileyanim:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
post-29277-1190132941.jpgpost-29277-1190133197.jpgJeg vil gerne anbefale Lovepictures.dk Hun har lige lavet vores takkekort og jeg synes de er blevet rigtig gode, super god pris, og hun har lavet en ti stykker vi kunne vælge imellem... God løsning... I får lige en smagsprøve, det første er takke kortet, det andet er en gave fra hende som hun altid sender med.
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Så er vores bryllup overstået

Og så er det vist på tide at komme med en masse ros

OS2 i Ribe: Min kjole er købt og tilrettet der.. Fantastisk service (lige på nær en gang hvor de havde alt fortravlt).

Kronprinds Frederik i Fredericia: De hjalp os med at arrangere den bedste fest for os og vores gæster, stor ros til dem alle.

FlashLight-Gruppen: Tak til Jesper og Michael for at de sørgede for musikken bare kørte hele aften. Michael leverede en god gang musik under middagen og Jesper var genial under festen efterfølgene, gulvet var på intet tidspunkt tomt.

Gardenia i Fredericia: De lavede den smukkeste buket til mig og nogle meget flotte brystbuketer.

FC59 i Fredericia: Min frisør, jeg fik den smukkeste frisure, den holdt hele dagen. Hun satte også hår på min brudepige.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

jeg vil starte med at anbefale:

Profil klipi haarby sanne er bare super til det med hår og kan se hvad der klæder folk og kan få selv den mest ustyrlige manke til at ligne en million.

slots skrædderenei odense det blev et super arbejde til en billig penge det tog sin tid men det var ventetiden værd.

Emborg design som havde nogle fede armbånd, til brudepigerne de er så fine...

der kommer nok flere efter brylluppet...

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

:thumbsupsmileyanim: Jeg vil gerne anbefale Glamour Brudekjoler i Odense! :cheerleader3:

Jeg fik en rigtig god service, og jeg følte på intet tidspunkt, at jeg blev tvunget til at købe en kjole. De har nogle super-ærlige ekspedienter, som hjælper en med at finde en kjole, der passer til ens figur, og de ved, hvad de har med at gøre :bearhug:

Store plusser er der også til deres skrædderi! Det er et rigtig pænt syarbejde, de har udført, og hvis man har købt sin kjole hos dem, betaler man 500 kr, hvis man skal have kjolen renset bagefter -HAHA-

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Bryllupsbilleder.com er det bedste valg vi har truffet ifm vores bryllup. Henrik er bare super omgængelig og god til at falde ind i festen. Diskret, tålmodig, venlig osv osv.

Charlotte Elsted - hvad kan jeg sige.. hun forvandlede mig til en dronning! SUPER dygtig og omgængelig.

Trekroner Søfort er et dejligt romantisk sted at holde middagen, og vi var meget tilfredse med deres proffesionelle indsats.

Min smukke kjole fra White One gjorde stort indtryk på gom og gæster! Købt i HoB.

112Partypatruljen og Anders Mørck kan derimod ikke anbefales.

Redigeret af Mia74
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har helt glemt at anbefale Jannie Bak, som esignede mine bryllupssmykker. De var helt perfekte, og vi designede dem sammen efter et billede af kjolen. Prisen var også helt i orden - uinder 1000 kroner for perlekæde med bjergkrystaller og tilførende øreringe.

post-22121-1191333247.jpg

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:cheerleader3: Efter megen søgen har jeg fundet min kjole - med stor hjælp fra ..og der med stor tak til Tines kjoler (klyver) Hun har bare været så sød og hjælpsom. Nem at komme i kontakt med og har beredvilligt svaret på alle mine tåbelige spørgsmål. :cheerleader3:
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Efter et DEJLIG SUPER bryllup er der et par steder jeg gerne vil anbefale.

GLAMOUR BRUDEKJOLER..... som altid super service....... har jo selv arbejdet det :cheerleader3:

Fotogra BETTINA PHIL......... hun er bare SUPER KANON :cheerleader3:

Vore billeder er bare super gode over alt forventning. Hun er sådan et dejligt menneske at være sammen med ()()

Og også HOTEL KNUDSENS GAARD :blink:

Super service, smilede glade og sjove tjenere :cheerleader3:

Maden var uovertruffen god.... som altid :-)... :huh:

De får alle vores varmeste anbefalinger, for de har været med til at gøre vores bryllupsdag

uforglemmelig :blink:()()

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg vil hermed give min varmeste anbefaling til bride fashion. Jeg traskede ind en mandag eftermiddag 1 time før lukketid bare liiiige for at kigge.

Straks blev jeg budt velkommen og der blev hentet kjoler som jeg fik lov til at prøve. Jeg prøvede 4 styks inden lukketid.

Jeg bestilte tid senere på måneden hvor min mor og svigermor kunne tage med og købte selvfølgelig min kjole der.

Det er fantastisk service de yder og er bare så rare :rolleyes:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Jeg kan da godt starte...

- Konditori Arlington - leverede vores smukke og særdeles lækre bryllupskage med chokolade criollo (stout øl) creme og huíndbærmousse.

Den var præcis, som vi havde drømt om, den smagte så godt, at mange af gæsterne tog både 2 og 3 gange - og der var stadig rigeligt tilbage efterfølgende! Prisen var meget rimelig - ca 2600 for kage til 50 pers. og pigerne derude var meget hjælpsomme og hurtige til at besvare mails og opringninger, når der var spørgsmål.

Skal nok sætte et billede ind, når jeg kommer hjem. Har ikke lige nogen her...

Jeg glæder mig til at se et billede, vi skal nemlig muligvis have kagen derfra :respekt:

Vi er ikke gift endnu, men derfor kan man vel sagtens rose

Jeg vil gerne give stor ros til Palm Design i Malmø, jeg har købt min kjole der, og selvom det ikke er noget de normalt gør så hang de kjolen til side til mig i 3 uger, uden at jeg behøvede at betale et depositum. Kanon søde piger derinde! Så bor du i Københavns området så er det altså virkelig værd at tage en tur til Malmø. Og priserne er så ALLE kan være med.

Jeg vil også meget gerne rose Qin i Ringsted, der er brudepigekjolerne, samt kjole til ringbærer og til blomsterpige købt. Hun yder simpelthen den bedste service, har hun ikke KJOLEN så finder hun den, og hun siger sin mening så man skal ik være bange for at gå derfra lignende en idiot fordi man ik lige har fået ærlig respons.

Ja så kommer der ikke mere herfra, endnu. Forhåbentlig kan vi ta tråden op igen om 107 dage :rolleyes:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej!

Jeg vil meget gerne anbefale undertøjs butikken "Wunderwear" i København (ligger på Strøget)

Fantastisk undertøj - fantatastisk service! :cheerleader3:

Jeg skulle bar kigge men endte med en super sød og fræk corsage med trusser og indlæg til skålen.

Og selvom det er dyrt er det helt sikkert det værd! Glæder mig så meget til at have det på under min skønne kjole.

Manden går da helt bananas! :back2topic:

Knus

:thumbsupsmileyanim:

Camilla

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Kennedys i Assentoft

skal have mine VARMESTE anbefalinger! De er bare så søde og afslappede og professionelle!

Jeg følte mig virkelig som blommen i et æg og de virkede til at dele min entusiasme for alle de fantastiske kjoler!

Tak til Signe Marie og kolleger :thumbsupsmileyanim:

Knus Lene

Redigeret af Fr.Schrøder
0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Jeg kan da godt starte...

- Konditori Arlington - leverede vores smukke og særdeles lækre bryllupskage med chokolade criollo (stout øl) creme og huíndbærmousse.

Den var præcis, som vi havde drømt om, den smagte så godt, at mange af gæsterne tog både 2 og 3 gange - og der var stadig rigeligt tilbage efterfølgende! Prisen var meget rimelig - ca 2600 for kage til 50 pers. og pigerne derude var meget hjælpsomme og hurtige til at besvare mails og opringninger, når der var spørgsmål.

Skal nok sætte et billede ind, når jeg kommer hjem. Har ikke lige nogen her...

lige netop dem jeg ville rose. Perfekt service og perfekt kage !! Og faktisk også en helt OK pris.

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Mine varmeste anbefalinger går til:

MATAS i Brørup - de er supersøde, og altid klar til at rådgive og finde lige det frem, som passer til dig og din mand. At forretningen også er indrettet logisk og overskueligt er også en gevinst, man som kunde nyder. :bearhug:

Keld og jeg har altid fået en uovertruffen behandling - og de har også altid tid til en sludder om skønhed og pleje. Vi har "vores" egen ekspedritrice: Susanne, som vi svinger utroligt godt sammen med, og hun er medvirkende til at Keld nu er sluppet af med sine røde knopper i forbindelse med barberingen. :hug:

Kort sagt: MATAS i Brørup styrer for vildt :bearhug::bearhug:

0

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER

Annonce ♥


Annoncer